اينترنال يا اكسترنال ؟
اينترنال يا اكسترنال ؟
اینترنال ...
WD Green ميتونه انتخاب خوبي باشه ولي هارد پرسرعتي نيست . دقت کنيد که دو مدل دوترابایت WD Green هست WD20EZRX و WD20EARX که سرعت مدل اولي بیشتر هست . ماکزیمم Data transfer rate در مدل اولی حدود 147MB/s و در مدل دوم حدود 110MB/s هست .
اگر هارد پرسرعتي ميخواهيد ميتونيد سيگيت بخريد (مدل نامبر ST2000DM001) .
با سلام و عرض ادب
بنده 2 تا هارد دارم .اولی وسترن 2 ترا گرین دومی سامسونگ 1 ترا .... وقتی این دوتا هارد با هم رو سیستم وصلن هارد دوم یه حالت تاخیر پیدا میکنه هر 10-20 دقیقه یکبار(مثلا رو درایو هاش کلیک میکنی بعد 5-6 ثانیه باز میشن و در این لحظه یه صدای چیکی هم میده). اما وقتی سیستم با هارد دوم میاد بالا(ویندوز رو اینم نصبه) دیگه اون تاخیر رو نداره و هارد وسترن اینبار یه وقتایی یه صدایی مثل جیرجیرک میده. الان مجبور شدم هارد دوم وصل نکنم و با یه هارد مشکلی نداره.هر دو هارد تو hdtune این ارور رو دارن Ultra DMA CRC Error Count. کابل دیتا رو چند بار عوض کردم و پاورم هم 500 واته مارک ocz. بنظرتون پاور کم میاره؟
کدوم بعنوان هارد اول باشه بهتره (سرعتش)؟
سلام .
با توجه به توضيحاتي كه داديد صدا و تاخير بيشتر ميتونه ناشي از خروج از حالت Standby باشه . معمولاً هاردها پس از مدتي عدم استفاده به حالت Standby ميروند و هدها در هد پاركينگ قرار ميگيرند . از قسمت power options ويندوز اين قابليت را غير فعال كنيد و بررسي كنيد آيا درست ميشود يا خير .
در مورد Ultra DMA CRC Error Count در پست زير توضيحاتي دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سيستم شما مصرف كننده عمده اي نداشته باشه فكر نميكنم پاور كم بياره ولي اگر پاور اضافه داريد حتماً تست كنيد .بنظرتون پاور کم میاره؟
مدل نامبر هارد سامسونگ و وسترن را بديد تا بررسي كنم كدام پرسرعتتر هستکدوم بعنوان هارد اول باشه بهتره (سرعتش)؟
من قصد دارم یه هارد اینترنال 2 ترا سگیت تهیه کنم. یکی از دوستان گفت هارد های سگیت خرابی زیاد داره و من اطلاعاتم برام خیلی مهمه و نمیخام طول عمر هارد پایین باشه
هارد وسترن گرین هم میگن سرعت خوبی نداره و بلک هم خیلی قیمتش بالاست
شما چی پیشنهاد میدید؟
توشیبا نسبت یه سگیت چطوره؟
درود خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد 3 ترا بلک وسترن به قیمت 690 با گارانتی اواژنگ گیرم اومده --
چون 2 ترا 600 خریدم به نظرتون برای خرید 3 ترا اقدام کنم یا صبر کنم ؟
والا هر هارد دیسکی ممکنه خراب بشه . خرابی محدود به یک برند یا مدل خاصی نیست . هر چه تولید فروش یک مدل بالاتر باشه آمار خرابی آن مدل هم بالاتر خواهد رفت . بنظر من هارد دیسکهای سیگیت مشکلی از لحاظ کیفیت ندارند . در صورت رعایت نکات احتیاطی در هنگام نصب و استفاده احتمال خرابی به حداقل میرسه (مثل پاور مناسب ، کولینگ مناسب ، ضربه وارد نکردن و ...) .
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید هارد دیسک WD Green کاملاً کفایت میکنه (مخصوصاً مدل WD20EZRX) .
اگر هارد فعلی را پر کردید و اگر واقعاً نیاز به هارد جدید جهت ذخیره سازی دارید و همچنین اگر بودجه کافی دارید پس بخرید .
ممنون پس همین سیگیت رو میگیرم.
راستی در مورد هارد SSD میخاستم بدونم ارزش داره یه هارد SSD برای درایو ویندوز بگیرم که سرعت ویندوز و اجرای نرم افزارها بالا بره ؟ این تغییر سرعت تا چه حد هست؟ چون SSD 64G از همین سیگیت دو ترا هم گرونتره
اگر سرعت براي شما خيلي مهمه و همچنين اگر مادربرد شما حداقل يك پورت SATAIII داشته باشه ، ارزش داره كه يك SSD درايو براي نصب ويندوز و نرم افزارهاي ضروري بخريد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)