دوستان سلام
من دو تا سوال دارم لول اینکه آیا این بازی فقط روی ویندوز 64 بیت اجرا میشه یا نه؟
دوم اینکه کدوم نسخه ی بازی بدون مشکله ؟RELOADED23 گیگی یا نسخه 13 گیگی؟
دوستان سلام
من دو تا سوال دارم لول اینکه آیا این بازی فقط روی ویندوز 64 بیت اجرا میشه یا نه؟
دوم اینکه کدوم نسخه ی بازی بدون مشکله ؟RELOADED23 گیگی یا نسخه 13 گیگی؟
Last edited by mk367; 27-05-2014 at 17:40.
بچه ها لطفا محل سیو بازی رو بگید کجاست
و سیو بازی رو هر کی از اول اکت دو داره اپلود کنید .
ببین یه گزینه ی texture quality داره تو قسمت display ... اگه اونو بزاری روی high وقتی تو قسمت تنظیمات گرافیک همه گزینه هارو روی low هم تنظیم کنی بازم افت فریم شدید داری !!?Dafuq
مگه نگفتی که رو LOW کلی لگ داری چجوری رو high عالی بازی میکنی؟
من حواسم به این گزینه نبود و فک کردم گرافیک بازی کلا روی low.
وقتی وقتی گذاشتمش روی low و حتی medium ... با custome کردن تنظیمات گرافیک (low کردن سایه ها و detail) مشکل افت فریم حدود 90% حل میشه و شاید بعضی وقتا تیک بزنه ولی زیاد اذیت نمیکنه.
اما در کل لذت بازی به گرافیک خیلی خوب و بالاشه ... امیدوارم پچ بدن و این مشکل رو حل کنن![]()
فقط 64 بیتی
Last edited by Meysam Raz; 27-05-2014 at 19:00.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
دوستانی که مشکل فول اسکرین و سرعت موس و HUD تو بازی دارن بگن تا حل کنیم....
Last edited by Altairezio; 27-05-2014 at 19:36.
خودت تست کردی یا بر اساس اطلاعات سازنده بازی میگی؟
چون سازتده بازی گفته بود با رم 4 گیگ به پایین اجرا نمیشه ولی خود بچه ها با رم 2 گیگ هم اجراش دادند!
این مشکل دقیقا به خاطر overload شدن مموری گرافیک هست!
اصولا texture quality روی تنها گزینه ای که تاکید داره رم گرافیکه و بالا بردن اون جدا از اینکه مدل گرافیکتون چی باشه(میشه گفت اصلا مدل GPU مهم نیست!!)فقط و فقط مستلزم رم گرافیک بالاست...قبلا هم گفتم کسانی که رم گرافیکشون خیلی بالا نیست روی این گزینه زیاد مانور ندین چون اصولا high و ultra بودن اون توی رزولوشن های HD و زیر اون تقریبا هیچ تاثیری در کیفیت خروجی بافتها نداره و حالات ultra فقط به درد رزولوشنهای بالای HD میخوره....
++++
ضمنا یادتون باشه این تنها گزینه ای در تمام بازیهاست که برای اینکه تاثیر اون رو بعد از بالا و پایین کردن اون بفهمید باید به طور کامل از بازی خارج و دوباره برید توی بازی!!
امشب میزنم دانلود بشه
نصب که کردم حتما فیدبک میدم (البته اگه نزنه توو ذوقم چون اصولا ویندوز روی Macbook pro مقداری اذیت میکنه)
سلام
دوستان لطفا کم کم دیگه مباحث سخت افزاری و مشکلات نصب رو به بخش مشکلات سخت افزاری انتقال بدید و اینجا در مورد بازی صحبت بشه. یک نفر هم لطف کنه یک تاپیک مشکلات سخت افزاری ایجاد کنه.
تشکر![]()
خوب دوستان PC باز میتونند چگونگی رفع مشکلات بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدن....
ضمنا اگه مدیران لطف کنند و کار انتقال پست ها رو هم انجام بدن که دوباره کاری نشه ممنون میشیم(منظورم جامعه گیمر PC هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)