اتفاقا دیشب در ۱۲۰ دقیقه بازی حدود ۱۰۰ دقیقه اش توپ دست اسپانیا بود تنها ایراد اسپانیا نبود انگیز کافی برای گلزنی بود و اسپانیا کاملا لیاقت برد رو داشت :beer:
ایشالله آلمان همیشه شایسته امشب برنده ميشه
Sent from my XPERIA S
اتفاقا دیشب در ۱۲۰ دقیقه بازی حدود ۱۰۰ دقیقه اش توپ دست اسپانیا بود تنها ایراد اسپانیا نبود انگیز کافی برای گلزنی بود و اسپانیا کاملا لیاقت برد رو داشت :beer:
ایشالله آلمان همیشه شایسته امشب برنده ميشه
Sent from my XPERIA S
دقیقا .... اصلا با بعضی از دوستان بحث میکردیم میگفتن اسپانیا بد بوده
نه خیر! اتفاقا اگه پرتغال خوب بود میتونست از زد حمله ها استفاده کنه!
پیش بینی EA Sports؛ آلمان قهرمان یورو
بر اساس شبیه سازی های EA Sports ، آلمان برنده ی جام ملت های اروپا 2012 خواهد بود .
EA Sports معتقد است آلمان ، هلند را با نتیجه ی 2 بر 1 در استادیوم Olympic شهر Kyev و در تاریخ July 1 شکست خواهد داد. پس اگر پیش بینی صحت داشته باشد این چهارمین قهرمانی آلمان خواهد بود.
شبیه سازی های EA در فینال به این گونه است که Van Persie با به ثمر رساندن 5 گل ، آقای گل این دوره از مسابقات میشود امّا Mesut Özil این مهاجم هلندی رامتوقف خواهد کرد قبل از اینکه Mario Gómez با چهار گله شدن در مسابقات آلمان رابه پیش بیندازد.
EA Sports اذعان داشته که آلمان تمام مسابقات از سه گروه را خواهد برد. به این شرح که ایتالیا را در نیمه نهایی با نتیجه ی 1-0 شکست خواهد داد و ظاهرا قهرمان محبوب دوره ی قبل یعنی اسپانیا نیز در نیمه نهایی و انگلیس در یک چهارم نهایی حذف خواهند شد.
شاید به خاطر داشته باشید که EA Sports در سال های گذشته به درستی قهرمانی 2-1 چلسی مقابل لیورپول را در 2012 FA Cup و همچنین قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010 را پیش بینی کرده بود. Madden NFL نیز به درستی 7 جام از 9 سـوپر جام قهرمانی گذشته (Super Bowl champions) را پیش بینی کرده بود.
EA Sports شبیه سازی های خود را با استفاده از بسته ی الحاقی Euro 2012 برای FIFA 12 که هم اکنون در دسترس است ، نشان داده است
خیلی خیلی عجیبه !
یه نقل قول بگیرم از اولین پست خودم تو این تاپیک که مال صفحه اول هست! پیش بینی جالب EA Sports
تقریبا تمام پیش بینی هاش تا الان درست بوده به جز آقای گلی فان پرسی و حذف شدن اسپانیا تو نیمه نهایی!
با این حساب آلمان امشب ایتالیا رو 1 بر 0 شکست میده دیگه![]()
جدا از آرزوی موفقیت برای آلمانِ کبیر، امیدوارم سوپر ماریوی واقعی هم تو این بازی موفق باشه.
رقابتِ جانبی جالبی خواهد بود و گومز فرصت داره که ثابت کنه سوپر ماریوی واقعی کیه.
امشب به لطف یزدان و بچه هاانتقامِ همه ی مسابقات قبلی رو میگیریم ازشون
.
خب دوستان من میرم میدون شهر بازی رو با چندهزار نفر ببینم
دعا میکنم ببریم ♥![]()
گل دوم !
من به شدت اعصابم خورد شد !
حیف اینهمه موقعیت !
من نمیدونم چرا آلمان جلوی ایتالیا اینجوری میشه یهو !
به امید نیمه دوم ...
شک نکیند المان میره فینال شک ندارم 2 تا چیه 100 باشه جبران می کنیم ببین کی گفتم؟؟
یعنی اگه پیرلو توی اون لحظه دقیقآ سر راه توپ نبود ، اول کار یه گل زده بودیم. :|
هنوز یه نیمه مونده.
باورم نمیشه علیرغم این بازی خوب 2 گل خوردیم![]()
حتی اسپانیا هم بود میگفتم جبران میکنیم ! ولی نه ایتالیاشک نکیند المان میره فینال شک ندارم 2 تا چیه 100 باشه جبران می کنیم ببین کی گفتم؟؟
ولی واقعا بوفون بار بار ان ام ثابت کرد کارش خیلی درسته ! هرچی موقعیت داشتیم رو گرفت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)