ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺑﺎﺯﯼﺭﻭ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﺭﻡ ﻣﮑﺲ ﭘﯿﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻭ ﺑﺰﻧﯽ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻪ ﻟﻮﺩﯾﻨﮓ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻟﻮﺩﯾﻨﮓ ﻧﻤﯿﺮﻩ ... ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﭼﯿﻪ ؟
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺑﺎﺯﯼﺭﻭ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﺭﻡ ﻣﮑﺲ ﭘﯿﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻭ ﺑﺰﻧﯽ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻪ ﻟﻮﺩﯾﻨﮓ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻟﻮﺩﯾﻨﮓ ﻧﻤﯿﺮﻩ ... ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﭼﯿﻪ ؟
Last edited by Reza Azimy_RW; 18-06-2012 at 15:25.
اقا من بازیرو دوباره نصب کردم اول siocial club رو نصب کردم بعدش کرک theta و اپدیت 22 رو ریختم دیدم بازی کار نکرد بعد اپدیت 13 و 17 رو هم ریختم دیدم کار نکرد.بعد کرک reloaded رو ریخنم دیدم بازم کار نکرد ولی میگه که باید اپدیت بشه و اپدیت 22 رو دانلود کنه. دوستان تو همین فروم گفتن که نذارم اپدیت بشه.من که دیگه هیچ راهی به ذهنم نمی رسه.
Last edited by drbehnam; 18-06-2012 at 15:31.
دوستان توی سایت های دانلود به جز خود بازی یه چی دیگه گذاشته به اسم DLC 1 تا دانلود کنیم. می خواستم ببینم این چیه و باید حتما دانلود بشه !؟
من مشکل پایین آوردن گرافیک بازی داشتم که با پچ جدیده حل شد امروزم تمومش کردم راند آخرش خیلی سخت بود
دوستان یکی کمک کنه. هرچیزی که ممکن بوده نصب کردم. ویندوزم 7، 64 بیته. میره تو بازی ولی تو صفحه اول گیر میکنه. همون جایی که نوشته rockstar games presents و یه صفحه پر نوشته هست. بعضی اوقاتم همینجا میپره بیرون و stopped Working میده![]()
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. یکی کمک کنه لطفااا
سلام، من وقتی میخوام آپدیتایی که گذاشتید رو نصب کنم این پیغام رو میده: error: tying to run max payne 3 instsler لطفا راهنمایی کنید.
یکی کمک کنه لطفا !!
اگه من Social Club رو از اینجا دانلود کنم وبریزم محل نصب بازی مشکلم برطرف میشه؟!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتید خواهش میکنم خواهش میکنم اینو دان کنید یه فیلمه که از زوند اجرای بازی گرفتم...خوتهش میکنم کمکم کنه یه نفر دیگه واسم اعصاب نمونده یه هفتس علافم کرده این بازی...خیلیییی ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه بتونم این مسخره بازیه راک استارو اجرا کنم...کرکم هم theta هس با کرکای دیگه اصلا اجرا نمیشه بازی...نسخس هم black box هس ممنون
سلام و ممنون محمد جان
اقا این نسخه بلک که 10 گیگی هستش روش اصلا اپدیت ها نصب نمیشه یه مشکلیم که برخوردم اینه
بعد نصب بازی صفحه ابی اومد که رفتم تو سیف مد و کرک رو ریختم و وارد بازی شدم
اما حالا وقتی بازی رو اجرا هم نمیکنم بازم یهوی صفحه ابی میاد و سیستم یریستارت میشه؟ ممنون میشم راهنمایم کنین کلا سیستم رو ریخته بهم هر 5 دقیقا ریستارت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)