من از کارشناس آل دیجیتال پرسیدم گفت توی بازار ایران y500 و همین طورn56 vz با کانفیگ فول اچ دی پیدا نمی کنی و پیدا هم نشد،اگه از اون بگذریم شما نظرتون بازم n56vz هست؟
من از کارشناس آل دیجیتال پرسیدم گفت توی بازار ایران y500 و همین طورn56 vz با کانفیگ فول اچ دی پیدا نمی کنی و پیدا هم نشد،اگه از اون بگذریم شما نظرتون بازم n56vz هست؟
شناختی از y500 ندارم،اما مطالبی رو که تو تاپیکش خوندم نشون میداد که زاویه دید مطلوبی نداره.n56 صفحه نمایش معرکه ای داره،زاویه دیدش حرف نداره.اینو همه دوستام که دیدن تایید کردن.البته اگه بتونی fhd گیر بیاری که دیگه خیلی خوبه.
همون طور هم که قبلا گفتم با y500 کار نکردم که نظری در موردش بدم اما از نظر کانفیگ شبیه n56 هست
من به شخصه از n56 راضیم ...
ge60 هم از ام اس آی خیلی زیباست
من یه n56vz گرفتم وقتی مثلا assassin رو بازی میکنم بنظر زیاد داغ میشه؟از کجا میشه فهمید که داغ شدنش غیر عادیه ؟با coolpad درست میشه؟
دوست عزیز با توجه به کارت گرافیک قدرتمندی که داره و اینکه دارید بازیای با گرافیک سنگین بازی میکنید٬ این اتفاق کاملا طییعیه.
موفق باشین
اقا کسی قیمت n56vz رو داره??????????????![]()
قیمت 4250000 موجود در دیجی کالا
كلا تبع اين مدل گرمه
و در ظمن ميتوني با كم كردن قدرت پردازش گر گرما رو پايين بياري ، و در ظمن گرافيك آن برد رو هم رو ديفالت تنظيم كن
كولپد هم اگه برند خوب باشه و كيفيت ساختش مطلوب باشه ميتونه تأثير داشته باشه
راستي سوزنت رو اين اساسين گير كرده ها![]()
کیبردش بک لایت داره؟؟؟؟؟؟
اقا کسی به این مشکل بر خورده من n56vz گرفتم ولی وقتی ویدیو یا بازی اجرا میکنم دستگاه لک میزنه وقتی ویندوز عوض مینک ولی درایور نصب نمیکنم همه چی درسته ولی وقتی وصل میکنم گیر میکنه لطفا کمک کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)