فقط روی دکمه تشکر که کلیک میکنیم / صفحه رفرش میشه / نمیشه درستش کرد؟
فقط روی دکمه تشکر که کلیک میکنیم / صفحه رفرش میشه / نمیشه درستش کرد؟
بنام خدا.
چقدر نقل قولش باحال شده با اجکس....واقعاً احسنت داره همیشه من با نقل قول پی سی مشکل داشتم.
فقط اگه نقل قولش با جاوا بشه مثل سایت اسک دین که به سرور درخواست نده عالی میشه.
مثلاً تا یه متن رو انتخاب میکنه دکمه نقل قول رو میزنی درجا متن میاد پایین توی ارسال سریع + نام کاربری کسی که متن رو ارسال کرده مثل این پایینی:
برای من از اولش صفحه رو رفرش نمیکرد نمیدونم چرا دوستان این مشکل رو دارن.
با سلام
از مدیران بابت قالب جدید و به روزرسانی تشکر کنم .
حقیقتش برای من که 6 ساله کاربر پی سی ورلد هستم و عادت کردم خیلی سخته تا با قالب جدید آشنا بشم !
در اولین نگاه تنها چیزی که به چشم میاد یه ذره بهم ریختگی در قسمت های مختلف هست . فونت استفاده شده جالب نیست .
بخش آخرین ارسال ها به پایین انجمن منتقل بشه خیلی بهتره ، یک هدر خوب هم میتونه نمای خوبی به انجمن بده .
مطمنا مدیران به این نکات دقت داشتند و به فکر برطرف کردن آن هستند . به امید پیشرفت روز افزون
لیست کاربران هم درست شده خیلی عالیه.
بنظرم هر چه زودتر رنگ سفید صفحه اصلی فروم برداشته بشه کاربرا راحتتر به کارشون ادامه میدن....
با یه مرورگر دیگه تست کن ببین بازم رفرش میشه
من با کروم امتحان کردم مشکلی نداشت با فایرفکس رفرش میشه
اگه قراره این قالب بمونه اگه میشه این آیکونرا یا متحرک بذارید یا رنگی باشه که بیشتر تو چشم بیاد چون نشان دهنده مطلب جدید هست
متشکر
من با FF 11 میام نه مشکلی نداره
خیلی از مشکلا فراگیر نیست و انحصاریه افراد خاصیه![]()
بهتر نیست بگیم یکسری از مشکلات برای برخی وجود نداره
یک سیستم سالم باید روی بیشتر مرورگرهای مشهور کار کنه و نیاز به تعویض بروزر نداشته باشه
بخصوص با چهار برادر! Opera/FF/IE/Chrome آخرین ورژن
الان من در اپرا مشکل تایپ و گیر در صفحات دارم، در کروم مشکل رفرش در تشکر ، نمیتونم خودمو نصف کنم که ...
اما برای من با FF 12 مشکل داره!
الان اینجا رو خوندم درباره این مشکل رفرش شدن توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)