تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 70 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 693

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان گلستان

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    من از اول اردیبهشت از مخابرات طرح 256 با حجم 5 گیگ گرفته بودم ، بعد از 10 روز تموم شد
    امروز رفتم دوباره طرح ویژه 512 گرفتم ، اینترنت 512 با حجم 15 گیگ - به ازای هر 4 گیگ هم گفت 1 گیگ اشانتیون میدن و مجموعا برام 19 گیگ شارژ کردن پولش هم شد حدود 34 هزار تومان
    سرعت دانلود هم بین 120 تا 140 هست
    چاره ای نداریم مجبوریم و باید بسازیم

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    خط 128 محدود دانلود چند میزنه؟ وضعیت پینگ و دانلود تک کانکشن چجوریه روی سرویس های محدود؟

*ترافیک بالای 10 گیگ رو هر گیگ 1728 تومن میشه خرید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    خط 128 محدود دانلود چند میزنه؟ وضعیت پینگ و دانلود تک کانکشن چجوریه روی سرویس های محدود؟

*ترافیک بالای 10 گیگ رو هر گیگ 1728 تومن میشه خرید ؟
    سلام
    فکر میکنم 128 محدود سرعت دانلودش چیزی در حدود 30 تا 40 باشه
    در مورد ترافیک بالای 10 گیگ اونطور که خود مخابرات میگه تخفیف داره اما نمیدونم وقتی میری برای سفارش هم این مبلغ سر جاش باشه یا نه
    تنها چیزی که میدونم این هست که هر 4 گیگ 1 گیگ هم اضافه شارژ میکنن

4. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

128 حدودا 30 میده تا 33 ... بعد از محدود شدن پینگا اومده پایین بیشتر روزا که خیلی خوبه پینگ:

دانلود روی سرورهای خارجی مخصوصا خیلی دوشواری هست. مثلا فایل 200 مگ داشتم دان میکردم سر 99% قطع شد فایل هم از صفر شروع به دانلود میکنه!!! ( چند بار پیش اومده)

حجم رو بهم 6400 دادن (5 گیگی)

6. این کاربر از x fighter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون دوستان

من زنگ زدم 2020 به من میگن که 128 دانلود 18 ـه 512 سرعت 60 میزنه، واضحه که چرت میگن، 512 محدود چند میزنه ؟
    ترافیک مازاد رو میپرسم 10 گیگ قیمتش میشه 17.280 ؟ میگن که نه 5 گیگ اولش یه تعرفه اس 5 گیگ بعدش یه قیمت دیگه اس از اونجا به بعد بالای 10 گیگ هر گیگی 1728 تومن محاسبه میشه
    شبانه رایگان هم گفتش که داره برای قرارداد های بالای 6 ماه، از ساعت 1 تا 7 صبح، یکی روشن کنه این قضیه رو بلاخره داره یا نداره؟ اگه نداره چرا میگن داره؟

کلا پشتیبانی یه جوری صحبت میکنه انگار از هیچی خبر نداره، مثل اینکه داری از اپراتور اداره گاز در مورد سرویس اینترنت مخابرات سوال میکنی

حجم رو بهم 6400 دادن (5 گیگی)
    5 گیگ ترافیک مازاد رو گرفتی 6.400 تومن ؟
    Last edited by ali_3d; 01-05-2014 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ممنون دوستان

من زنگ زدم 2020 به من میگن که 128 دانلود 18 ـه 512 سرعت 60 میزنه، واضحه که چرت میگن، 512 محدود چند میزنه ؟
    ترافیک مازاد رو میپرسم 10 گیگ قیمتش میشه 17.280 ؟ میگن که نه 5 گیگ اولش یه تعرفه اس 5 گیگ بعدش یه قیمت دیگه اس از اونجا به بعد بالای 10 گیگ هر گیگی 1728 تومن محاسبه میشه
    شبانه رایگان هم گفتش که داره برای قرارداد های بالای 6 ماه، از ساعت 1 تا 7 صبح، یکی روشن کنه این قضیه رو بلاخره داره یا نداره؟ اگه نداره چرا میگن داره؟

کلا پشتیبانی یه جوری صحبت میکنه انگار از هیچی خبر نداره، مثل اینکه داری از اپراتور اداره گاز در مورد سرویس اینترنت مخابرات سوال میکنی

5 گیگ ترافیک مازاد رو گرفتی 6.400 تومن ؟
    سلام من از مخابرات گنبد 512 محدود دارم ، سرعت هم 120 یا 130 یا 140 هست ، بالا و پایین میشه
    داداش به ازای هر 4 گیگ یه گیگ اضاف میدن - این داداش ما 5 گیگ گرفته اما 1 گیگ هم اضاف شارژ کردن
    منم خودم 15 گیگ گرفتم اما 19200 مگابایت شارژ کردن

9. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من از مخابرات گنبد 512 محدود دارم ، سرعت هم 120 یا 130 یا 140 هست ، بالا و پایین میشه
    داداش به ازای هر 4 گیگ یه گیگ اضاف میدن - این داداش ما 5 گیگ گرفته اما 1 گیگ هم اضاف شارژ کردن
    منم خودم 15 گیگ گرفتم اما 19200 مگابایت شارژ کردن
    بازم به نسبت قابل تحمله سرعتش، برای من حجم مهمتره
    قضیه شبانه رایگان به کجا رسید؟ اینا همچنان میگن که شبانه رایگان داره روی قرارداد های 6 ماهه، اما یوزر ها میگن نداره

ادیت:
    * با دفتر فروش توی پاساژ تماس گرفتم گفتن که شبانه رایگان داره، پرسیدم که چرا عده ای که خریده بودن توی تایم رایگان ترافیکشون تموم شده بود اینطور پاسخ دادن که مخابرات این سرویس رو ورداشته بود اما مدتی هست که دوباره برگردونده
    کسی از دوستان هست که صحت این قضیه رو تایید کنه ؟
    Last edited by ali_3d; 01-05-2014 at 16:55.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

بازم به نسبت قابل تحمله سرعتش، برای من حجم مهمتره
    قضیه شبانه رایگان به کجا رسید؟ اینا همچنان میگن که شبانه رایگان داره روی قرارداد های 6 ماهه، اما یوزر ها میگن نداره

ادیت:
    * با دفتر فروش توی پاساژ تماس گرفتم گفتن که شبانه رایگان داره، پرسیدم که چرا عده ای که خریده بودن توی تایم رایگان ترافیکشون تموم شده بود اینطور پاسخ دادن که مخابرات این سرویس رو ورداشته بود اما مدتی هست که دوباره برگردونده
    کسی از دوستان هست که صحت این قضیه رو تایید کنه ؟
    من نمیدونم کدوم شهر هستی
    به دفتر فروش گنبد تو برج سپاس رفتم ، اون هم بهم گفت که طرح های بالای 6 ماه دانلود شبانه داره
    اما خوب گفتم که پولش رو ندارم که بخوام 6 ماه رو حساب کنم
    مجبور شدم طرح ویژه 512 رو بگیرم که 15 گیگ حجم دانلود داره و با هدیه نوروزیش برام 19 گیگ شارژ کرد

12. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی از دوستان از رایتل خبر داره ؟
    یه مودمی داره انگار که سیم کارت رو توش میزنی و میشه روی لپ تاپ و سیستم PC و... باهاش کار کرد .
    کسی اینجا دیده کسی داشته باشه یا خودش راضی هستش ؟ تعرفه هاش چطوریه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

کسی از دوستان از رایتل خبر داره ؟
    یه مودمی داره انگار که سیم کارت رو توش میزنی و میشه روی لپ تاپ و سیستم PC و... باهاش کار کرد .
    کسی اینجا دیده کسی داشته باشه یا خودش راضی هستش ؟ تعرفه هاش چطوریه؟
    سلام
    اون برای سیمکارت های دیتا هست فکر کنم ، تعرفه هاش هم که روی سایتش هست قیمتش خیلی بالاس و بنظرم ارزش نداره
    میتونی سیمکارت رو بزاری تو گوشیت و با USB از کامپیوترت بری اینترنت احتیاجی به این مودمش نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •