تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 396 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

طی مصاحبه ای که با روتر شده بود سوالی که از وی شده بود این بود که تاکتیکال دیفندینگ یکی از نکات عالی در فیفا 12 بود ولی خیلی از گیمر ها به شدت ناراضی از این بودن که توپ گیری از یک بازیکن ضعیف به همون مقدار سخته تا توپ گیری از یک بازیکن قوی یعنی اصلا احساس نمیکنی که این بازیکن درجه 2 هستش آیا مشکل از تاکتیکال دیفندینگ هستش یا هوش مصنوعی بازیکنان تکنیکی که هیچ فرقی با هم ندارن . روتر در جواب این سوال پاسخ داد که شما به موضوع خیلی خوبی اشاره کردین و ما هم به این موضوع کاملا ایمان داریم که گیمر ها درست میگن البته این مشکل از تاکتیکال دیفندینگ نیست مشکل از حفظ توپ بازیکن هاست یعنی حفظ توپ مسی هیچ فرقی با یک بازیکن درجه 2 نداره . یعنی یکی از مهم ترین نکات یک بازیکن درجه یک حفظ توپ اولیش هستش که باعث میشه دفاع نتونه توپ رو به راحتی ازش بگیره به همین جهت هستش که تاکتیکال دیفندینگ اینجا مشکل سازه به صورتی که وقتی توپ به یک بازیکن ضعیف پاس داده میشه در شرایط سخت و سرعت توپ زیاد باشه توپ روخوب استپ میکنه و شما در اون موقع با تاکتیکال دیفندینگ نمیتونین توپ رو ازش بگیرین در صورتی که اصلا نباید این طور باشه به همین جهت ما این مشکل روامسال با به وجود آوردن استپ اولیه رفع کردیم تا بازیکنان درجه یک و درجه 2 در مناطق حساس که احتیاج به کنترل توپ قوی دارن با هم فرق داشته باشن و توپ گیری نسبت به هر بازیکنی فرق داشته باشه..............

2. 12 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در آخرین پلی تستی که در گیمز کام شده گفته شده که دریبل ها و کلا حرکات سی پی یو به فوتبال واقعی نزدیک شده و از حرکات ماشینی سی پی یو بسیار کاسته شده طی آخرین تریلری که همه مشاهده کردن به طور مثال حرکتی که نانی انجام میده مثل فوتبال واقعی بعضی اوقات وای میسته و حرکات تکنیکی و بعد دریبل یا حرکات مسی و.......... کلا دریبل های ماشینی و مصنوعی جای خودشون رو به دریبل های واقعی دادن و سیستم جدید استپ اولیه باعث شده بازی با تیم های ضعیف و بازیکنان ضعیف قابل رویت باشه و دیگه از بازی تیکی تاکای تیم های ضعیف خبری نیست ولی گفته شده مثل فوتبال واقعی قرار نیست تیم های ضعیف همیشه بازنده باشن و روز های خوب هم دارن و بعضی اوقات خوب کار میکنن در واقعیت هم همینطوره همیشه که نمیشه تیم های ضعیف رو برد سیستم حجومی بازی بسیار متنوع شده و مهاجمین با انیمشن های جدید فرار از مدافعین و استارت های انفجاری فرار ار تله آفساید و شوت زنی بیشتر در پشت مهوته جریمه و ضریب خطای بیشتر بازی رو واقعی تر کرده و البته بازی ترکیبی و کاشتن توپ برای هافبک های شوت زن بیشتر و متنوع تر شده البته گفته شده مدافعین بسیار سمج تر شدن و توپ خونی و آفساید گیری بهتری دارن تا بازی تعادل خودش رو در حمله و دفاع حفظ کنه . باز هم وقت شد پیش نمایش هایی رو که خوندم نکات مهمشون رو براتون میذارم . پاینده و پیروز باشین .

4. 9 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در آخرین پلی تستی که در گیمز کام شده گفته شده که دریبل ها و کلا حرکات سی پی یو به فوتبال واقعی نزدیک شده و از حرکات ماشینی سی پی یو بسیار کاسته شده طی آخرین تریلری که همه مشاهده کردن به طور مثال حرکتی که نانی انجام میده مثل فوتبال واقعی بعضی اوقات وای میسته و حرکات تکنیکی و بعد دریبل یا حرکات مسی و.......... کلا دریبل های ماشینی و مصنوعی جای خودشون رو به دریبل های واقعی دادن و سیستم جدید استپ اولیه باعث شده بازی با تیم های ضعیف و بازیکنان ضعیف قابل رویت باشه و دیگه از بازی تیکی تاکای تیم های ضعیف خبری نیست ولی گفته شده مثل فوتبال واقعی قرار نیست تیم های ضعیف همیشه بازنده باشن و روز های خوب هم دارن و بعضی اوقات خوب کار میکنن در واقعیت هم همینطوره همیشه که نمیشه تیم های ضعیف رو برد سیستم حجومی بازی بسیار متنوع شده و مهاجمین با انیمشن های جدید فرار از مدافعین و استارت های انفجاری فرار ار تله آفساید و شوت زنی بیشتر در پشت مهوته جریمه و ضریب خطای بیشتر بازی رو واقعی تر کرده و البته بازی ترکیبی و کاشتن توپ برای هافبک های شوت زن بیشتر و متنوع تر شده البته گفته شده مدافعین بسیار سمج تر شدن و توپ خونی و آفساید گیری بهتری دارن تا بازی تعادل خودش رو در حمله و دفاع حفظ کنه . باز هم وقت شد پیش نمایش هایی رو که خوندم نکات مهمشون رو براتون میذارم . پاینده و پیروز باشین
    بخش Online و فروختن آت و آشغال دیجیتال، فوکوس اصلی سازندگان فیفاست.
    CPU و Career Mode پولساز نیستند. فیفا هم ولشون کرده به امون خدا.
    fifasoccerblog.com در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتیجه گرفته بود که PES 2013 در قسمت Vs CPU وضعیت بهتری داره نسبت به فیفا 13 .

6. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بخش Online و فروختن آت و آشغال دیجیتال، فوکوس اصلی سازندگان فیفاست.
    CPU و Career Mode پولساز نیستند. فیفا هم ولشون کرده به امون خدا.
    fifasoccerblog.com در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتیجه گرفته بود که PES 2013 در قسمت Vs CPU وضعیت بهتری داره نسبت به فیفا 13 .
    من به شخصه اصلا پس رو در این نسل با فیفا اصلا قابل قیاس نمیدونم و فیفا رو با فیفا مقایسه میکنم در ضمن کریر مود امسال فیفا ول شده به امون خدا نه دوست گرامی کریر مود امسال پیشرفت چشمگیر و جهش خوبی داشته . با احترام به شما دیدن تریلر ها و بسیاری موضوعات دیگه رو میذارم به رای دوستان دیگه و خودشون نتیجه گیری میکنن که کدوم بهتره ..........

8. 7 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من فیلم بازی آرسنال و آث میلان رو دیدم یکی دوتا سوال دارم:
    اینکه موقع حمله بازیکنان به عمق می زنن جدیده؟آخه تو 12 که فقط یک بازیکن رو در یک زمان می تونی بفرستی تو عمق
    و اینکه چرا اینقدر حرکات بدون توپ بازیکنان میلان بیشتر از آرسنال بود و چقدر هم تو دفاع فشرده بودند اما آرسنال نه؟این سیستمی بود که گیمر میلان چیده بود یا اینکه این هم چیز جدیدیه تو 13؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض آره عکس مسی واسه فیفا افت داره اما به هر حال فیفا سرور پی اسه

آره عکس مسی واسه فیفا افت داره اما به هر حال فیفا سرور پی اسه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من فیلم بازی آرسنال و آث میلان رو دیدم یکی دوتا سوال دارم:
    اینکه موقع حمله بازیکنان به عمق می زنن جدیده؟آخه تو 12 که فقط یک بازیکن رو در یک زمان می تونی بفرستی تو عمق
    و اینکه چرا اینقدر حرکات بدون توپ بازیکنان میلان بیشتر از آرسنال بود و چقدر هم تو دفاع فشرده بودند اما آرسنال نه؟این سیستمی بود که گیمر میلان چیده بود یا اینکه این هم چیز جدیدیه تو 13؟
    توی نسخه جدید فعالیت و همکاری بازیکنان در حملات و ضد حملات بیشتر شده و سازندگان هم به این موضوع اشاره کردن که توی نسخه 13 کارهای هجومی دستخوش تغییر شده.
    در مورد فشردگی خط دفاع میلان هم بگم به دلیل سیستم 2-1-3-4 است که استفاده میکنه و توی نسخه 12 هم خودم از این سیستم استفاده میکنم و دوستانی که با من بازی میکنن به قدرت دفاعی این ترکیب اشاره داشتن.
    چند بار هم خودشون با تیم های مختلف از این ترکیب استفاده کردن و گفتن که تیم در هنگام دفاع خیلی خوب جمع میشه و برمیگرده .
    ولی اگه دقت کنین کسی که تیم میلان رو کنترل میکنه تسلط و مهارت بیشتری نسبت به حریف آرسنالی داره . فکر کنم این هم یکی از دلایلی باشه که بازی تیم میلان بیشتر به چشم میاد.

12. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خدایش این ترکیب میلان خیلی خفنه من بارها با دوستانم بازی میکنم و راحت ازشون میبرم ولی وقتی میلان میاره انگار من هیچی از فیفا بلد نیستم فقط یه کم حرفه ای باشی و بتونی سریع سوچی کنی پدر انسان در میاد تا برسی به دروازه ولی خدایش تو فیفا یه چیزی رو من تجربه کردم
    هروقت گل میزنی سریع هجوم ببر و بازم توپ رو از حریف بگیر دقائق بعد ازگل یه جوریه راحت میتونی گل بزنی بازم من خیل دفعه برام پیش اومده شاید از 10 تا 7 بازی رو اینکار کردم من اکثر گلهام پشت سر هم یعنی یه جو و فضای حریفت رو احاطه میکنه
    ضمنا هروقت گل خوردید سریع شروع نکنید خیلی خیلی به ضررتون هست این تجربه بنده هست حداقل بعد از گل خوردن چند ثانیه مکث و با چندتا پاس در محیط زمین خودتون شروع کنید
    بهتره
    عید سیعد فطر هم برشما فیفا بازان و تمام کاربران سایت مبارک

14. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خدایش این ترکیب میلان خیلی خفنه من بارها با دوستانم بازی میکنم و راحت ازشون میبرم ولی وقتی میلان میاره انگار من هیچی از فیفا بلد نیستم فقط یه کم حرفه ای باشی و بتونی سریع سوچی کنی پدر انسان در میاد تا برسی به دروازه ولی خدایش تو فیفا یه چیزی رو من تجربه کردم
    هروقت گل میزنی سریع هجوم ببر و بازم توپ رو از حریف بگیر دقائق بعد ازگل یه جوریه راحت میتونی گل بزنی بازم من خیل دفعه برام پیش اومده شاید از 10 تا 7 بازی رو اینکار کردم من اکثر گلهام پشت سر هم یعنی یه جو و فضای حریفت رو احاطه میکنه
    ضمنا هروقت گل خوردید سریع شروع نکنید خیلی خیلی به ضررتون هست این تجربه بنده هست حداقل بعد از گل خوردن چند ثانیه مکث و با چندتا پاس در محیط زمین خودتون شروع کنید
    بهتره
    عید سیعد فطر هم برشما فیفا بازان و تمام کاربران سایت مبارک
    درسته من هم تجربه کردم خوب اینم یکی از خصوصیات فیفا هست تیم که گل می خوره روحیه میاد پایین دقایق بعد از گل

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نتنها روحیه تیم حتی روحیه خود بازیکن هم چند لحظه افت میکنه
    همین دشب داشتم تو دیویژن 1 بازی میکردم یه لحظه لگ افتاد تو بازی حدود 3 ثانیه ای یه گل خوردم اعصابم داغون شد بعد زود توپو لو دادم با یه پاس عمقی هوایی کریم بنزما گل دوم رو زد
    خداشاهده پیشم خودم اینطور فکر کردم (اگه این کاری نکردم این بازی کن به گریه نیفته من فیفا بازی نمیکنم)خلاصه عزمم رو جمع کردم و قبل از اینکه نیمه تموم شه یه گل زدم با وین رونی بعد تو نیمه دوم حملات پشت حملات تا اینکه یه گل زدم بعد یه دوسه تا تیرک زدم دقیقه 90 هم یه تک به تک با والنسیا افتاد اگه رونی بود کار تموم بود ولی خدای این یارو نمیدونک کی بود فقط میدونسم نروژی بود خیل خرشانس بود درصد مالکیت توپ 38 به 62 بود 12 تا شوت رو به دروازه داشتم 9 تاش تو چهاچوب خلاصه این یارو بعداز بازی یه اوههههههههیی کشید از هدست میومد فکر کنم زیر پام لهش کردم اما مونده هنوز جون داشت
    ولی خدای یه چیزی ازارم میده نمیدونم واسه شما ها دوستان هم همینطوره
    وقتی پنالتی میزنم بازی کنم بعد از برگشت تو به سمت خودش یه زره مکث میکنه دیشب با رونی یه همچین چیزی برام اتفاق افتاد هرکاری کردم نرفت به سمت توپ تا اینکه دراوزه بان بلند شد و گرفت
    انشالله این باگ ها و باگهای داوری مسخره و دراخر این امپکت انجین رو درست کنن

17. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •