متاسفم که اینو میگمولی شدیدا با مهدی موافقم
باز دیوایس من 16 هست حس میکنم خیلی کمه! بازی های HD که ریختم مثل MC3 حدود 1.5 گیگه و کلی هم اپلیکشن با اپ 2 اس دی انتقال دادم واقعا اعصاب آدم خورد میشه یک بازی HD پاک کنه تا جا توی مموری داخلی باز شه![]()
متاسفم که اینو میگمولی شدیدا با مهدی موافقم
باز دیوایس من 16 هست حس میکنم خیلی کمه! بازی های HD که ریختم مثل MC3 حدود 1.5 گیگه و کلی هم اپلیکشن با اپ 2 اس دی انتقال دادم واقعا اعصاب آدم خورد میشه یک بازی HD پاک کنه تا جا توی مموری داخلی باز شه![]()
دوستان بهتون گفتم اوضاع قیلیشمیش می شه ::::::::::::::قیلیشمیش شد
می گی نه یه سر به امضام بزن بروتو تاپیک ارز و سکه.
Last edited by E.G_band; 24-05-2012 at 23:28.
دلتون رو الکی خوش نکنید چند بار گفتم باز هم می گم:گرونی دلار هیچ ربطی به این چیز ها نداره دلابل دیگه ای هست که باعث گرونی دلار می شه.من خودم اصلا از این وضعیت خوشم نمیاد و زودتر منتظرم قیمت گوشی بیاد پایین که بتونیم یه کوفتی بخریم ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه.ایران راه بیا نیست حتی اگه اونا هم قبول بکنن باز هم ایران سرش دبه میاره.
دوستان به نظرم بیخیال بحص های سیاسی بشیم ...... الان میان بنمون می کنن .... فقط قیمت گوشی رو اطلاع بدیم و مسائل سخت و نرم افزاری گوشی رو
دلار رو بیخیال بابا قیمت گوشی رو بچسبین
امروز که خدا رو شکر افزایش قیمت نداشتیم
مثل اینکه چند تا سایت گوشی رو آوردن با قیمت 1600
دو تا فروشگاه تو استان فارس و یه فروشگاه هم تو همدان گوشی رو آوردن
ارزونترین قیمت 1560 تومن بوده رنگ سفیدش
هنوز گوشی عرضه ی جهانی نشده از کجا آوردن؟
Last edited by shahabprince; 25-05-2012 at 11:56.
مقایسه ی گالاکسی اس 2 و 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن 780 مگ رمش قابل استفاده است.کم نیست؟
قیمتش تو دوبی 1,150,000 تومنه
Last edited by M0RTEZA_R; 26-05-2012 at 10:47.
همین حالا S2 و NOTE هم همین مقدار رم قابل استفاده دارند! برای سیستم عامل اندروید این میزان رم خیلی زیاد هست!
سیستم عامل اندروید خیلی زیاد به رم نیاز نداره! یعنی سبک هست و فضای کمی میگیره!(کلا سیستم عامل های پایه لینوکس اینطوری هستند، مثل ios)
سامسونگ اعلام کرد به دلیل یافتن برخی مشکلات در رنگ آبی این گوشی .... رنگ آبی با تاخیر عرضه خواهد شد . ولی تاریخ عرضه رنگ سفید هنوز همان 29 می است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من s2 ندیدم مصرف رمش بیشتر از 450بشه
همچنین احتمالا مدیریت رم s3 بهتر از s2 خواهد بو د
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)