تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 251 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

PESEdit.com 2013 Demo Patch 1.0

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid

:Features

* Full squads, latest transfers & shirt numbers
    * Faces for almost all players
    * Correct 12/13 kits including configuration
    * Original demo teams available too

:PESEdit.com 2013 Demo Patch 1.0 Download

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ownload dt0d.img

:How to use

Copy dt0d.img from PES 2012 img folder to PES 2013 Demo img folder [alternatively, download dt0d.img (link above)]

Copy the content of the PES 2013 Demo folder included in this download to the PES 2013 Demo folder
    on your pc.

Start the game via ‘pes2013-unlock.exe’

چطور باید از این پچ استفاده کرده؟اگه میشه یکی توضیح بده....

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعا هر شوتی گل نمیشه. عکس العمل دروازبانها در 80 درصد موارد خوب و بدون سوتی هست. و واقعا فرق بین دروازبانها کاملا مشهوده.
    مثلا در اون پچهایی که 4تیم بارسا- رئال- چلسی و پاریسن ژرمن اضافه میشدن تفاوت دروازبانی پیترچک با ویکتور والدز از زمین تا آسمون بود. والدز خیلی سوتی میداد اما چک استثنایی دروازبانی میکرد. اما کاسیاس نمیدونم چرا معمولی بود و مثل چک خوب نبود!
    به هرحال امیدوارم که در دموی بعدی و همچنین نسخه نهایی خیلی خیلی بهتر از این بشه.
    باهات موافقم اما یه جورایی بین ویا ژاوی اینیستا رونالدو مسی بنزما الوز با سانچز هیچ فرقی نیست همچین شوت میزنن ادم یاد سوباسا میوفته پشت 18 توب از بقل دست دروازبان رد میشه
    نمیگم دروازبان بده
    بهتره شده
    اما من بازیهام
    6-5
    4-5
    5-2
    روی سوپر استار و تایم 15 دقیقه ای

البته ویدویی که از بازی به کنامی ایمیل کردم هنوز دیده نشده و تعداد مشاهدش بالا نرفته
    بعید میدونم اصلا گوش بدن به انتقادها

3. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چطور باید از این پچ استفاده کرده؟اگه میشه یکی توضیح بده....
    شما فایل dt0.img رو اگه دانلود کردید که کپی کنید تو پوشه img نسخه دمو و اگر دانلود نکردید از توی img نسخه 2012 میتونید کپی کنید...
    بعدش محتویات پوشه img این پچ رو که شامل dt0b,dt0c,dt04,dt0f هست(فک کنم البته چون من نسخه جدید تر این پچ پیس ادیت رو دارم) رو هم کپی کنید تو پوشه img نسخه دمو...
    بعدش پوشهunlock و فایل اجراییش که pes2013-unlock هست رو تئ پوشه اصلی محل نصب بازی کپی کنید و بازی رو هم با همین فایل اجرایی اجرا کنید...

البته نسخه جدید ترش هم اومده که شامل 17 تا تیم شده...

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خلاصه سورپرایز کونامی هم معلوم شد چیه ... !
    یک پیراهن تولیدی شرکت نایک با امضا رونالدو به قید قرعه به کسی که ثبت نام کنه داده میشه، برای ثبت نام به پیج pes تویه فیسبوک مراجعه کنین ... !

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

PES 2013 WeHellas Demo Patch – v.1

*The first version of this patch just unlocks the teams, making it possible for you to play as them in the game. In following updates there will be included roster updates, kits, stadiums and many new 3D faces!*
    .: Screenshots :.

:All teams from

Premier League
    Ligue 1
    Serie A
    Liga BBVA

:Also Including

Olympiakos
    Panathinaikos
    AEK
    PAOK
    FC Porto
    SL Benfica
    Sporting CP
    Ajax
    AZ
    Feyenoord
    Twente
    PSV
    FC Bayern
    Schalke 04
    CSKA Moscow
    Spartak Moscow
    Zenit St. Petersburg
    Celtic FC
    Rangers
    Motherwell
    Besiktas
    Fenerbahce
    Galatasaray
    Shakhtar Donetsk
    Dynamo Kyiv

.: Download :.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پارت 3 و 4 خرابه میشه مجددا آپلود کنین

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمیشه وقت بازی رو زیادش کرد؟ پچی چیزی نداره برا این کار؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نمیشه وقت بازی رو زیادش کرد؟ پچی چیزی نداره برا این کار؟
    به صفحه 24، پست 236 این تاپیک رجوع کنید

9. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کلا پیس تو نمره دادن به دروازه بانا خیلی بد کار میکنه...تاحالا نشده دروازه بانم بهترین بازیکن زمین بشه...تو یه بازی چندتا تک به تک بگیری و پنالتی هم بگیری با از 6 بالاتر نمیره نمرش!!

11. این کاربر از reza.8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا اینجا از دمو راضی بودم فقط چند تا اشکال که داره اینکه : بازکنا خیلی زیاد تو افساید می مونند . سرعت پاس های تو عمق خیلی کم هستش و اصلا کارایی نداره به نظر من . بازم توی کورس ها سرعت بازیکن حریف از بازیکن ما بیشتره . مثلا رایان گیگز تو کورس از پشت میاد مسی رو میگیره !!!!امیدوارم تو دمو دوم اینا حل بشه . من امیدوارم به این سری .

13. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اين بازي كمامان مشكل افسايد داره من هر چي ميخوام به موقع پاس يدم بازيكن صير ميكنه تا يار جولويي بره تو افسايذ بعد پاس داده ميشه اين باگه با ضغف هوش مصنوعي بايد اصلاح يشه.
    توپ هم انگار ليزه واسه دروازه بانها ! دروازه بانا بيشتر توپو دفع ميكنن! از مهار كردن يا همون سيو زياد خبري نيست.
    گلهاي تخيلي زياد ديدم توي اين بازي هم توسط من هم تيم حريف اينجوري ادم پس از مدتي از گل زدن ديگه لذت نخواهد برد.
    بازي نسبتا بهبود پيدا كرده ولي اگه همينو با اصلاحات كم بخواد بده بيرون باز هم مقايل رقيب ديرينه شكست بدي خواهد خورد
    من اميدوارم براي سال اينده دو تا بازي خوب وعالي از دو كمپاني فيفا و كونامي داشته باشيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •