چطور باید از این پچ استفاده کرده؟اگه میشه یکی توضیح بده....
چطور باید از این پچ استفاده کرده؟اگه میشه یکی توضیح بده....
باهات موافقم اما یه جورایی بین ویا ژاوی اینیستا رونالدو مسی بنزما الوز با سانچز هیچ فرقی نیست همچین شوت میزنن ادم یاد سوباسا میوفته پشت 18 توب از بقل دست دروازبان رد میشه
نمیگم دروازبان بده
بهتره شده
اما من بازیهام
6-5
4-5
5-2
روی سوپر استار و تایم 15 دقیقه ای
البته ویدویی که از بازی به کنامی ایمیل کردم هنوز دیده نشده و تعداد مشاهدش بالا نرفته
بعید میدونم اصلا گوش بدن به انتقادها
شما فایل dt0.img رو اگه دانلود کردید که کپی کنید تو پوشه img نسخه دمو و اگر دانلود نکردید از توی img نسخه 2012 میتونید کپی کنید...
بعدش محتویات پوشه img این پچ رو که شامل dt0b,dt0c,dt04,dt0f هست(فک کنم البته چون من نسخه جدید تر این پچ پیس ادیت رو دارم) رو هم کپی کنید تو پوشه img نسخه دمو...
بعدش پوشهunlock و فایل اجراییش که pes2013-unlock هست رو تئ پوشه اصلی محل نصب بازی کپی کنید و بازی رو هم با همین فایل اجرایی اجرا کنید...
البته نسخه جدید ترش هم اومده که شامل 17 تا تیم شده...
خلاصه سورپرایز کونامی هم معلوم شد چیه ... !
یک پیراهن تولیدی شرکت نایک با امضا رونالدو به قید قرعه به کسی که ثبت نام کنه داده میشه، برای ثبت نام به پیج pes تویه فیسبوک مراجعه کنین ... !
پارت 3 و 4 خرابه میشه مجددا آپلود کنین
به صفحه 24، پست 236 این تاپیک رجوع کنید
کلا پیس تو نمره دادن به دروازه بانا خیلی بد کار میکنه...تاحالا نشده دروازه بانم بهترین بازیکن زمین بشه...تو یه بازی چندتا تک به تک بگیری و پنالتی هم بگیری با از 6 بالاتر نمیره نمرش!!
تا اینجا از دمو راضی بودم فقط چند تا اشکال که داره اینکه : بازکنا خیلی زیاد تو افساید می مونند . سرعت پاس های تو عمق خیلی کم هستش و اصلا کارایی نداره به نظر من . بازم توی کورس ها سرعت بازیکن حریف از بازیکن ما بیشتره . مثلا رایان گیگز تو کورس از پشت میاد مسی رو میگیره !!!!امیدوارم تو دمو دوم اینا حل بشه . من امیدوارم به این سری .
اين بازي كمامان مشكل افسايد داره من هر چي ميخوام به موقع پاس يدم بازيكن صير ميكنه تا يار جولويي بره تو افسايذ بعد پاس داده ميشه اين باگه با ضغف هوش مصنوعي بايد اصلاح يشه.
توپ هم انگار ليزه واسه دروازه بانها ! دروازه بانا بيشتر توپو دفع ميكنن! از مهار كردن يا همون سيو زياد خبري نيست.
گلهاي تخيلي زياد ديدم توي اين بازي هم توسط من هم تيم حريف اينجوري ادم پس از مدتي از گل زدن ديگه لذت نخواهد برد.
بازي نسبتا بهبود پيدا كرده ولي اگه همينو با اصلاحات كم بخواد بده بيرون باز هم مقايل رقيب ديرينه شكست بدي خواهد خورد
من اميدوارم براي سال اينده دو تا بازي خوب وعالي از دو كمپاني فيفا و كونامي داشته باشيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)