خیلی ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. در مورد LM67100 چطور؟؟؟
خیلی ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. در مورد LM67100 چطور؟؟؟
|
در مورد مدل های 2012 هم عرض کردم، ممکنه بعداً هدیه و...... نداشته باشن -ممکنه-
البته معمولا هر فصل! یا جشنواره یا مسه الان به مدت محدود یه هدیه میدن..
ولی قیمت رو از امسال به بعد دیگه نیمشه پیش بینی کرد!!
|
ممنونم ار راهنماییت
من حدود 2 تومن دارم و میتونم بیشترش کنم. برای من مهمترین فاکتور 1-کیفیت دوبعدی ،2- پخش فرمتهای رایج ودیویی و 3-کیفیت سه بعدیه و با برسی هایی که این چند روزه کردم فهمیدم با بودجه یی که دارم اینا میتونن انتخابهام باشه.... به نظر شما کدوم مناسبتره و چرا؟؟؟ با سپاس فراوان
LG 42LM67100
Samsung UA40D6960
Panasonic Plasma 42ST30
Sharp 40LE8300X
Sony 40NX720
Last edited by saloote; 09-07-2012 at 19:28.
آقا من امروز یه LM67100 گرفتم سایز 42 . نمایندگی با بلوری میداد 2/450/000 من از مغازه های کناریش با همون بلوری و گارانتی گلدیران با همه چیش گرفتم 2/290/000 بازار مشهد خیابان سعدی
منم می خواستم امروز صبح از بانه بخرم دیگه به صورت پستی ، قیمت داده بود 1/850/000 و 240/000 تومان هم هزینه ارسال ، امروز که خریدم فهمیدم خرید از بانه اصلا به صرفه نیست . اینجوری در می یومد 2/090/000 که تو مشهدم دقیقا همین قیمت در اومد یعنی مرده گفت اگه نخواستی بلوری رو من 200/000 ازت بر می دارم .
Last edited by .esmaeilymilad; 09-07-2012 at 20:48.
مبارک باشه
آقا اگه تست کردی خبر بده به ما
در تمام مراحل تست کن
در سرعت های بالا (فیلم های سریع و یا فوتبال) حتما تست کن بما خبر بده
در مورد کنسول هم تست کن به ما خبر بده ( مثلا گیم های ماشین سواری)
در مورد دو بعدی و سه بعدی تک تک بما خبر بده
ممنون
در ضمن چی چی شد این تی وی رو بخری؟؟
مبارك اقا ، منم مشهدم اتفاقا مي خوام lm67100 ولي 46 بخرم ، تو رو خدا قشنگ تستش كن ببين همه چيش رديفه ؟ همه چي را باز ميكنه ؟ از سامسونگ. 6960 بهتره ؟
یادش بخیر پارسال که دلار 1200 بود از بانه می صرفید الان تو سایزهای پایین که از گارانتی دارش گرون تر در میاد. فقط سایز 55 اینچش می ارزه که اونم یه خونه می خواد در حد کاخ!
Last edited by smhsh121; 09-07-2012 at 23:19.
من کاملا به lm6700 مطمئن شده بودم که متاسفانه در موردش به مشکلی برخورد کردم(نقل قول از سایت معتبر cnet: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
According to LG, the LM6700 uses a 60Hz panel with a scanning backlight for what the company calls "Black Dimension Insertion" and claims is a
120Hz effect .
ترجمه : طبق اعلام ال جی lm6700 از پنل 60 هرتز استفاده می کند که با scanning backlight ( اسکن نور پس زمینه) به 120 هرتز تبدیل می شود. که این بیانگر ضعف محرض تلویزیون در صحنه های سریعه! در حالی مدل برابر سال قبل lw 5700 از پنل 120 هرتز استفاده میکرد! تازه ازون بدتر مقایسه به عمل اومده با lw 5700 ه که مدل قبلی کاملا برتر بوده!!(به لینک مراجعه کنید) این هم نتیجه آزمایش به عمل اومده:
The LM6700 performed worse than last year'sLW5600 , with worse black levels, a more reflective screen, and inferior video processing. Color is its strong
suit, but with its lighter black levels and gamma that's not saying much.
ترجمه : lm6700 بدتر از مدل پیشین یعنی LW5600 عمل کرد با سطح تاریکی کمتر، رفلکس نور بیشترو پردازش ویدئویی ضعیفتر. رنگ کاملا مناسبند اما با سطح تاریکی و گاما پایین تر حرف زیادی برای گفتن ندارد!
ضمن این که در آمازون هم خیلی از glossy بودن و پایین بودن black depth این مدل شکایت کرده بودند از دوستانی که این مدل رو تهیه کردند تقاضا دارم هم در مورد رفلکس و هم در صحنه های تاریک و سریع با مدل های دیگه بررسی کنند تا نظر با ارزش این دوستان رو هم بدونیم.
اره تو اين سايت به نظر بي خودي بد گفته , من تمام رويوهاي مشتري هاي سايت شو خوندم همه كاملا راضي بودن و گفتن به رويو خود سايت محل ندين !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)