اینا سورس کد نرم افزارهایی هستند تو محصولات ال جی مورد استفاده قرار گرفته اند تا برنامه نویس های حرفه ای بتونن توش تغییرات بدن.
اینا سورس کد نرم افزارهایی هستند تو محصولات ال جی مورد استفاده قرار گرفته اند تا برنامه نویس های حرفه ای بتونن توش تغییرات بدن.
مرسی
یعنی حتی میشه موقع بازی کردن(مثلا ایکس باکس) فیلم اون بازی رو ضبط کرد؟
خواهش میکنم گرامی
طبیعتا بله ، ولی با شرایط فوق الذکر
باسلام به همه دوستان .
من با تمام دقت همه پستها رو مطالعه کردم . سوالم اینه که هاردی که به tv وصل شده و فرمت شده آیا با همون نرم افزارهایی مثل ufs explorer قابل فرمت کردن جهت استفاده از در ویندوز هست ؟ اگر نه چه جور باید این هارد رو دوباره قابل استفاده در کامپیوتر کرد .
سلام
بله طبیعتا هارد رو میشه به سایر فرمت ها ی رایج قابل شناسایی در ویندوز یعنی FAT , NTFS فرمت کرد
و علاوه بر ufs explorer نرم افـــزار ها و روش های زیادی وجود داره
تلویزیون 47lm62000 چه جوری تلویزیون است کیفیت تصویرش چه جوری است من خریدم 3500000 ( کیفیت تصویرش برام مهم است توی اچ دی)
ممنون از پاسختون . اما میشه دقیق تر پاسخ بدید چه جوری فرمت میشه کرد . ممنون
خواهش میکنم گرامی
اساسا وقتی یه هارد یا کلا یه وسیله ذخیره سازی به فرمتی فرمت میشه توسط اکثریت نرم افزارهای پارتیشن بندی از قبیل پارتیشن مجیک و ... میشه به اون وسیله با پارتیشن مورد نظر دسترسی داشت و لذا اون پارتیشن رو پاک و از نو به فرمت مورد نیاز فرمت کرد
فکر کنم با disk management خود ویندوز هم بشه این کار رو انجام داد
قراره كنترول جادويي جديد ال جي تا دو سه ماه وارد بازار بشه
اين ريموتها كه فرامين صوتي رو قبول مي كنند توسط تلويزيون 57000 هم ساپورت خواهند شد
دوستان شماره نسخه آخرین آپدیت چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)