پرینتر سیاه سفید لیزری تا 150 تومن که واقعا کیفیت خر کاری خوبی داشته باشه...واسه آموزشگاه که ماهانه 100-150 تا برگ پرینت میگیره و نمیخوام هزینه شارزش هم بیشتر از 10 تومن بیشتر بشه چی بگیرم..ممنون
پرینتر سیاه سفید لیزری تا 150 تومن که واقعا کیفیت خر کاری خوبی داشته باشه...واسه آموزشگاه که ماهانه 100-150 تا برگ پرینت میگیره و نمیخوام هزینه شارزش هم بیشتر از 10 تومن بیشتر بشه چی بگیرم..ممنون
سلام من یه چاپگر جوهر افشان A4 می خوام برای مصرف خانگی و چاپ عکس حدود 20 عکس در روز با بیشترین کیفیت و کمترین استهلاک بودجه حدو 200 تومن بهترین برند چیه
حالا دوتا مسئله مهم اول چاپگرهای جوهر افشان چقدر قابلیت چاپ دارن منظورم کارتریجش و بیشترین تایم ماندگاری جوهر دوم هزینه تعویض جوهرشون چقدره
سلام
یه مدل 3 کاره برای مصارف خونگی می حوام
مدلی که به من پیشنهاد کردن HP c4683 بود، اما توی بازاد دیگه نیستش
جالب اینجاست که می گفتن این مدل رو دیگه اچ پی تولید نمی کنه و مدل هایی که الآن داره به پای کیفیت این قدیمیه نمی رسن !
چند جور مدل بود مثله Photo Smart و ... هر کس هم از این فروشنده ها یه چیزی می گفت !
مدلی که دنبالشم می خوام شارژش رو خودم بتونم انجام بدم، زیاد کار قرار نیست ازش کشیده بشه اما روش بشه حساب کرد ! شرکت سازنده هم تعصب ندارم ! قیمت قبلی تا 150 توی ذهنم بود اما حالا با این اوضاع تا 200 هم راضی ام!
سلام . من یه پرینتر رنگی می خوام که قابلیت چاپ روی سی دی رو داشته باشه و هزینه چاپ فول رنگ روی a4 تا 200 تومن یا کمتر بشه حالا چه از طریق تانکر یا شارژ یا خود چاپگر هزینه چاپش ارزون در بیاد . کارمم تا روزی 50 تا 100 برگ و سی دی رو بتونه جواب بده کیفیت چاپش متوسط به بالا باشه . مقدار هزینه ای که می تونم بکنم تا 300 تومنه . لطفآ راهنماییم کنید ممنون
سلام
یه راهنمایی می خوام
یه پرینتر خوب که برای استفاده تو یه شرکت با روزی حداقل 50 -60 تا پرینت چی رو پیشنهاد می کنید؟
قیمت هم مناسب باشه
سیاه و سفید
میخواستم پرینتر بگیرم از نوع لیزری رنگی
فروشنده ها میگفتن باید شارژ براش بخری بعد از مدتی
ولی سیاه و سفید نیازی به شارژ نداره
لطفا یکم توضیح میدن دوستان
من می خوام پرینتر و اسکنرهای کانون رو در اینجا یا یه تاپیک مستقلی معرفی کنم و بفروش بزارم آیا از نظر مدیران این کار خلاف قوانین انجمنه.
آیا ایجاد تاپیک مستقل برای فروش قطعات ممنوعه؟ پیشنهاد چیست؟
البته این کار من با همراهی یکی از نمایندگان کنون توی برج بهاره که نمایندگی رسمی از شرکت کنون داره و خریداران می تونن با خیال راحت خرید کنن.
برای خرید پیام خصوصی بدهید
LBP 6300dn قیمت 415 هزار توامان گارانتی کامپیوتر ریز
نوع دستگاه : چاپگر ليزري تكرنگ
امکانات : چاپ دو رو/چاپ در شبکه
نوع کارتریج :719
حافظه :16مگابايت
کارکرد کارتریج : 2100برگ با پوشش %5
دقت چاپ :2400x600dpi(air)
ورودی کاغذ :250برگ/دستي: 50برگ
سرعت چاپ :30 برگ در دقيقه
پورت ورودی : USB 2.0 Hi-speed/Ethernet]]
توان کاری در ماه : 25000 برگ MAXMUM
LPB 6000 قیمت202هزار گارانتی کامپیوتر ریز
نوع دستگاه : چاپگر ليزري تكرنگ
نوع کارتریج : 725
امکانات : چاپ دورو
حافظه :Only buffer memory
کارکرد کارتریج :1600برگ با پوشش%5
دقت چاپ :2400 x 600dpi(AIR)
ورودی کاغذ :150برگ/دستي:1برگ
سرعت چاپ :18برگ در دقيقه
زمان اولین چاپ:7/8 ثانیه
پورت ورودی : USB 2.0 Hi-Speed
توان کاری در ماه : 5000برگ
Last edited by ak313; 03-09-2012 at 23:57.
بالاخره کارتریج هر دو تموم میشه و مجدد باید شارژ کنی اما برای منزل یا کارهای اداری همون سیاه سفید پیشنهاد میشه که دیرتر شارژش تموم میشه و هزینشم کمتره
lbp6000 202000T
lbp6300 415000T
Last edited by ak313; 04-09-2012 at 00:18.
دوستان لطف کنید منم راهنمایی کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)