تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 34 از 402 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید(مخصوصا dr.hanibal).میخواستم بدونم تفاوت ورژنهای مختلف موتور آنتی ویروس در چیه؟ مثلا نسخه 2010 و نسخه 2012 آنتی ویروس x هردو آپدیت شده.آیا فرقی در detection این دو نسخه وجود داره؟یا در چیز دیگر؟
    و سوال دومم اینه که آیا آنتی های دو موتوره از ورژنهای قدیمی تر موتور آنتی ویروسها بهره می برند؟
    با تشکر.
    Last edited by mansour_hotboy; 07-05-2011 at 18:40.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید(مخصوصا dr.hanibal).میخواستم بدونم تفاوت ورژنهای مختلف موتور آنتی ویروس در چیه؟ مثلا نسخه 2010 و نسخه 2012 آنتی ویروس x هردو آپدیت شده.آیا فرقی در detection این دو نسخه وجود داره؟یا در چیز دیگر؟
    و سوال دومم اینه که آیا آنتی های دو موتوره از ورژنهای قدیمی تر موتور آنتی ویروسها بهره می برند؟
    با تشکر.
    سلام

تغییرات بسته به هر محصول و هر کمپانی متفاوته.

مثال میزنم:

کمپانی X در محصول آنتی ویروس ممکنه در یک سال هیچ تغییری رو نده ، اما در محصول اینترنت سکیوریتی تغیراتی رو ایجاد کنه. این تغییر میتونه از رفع یک باگ باشه تا اضافه شدن یک امکانات.

برای اینکه بفهمید چه تغییراتی ایجاد شده باید به خود سایت سازنده محصول مورد نظر مراجعی کنید ، معمولا تحت عنوان امکانات جدید ارائه می کنند مثل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و غیره.....

موفق باشید.

3. 8 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoora-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من کاملا تو این زمینه مبتدیم
    لطفا یه آنتی ویروس خوب می خوام تو اینرنت هم زیاد می گردم ! خیلی هم دانلود می کنم ! البته نمی خوام سرعتم گرفته شه!
    قبلا از Eset استفاده می کردم اما حس می کنم خوب عمل نمی کنه !
    سیستمم همش هنگ می کرد ! الان ریکاور کردم و تو درایو های دیگه نرفتم ! یه چیزی می خوام که بتونم اسکن کنمشون و با خیال راحت درایوهامو باز کنم !
    قبلا چند بار از ccleaner استفاده کردم و سیستم به هم ریخت !
    لطفا کمک کنید خیی فوریه!!

5. این کاربر از hoora-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    من کاملا تو این زمینه مبتدیم
    لطفا یه آنتی ویروس خوب می خوام تو اینرنت هم زیاد می گردم ! خیلی هم دانلود می کنم ! البته نمی خوام سرعتم گرفته شه!
    قبلا از Eset استفاده می کردم اما حس می کنم خوب عمل نمی کنه !
    سیستمم همش هنگ می کرد ! الان ریکاور کردم و تو درایو های دیگه نرفتم ! یه چیزی می خوام که بتونم اسکن کنمشون و با خیال راحت درایوهامو باز کنم !
    قبلا چند بار از ccleaner استفاده کردم و سیستم به هم ریخت !
    لطفا کمک کنید خیی فوریه!!
    نورتون اینترنت سیکیوریتی 2011

7. 4 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه در انتخاب انتیویروس یا اینترنت سیکیوریتی به من کمک کنید(ترجیحا عامل فروش در ایران داشته باشه ) من قبلا از caspersky استفاده میکردم . نورتون اینترنت سیکیوریتی چطوره (در مقایسه با کسپر اینترنت سیکیوریتی)
    واینکه نورتون رو میشه ارجینال تهیه کرد
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من 3 سال بود که داشتم از آنتی ویروس ناد32 استفاده میکردم که لاینسسم در این سه سال ارجینال بود و با پی پال هرساله تمدید میکردم
    کامپیوتری که این انتی ویروس روش نصب هست بصورت سرور هست و به اینترنت وصله و هر زمانی که انتی ویروس بخواد میتونه اپدیت بشه
    خلاصه تو این چند هفته چند بار سیستم ویروسی شده و اخرین بار یه ویروسی به اسم w32/heur یا یه همچین چیزی گرفت که نود اصلا نتونست مانع ویروس بشه و اصلا ویروسو نمیشناخت!
    این لاینسسم 18 روز دیگه اعتبارش تموم میشه به نظر شما چیکار کنم دوباره تمدید کنم یا انتی ویروسی بهتر از این اگه هست معرفی کنید
    ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یه زمانی طرفدار Avast بودم و برای همه نصب میکردم ولی چند وقتی هست Norton Internet Security رو دارم استفاده میکنم .
    واقعا عالیه و مشکلی باهاش ندارم .

11. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    من 3 سال بود که داشتم از آنتی ویروس ناد32 استفاده میکردم که لاینسسم در این سه سال ارجینال بود و با پی پال هرساله تمدید میکردم
    کامپیوتری که این انتی ویروس روش نصب هست بصورت سرور هست و به اینترنت وصله و هر زمانی که انتی ویروس بخواد میتونه اپدیت بشه
    خلاصه تو این چند هفته چند بار سیستم ویروسی شده و اخرین بار یه ویروسی به اسم w32/heur یا یه همچین چیزی گرفت که نود اصلا نتونست مانع ویروس بشه و اصلا ویروسو نمیشناخت!
    این لاینسسم 18 روز دیگه اعتبارش تموم میشه به نظر شما چیکار کنم دوباره تمدید کنم یا انتی ویروسی بهتر از این اگه هست معرفی کنید
    ممنون
    شما نورتون 360 اصل رو اگر بخری که حرف نداره من نورتون اینترنت سیکیوریتی اصل دارم واقعا عالیه اگر ورژن جدید 360 رو بگیری نسخه Premier Edition علاوه برسطح امنیتی بسیار بالا
    تا 25 گیگابایت بکاپ انلاین روی سرور های سایمنتک هم دریافت میکنی

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

سلام
    دوستان میشه در انتخاب انتیویروس یا اینترنت سیکیوریتی به من کمک کنید(ترجیحا عامل فروش در ایران داشته باشه ) من قبلا از caspersky استفاده میکردم . نورتون اینترنت سیکیوریتی چطوره (در مقایسه با کسپر اینترنت سیکیوریتی)
    واینکه نورتون رو میشه ارجینال تهیه کرد
    سپاس
    نظر من اینه که نورتون بهتره بخاطر این میگم که تجربه زیادی رو دارم با اون سبک تره سرعت اجرای برنامه ها رو نمیگیره هوش مصنوعی اون خوبهاپدیتش کم دردسره محافظت شبکه بیسیم رو داره ضد فیشینگ قدرتمندی رو داره
    و ساپورت خوبی رو هم داره و هیچ وقت نمیزاره امنیتتون به خطر بیفته دقتش بالاست و خیلی منظم و کامل روی سیستم کنترل داره بدون کم کردن سرعت کاری در هنگام وب گردی یا بازی یا دانلود در کل معرکس
    از سایت ایران ستاپ و دورنتاش هم میتونی محصولات اصل نورتون رو خریداری کنی بدون دردسر من خودم از دورنتاش خرید کردم نورتونمو
    Last edited by AlexanderMahone; 14-05-2011 at 22:41.

13. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    ممنون
    گذینه های بهتر زیاد هست
    مثلا AVAST و AVIRA رو اگه پولیش رو بخری خیلی عالیند
    F-Secure هم خوبه
    اگه برای شبکه میخوای بگیری یکی از این آنتیویروس ها رو به صورت تریال نصب کن و تست کن با هر کدوم راحت تر بودی همون رو بگیر

همه گذینه ها بهتر از نود هستند

15. 3 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

سلام عزیزان من نمیدونم بین این دو آنتی ویروس کدام رو نصب کنم؟؟کومودو یا کسپر؟
    کدام بهتره؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •