سلام
شما چه مارک و مدلی را پیشنهاد می کنید؟ قیمت زیر 35
ممنون
سلام
شما چه مارک و مدلی را پیشنهاد می کنید؟ قیمت زیر 35
ممنون
از هدفون استفاده حرفه ای ندارم بیشتر هم میخوام از میکروفونش استفاده کنم برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم
ممنون میشم حول و حوش 30 مدل پیشنهاد بدین
AKG k370 رو از پایتخت قیمت گرفتم گفت 199 به نظرتون تو این قیمت ارزششو داره یعنی با یه ایرفون 100 تومانی قابل تشخیص هست از نظر صدا ؟ اگه ارزششو داره بگین که دیگه باید آتیشو بزنم به مالم
یه سوال دیگه هم که داشتم این ایرفون ها دیستروشنشون (Distortion) که در حد شنیداری یا همون به اصطلاح Audible نیست که یعنی صدا کلیره (Clear) ؟
بعد جای دیگه ای سراغ ندارین ارزونتر باشه ؟
هرچی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم لطف کنین بگین کجاست که ما هم ازش بهره ببریم
ممنون
Last edited by Anishtain_DM; 02-07-2012 at 11:14.
سلام
بسیار خوب میتونین از creative مدل hs-350 رو تهیه کنین که کیفیت خوبی هم داره و حدود قیمتش 24 هزار تومان هست.
سلام
بنظر من ارزش داره ولی بستگی داره ارزش مند بودن رو چطور بهش نگاه کنین.اگه بصورت اماتوری و بدون توجه به جزییات بخواین مقایسه کنین نه ارزش نداره حتی هدفون 100 تومانی با 600 تومانی هم فرقی نخواهد داشت.
ولی اگه بدنبال جزییات صدا و جنس صدا و امضای صدای خاصی هستین بله ارزش داره.در کل اگه میخواین حرفه ای صدا رو دنبال کنین بدنبال هدفون حرفه ای باشین در غیر اینصورت هزینه اضافی نکنین و از هدفونهای با کیفیت creative و panasonic
که قیمت مناسبی دارن تهیه کنین
بقول اقا رضا دکمه تشکر تو قلب شماست اگه از ما راضی باشین کافیه.
با تشکر
خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون
امروز برای خرید رفتم متاسفانه فقط مدل های فراسو و genius موجود بود مجبور شدم از فراسو مدل FHD -960 V رو بخرم به قیمت 25
میدونم کیفیتش بالا نیست اما برای استفاده من کار را اندازه
روش نوشته این مدل ویبره داره اما من هر کاری کردم ویبره ای ندیدم میشه بگین ویبرش چجوری عمل میکنه؟
سلام
بسیار مبارکتون باشه.
بله هدف هم همین هست که به اندازه نیازمون هزینه کنیم و محصولی رو تهیه کنیم که مختص نیازمون باشه نه بیشتر .
ویبره برای چی؟احتمالا تبلیغ بیس قویش باشه که موقع پخش موزیک باعث لرزش پدها و بدنبال اون لرزش لاله گوش میشه در غیر اینصورت دسته بازی یا گوشی موبایل نیاز به ویبره داره و هر چقدر هم بخوام خلاقانه فکر کنم ویبره رو هدفون هیچ کاربردی نداره.
سلام دوستان
نظرتون درباره ی powerbeats by Dr.Dre چیه؟
حدودا چه قیمتیه؟
راستی تو ایران جایی هست که اوریج بفروشه؟
ممنون.
سلام
هدفون متوسطی هست با بیس قوی که با توجه به قیمتش توصیه نمیشه.
ادرس و شماره تلفن نمایندگی براتون پ.خ شد.
Last edited by salar_221; 03-07-2012 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)