مشکل از این ورژن رام هستش، همین بولد 544
امیدوارم سونی یه بولد جدید و بدون باگ و یا حداقل با برطرف شدن بیشتر باگ ها یه رام جدید عرضه کنه یا بهتر از همه اندروید 4.1 رو بده
مشکل از این ورژن رام هستش، همین بولد 544
امیدوارم سونی یه بولد جدید و بدون باگ و یا حداقل با برطرف شدن بیشتر باگ ها یه رام جدید عرضه کنه یا بهتر از همه اندروید 4.1 رو بده
میشه امیدوار بود اندروید 4.1 براش بیاد؟
تقریبا صد در صد
Sent from my X10i using Tapatalk 2
دوستان احساس نمی کنید صدای اسپیکر گوشی بیش از اندازه ضعیفه؟
بنظر من که اصلاً نمی ارزه با اسپیکرش موسیقی گوش کرد.
گوشی 100 تومنی نوکیا صداش خیلی قویتر از اینه.
Last edited by poonel; 19-10-2012 at 22:43.
تقریبا همه ی اسمارت فون ها همینن. جز گوشی های موتو.
ولی من هر اسمارت فونی دیدم صداش قویتر از Xperia P بود.
دوستان خب خودتون میگین اسمارت فون!! نه اسپیکر همراه!!اسمارت فون که صداش نباید ان ای سی باشه! همینم کافیه!
سلام؛
یادمه اون موقهها گوشیا یهسری کلید مخفی برای تست داشتن.
مثلا:
چپ-راست-چپچپ... تو گوشیای سونیاریکسون جاوا
یا مثلا کلید سیز-قرمر-سبز-سبز-... توی سونیاریکسون ویواز
بعد یه لیستی میومد که هَشتک پَشتک گوشی توش بود. از تست میکروفون تا تمام کلیدها و تاچ و صفحه و ...
تو اکسپریا پی هم میشه هنگام خرید از این حرکات زد؟
ممنون
سلام دوست عزیز از کد زیر می تونید استفاده کنید قابل استفاده روی تمام گوشی های سونی
از چپ به راست وارد کنید
کد اول دقیقا همون چیزی هست که شما می خواید
*#*#7378423#*#*
با استفاده از دومین کد شما به Testing Menu وارد میشوید
کد:*#*#4636#*#*
و با استفاده از کد دوم میتوانید به IMEI و اطلاعات گوشی و برنامه های نصب شده و وضعیت Wi-Fi و وضعیت باطری وارد شید
این کد رو در شماره گیر گوشیتون وارد کنید
دوستان من این گوشی رو به اندروید 4.0.4 از طریق خود گوشی ارتقا دادم . زیاد عالی هم نشده . ولی باطریش شگفت انگیزه . نسبت به قبل خیلی بیشتر نگه میداره . ولی یه مشکل بزرگ دارم و اونم با( چیز پی ان) هست . من وقنی چیز پی ان رو فعال کردم گفت به خاطر credential sorage باید پسوورد یا پترن برای قفل گوشیت استفاده کنی . وتا پسوورد یا پترن نذاری نمیشه از چیز پی ان استفاده کرد باید چی کار کنم تا بدون قفل استفاده کنم؟؟ تو اندروید 2.7.7 این مشکلو نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)