تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 53 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

چگونه خودرو را موقع سُرخوردن کنترل کنیم؟

بر اساس اعلام معاونت آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، با توجه به آغاز فصل زمستان ضروری است که رانندگان در هوای زمستانی از تجهیز خودروی خود به زنجیر چرخ و لاستیک یخ‌شکن اطمینان پیدا کنند.
    همچنین رانندگان باید در چنین هوایی سرعت خود را کاهش دهند و در مسیر مقابل، فضای بیشتری برای توقف در نظر بگیرند و چراغ‌ها و شیشه جلو را تمیز نگه دارند.علاوه بر آن توصیه می‌شود، در هوای زمستانی رانندگان خودروها آرام ترمز بگیرند تا خودرو لیز نخورد و اگر چرخ‌ها قفل کرد، از گرفتن ترمز بپرهیزند. بهتر است؛ رانندگان برای حفظ انقباض به ویژه در سراشیبی از دنده سنگین استفاده کنند و روی پل‌ها، روگذرها و داخل خیابان‌های کم رفت‌وآمد که سریع تر یخ می‌بندند، بیشتر مراقب باشند.
    چگونگی کنترل خودرو هنگام ُسرخوردن
    هنگام لغزش چرخ‌ها، رانندگان باید فرمان را به سمت خارج خیابان بچرخانند تا کارافتادگی چرخ جلو خنثی شود و به حالت مناسب برگردد، همچنین هنگام لغزش چرخ‌ها پا را از روی پدال گاز و ترمز برداشته و با فشار روی کلاچ قرار دهند تا لغزش برطرف و خودرو به حالت عادی بازگردد.
    چگونگی کنترل شرایط هنگام قفل شدن چرخ‌ها
    لازم به ذکر است که هنگام قفل شدن چرخ‌های جلو، پا را از روی پدال گاز و ترمز برداشته و باید کلاچ را فشار داد، سپس خودرو را به سمت سرخوردگی قسمت عقب خودرو هدایت کرد، اما باید مراقب بود که انجام بیش از حد این کارها، خودرو را به طور کامل به طرف خلاف مسیر بر می‌گرداند.

منبع : خبر خودرو

2. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    از همگی عزیزانی که تجربه ای دارن خواهش میکنم منو تا حد امکان راهنمایی کنن
    واقعا نیازمند شنیدن تجربه های شما دوستان هستم
    حقیقتش من 24 سالمه و تاحالا رانندگی نکردم!
    چه ماشین چه موتور!
    چندروز پیش یه پراید صفر خریدم
    از اینکه ماشین ایمنی نیست آگاهم اما متاسفانه در همین حد میتونستم هزینه کنم.
    روز اول که ماشینو تحویل گرفتم سوار شدم تا یه دوری بزنم .
    به یه دور برگردون رسیدم و با سرعت کم دور زدم . همون لحظه ای که دور تموم شده بود افتادن دستمال کاغذی از روی داشبورد حواسمو پرت کرد و تا به خودم اومدم دیدم جلوم یه 206 با سرعت کم قرار داره
    منم بخاطر اینکه از پشت نخورم به اون ترمز زدم و همزمان فرمونو به راست گرفتم که از بغلش رد شم اما متاسفانه زدم به بغل یه پراید که بغل خیابون پارک شده بود.
    در اون پراید عوض شدو گلگیرشم یه لکه رنگ!
    به هر صورت گذشت
    تا چند شب که اصلا خوابم نبرد
    همش صحنه تصادف جلوی چشمم میومد و کلا به هم ریخته بودم
    بگذریم
    حالا این تصادف باعث شده به شدت ترسو بشم
    تو ترافیک که گیر میفتم تپش قلب میگیرم
    بعد از رانندگی تو خونه همش صحنه هایی که طی روز برام اتفاق افتاده جلوی چشمم میاد و استرس اینکه اگر فلان جا زده بودم چی؟
    خواب تصادف میبینم
    چکار کنم؟
    واقعا طبیعیه این حجم از ترس؟
    از طرف دیگه قصد مسافرت دارم به بند انزلی!
    واقعا نمیدونم میتونم برم یا نه
    مسیری که میخوام برم از کرج تا قزوین و بعدشم تا انزلی هست
    به نظرتون نیازمند تمرین یا تجربه خاصی هست این مسیر؟
    خواهش میکنم به هر نحوی میتونید منو راهنمایی کنید تا از این کابوس رها شم.
    پیشاپیش ممنونم
    سلام داداش جون
    خدمتت عرض کنم ان ترسی که میگی رو دقیقا تجربه کردم!

سفر رو فعلا بیخیال شید اگر جونتون براتون ارزش داره!
    اول صبر کنید خوب دستتون راه بی افته و ترستون بریزه بعد سفر جاده ای برید.

تا تو شهر به اندازه کافی چرخ نزنید دستتون راه نمیافته و ترستون نمیریزه.
    بهتره اواخر شب یا حتی سحر، بزنید بیرون (البته بدون خواب آلودگی) و در کوچه پس کوچه ها چرخ بزنید و گه گاهی هم به خیابون های نیمه اصلی برید.
    همین روند رو ادامه بدید و کم کم در طول روز بزنید به خیابون ها. البته نظر بنده اینه که حالا حالا ها به مرکز شهر و جاهای شلوغ نرید چون واقعا این جاها در تهران یا سایر شهر های شلوغ نیاز به مهارت کافی داره.

مرور زمان همراه با تمرین کار رو حل میکنه ان شاءالله.
    خیالتون راحت. این ترس طبیعیه، با مرور زمان عادی میشه.

موفق باشید.
    یا علی

4. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چطور میشه تو کوچه‌های تنگ یا وقتی داری از کنار دیوار یا عابر پیاده یا ماشین دیگه رد میشی مطمئن باشی که بهش نمیخوری؟

من تو فاصله دور میتونم خوب تخمین بزنم که به مانع روبرو میخورم یا نه ولی در فاصله نزدیک نمیتوانم تشخیص بدهم که دارم بهش میخورم یا نه

6. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

چطور میشه تو کوچه‌های تنگ یا وقتی داری از کنار دیوار یا عابر پیاده یا ماشین دیگه رد میشی مطمئن باشی که بهش نمیخوری؟

من تو فاصله دور میتونم خوب تخمین بزنم که به مانع روبرو میخورم یا نه ولی در فاصله نزدیک نمیتوانم تشخیص بدهم که دارم بهش میخورم یا نه
    من بر اساس ابعاد ماشین حدس میزنم، معمولا بعد از مدتی ابعاد ماشینتون میاد دستتون و تا حد زیادی میشه به درستی فاصله رو تخمین زد

8. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

میتونید یکار دیگه هم بکنبد، ماشینتون رو آروم در فاصله چند سانتی یک مانع پارک کنید و بعد بشینید تو ماشین، در حالت عادی، یه چیز رو معیار قرار بدین، مثلن، پایین شیشه جلو، برف پاک کن، آیینه، یا هر چیز دیگه و ببینید معیارتون با مانع در وضعیتی قرار داره

10. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان

1. لطفا درباره نحوه عبور از میدان توضیح بدهید و اینکه باید تو کدام لاین میدان باشیم لاینی که به مرکز میدان نزدیک است یا لاینی که محیط بیرونی میدان است؟ اگر میدان شلوغ باشد اجازه ایست کامل داریم با توجه به ماشینهایی که پشت سر ما هستند

2. آینه وسط خودرو چطور باید باشه؟ بهتره که تخت باشه؟ یا از دو طرف کمی خمیده؟ سایزش (طولش و عرضش) استاندارد خاصی داره؟ اگر نکته خاصی در انتخاب آینه هست ممنون میشوم راهنمایی‌ام کنید

12. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام دوستان

1. لطفا درباره نحوه عبور از میدان توضیح بدهید و اینکه باید تو کدام لاین میدان باشیم لاینی که به مرکز میدان نزدیک است یا لاینی که محیط بیرونی میدان است؟ اگر میدان شلوغ باشد اجازه ایست کامل داریم با توجه به ماشینهایی که پشت سر ما هستند

2. آینه وسط خودرو چطور باید باشه؟ بهتره که تخت باشه؟ یا از دو طرف کمی خمیده؟ سایزش (طولش و عرضش) استاندارد خاصی داره؟ اگر نکته خاصی در انتخاب آینه هست ممنون میشوم راهنمایی‌ام کنید
    سلام

۱. بستگی به مسیرتون داره، مثلن اگه میخاین مستقیم برید نباید به میدون بچسبید چون در این صورت ماشینای که میخان بپیچن شما رو گیر میندازن، اما اگه میخاید میدون رو بپیچید باید به میدون بچسبید تا ماشینای که میخان مستقیم برن مانعتون نشن

اگه هنوز خوب مسلط نشدین هیچ وقت عجله نکنید، کاری به بقیه هم نداشته باشین، اگه جای گیر کردین ایست کامل کنید یا با سرعت خیلی کم حرکت کنید، اینطور خیلی بهتر از اینه که بخاید عجله کنید و با سرعت زیاد برونید و خدانکرده اتفاقی برای خودتون یا کسی بیافته
    Last edited by AMHSIN; 07-01-2017 at 01:09.

14. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آینه وسط خودرو چطور باید باشه؟ بهتره که تخت باشه؟ یا از دو طرف کمی خمیده؟ سایزش (طولش و عرضش) استاندارد خاصی داره؟ اگر نکته خاصی در انتخاب آینه هست ممنون میشوم راهنمایی‌ام کنید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

آینه وسط خودرو چطور باید باشه؟
    بهتره که تخت باشه؟
    یا از دو طرف کمی خمیده؟
    سایزش (طولش و عرضش) استاندارد خاصی داره؟
    اگر نکته خاصی در انتخاب آینه هست ممنون میشوم راهنمایی‌ام کنید
    سلام
    نکاتی مهم در مورد شکل و تنظیم آینه های ماشین:

آینه عقب باید تخت باشه و بشه ازش چپ تا راست رو دید مثل این . باید کاملاً افقی تنظیم بیشه و از هر دو طرف به یک اندازه معلوم باشه . باید حالت نور برگردان یا همون "کاهنده ی نور" هم داشته باشه برای شب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آینه چپ باید اینجوری تنظیم بشه تا تصویر داخلش کاملاً افقی باشه نه اینکه خیابون یا جاده ی افقیِ پشت سرتون رو سرازیری یا سربالائی نشون بده
    باید حتماً چند سانت از بدنه ماشینتون در اون پیدا باشه وگرنه نمیتونین تشخیص بدین که ماشینهای توی آینه در کجا قرار دارند نسبت به ماشیتن خودتون
    انگار که عکس یک هواپیما رو در آسمون ببینین اما زمین در عکس پیدا نباشه . اصلاً نمیتونین تشخیص بدین که هواپیما چقدر با زمین فاصله داره

آینه ی راست هم همینطور

اگر هر سه آینه رو درست تنظیم کنین همدیگر رو کامل میکنند و از چپ تا راست رو کاملاً در آینه ها میبینید مثل حالتِ correct دذ عکس زیر
    آینه گِرد هم چیزی مفیدی هست و میتونه موقع پارکِ خودرو و از پارک در اومدن بهتون کمک کنه تا لازم نباشه سرتون رو از پنجره بیارید بیرون
    این آینه ی گرد باید در لبه ی بیرونیِ آینه بغل نصب بشه مثل این عکس . نه لبه ی داخلی .
    در حرکت هم میتونین بغل دستتون رو خوب ببینین (اون قسمت از بغل ماشین که در آینه ی بغلِ تخت دیده نمیشه )
    هشــــــدار
    این آینه تصویر رو خیلی کوچک نشون میده . نباید عادت کنین ازش به جای آینه بغل برای دیدن پشت و مسافت دور استفاده کنین وگرنه فریبتون میده و فکر میکنین ماشینی که درونش میبینین دور هست , میاین دور بزنین یا سبقت بگیرین یهو متوجه میشین ماشین خیلی بهتون نزدیکه و براتون بوق یا چراغ میزنه و ممکنه هم تصادف بشه
    پس فقط برای پارک و دراومدن از پارک و دیدن ماشینی که بغل دستتون در نزدیکی صندوق عقب هست ازش استفاده کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-01-2017 at 07:14.

17. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    آینه عقب باید تخت باشه و بشه ازش چپ تا راست رو دید مثل این . باید کاملاً افقی تنظیم بیشه و از هر دو طرف به یک اندازه معلوم باشه . باید حالت نور برگردان هم داشته باشه برای شب
    آینه چپ باید اینجوری تنظیم بشه تا تصویر داخلش کاملاً افقی باشه نه اینکه خیابون یا جاده ی پشت سرتون رو سرازیری یا سربالائی نشون بده
    باید حتماً چند سانت از بدنه ماشینتون در اون پیدا باشه وگرنه نمیتونین تشخیص بدین که ماشینهای توی آینه در کجا قرار دارند نسبت به ماشیتن خودتون
    انگار که عکس یک هواپیما رو در آسمون ببینین اما زمین در عکس پیدا نباشه و اصلاً نمیتونین بفهمین که هواپیما چقدر با زمین فاصله داره

آینه ی راست هم همینطور
    اگر هر سه آینه رو درست تنظیم کنین همدیگر رو کامل میکنند و از چپ تا راست رو کاملاً در آینه ها میبینید مثل حالتِ correct دذ عکس زیر
    آینه گِرد هم چیزی مفیدی هست و میتونه موقع پارکِ خودرو و از پارک در اومدن بهتون کمک کنه تا لازم نباشه سرتون رو از پنجره بیارید بیرون
    این آینه ی گرد باید در لبه ی بیرونیِ آینه بغل نصب بشه مثل این عکس . نه لبه ی داخلی .
    در حرکت هم میتونین بغل دستتون رو خوب ببینین (اون قسمت از بغل ماشین که در آینه ی بغلِ تخت دیده نمیشه )
    هشــــــدار
    این آینه تصویر رو خیلی کوچک نشون میده . نباید عادت کنین ازش به جای آینه بغل برای دیدن پشت و مسافت دور استفاده کنین وگرنه فریبتون میده و فکر میکنین ماشینی که درونش میبینین دور هست , میاین دور بزنین یا سبقت بگیرین یهو متوجه میشین ماشین خیلی بهتون نزدیکه و براتون بوق یا چراغ میزنه و ممکنه هم تصادف بشه
    پس فقط برای پارک و دراومدن از پارک و دیدن ماشینی که بغل دستتون در نزدیکی صندوق عقب هست استفاده کنین
    در صفحه های قبل هم همین چیزها رو نوشته ایم
    سلام دوست عزیز ممنون برای پاسخی که دادی

سئوالی برای من پیش آمد :

من اگر آینه وسط را کمی به سمت خودم برنگردانم دید کافی از شیشه عقب ندارم (البته تو این حالت هم کل شیشه عقب را ندارم و حدود 10% شیشه عقب از سمت پشت صندلی شاگرد در آینه دیده نمیشود مگر اینکه در حین رانندگی کمی به سمت آینه جلو خم شوم) علتش چی میتونه باشه؟
    حدسم اینه که آینه کوچکه! البته رفتم که آینه با طول بیشتر بخرم ولی فابریکش همین اندازه است
    یکی دو مدل هم بود که کمی بزرگتر بود ولی روی همین آینه سوار میشد

من درباره این آینه‌های گرد یک جستجویی کردم مدلی که بصورت فله تو بازار ایران هست و من هم خریدم دقیقاً همین طور هست که شما میگی یعنی بزرگنمایی اصلاً ندارد خیلی کوچیکه و تو رانندگی در جاده نمیشه ازش استفاده کرد برخلاف مدلهای گران قیمت آن که در ایران تا آنجا که من جستجو کردم موجود نیست و این نقصها را نداره و اصولاً برای کاهش نقطه کور ماشین در جاده ساخته شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •