دوست من
شرکت تو تولید بقیه تیپ ها مثل تیپ 3 و تیپ 6 و سایر خودروهای دیگه مونده
تیپ 5 چند سال پیش هم تولیدش متوقف شد و بعد از 3 سال تولید شد.
منتظرش نباشید.
دوست من
شرکت تو تولید بقیه تیپ ها مثل تیپ 3 و تیپ 6 و سایر خودروهای دیگه مونده
تیپ 5 چند سال پیش هم تولیدش متوقف شد و بعد از 3 سال تولید شد.
منتظرش نباشید.
آمارهای گمرک نشان میدهد در سال 90 بالغ بر 39 هزار و 404 دستگاه خودرو به کشور وارد شده که متوسط قیمت واقعی این خودروها قبل از پرداخت عوارض و حقوق گمرکی معادل 21 هزار دلار بوده است. همچنین خبرآنلاین با توجه به قیمت چند خودروی وارداتی که سازمان توسعه تجارت مبادرت به ارسال آنها کرده به ارقام جالبی در مورد میزان سود واردکنندگان خودرو رسیده است به طوری که بر اساس محاسبات این خبرگزاری سود واردات یک خودروی پورشه پانورامای 420 میلیونی رقمی معادل 40 درصد است، برای یک لکسوس 175 میلیون تومانی معادل 118 درصد و برای یک دستگاه تویوتایاریسهاچ بک که در کشور هند تولید میشود معادل 91 درصد است!!!!
منبع: دنیای اقتصاد
207 دنده دستی شرکتی چقدره؟؟
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
ایا ابی کاربنی هم هنوز واسه 207 میزنن؟؟؟
واردات ماشین یک کار پر سوده . ولی دست های پشت پرده زیادی داره . اگر ببینن داری پا میگیری میزننت زمین .![]()
اساتید 206 مدل 87 با 85 هزار تا کارکرد بیمه تا برج 10 بی رنگ و فنی سالم قیمت دست و کف بازار چنده الان ؟
پژو 206 مدل 87 ----12.300.000
شرکت فعلا 207 نداره برای فروش.
قیمت دنده دستی تو بازار 21000000 تومان هست
پراید مدل اسفند 87 با کیلومتر زیر 27000 تا فنی فوق العاده سالم!! فقط چندتا خط روی بدنه هست!! قیمت چند؟؟
پراید مدل 87 قیمت 6700000 تومان
بچه ها یه پراید یشمی. مدال اخرای 83..... توضیحات اینجوری خلاصش کنم که یه نمه از رنگ روی سطون و صندوق سوخته
گلیر سمت راست رنگ داره..وگلگیر چپ و روکش در راننده تعویض..
در صندوق عقب رنگ داره و یکم رنگش ریخته
خظ و خشم داره
فنی سالم سالم
بیمه تا اخر بهمن
چند بدمش بره؟ حدودی بهم بگید چون تا نبینه ماشینو نمیشه قیمت گذاشت
.
.
.
خرداد شدو خبری از 206 و 207 نشد از..پس تا کی صبر کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)