تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 159 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خرید نیسان پاترول

هنوز پاترول تمیز کم خرج پیدا میشه؟ تو چه حول و حوش قیمتی؟

چه آپشنایی میشه روش نصب کرد؟ ساندروف و سیستم برق آینه ها، صندلی ها ، گرم کن و ماساژور صندلی میشه روش نصب کرد؟

برای نرم شدنش چه کارای ی میشه کرد؟

مصرف بنزین حدودا تو 100 تا چقدره؟

بخوام بگیرم یه پام همیشه تو تعمیرگاهه یا سالمشم گیر نمیاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض تشکر

خودروهای زیر تو این رنج قیمت هستن:

پارس ELX
    پارس LX با موتور کم مصرف TU5
    سورن ELX
    لیفان 620
    MVM 530

خودروهایی که نام بردم تقریبا هم خوش رکابن هم بازار خوبی دارن پس بهتره ملاک های خودتون رو دقیق ذکر کنید
    تا زودتر به چواب برسید و همه خودروها مورد بررسی بی مورد قرار نگیرن.
    ممنون محمد عزیز...ام وی ام که از محصولات کشور دوست و برادر چین هست و همه میگن بخاطر قطعات پلاستیکیش قیدش رو بزنم....تازه شاسی بلندش که اصلا اتاق قشنگی نداره...از سورن خوشم میاد ....باید برم دوباره اپشن هاشو بررسی کنم.....لیفان رو هم که اصلا نمیشناسم ....پرشیا هم ماشین خوبیه بشرط اینکه هر سال به روزش کنم و هی صفر بخرم...چون زود لش میشه....کاش پول داشتم پورشه میخریدم امروز که از محل کارم بر میگشتم یکدونه قهوه ای با حال دیدم لامذهب تا به گاز اشاره کرد رفت چهار راه بعدی ...میگم از مدل ماشین خودم ولی اتوماتش چطوره؟قیمتش چنده؟میشه ببینی حال و احوال این نوع ماشین در بازار ایران چطوره؟ممنون

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون محمد عزیز...ام وی ام که از محصولات کشور دوست و برادر چین هست و همه میگن بخاطر قطعات پلاستیکیش قیدش رو بزنم....تازه شاسی بلندش که اصلا اتاق قشنگی نداره...از سورن خوشم میاد ....باید برم دوباره اپشن هاشو بررسی کنم.....لیفان رو هم که اصلا نمیشناسم ....پرشیا هم ماشین خوبیه بشرط اینکه هر سال به روزش کنم و هی صفر بخرم...چون زود لش میشه....کاش پول داشتم پورشه میخریدم امروز که از محل کارم بر میگشتم یکدونه قهوه ای با حال دیدم لامذهب تا به گاز اشاره کرد رفت چهار راه بعدی ...میگم از مدل ماشین خودم ولی اتوماتش چطوره؟قیمتش چنده؟میشه ببینی حال و احوال این نوع ماشین در بازار ایران چطوره؟ممنون
    من بهتون 206 پيشنهاد كردم نمي دونم ديديد يا نه.
    به نظرم براي يك خانوم خودرويي بهتر از 206 در اين رنج نيست كه با توجه به اينكه 25 تومن داريد من بهتون صندوقدار اتوماتيك V9 رو پيشنهاد ميدم كه از هر لحاظ كامله.
    اگه نخواستيد سورن ELX خودروي خيلي خوبيه اما خب براي يك خانوم كمي عجيب به نظر ميرسه.
    البته اگه استفاده شما خانوادگي هست همون سورن رو انتخاب كنيد

خرید نیسان پاترول

چه آپشنایی میشه روش نصب کرد؟ ساندروف و سیستم برق آینه ها، صندلی ها ، گرم کن و ماساژور صندلی میشه روش نصب کرد؟

پاترول مدل هاي بالاتر از 12 سال پيشش بالاي 10 ميليونه و مدل قديمي تر از 12-13 سال پيش ميره زيره 10 تومن. هر اپشني هم بخوايد روش نصب ميتونيد بكنيد.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خرید نیسان پاترول

پاترول تا سال 80 تولید شد و هنوزم تمیز و سالمش گیر میاد. مدل های 80 قیمتش حدود 13 تا 15 میلیون تومان هست.
    طبق گفته دوستمون مهدی همه نوع مانوری برای نصب انواع وسایل جانبی رو میتونید بدین
    برای نرم شدنش باید به زیرو بند سازهای مجرب که کارشون با این نوع خودروهاست مراجعه کنید تا راهنماییتون کنن
    مصرف بنزینش بالای 10 لیتر خارج از شهر و 13 تا 14 لیتر داخل شهر
    عموما پاترول تمیز گیر میاد چون طرفدار زیاد داره خصوصا افرادی که تو بخش آفرود فعال هستن زیاد باهاش سروکار دارن

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

خرید نیسان پاترول

بله دوست عزیز
    پاترول تمیز خیلی زیاده
    من پاترول دیدم که کروک بوده شما هر چی دوست داری روش نصب کن حتی موتور توربو دیزل
    پاترول تا فک کنم حدود سال 80 تولید شد
    بعدش ایرانیزه شد اسمش رو هم گذاشتن سافاری (البته مدل 4 در) فک کنم تا 82 تولید شد
    پاترول از 3-4 تومن هستش تا ثریا (بستگی به لوازمی که روش هست داره)
    البته پاترول های تر و تمیز بالا ی 10 تومن هستن

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اگر از سورن ELX خوشتون اومده میتونید انتخاب کنید فقط به یک مورد باید توجه داشته باشید.
    انتخاب سورن با موتور EF7 کاملا شانیس هست چون موتور EF7 این اواخر برای برخی افراد عملکرد بدی داشته - خرابی داشته و تا جایی پیش رفته که صاحب خودرو تصمیم به فروش گرفته.
    اما سورن ELX با موتور XU7 هم عرضه شده اگر بتونی کمی با مصرف سوخت بالاش کنار بیای خیلی خوبه.

در مورد ماشین خودتو ریو:
    نوع اتوماتیکش اصلا جالب نیست و خرابی زیاد داشت و شرکت فراخوان زد تا اصلاح بشه برای همین صرفداری نداره قیمت صفر اتوماتیک حدود 16500000 تومان هست.
    اما نوع معمولیش خیلی بهتر جواب داد و خوب جا افتاد چون عملکرد قابل قبولی داشت. موتور کم مصرف و پر قدرت و پر شتاب. فضای سرنشینش هم مناسبه البته فضای سرنشین عقب
    در طولانی مدت اذیت میکنه. بازار خرید و فروش مناسبی داره و امسال سال آخر تولیدش هست به دلیل عدم نصب ایربگ و احتمالا کیا سراتو جایگزینش خواهد شد.

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشورتی از اساتید می خواستم :
    ما خیلی وقته که قصد خرید مگان 2000 رو داشتیم ولی به خاطر نوسان قیمت نگرفتیم الان می خواستیم اقدام کنیم بین این چند تا گزینه مردد هستیم می خواستم لطف کنید راهنمایی کنید :
    1- خرید مگان صفر 2000 معمولی یا آپشن (به ترتبیب به قیمتت 41700 و 43000) به صورت کارتکس که میگن تحویل 10روزه هست و از کارخونه (مزایا : سند دست اول ، ماشین صفر معایب:ترس از عقب افتادن تحویل با توجه به اوضاع پارس خودرو و بند شدن دستمون)
    2- خرید مگان 2000 معمولی یا آپشن (با کف قیمت 42500 و 44500) بصورت پلاک شده ( مزایا : تحویل لحظه ای معایب :سند دست دوم ، قیمت بالاتر)
    3- یکی از آشنا ها یه موردی رو توی گرگان معرفی کرده از آشناهاشون که بنگاه دارند و به شرط کامل سلامت (خیلی مطمعن میگه) 2000 کیلومتر کارکرده، آپشنال و سفید رنگ ، تولید اویل خرداد 91 به قیمت 42000 (مزایا : افت قیمت نو ، تحویل لحظه ای ، امکان تخفیف ، معایب : نمی دونم توی 2000 تا می شه آسیب ببینه ماشین مثلا تو هوای شمال؟ خودش که میگه 100% مطمئن و به شرط)
    4-صبر کردن تا ماه رمضون و انتظار افت قیمت

خیلی ممنون میشم دوستان چند تا نظر بدن ما رو راهنمایی کنن

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشورتی از اساتید می خواستم :
    ما خیلی وقته که قصد خرید مگان 2000 رو داشتیم ولی به خاطر نوسان قیمت نگرفتیم الان می خواستیم اقدام کنیم بین این چند تا گزینه مردد هستیم می خواستم لطف کنید راهنمایی کنید :
    1- خرید مگان صفر 2000 معمولی یا آپشن (به ترتبیب به قیمتت 41700 و 43000) به صورت کارتکس که میگن تحویل 10روزه هست و از کارخونه (مزایا : سند دست اول ، ماشین صفر معایب:ترس از عقب افتادن تحویل با توجه به اوضاع پارس خودرو و بند شدن دستمون)
    2- خرید مگان 2000 معمولی یا آپشن (با کف قیمت 42500 و 44500) بصورت پلاک شده ( مزایا : تحویل لحظه ای معایب :سند دست دوم ، قیمت بالاتر)
    3- یکی از آشنا ها یه موردی رو توی گرگان معرفی کرده از آشناهاشون که بنگاه دارند و به شرط کامل سلامت (خیلی مطمعن میگه) 2000 کیلومتر کارکرده، آپشنال و سفید رنگ ، تولید اویل خرداد 91 به قیمت 42000 (مزایا : افت قیمت نو ، تحویل لحظه ای ، امکان تخفیف ، معایب : نمی دونم توی 2000 تا می شه آسیب ببینه ماشین مثلا تو هوای شمال؟ خودش که میگه 100% مطمئن و به شرط)
    4-صبر کردن تا ماه رمضون و انتظار افت قیمت

خیلی ممنون میشم دوستان چند تا نظر بدن ما رو راهنمایی کنن

ممنون
    نظر من :
    اگر من بین این 3 گزینه میخواستم انتخاب کنمک گزینه 2 رو انتخاب میکردم . اگرچه قیمت با صفر خشکش حدود 1 میلیون تومن تفاوت داره اما دیگه اون معایب گزینه اول که الان خیلی خیلی رایج شده
    و خیلی مشتری رو اذیت کرده رو ندارم و با خیال راحت بدون دغدغه ماشین رو سوار میشم.
    در مورد عیب گزینه دوم که گفتین سند دست دوم. اصلا مهم نیست ماشین چند برگ سند باشه وقتی ماشین صفر هست و فقط پلاک شده وکارکردی نداره مهم خود ماشین و سالم بودنش هست سند که فقط یه برگه سبزه که نشون میده مالک خودرو چه کسی هست.

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

نظر من :
    اگر من بین این 3 گزینه میخواستم انتخاب کنمک گزینه 2 رو انتخاب میکردم . اگرچه قیمت با صفر خشکش حدود 1 میلیون تومن تفاوت داره اما دیگه اون معایب گزینه اول که الان خیلی خیلی رایج شده
    و خیلی مشتری رو اذیت کرده رو ندارم و با خیال راحت بدون دغدغه ماشین رو سوار میشم.
    در مورد عیب گزینه دوم که گفتین سند دست دوم. اصلا مهم نیست ماشین چند برگ سند باشه وقتی ماشین صفر هست و فقط پلاک شده وکارکردی نداره مهم خود ماشین و سالم بودنش هست سند که فقط یه برگه سبزه که نشون میده مالک خودرو چه کسی هست.
    پس با این حساب چرا گزینه 3 بهتر نیست؟
    چون اون هم فقط 2000 تا کارکرده و طرف میگه به شرط سلامت فنی و بدنه میده 42 (شاید تخفیف هم بده )؟

حدود 2.5 تفاوت قیمت داره با صفر آخه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همگی میخواستم راهنماییم کنید من پارس مدل87 سفید 4200 کارکرده سالم دارم میخواستم حدود 20 تومن حالا 2تومن بالاتر یا پایین تر یه ماشین بگیرم چی میتونم بخرم پارسمو چند میتونم بفروشم>؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •