تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 99 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 989

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نظر شخصیم رو میدم و نظرات دوستان محترم.
    کلا خودروهای پروتون خصوصا مدل ویرا خودروهای گمنامی در کشور بودن و هستن
    اصلا از بازار خریدو فروش خوبی برخوردار نیست همچنین خدمات پس از فروش ضعیفی هم دارن.
    کیفیت مناسبی هم ندارن.
    تو محصولات پروتون فعلا جن 2 حرفی برای گفتن داره واگرنه ویرا و لیفت بکش نه.
    محمد جان اتفاقا نظر شما برای مهمه
    درسته جن2 خوبه ولی قیمتش 10 تومن گرونتر از قیمتیه که من میخواهم پایه ویرا لیفت بک بدم
    و برای مسافرت هم میگن ماشین خوبیه و جادار هم هستش
    مدتی بود که میگفتن ویرا خوب نیست و ... که اونم موقع فکر نکنم زیر 10 12 تومن میشد این ماشین رو گیر آورد ولی الان با توجه به اینکه با 7 8 تومن هم میشه گر آورد چی ؟

اگه باز با این قیمت هم خرید این خودرو به هیچ وجه توصیه نمیشه با این قیمتی که من میخواهم پای یک ماشین که بدرد افراد خانواده دار بخوره چی خوبه ؟ ( یعنی با 7 8 تومن)

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

محمد جان اتفاقا نظر شما برای مهمه
    درسته جن2 خوبه ولی قیمتش 10 تومن گرونتر از قیمتیه که من میخواهم پایه ویرا لیفت بک بدم
    و برای مسافرت هم میگن ماشین خوبیه و جادار هم هستش
    مدتی بود که میگفتن ویرا خوب نیست و ... که اونم موقع فکر نکنم زیر 10 12 تومن میشد این ماشین رو گیر آورد ولی الان با توجه به اینکه با 7 8 تومن هم میشه گر آورد چی ؟

اگه باز با این قیمت هم خرید این خودرو به هیچ وجه توصیه نمیشه با این قیمتی که من میخواهم پای یک ماشین که بدرد افراد خانواده دار بخوره چی خوبه ؟ ( یعنی با 7 8 تومن)
    من بازم فکر نمیکنم با 7 یا 8 میلیون تومن پروتون تمیز و سالم و مناسب گیر بیاد .
    در مرحله اون پیشنهادم اینکه بودجه رو افزایش بدین چون با افزایش قیمت خودرو این چند ماه اخیر واقعا انتخاب در رنج 7 یا 8 میلیون تومن برای خرید ماشین تمیز و سالم پراید هست.
    شما پراید رو در مدل های بالاتری نسبت به هر خودروی دیگه میتونید بخرید.
    اما اگر واقعا جادار و خانوادگی تو این رنج میخوای یا باید به 405 مدل 83 یا 84 فکر کنید یا به ماشین های خارجی دهه 90 مثل میتسوبیشی لنسر یا دوو اسپرو که اونم مشکلات خاص خودش رو داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من بازم فکر نمیکنم با 7 یا 8 میلیون تومن پروتون تمیز و سالم و مناسب گیر بیاد .
    در مرحله اون پیشنهادم اینکه بودجه رو افزایش بدین چون با افزایش قیمت خودرو این چند ماه اخیر واقعا انتخاب در رنج 7 یا 8 میلیون تومن برای خرید ماشین تمیز و سالم پراید هست.
    شما پراید رو در مدل های بالاتری نسبت به هر خودروی دیگه میتونید بخرید.
    اما اگر واقعا جادار و خانوادگی تو این رنج میخوای یا باید به 405 مدل 83 یا 84 فکر کنید یا به ماشین های خارجی دهه 90 مثل میتسوبیشی لنسر یا دوو اسپرو که اونم مشکلات خاص خودش رو داره.
    از پراید اصلا خوشم نمیاد
    الان هم یک 405 تاکسی سبز رنگ مدل 86 دارم که با توجه به امتیازاتش و اینکه ماشین کاملا سالم و خیلی تمیز هستش 13 مشتری داره
    من هم بیشتر از 7 8 نمیتونم هزینه کنم چون بقیه پول رو لازم دارم
    ماشین های دهه نودی هم که با توجه به خرج های سنگینی که دارن اصلا نمیشه سمتشون رفت
    ببخشید که دوباره میگم ولی حالا اگه شد و من با 7 8 تومن یک پروتون ویرا لیفت بک تمیز گیر آوردم چی ؟
    و اینکه من تا حالا به غیر از سایپا و ایران خودرو از جای دیگه ایی ماشین نداشتم
    میخواهم ببینم الان مثلا اگه این ماشین وسط جاده مشکلی براش پیش بیاد وضعیت امداد خودروش چطوریه ؟ و در کل باید چیکار کرد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

از پراید اصلا خوشم نمیاد
    الان هم یک 405 تاکسی سبز رنگ مدل 86 دارم که با توجه به امتیازاتش و اینکه ماشین کاملا سالم و خیلی تمیز هستش 13 مشتری داره
    من هم بیشتر از 7 8 نمیتونم هزینه کنم چون بقیه پول رو لازم دارم
    ماشین های دهه نودی هم که با توجه به خرج های سنگینی که دارن اصلا نمیشه سمتشون رفت
    ببخشید که دوباره میگم ولی حالا اگه شد و من با 7 8 تومن یک پروتون ویرا لیفت بک تمیز گیر آوردم چی ؟
    و اینکه من تا حالا به غیر از سایپا و ایران خودرو از جای دیگه ایی ماشین نداشتم
    میخواهم ببینم الان مثلا اگه این ماشین وسط جاده مشکلی براش پیش بیاد وضعیت امداد خودروش چطوریه ؟ و در کل باید چیکار کرد ؟
    نظر شما محترم و تصمیم نهایی رو هم شما میگیرید دوست من.
    اگر پروتون تمیز و بدون تصادف و رنگ شدگی یا اگر هم موردی خط و خش جزئی داشته اشکال نداره پیدا کنید
    همچنین از نظر فنی سالم و بی عیب باشه مشکلی نیست میتونید انتخاب کنید.
    خدمات جاده ای و وضعیت امدادش در حدی هست که ماشین رو بکسل کنن تا اولین تعمیرگاه چون زاگرس خودرو که نمایندگی پروتون رو داره
    از گسترگی خدماتی در کشور برخوردار نیست مگر اینکه تو شهر های بزرگ یا مرکز استان زندگی کنید.

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نظر شما محترم و تصمیم نهایی رو هم شما میگیرید دوست من.
    اگر پروتون تمیز و بدون تصادف و رنگ شدگی یا اگر هم موردی خط و خش جزئی داشته اشکال نداره پیدا کنید
    همچنین از نظر فنی سالم و بی عیب باشه مشکلی نیست میتونید انتخاب کنید.
    خدمات جاده ای و وضعیت امدادش در حدی هست که ماشین رو بکسل کنن تا اولین تعمیرگاه چون زاگرس خودرو که نمایندگی پروتون رو داره
    از گسترگی خدماتی در کشور برخوردار نیست مگر اینکه تو شهر های بزرگ یا مرکز استان زندگی کنید.
    ما خودمون تهران هستیم
    پس فکر کنم وضعیت خدمات دهیش تو تهران و شهر هایی که ممکنه برای مسافرت بریم مثل شمال خوب باشه

سوال دیگه ایی که من از به نتیجه نرسیدم این بود که میشه ماشین را تا حدی اسپرت کرد که خوشکل تر بشه ؟ یعنی وسایلش هستش ؟ مثلا چراغاش عوض بشه و یکسری تغییرات رو ظاهرش انجام داد ( تا حدی که برای معاینه فنی زیاد مشکلی نداشته باشه )

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ما خودمون تهران هستیم
    پس فکر کنم وضعیت خدمات دهیش تو تهران و شهر هایی که ممکنه برای مسافرت بریم مثل شمال خوب باشه

سوال دیگه ایی که من از به نتیجه نرسیدم این بود که میشه ماشین را تا حدی اسپرت کرد که خوشکل تر بشه ؟ یعنی وسایلش هستش ؟ مثلا چراغاش عوض بشه و یکسری تغییرات رو ظاهرش انجام داد ( تا حدی که برای معاینه فنی زیاد مشکلی نداشته باشه )
    در مورد اسپرت کردن خودروی ویرا اطلاعات دقیقی ندارم اما اگر تهران هستی خوبه
    مراجعه کن به فروشگاه های اسپرت خودرو تا همه موارد برات روشن بشه به راحتی.
    اگر لوازمش هم باشه از نزدیک میبینی اینجوری خیلی بهتره

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من تا 10 تومن بیشتر پول ندارم دنبال ماشین کم دردسر هستم زیاد هم تو شهر ازش استفاده نمیکنم مگر 3 ماه یک بار باهاش بخوام برم مسافرت از تهران تا همدان
    حالا دوو سیلو یا پژو elx مدل 83 چطوره؟ فقط پراید نمیخوام
    سپاس

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام من تا 10 تومن بیشتر پول ندارم دنبال ماشین کم دردسر هستم زیاد هم تو شهر ازش استفاده نمیکنم مگر 3 ماه یک بار باهاش بخوام برم مسافرت از تهران تا همدان
    حالا دوو سیلو یا پژو elx مدل 83 چطوره؟ فقط پراید نمیخوام
    سپاس
    پژو پارس ELX با 10 میلیون تومن گیر نمیاد دوست من.
    دودد سیلو هم مدل 81 میتونی انتخاب کنید و باید دقت کنی مورد تمیز و سالم پیدا کنید
    پژو 206 تیپ 2 مدل 84 هم میتونی انتخاب کنی چون با ماشین زیاد کار نمیکنی ممکن هست جوابگو باشه

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تا 8میلیون 206 تمیز میشه گیر اوورد؟یا پراید111 به صرفه تره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تا 8میلیون 206 تمیز میشه گیر اوورد؟یا پراید111 به صرفه تره؟
    ممنون

با 8 میلیون تومان 206 تیپ 2 مدل 81 میشه خرید که خریدش پیشنهاد نمیشه
    پرابد هاچ بک انتخاب مناسب تری هست چون مدل بالاتر و تمیز تر میتونی بخری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •