تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 39 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

عکسِ اول کـه پنـالتـیش 50 - 50 ــه !
    عکسِ دوم هــم قدرت بدنیـه پـایینه بـازیکن بـود !
    عکسِ سـوم هـم که دقیقـاً همیـن صحنه ای است که توی ایـن بـازی تکـرار شـد و اینکـه پویـول بـه هدفش رسـید و ضـربش رو زد !
    پ . ن : خیلی دوس نداشتـم ادامه بـدم بحث رو مشکلـی داشت پـاک کنـین پستـم رو !

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه داور میخواست حرکت نستا را بهش توجه کنه چون توپ به جریان در نیومده بود باید بازی را متوقف میکرد و تذکر میداد جالبه داور میزاره این صحنه ادامه پیدا کنه و تازه وقتی پویول داره خطا میکنه خطای بازیکنانه میلان را میگیره ...... این صحنه بیش ا ز هر چیزی میتونه نشون بده داور قصدش بوده که اکیدا این صحنه را پنالت بگیره و فقط منتظر بهونه بوده ...
    دقیقا !!
    اسم این صحنه رو نمیشه خطای داوری گذاشت !
    بار ها دیدیم تو محوطه جریمه قبل از زدن کرنر خطاهای بسیار خشن تر از این اتفاق افتاده اما داور فقط تذکر داده و بعدا اجازه زدن کرنر میده
    اما این داور میبینه اون بازیکن خطا میکنه وایستاده تا توپ ارسال بشه تا پنالتی بگیریه !!

به هر حال باید یه جوری بارسا رو بالا بیارن دیگه .......

3. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب توی بـازی رفت اصلـاً مشکلـی به وجـود نیـومـد عزیزم !
    چه جالب تو بازی رفت هیچ اتفاقی نیفتاد؟اصلا ما طرفدارای بارسا نمیدونیم مقررات چیه کارشناس داوری چی؟تا کی میخواین باختتون رو بندازین گردن داور؟اونم تو بازی یک طرفه که فقط دفاع کردین،کارشناس خبری مارکا که یه مادریدی دو اتیشه هستش چی؟اونم لابد طرفدار بارساست دیگه نه؟قبل از نظر دادن و کارشناسی خواهشا یکم مقررات فیفا رو مطالعه کنین

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مثلا برام جالبه که طرفدارای بایرن مونیخ البته نه در این انجمن اکثرشون گفتن حق میلان خورده شد و ...
    فوتبال آلمان کاملا بر اساس تاکتیک و ساختارهای فنیه و در مقابل این تفکر کاملا ضد تاکتیک و متکی بر پرخاشگری و حاشیه های بیرون زمین
    نتیجه مشخصه بزودی بایرن تلخی این نافرهنگی رو میچشه
    وقتی بارسا با این آمار و برتری داره به این متهم میشه که با کمک تعمدی و پشت پرده داوران بالا میاد دیگر تیمها اوضاعشون مشخصه
    چندتا نکته انکار ناپذیرند علی رضاجان:
    وجود فساد در فوتبال که در سراسر جهان از 0%تا100%وجود داره!متاسفانه حتی توی آلمان خودمون!
    وجود شخصیت های متفاوت در بین مربیان وبازیکنان!
    وجود فلسفه جنگ روانی در فوتبال!
    در مورد این 3مورد میشه 3تا کتاب نوشت.
    دلیل بروز همچین گفته هایی یا اون فرهنگ همین عوامله که گفتم.کاریش هم نمیشه کرد.
    -------------------------------------------------------------
    اما در مورد بازی دیشب:
    میلان به بارسا باخت.
    میلان به تیمی باخت که در حال نگارش تاریخه!
    بارسا تیمیه که الان کسی قدرش رو نمیدونه و وقتی که دوران طلاییش تموم بشه تازه یادشون میوافته:
    عجب تیمی بود اون بارسا...
    یا میخوایم تیم بارسای 2011رو دوباره زنده کنیم...
    یا....
    جالب اینجا خواهد بود که این حرفهارو کسانی میگن که موفقیت بارسارو به ....و......نصبت میدادن.
    میلان هرچه داشت رو کرد.هرکاری میتونست کرد.اما زورش به بارسا نرسید.
    انصافا تیم قابل احترامیه این بارسا.
    باخت به این تیم حتی با نتیجه7-1تحقیر به حساب نمیاد.وباخت به این تیم هیج جای آدم رو نمیسوزونه!

6. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مارادونا :" بایرن ، رئال مادرید را اوت می کند "

دیگو آرماندو مارادونا نظرش را در مورد نیمه نهایی احتمالی چمپیونزلیگ ابراز داشت . مربی آرژانتینی در صفحه توئیترش نوشت که اگر رئال چهارشنبه شب آپوئل را حذف کند ، توسط بایرن از تورنمنت اوت می شود .
    وی که شخصیت عجیبی دارد و تازه با یک مدل نامزد کرده است پس از بازی بارسا - میلان و بایرن - المپیک در صفحه شخصی خود نوشته است :" بایرن ، رئال مادرید را اوت می کند . خبری از فینال اسپانیایی نخواهد بود . "

منبع:مرجع اخبار رئال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راس میگی
    وقتی که پلاتینی هوس کرده که یه پای فینال بارسلونا حضور داشته باشه امثال میلان و آلگری و انقلاب تاکتیکی اون!
    و زلاتان چکاره ان که جلوش وایستن
    تا بوده همین بوده و تا هست همین
    اگه هوس میکرد قرعه رو طوری میچید که بارسا با هاپولی هاپوی قبرس بازی کنه نه میلان

9. این کاربر از rezazzzjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چندتا نکته انکار ناپذیرند علی رضاجان:
    وجود فساد در فوتبال که در سراسر جهان از 0%تا100%وجود داره!متاسفانه حتی توی آلمان خودمون!
    وجود شخصیت های متفاوت در بین مربیان وبازیکنان!
    وجود فلسفه جنگ روانی در فوتبال!
    در مورد این 3مورد میشه 3تا کتاب نوشت.
    دلیل بروز همچین گفته هایی یا اون فرهنگ همین عوامله که گفتم.کاریش هم نمیشه کرد.
    یوسف جان بیشتر این مسائل واقعا غیر فوتبالی هستن
    تو مخالف این تعریف از فوتبالی که این ورزش رو رقابتی در درون زمین با اتکا به تمرینها و تاکتیکهای مربیها و استعداد بازیکنا میدونه
    من اصلا با عبارت «جنگ روانی» مشکل دارم
    در فوتبال چیزی به نام جنگ معنی نمیده در تشبیه هم قوانینی وجود داره که باید مبتنی بر حقیقتی عینی یا ذهنی باشه
    نمیشه فوتبال رو به جنگ تشبیه کرد
    فوتبال یک رقابت ورزیشه که باید درونش ورزشی نتیجه گرفت و اشتباهات داوری رو هم یا باید بخشی از فوتبال دونست یا با الکترونیکی شدن داوری در فوتبال موافقت کرد یا فوتبال رو تعطیل کرد

خداییش اگر داوری این بازی با کمک تکنولوژی بود و بر اساس فیلم بازی رفت و برگشت در مورد اشتباهات داوری میلان و بارسا قضاوت میشد چه نتیجه ای به دست میومد؟

هر کسی که طرفدار تیمی میشه دوست داره دیگران اگر به تیمش علاقه ندارن بهش احترام بزارن و اگر احترام نمیزارن بهش توهین نکنن
    و طرفدارای بارسلونا هم از این قائده مستثنی نیستن
    کاری که تو بدون اینکه چیزی رو زیر سوال ببری انجام دادی
    تیمی با پشتوانه عظیم تاریخی مثل میلان با کمی دقت باید بیش از سه گل میخورد اما در نهایت این برد بارسا با کمک رسانه های علاقه مند به جنجال و هیاهو زیر سوال میره و هیچ کس هم حاضر نیست کوچکترین نظری در مورد اشتباهات بازی رفت بکنه

باز دم آرش عزیز گرم که بعد از باخت اینجوری اومد و شجاعانه نظر داد
    هم از تیمش دفاع کرد هم برد حریف رو زیر سوال نبرد

من قبلا هم گفتم این بارسا همینه و دوران اوجش ادامه خواهد داشت مگر اینکه حریفی پیدا بشه که به جای زیر سوال بردن قدرت بارسا و پاک کردن صورت مسئله بشینه و دلایل قدرت بارسا رو تحلیل کنه

میلان کوندرا نویسنده اهل چک چندین بار به فینال نوبل ادبیات رفت ولی هر سال بنا به دلایلی این جایزه رو به دیگری دادن
    بعد از چند سال نویسنده هایی که نوبل رو برده بودن این جایزه ها رو به شکل سمبولیک به میلان کوندرا هدیه کردن چون معتقد بودن کسی که برای چندین بار پیاپی به فینال نوبل میره بهتر از کسیه که یک دوره این فینال رو میبره و دیگه محو میشه

حالا داستان بارسا هم بی شباهت به این مورد نیست
    تیمی که برای پنجمین بار پیاپی در نیمه نهایی حاضر میشه حتما یک ساختار و تفکر فنی پشتش هست که داره نتیجه میگیره
    و این برای من به عنوان یه بارسایی واقعا مهمتر از بردن فینال اروپاست

11. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تبریک میگم به دوستان میلانی به خاطر تیم باشخصیتشون
    و تبریک میگم به دوستان بارسایی به خاطر برد و بازی خوب تیمشون

فوتبال سه نتیجه داره که طبیعتا یکیش به دست میاد اما جدای از این سه نتیجه برای قضاوت در مورد کلیت یک بازی و قدرت تیمها باید به آمار بازی رجوع کرد
    و بارسا در این سالها داره در برابر غولهای اروپا آمار عجیب و غریبی به جا میزاره
    حدود 20 شوت به دورازه میلان برای میلان قبل از هر چیزی یک شکست فنی و برای بارسا یک پیروزی فنی هست
    فراموش نکنیم که بارسا در برابر میلانی بازی میکرد که به عقیده من به همراه بایرن و رئال محکمترین ساختار دفاعی و هجومی رو داشت
    میلان بازیکنایی مثل نستا داره که حتی جنازه اش هم برای میلان مفیده
    دیشب به بازی نستا بیشتر دقت کردم تمام کارهاش از جاگیری در عمق دفاع ، هماهنگی طولی با دروازبان(برای اینکه در یک خط قرار نگیرن)، خطا کردنش، رفتن به کناره ها و اضافه شدنش به خط هافبک میلان همگی رو با هوشمندی و برنامه ریزی عالی و در بهترین موقع انجام میداد تنها ایراد کار اینجا بود که تنها بود
    بدون تعارف اگر دوستان بارسایی ناراحت نشن باید بگم نستا دو سه کلاس بالاتر از مثلا پیکه بازی میکنه و اگر آماده بود کار خیلی برای ما سخت تر میشد
    کلا ناآماده بودن بازیکنا هر دو تیم رو اذیت کرد و میلان رو بیشتر

نکته ای که در نیمه اول به چشم اومد پرس پرفشار بارسا روی خط دفاعی میلان بود و این تنها راهی بود که میشد تمرکز رو از این خط دفاعی خوب گرفت و در نهایت نتیجه هم داد

نقطه حساس بازی که به عقیده من میتونست جریان بازی رو عوض کنه در نیمه دوم بود جایی که بارسا دو تعویض اجباری انجام داد
    بیرون رفتن ژاوی و پیکه باعث شد بارسا در میانه میدان بخشی از مالکیت خودش رو به میلان بده و در خط دفاعی هم میانگین قدش با حضور ماسکرانو آدریانو و آلوز فوق العاده پایین بیاد اونم در حضور ایبرای آماده که از پیکه هم یه سر و گردن بالاتر بود

این یعنی میلان میتونست از مالکیت بیشترش استفاده کنه توپ رو به کناره ها ببره و سانتر کنه و در این شرایط شانس موفقیت میلان در هر حمله چیزی حدود 70 درصد بود
    من بعد از بیرون رفتن پیکه به دوستم گفتم میلان حمله کنه گل رو میزنه

اما نکته جالب این بود که بارسا با تغییراتی که داد عملا به میلان اجازه سانتر کردن نداد

با اومدن کیتا بارسا عملا با دو هافبک دفاعی بازی کرد و در کناره ها با چهار بازیکن دفاع کرد در سمت راست آلوز و کوئنکا که گاهی ماسکی هم به کمکشون میرفت و در سمت چپ آدریانو و اینیستا دفاع میکردن

آلگری هم دقیقا این نکته رو فهمیده بود و به همین خاطر بود که میلان دو سه صحنه حدود یکی دو دقیقه توپ رو در کناره نگه میداشت و اصرار داشت که سانتر کنه اما بارساییها تجمع عجیبی در کناره ها داشتن و درگیری ها رو در این نقطه از زمین زیاد کرده بودن گاهی حتی پویول عمق رو ول میکرد و به سمت چپ میرفت

بوسکتس عالی بازی کرد و فکر میکنم بهترین بازیکن زمین بود البته تا جایی که من نگاه کردم توی اکثر سایتها هم بهترین نمره رو گرفته بود
    قبل از بازی رفت گفتم بوسکتس قلب بارسا در این بازیه و واقعا هم همینطور بود کمرنگ بودن بوآتنگ و سیدورف جدای از آمادگی این بازیکنا به بازی خوب بوسکتس هم ربط داشت

واقعا دوست داشتم بازی دو نفر رو که تقریبا در انتهای فوتبال خودشون هستن رو در اوج آمادگی ببینم که نشد و معلوم نیست که عمر فوتبالی اینها شاده برخورد دوباره این دو بازیکن باشه
    نستا و ژاوی
    هر دو مشخص بود که ناآماده هستن و قطعا اگر این دو بازیکن آماده بودن فوتبال جذاب تری میدیدیم

شاید دوستان فکر کنن که ایبرا خیلی خط دفاعی بارسا رو اذیت کرد ولی همونطور که گواردیولا قبل از بازی گفته بود ایبرا رو دور از دروزاه بارسا نگه داشتن
    ایبرا به جز صحنه گل میلان که یه پاس فوق العاده داد بیشتر در حاشیه بازی بود تا در متن اون
    مثلا کنار 18 یه بازیکن رو دریبل میکرد و دومی توپ رو میگرفت یا خط دفاعی بارسا اجازه میداد ضربه اول رو بزنه اما توپ دوم رو میگرفت
    درواقع خط دفاعی بارسا توپ اول رو به ایبرا میداد ولی مسیرش در ادامه حرکت رو میبست
    ایبرا رو نمیشد یک نفره مهار کرد دیدیم که در اکثر صحنه ها پیکه رو اذیت میکرد اما پیکه هر جا رفت یه سایه داشت به اسم ماسکرانو که خیلی خوب راه ایبرا رو میبست

نکته جالبی که کمتر دیده شد این بود که در این بازی حساس جوان دیگری از لاماسیا یعنی کوئنکا به طور ثابت برای بارسا بازی کرد و وظایفش در بازی رو به خوبی انجام داد

در مورد داوری و حاشیه هاش:
    برای من این یک تراژدیه که انسانها بدون اونکه یک لحظه نگران منطقشون که گنجینه گرانبهاییست باشن درباره مسائل به راحتی قضاوت میکنن و سناریوی تکراری پلاتینیو... رو تکرار میکنن
    ای کاش طرفداران سایر تیمها (چون این موضوع رو در بین طرفدارای میلان کمتر دیدم) به بازی قبل هم یه نگاه میکردن و با منطق گوشه نشین شده خودشون دو دوتا میکردن تا متوجه بشن اگر میلان در این بازی با امید زیادی بازی کرد فقط به این خاطر بود که با کمک اشتباهات داوری در بازی رفت گل نخورد
    خیلی از دوستان توی همین انجمن ورزش هستن که اصلا به فوتبال داخلی کاری ندارن به دلایلی که اکثرشون هم قابل قبول هستن
    فوتبال ایرانی مشخصه های خودش رو داره و برجسته ترینش اینه که بعد از باخت همه مربیها از جلالی گرفته تا قلعه نویی از صالح گرفته تا ابراهیم زاده از دایی گرفته تا پیروانی در مورد اشتباهات داوری حرف میزنن و اون رو به اشکال مختلف به دستاهای پشت پرده ربط میدن

اما این دوستان حالا باید نگران فوتبال اروپا هم باشن چون همین فرهنگ داره کم کم در این قاره هم که نماد فوتبال پیشرفته در دنیاست ریشه میزنه
    جالبه که کم کم حرف اصلی اکثر مربیها در مصاحبه های بعد از بازی در مورد همین داوری هست و گروه بسیار کوچکی از مربیا هستن که واقعا دارن در برابر این فرهنگ مقاومت میکنن اما واقعا کار سختی دارن

ای کاش یک نفر که طرفدار بارسا نبود از رفتار فوق العاده گورادیولا بعد از بازی رفت و اون اشتباهات وحشتناک داوری که میتونست باعث حذف یکی از زیباترین ساختارهای فوتبال بشه تقدیر میکرد
    ای کاش دستها با نگاه به رفتار مدرن و انسانی گواردیولا کمی غرور خودشون رو فراموش میکردن و برای تشویقش بلند میشدن

اما اونها که سناریوی کاملا بر اساس توهم خودشون رو در بازی رفت و با اون اشتباهات پیاپی داور شکست خورده میدیدن و زبان در کام و ترش رو سکوت کرده بودن منتظر بهانه ای بودن که دوباره به جای لذت بردن از تیمی با این آمار خارق العاده و برتری مطلق فشار رو بر روی داورها زیاد کنن
    فشارهایی که تا همینجا به جای به سمت عدالت بردن داوریها باعث شده انواع و اقسام ناداوریها اتفاق بیفته
    به بازیهای بارسا و رئال نگاه کنید
    یک نفر فریاد میزنه که چرا بازیکنای من اخراج میشن و در بازیهای بعد ده ها بازیکن باید اخراج بشن و نمیشن این نشون میده این فرهنگ در جهت اصلاح داوری نیست بلکه صرفا در جهت منافع خودشه

فرهنگ واقعا عجیبیه که روز به روز هم داره به طرفدارانش اضافه میشه
    در این فرهنگ یا نافرهنگ زمانی باید در مورد اشتباهات داوری حرف بزنی که به ضرر تیمته و زمانی راضی باشی و سکوت کنی که به نفعت بود
    واقعا جالبه که ابراهیموویچ چنان فریاد بیعدالتی سر میده و به داستان تخیلیِ زائیده این فرهنگ کمک میکنه که به طور کامل بازی رفت رو فراموش کرده
    و در این بین من واقعا امثال گورادیولا رو تنها میبینم

جالبه که طرفدارای اکثر تیمها در ایران دارن از این نافرهنگی دفاع میکنن بدون اونکه بدونن چه ضررهایی در آینده در انتظار تیمهای محبوب خودشونه
    مثلا برام جالبه که طرفدارای بایرن مونیخ البته نه در این انجمن اکثرشون گفتن حق میلان خورده شد و ...
    فوتبال آلمان کاملا بر اساس تاکتیک و ساختارهای فنیه و در مقابل این تفکر کاملا ضد تاکتیک و متکی بر پرخاشگری و حاشیه های بیرون زمین
    نتیجه مشخصه بزودی بایرن تلخی این نافرهنگی رو میچشه
    وقتی بارسا با این آمار و برتری داره به این متهم میشه که با کمک تعمدی و پشت پرده داوران بالا میاد دیگر تیمها اوضاعشون مشخصه

ای کاش به جای این همه هیاهو کمی به تاریخ 30 سال اخیر بارسا و بعد از شکوفایی لامسیا نگاه میکردیم تا متوجه بشیم این سیستم و ساختار فراتر از این حاشیه ها و نتیجه های مقطعیه و بهتره به جای اینکه با این کارها مثلا جلوی موفقیت بارسا در یک سال رو بگیریم به فکر ساختاری باشیم که بتونه در طولانی مدت با لامسیا یک مبارزه جوانمردانه داشته باشه
    شما مطمئن باش که مقصر 99.99 درصدی باخت دیشب مالک میلان بود که بعد از قهرمانی آتن تیم رو به امون خدا سپرد و رفت! و گرنه اون تیم اگر بعد قهرمانی درست مدیریت میشد به کسی مجال نمی داد
    توی این چندساله به غیر از جذب چندتا مهره خوب..الباقی همه بازیکنهای متوسط و ضعیف بودن
    شما کافیه به خروجی های تیم میلان بعد اون قهرمانی و جایگزین هاش نگاه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری!

شما که مدعی هستی به دلیل زیاد بودن ضربات به سمت چارچوب بارسا...تیم میلان دچار یک شکست تاکتیکی شد اولا)بدنیست کمی به گذشته ها فکر کنید....بارزترین نمونه اش که من به خاطر دارم نیمه نهایی یورو 2000 بود....ایتالیا-هلند....از دقیقه 34 ایتالیا 10 نفره شد.....با اخراج زامبروتا....اما نتیجه اش چی شد؟؟ چندتا ضربه درچهارچوب هلند داشت چندتا ایتالیا؟؟ اونجا هم ایتالیا دچار شکست تاکتیکی شد؟پس چرا هلند توی فینال نبود؟

دوما)وزن و کیفیت مهره های 2 تیم قابل قیاس بودن؟ مقایسه تک به تک بکنیم؟؟

ماجرا از اون جا جالب تر میشه که همون تک و توک ستاره های دیگه هم دچار انواع و اقسام سکته های قلبی و مشکل چشم و گرفتگی کمر و.... میشن و به بازی با بارسا نمیرسن!

اما در مورد داوری آقای گرافیکار!
    لطف کنید اولین پست منو بعد از بازی دیشب بخونید....لام تا کام از داوری نگفتم..الان هم هیچی نگفتم.اما متاسفانه دوستان شما بعد از بازی اومدن و متلک انداختن که لازم شد به سبک خودشون بعضی نکات رو براشون هایلایت کنم

(----------)

آخر مطلب)وقتی میبینم میلان تونست با مجموعه ای از بازیکنان مسن بالای 35 سال --500 هزار یورویی و فاجعه و چندتا قسطی آپشن خرید جلوی بارسایی دربیاد که امثال سانچز و فابرگاس رو با مجموع 80 میلیون برای نیمکت میخره و در جریان 2 تا بازی با وجود مصدومیت تیاگو در خط دفاع و استفاده تومان از بونرا و آنتونینی(!!) فقط یه گل بخوره و البته یه گل هم بزنه....نمیتونم به سرمربی و کادر فنی اش احسنت نگم
    همون کسایی که تنها گل میلان رو زدن....یکیش با اینکه 2 سال توی تیم حضور داره ولی تابستون امسال قسطش تموم میشه...اون یکی هم با 500 هزاریورو جذب شد و بعد از زلاتان 14 گله بهترین گلزن تیم با 9 گل هست

میلان یه تیم صاحب سبک و با پرستیژی هست و لازم نیست از کسی یا جایی تقلید و الگو برداری کنه... اونقدر هم بازیکن با اخلاق و با فرهنگ داشته که بازم لازم نیست کسی با اشاره به فوتبال پر زد و بند ایران که مدیر عامل تیم لیگ برتری اش علنا میاد میگه تبانی کردیم !... به این تیم و هوادارنش درس اخلاق و فرهنگ و تابعیت از یه اکادمی جوانان بده!
    Last edited by nw_nk; 04-04-2012 at 17:33. دليل: جنجال! لطفا از ویرایش سو استفاده نکنید.

13. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یوسف جان بیشتر این مسائل واقعا غیر فوتبالی هستن
    تو مخالف این تعریف از فوتبالی که این ورزش رو رقابتی در درون زمین با اتکا به تمرینها و تاکتیکهای مربیها و استعداد بازیکنا میدونه
    من اصلا با عبارت «جنگ روانی» مشکل دارم
    در فوتبال چیزی به نام جنگ معنی نمیده در تشبیه هم قوانینی وجود داره که باید مبتنی بر حقیقتی عینی یا ذهنی باشه
    نمیشه فوتبال رو به جنگ تشبیه کرد
    فوتبال یک رقابت ورزیشه که باید درونش ورزشی نتیجه گرفت و اشتباهات داوری رو هم یا باید بخشی از فوتبال دونست یا با الکترونیکی شدن داوری در فوتبال موافقت کرد یا فوتبال رو تعطیل کرد
    1-تعریف شما از فوتبال زمانی معنی میده که حرفی از بردن وقهرمان شدن توش نباشه!
    ما انسانها ذاتا قدرت طلب،جاه طلب و....هستیم ومیدون رو به سادگی به حریف نمیبازیم!
    2-خب جنگ یه تشبیه وبس!حالا میخوای اسمش روبزار مبارزه...رقابت...
    3-اما در مورد اون قسمت بار روانی:وجود داره دادا..اتفاقا گوادیولای عزیز یه فوق تخصص در این زمینه است! درست مثل مورینیو...فرگوسن...و....یه چیز طبیعیه.
    4-بحث در مورد داوری بی فایده وبی نتیجه است.اگه میشه درمورد داوری حرف نزنیم.نظر شخصیم اینه اگه داوری به نفع حریف باشه باید اینقدر خوب باشید که با وجود توطئه داوری هم پیروز بشین.همین..
    مرسی.

15. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

نظر شخصیم اینه صحبت کردن در باره ی پنالتی ای که طبق قواعد تئوریزه ی فیفا قابل توجیه و تعریف پذیر هست در بازی دیشب خیلی محلی از اعراب نداره ،

فکر میکنم همه دیدیم که بارسا مجددا به پیک و اوج خودش برگشته ، و مطمئنم بارساییها به همین نتیجه 3-1 راضی بودند والا مسی نمیومد روپایی بزنه توی محوطه ی جریمه ی حریف ! مثل کاری که کریس رونالدو در برابر ایران در جام جهانی انجام داد

ممنون از دوستانی که احترام متقابل رو در بحث ها حفظ میکنند .

17. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •