داغون!!: دی
یارو چه مرگش بود,چرا اینجوری زامبیا رو نفله میکرد!یه بارم هدشات نکرد! مرتیکه چشم بادومی نیم کره ی بالای چشمش رو دید نداشت!: دی
در کل بازی اگر این باشه که هیچی دیگه ...
داغون!!: دی
یارو چه مرگش بود,چرا اینجوری زامبیا رو نفله میکرد!یه بارم هدشات نکرد! مرتیکه چشم بادومی نیم کره ی بالای چشمش رو دید نداشت!: دی
در کل بازی اگر این باشه که هیچی دیگه ...
وااااااااای نه ! این چی بود دیگه
این کپکام تا نزنه کل اصالت بازی رو نابود نکنه بیخیال نمیشه ! اون از ORC اینم از این که خیلی هم تفاوت با ORC نداشت .
عجب بدبختی ای گیر کردیما ... کلا دو تا بازی محبوب داشتیم RE & DMC که اینجوری داره بلا سرشون میاد :
این تریلر نا امید کننده بود :
با اینکه بازی لیان بود ولی اکشن و شوتر خیلی بالایی داشت و اون تم اصلی بازی توش اصلا دیده نمی شد .
حرکات لیان مثل دویدن و جای خالی دادن و ... خیلی بد طراحی شده بود .
اون سیستم هدف گیری دو شماره قبلی کجا رفت !!!؟ دلم می خواست به حای این نشانه ی روتین که توی اکثر بازیها هست ، همون رد نور لیزر رو ببینم .
بازی اون طور که فکر می کردم نبود ، حداقل امیدوار بودم اکشن بازی فقط برای کریس باشه .
چند روز پیش یکی از بچه ها یه فیلم فیک از بازی گذاشته بود ، کاشکی همون بازی اصلی بود و این نبود ، باز اون لااقل تم RE4 داشت .![]()
جمله ی بولد: کاملا تایید میشه.
چون من وقتی ORC رو بازی کردم پیش خودم گفتم RE6 میاد میتروکنه کولاک میکنه و فلان و بهمان
معمولا واسه اینجور نمایش ها هر کی بهترین قسمت بازیش و اصطلاحا بهترین قسمتی که میتونه تماشاگران رو به وجد بیاره رو انتخاب میکنه تا مخاطبان و تماشاگران رو اینطوریکنه.
کاری که سونی واقعا به طرز هنرمدانه ای انجام داد گرچه سونی نیازی به انتخاب نداشت چون از هرجاش انتخاب میکرد و واسه کنفرانس حاضر میکرد همه اینطوریمیشدند
...
حالا کپکام اومد با نشون دادن یه تریلر با جرات میگم افتضاح مردم رو اینجوری کرد..........
خودتون قضاوت کنید.
واقعا کپکام استاد زیرپا گذاشتن احساسات هوادارای بازی هاشه
دیگه امیدی ندارم![]()
خراب کردن رفت دیگه . الکی دلمو خوش کرده بودم ...تویه صحنه اون دختره عین هویج میخوره به اون غوله بعد دختره ...شم حساب نمیکنه غوله رو همینجوری میره!بقیه افراد بماند!( هوش مصنوعی مزخرف- انیمیشن بد-حس ترس تبدیل به اکشن مزخرف شده-ورداشتن بازیرو شلوغ کردن مردمو ..گول گیر اوردن احمقا .یکی نیست بگه 700 نفر جمع کردی این مزخرفو بسازی...اگه بازی نهایی به این صورت باشه حقشه به طور کلی ورشکست بشه تا دیگر شرکتا نیان اینکارو بکنن...احمقا یه مدت سرکار گذاشتن مارو
Last edited by HORROR; 06-06-2012 at 03:09.
دوستان ببخشید میدونم بحثتون درباره تریلر جدید هست اما چون من در جریان این بازی نبودم میخواخستم بدونم برای pc هم میاد یا نه؟
بله
لطف میکنند شاهکارشون رو واسه PC هم عرضه میکنند
البته با خورده تاخیر نسبت به نسخه ی کنسولی.
بعید میدونم اشخاص تو اونجا به این شدت که شما میگین ناراضی بودن خیلی ها تشویق کردن.البته در مورد بیشتر اکشن شدن بازی موافقم که کمی بازی رو از اصالتش دور کرده ولی با توجه به تریلر انصافا اونقدرها هم بد نبود شاید این قسمت از بازی اینجوری باشه و امکان داشته باشه قسمتهای دیگرش به سبک ترسناک نزدیکتر بشه مثلا بخشهایی که با Chris Redfield بازی میکنیم در کل اینقدر زود قضاوت نکنیم و ببینیم بازی که میاد چجوریه.
پست اول تاپیک ویرایش شد
محتوای مخفی: تغییرات
کلا مثکه این بازیسازای ژاپنی با FR مشکل دارن. درسته نسخه کامل بازی نبود ولی اصلا گیم پلیش روون نبود به نظرم تو طراحی انیمیشن ها هم از تعداد فریم های بسیار کمی استفاده کردن.
خدا کنه تو نسخه 6 بیان این کیف لئون رو که تو نسخه 4 بود به بازی اضافه کنن اینطوری آدم کنترل بیشتری به تجهیزاتش داره! تو این نسخه 5 واقعا نبود کیف رو اعصابهاین غول آخرم یه کاری بکنن که دیگه لازم نباشه هربار واسه رد کردن مرحله آخر از ترینر استفاده کنم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)