کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهم همچین مشکلی دارم ! مادربوردم اسوسه ! آ÷دیت کردم ، گفت که نیمشه و باید رستارت کنی ! بعد از رستارت دیگه بالا نیومد که نیومد ! من حالا چی کار کنم : ((
اقا ممنون
زودتر میزاشتی
مال منم یه بار اینطوری شد که مجبور شدم
مادربردو بفروشم
آخرین آپدیت بایوس برای مین بورد P5q چنده?؟
از کجا میشه فهمید?؟
تکراری شد!
بپاکیندش!
Last edited by ali_ranger22; 07-09-2008 at 21:46.
سلام . من یه mother board مارک gigabyte مدل GA-8IE2004 دارم که بایوسش پریده و می خوام آپدیتش کنم . فقط چند نکته هست :
1- بایوسش پریده و فقط فلاپی رو می شناسه و هیچی دیگر رو نمی شناسه . یعنی به طبع بایوس قبلی هم از بین رفته .
2- وقتی با دیسکت بوت بالا می ایم و دستورات داس از قبیل DIR یا CLS یا ...اجرا می کنم بگیر نگیر داره . یعنی بعضی مواقع این دستورات رو اجرا می کنه و بعضی مواقع اجرا نمی کنه . و مکان نما به زیردستور رفته و چشمک می زنه .
3- باید چی کار کنم ؟
خودم هم اومدم یه دیسکت bootable درست کردم و سه بایوس رو که از سایت گیگابایت گرفتم به نامهای 8ie2004.f3 ، autoexec.bat ، FLASH879.EXE توی دیسکت اضافه کردم . ولی مشکل ایجاست که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...
توضیحاتم کامل بود؟ یا نیاز به توضیح بیشتری هست ؟
ممنون . ولی من این مقاله را خواندم و لی در مورد سوال من چیزی نگفته . خواهش می کنم سوالم را با دقت بخوانید و جواب دهید . مشکل اصلی این ا ست که که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)