تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 65 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 648

نام تاپيک: آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها !

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

استاد 10 تا پست دادیم هیچیشه جواب ندادی
    پس چیکار میکنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مادر بورد من روشن می شه (یعنی cpu روشن می شه ) اما هیچ تصویر و نوشته ای نمی اد . فلاپی درایو رو هم نمی شناسه . آیا بایوس پریده ؟ اگه بایوس پریده با توجه با اینکه فلاپی درایو هم نمی شناسه چطوری میتو نم آپدیتش کنم ؟
    مهم همچین مشکلی دارم ! مادربوردم اسوسه ! آ÷دیت کردم ، گفت که نیمشه و باید رستارت کنی ! بعد از رستارت دیگه بالا نیومد که نیومد ! من حالا چی کار کنم : ((

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گچساران روی صفحه مانیتور-در حال بازی cod

پيش فرض

کد:
    اقا ممنون
    زودتر میزاشتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گچساران روی صفحه مانیتور-در حال بازی cod

پيش فرض

مال منم یه بار اینطوری شد که مجبور شدم
    مادربردو بفروشم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آخرین آپدیت بایوس برای مین بورد P5q چنده?؟
    از کجا میشه فهمید?؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تکراری شد!
    بپاکیندش!
    Last edited by ali_ranger22; 07-09-2008 at 21:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . من یه mother board مارک gigabyte مدل GA-8IE2004 دارم که بایوسش پریده و می خوام آپدیتش کنم . فقط چند نکته هست :
    1- بایوسش پریده و فقط فلاپی رو می شناسه و هیچی دیگر رو نمی شناسه . یعنی به طبع بایوس قبلی هم از بین رفته .
    2- وقتی با دیسکت بوت بالا می ایم و دستورات داس از قبیل DIR یا CLS یا ...اجرا می کنم بگیر نگیر داره . یعنی بعضی مواقع این دستورات رو اجرا می کنه و بعضی مواقع اجرا نمی کنه . و مکان نما به زیردستور رفته و چشمک می زنه .
    3- باید چی کار کنم ؟
    خودم هم اومدم یه دیسکت bootable درست کردم و سه بایوس رو که از سایت گیگابایت گرفتم به نامهای 8ie2004.f3 ، autoexec.bat ، FLASH879.EXE توی دیسکت اضافه کردم . ولی مشکل ایجاست که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...
    توضیحاتم کامل بود؟ یا نیاز به توضیح بیشتری هست ؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام . من یه mother board مارک gigabyte مدل GA-8IE2004 دارم که بایوسش پریده و می خوام آپدیتش کنم . فقط چند نکته هست :
    1- بایوسش پریده و فقط فلاپی رو می شناسه و هیچی دیگر رو نمی شناسه . یعنی به طبع بایوس قبلی هم از بین رفته .
    2- وقتی با دیسکت بوت بالا می ایم و دستورات داس از قبیل DIR یا CLS یا ...اجرا می کنم بگیر نگیر داره . یعنی بعضی مواقع این دستورات رو اجرا می کنه و بعضی مواقع اجرا نمی کنه . و مکان نما به زیردستور رفته و چشمک می زنه .
    3- باید چی کار کنم ؟
    خودم هم اومدم یه دیسکت bootable درست کردم و سه بایوس رو که از سایت گیگابایت گرفتم به نامهای 8ie2004.f3 ، autoexec.bat ، FLASH879.EXE توی دیسکت اضافه کردم . ولی مشکل ایجاست که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...
    توضیحاتم کامل بود؟ یا نیاز به توضیح بیشتری هست ؟
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون . ولی من این مقاله را خواندم و لی در مورد سوال من چیزی نگفته . خواهش می کنم سوالم را با دقت بخوانید و جواب دهید . مشکل اصلی این ا ست که که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

آپدیت بایوس چه تاثیری داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •