آقا اميداز EverQuest 2: The Fallen Dynasty عكس بذار
آقا اميداز EverQuest 2: The Fallen Dynasty عكس بذار
اگر که جواب نمیدم ببخشید فکر نکنید یه موقع بی توجهی کردم![]()
همینجا از اظهار لطف دوستان تشکر میکنم![]()
شما درخواستهاتون رو بگید منم سعی میکنم به نوبت والپیپرها رو بزارم
==========
والپیپر امروز
Tomb raider legend
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pass:forum.p30world.com
من داشتم تو اینترنت می گشتم این عکسها به چشم خورد که البته ربطی به تاپیک نداره اما خیلی قشنگن
اگه پوستم بی مورد بود پاکش کنید بازهم از اینکه در این تاپیک این عکسها را می زارم ببخشید
![]()
از عکسهای زیبای تام رایدر ممنون فقط روزی از یک بازی عکس میزاری
ادرسهای دانلود با حجم 35مگابایت تمامش با هم است اگه کسی گرفت با حالاش را هم جدا کنه اپلود کنه ما هم داشته باشیم اخه من با دیال اپ وصل میشم ممنون
Last edited by ajjdesa; 29-05-2006 at 19:34.
من این عکسها را می خواستم اومید جان اگر لطف کنی بزاری
![]()
![]()
![]()
از این بازی هاست
Splinter Cell: Pandora Tomorrow
God of War 2
Splinter Cell: Chaos Theory
Need for Speed: Most Wanted
خیلی پرو هستم نه![]()
![]()
![]()
![]()
براي شمانوشته شده توسط ajjdesa
کسی اگه این پک زیبای عکسها را دانللود کرد جدا جدا کنه بزاره ما هم داشته باشیم ممنوننوشته شده توسط ajjdesa
امین جان خیلی ممنون از عکسها که گذاشتی .![]()
![]()
شما هم تو سایت گیم والپیپیر عضو هستی
![]()
thanks man 4 these fantastic Pics
and I wish From you to get me these wallpapers
Total Overdose: A Gunslinger's Tale in Mexico ----- 2
Broken Sword: The Angel of Death ----- 1
Commandos Strike Force ----- 4
Call of Duty 2 ----- 2
All These wallpapers on the site gamewallpapers.com
waiting your reply![]()
سلام
نه عزيزنوشته شده توسط ajjdesa
من قبلا اين والپيپرها رو از همون لينكهاي رپيد دانلود كردم و يا اينكه اميد جان قبلا زحمتش رو كشيدن
دوست عزيزنوشته شده توسط I-IEMA
عضويتتون رو تبريك ميگم
اميدوارم از پست بعد شما فارسي بنويسيد ... اينجا فارسي نوشتن قانون هستش
چند تا از والپيپرهايي كه خواسته بودين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)