با سلام
آیا SAMSUNG D585 منو مخفی داره ببینم چند ساعت کار کرده؟
با سلام
آیا SAMSUNG D585 منو مخفی داره ببینم چند ساعت کار کرده؟
سلام
بله داره.
وقتی که TV خاموش هست.این دکمه هارو به ترتیب بزن،وارد منو مخفی میشه:
info > menu > mute > power
اما به دلایلی که قبلا گفتم،پیشنهاد میکنم وارد منو مخفی نشی،مگر کاملا با احتیاط
سلام دوست عزیز من به منو مخفی رفتم اما چیزی در مورد کارکرد تلوزیون پیدا نکردم لطف کنید بگید کجا منو پیداش کنم در ضمن برای بهبود کیفیت تصویر در منو مخفی تنظیمات رو چطوری تنظیم کنم و آیا لازمه تلوزیون رو آپدیت کنم و در کل مزایای آپدیت چیه؟
با تشکر
سلام جناب esi222.
گزینه type من در قسمت option منوی مخفی بهم ریخته و نمیتونم به حالت قبل بر گردونمش.
اگه ممکنه شما type این قسمت رو از tv خودتون ببینید و به من بگید.(ال سی دی من 32"d585 هست)
سلام aliii جان !
کارکرد تلویزیون رو از این قسمت میتونی ببینی:
تو سرویس منو از قسمت SVC کارکرد رو روبروی Panel Display Time نوشته.
اصلا به هیچ وجه تنظیمات سرویس منو رو دستکاری نکن.عواقب بدی داره!
آپدیت کردن TV ضروری نیست اما بهتره که آپدیت شه،هرچند من به شخصه تغییری احساس نکردم!
درمورد بهبود کیفیت تصویر،شما اون کالیبره تصویری که تو پست اول گزاشتم رو اعمال کن.
ببخشید که دیر جواب میدم
Last edited by esi222; 09-06-2012 at 09:38.
سلام،اسماعیل هستم!
32A6AF0C
بسیار ممنون جناب اسماعیل.
راستی بهترین تنظیمات تصویر رو که در پست اول فرمودید اعمال کردم و نتیجه خوبی هم بدست اومد.
تنظیماتی برای صدای تلوزیون هم میشه اعمال کرد که کیفیت صدا به بیشترین حد برسه؟
خواهش میکنم
واسه تشکر کردن از دکمه تشکر استفاده کنی،کافیه
تنظیمات زیادی واسه بدست آوردن صدای مطلوب وجود داره
ساده ترین تنظیماتش اینه که از رو کنترل دکمه tools رو بزن و از قسمت sound mode یکی از مدهای standard/music/movie/… رو انتخاب کنی.که با انتخاب هرکدوم تغییرات محسوسی تو صدا ایجاد میشه.
برای مد standard و تغییرات کلی از اینجا وارد شو:
Menu > sound > sound effect سپس وارد قسمت Equalizer میشی و طبق سلیقه خودت تنظیمات رو انجام میدی.
اگه فرکانس های 1k , 3k , 10k رو تغییر بدی،وضوح بیشتری رو مد standard تو صدا مشاهده میشه.
![]()
سلام برنامه یا کدی برای بزرگ نشون دادن زیر نویس فیلم اگه هست بگید.بزرگتر از اون سایزی که در تولس است.
سلام برنامه یا کدی برای بزرگ نشون دادن زیر نویس فیلم اگه هست بگید.بزرگتر از اون سایزی که در تولس است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)