تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 79 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درسته ولی استفاده GPS آیپد بیشتر برای سرویس های مختلفه که بر اساس موقعیت شخصی سازی میشن که در اکثر اون مواقع هم WiFi در دسترسه (و این سرویس ها مثلا در بیابون کارایی ندارن!)، نه دقیقا پیدا کردن جای شما و شخصی که آیپد می خره به احتمال بالا یه اسمارت فون داره که اون GPS و امکانات اینترنت داشته.

یه گزارشی چند روز پیش منتشر شد که حدود 90 درصد تبلت های فروخته شده در آمریکا هم WiFi هستن که نشون می ده خیلی مردم نیازی به 3G/4G روی آیپد هاشون ندارن به خصوص اینکه این سرویس ها گرون هستن (فقط هزینه اضافه آیپد 4G نیست، برای سرویس هم باید هزینه داد) و WiFi همه جا در دسترسه و رایگان و در صورت نیاز هم میشه با اسمارت فون هات اسپات درست کرد. کلا سه چهار سال پیش از هر کس می پرسیدن می گفتن در آینده همه لپ تاپ ها هم سیم کارت می خورن برای اینترنت و ... ولی دیدیم اصلا اینطور نشد به خاطر همون در دسترس و رایگان/ارزان بودن WiFi در تقریبا همه جا و امکان ایجاد هات اسپات در صورت نیاز ضروری. __________________
    دقیقا من هم حرف شمارو میگم ولی متاسفانه توهمون تایپک آسپد دو هم کسی توجه نداشت و بناروبرای گذاشته بودن که 3g بهتر هستش
    بله تو ایران هم باید بابت ترنسفر دیتا به اپراتو هزینه ای پرداخت بشه علاوه بر اینکه هزینه ای بایت 3g داشتن سیستم هم باید پرداخت بشه
    در مجموع همون روت کردن اینترنت از روی یه سیستم مکمل خیلی به صرفه تر هستش
    من خودم یه مودم adsl/wifi دارم که تنها باهاش سیستم خونمونو به اینترنت وصل کردم و پورت های لن دیگش خالی هستش ولی چون access point هم داره نه تنها سیستم خونه بلکه دوتا لپ تاپ و گوشی و تبلت و تلویزیون و xbox و .... رو هم به نت وصل میکنم پس نیازی ندارم که هر کدوم از سیستم ها قابلیت 3g رو داشته باشن
    ----------------------------------------
    در مجموع این قابلیت بدرد کسایی که کارهاشونو تا زمانی که اینترنت در دسترس هست دارن باهاش انجام میدن و وقتی مثلا میرن مسافرت دیگه از آیپد شون استفاده انلاین دارن و نیزی هم به نت ندارن قابلیت 3g بدرد نمیخوره
    ولی کسایی که حتی در سفر هم نیاز به برقراری ارتباط با دفتر و سازمانشون دارن خب قطعا نیاز به این سیستم دارن

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درسته که تبلتهای WiFi خیلی بیشتر از مدلهای 3G و 4G فروخته میشن ولی در نظر داشته باشید ایران جایی نیست که بتونین هر جایی و هر وقت که دلتون خواست وای فای رو روشن کنید و چند ثانیه بعد کانکت باشین!!!
    من اگه بتونم، مدل 4G رو ترجیح میدم.

4. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درسته که تبلتهای WiFi خیلی بیشتر از مدلهای 3G و 4G فروخته میشن ولی در نظر داشته باشید ایران جایی نیست که بتونین هر جایی و هر وقت که دلتون خواست وای فای رو روشن کنید و چند ثانیه بعد کانکت باشین!!!
    من اگه بتونم، مدل 4G رو ترجیح میدم.
    ببین دوسته عزیز درسته تو ایران همه جا وای فای وجود نداره ولی یادتون باشه که همه جا هم گوشی ها آنتن نمیدن
    در ضمن رفیق یه چیزهایی اومده خدایی اسمش یادم رفت ولی این رفیقمون عماد هم دربارش نوشت که میتونید سیم کارت رو توش بیارید و ازش روی سیستم عامل و دستگاهتون استفاده کنید
    در ضمن شما گوشیتون همراهتونه و میتونید باهاش اینترنت رو روت کنید و روی آیپدتون ازش استفاده کنید دیگه نیازی به این همه پول اضاف دادن نیست
    در حال حاضر آیپد 4g دار 1 تومن از معمولیش بیشتره با همون 1 تومن میتونید یه آیفون 4 بگیرید!!!
    بنظر میاد با این وضعیت اصلا عاقلانه نیست خریدش ((البته جسارت نشه دوسته عزیز)) ولی چیزی که عقل حکم میکنه استفاده بجا تخصصی از سیستم های در دسترس برای کاهش هزینه ها و همینطور استفاده هر چه بهتر از اوناست
    اون 1 تومن هم میتونید بزارید توی بانک با سود 22.5 درصد تا بعد دوسال همین 1 تومن +سودش بشه باهاش یه آیفون 5 یا آیپد نسل بعدی رو بخرید!!!

6. 3 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

WiFi همه جا در دسترسه و رایگان
    آرمان جان وضعی که ما داریم توش زندگی میکنیم خیلی وحشتناک تر از این حرفاس ، WiFi همیشه در دسترس و رایگان اصولا واسه ما ایرانیا معنی نمیده خیلی :|
    اما با وجود این تفاسیر من اگه بخوام بخرم (که میخرم ) WiFi رو ترجیح میدم... چون هیچ شکنجه ای رو بالاتر از استفاده از شبکه های اینترنت همراه ایران نمیدونم... از طرفی هزینه احمقانه و از طرفی سرعت خنده دار... ترجیح میدم پولی که برای آیپد 4G میدم رو بزارم روی اینترنت (هزینه احمقانه در این حالت هم صدق میکنه هااا همین که نت ما به طرز احمقانه ای محدودیت حجمی داره خودش نشون میده تو چه وضعی هستیم :|) و یه چیز قابل استفاده تر بگیرم که حداقل موقعی که توی خونه هستم راحت تر استفاده کنم...
    و همونطور که شما فرمودین در شرایط اضطراری هات اسپات اسمارت فون هم هست...

در ضمن رفیق یه چیزهایی اومده خدایی اسمش یادم رفت ولی این رفیقمون عماد هم دربارش نوشت که میتونید سیم کارت رو توش بیارید و ازش روی سیستم عامل و دستگاهتون استفاده کنید
    G-Mate
    Last edited by Stream; 22-03-2012 at 23:07. دليل: بحث انحرافی ممنوع :دی

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ببین دوسته عزیز درسته تو ایران همه جا وای فای وجود نداره ولی یادتون باشه که همه جا هم گوشی ها آنتن نمیدن
    در ضمن شما گوشیتون همراهتونه و میتونید باهاش اینترنت رو روت کنید و روی آیپدتون ازش استفاده کنید دیگه نیازی به این همه پول اضاف دادن نیست
    در حال حاضر آیپد 4g دار 1 تومن از معمولیش بیشتره با همون 1 تومن میتونید یه آیفون 4 بگیرید!!!
    بنظر میاد با این وضعیت اصلا عاقلانه نیست خریدش ((البته جسارت نشه دوسته عزیز)) ولی چیزی که عقل حکم میکنه استفاده بجا تخصصی از سیستم های در دسترس برای کاهش هزینه ها و همینطور استفاده هر چه بهتر از اوناست
    اون 1 تومن هم میتونید بزارید توی بانک با سود 22.5 درصد تا بعد دوسال همین 1 تومن +سودش بشه باهاش یه آیفون 5 یا آیپد نسل بعدی رو بخرید!!!
    منظور علی هم این بود که اگه شرایط خوب باشه (مثلا 100 دلار اختلاف قیمت) وگرنه خب مسلمه با 1 میلیون تومن بیشتر اصلا عاقلانه نیست همچین کاری.

آرمان جان وضعی که ما داریم توش زندگی میکنیم خیلی وحشتناک تر از این حرفاس ، WiFi همیشه در دسترس و رایگان اصولا واسه ما ایرانیا معنی نمیده خیلی :|
    اما با وجود این تفاسیر من اگه بخوام بخرم (که میخرم ) WiFi رو ترجیح میدم... چون هیچ شکنجه ای رو بالاتر از استفاده از شبکه های اینترنت همراه ایران نمیدونم... از طرفی هزینه احمقانه و از طرفی سرعت خنده دار... ترجیح میدم پولی که برای آیپد 4G میدم رو بزارم روی اینترنت (هزینه احمقانه در این حالت هم صدق میکنه هااا همین که نت ما به طرز احمقانه ای محدودیت حجمی داره خودش نشون میده تو چه وضعی هستیم :|) و یه چیز قابل استفاده تر بگیرم که حداقل موقعی که توی خونه هستم راحت تر استفاده کنم...
    و همونطور که شما فرمودین در شرایط اضطراری هات اسپات اسمارت فون هم هست...
    G-Mate
    درسته ولی همین الان هم خیلی ها (به خصوص کاربرهای آیپد) تو خونه و محل کار یا دانشگاه WiFi دارن و عمده استفاده شون هم در همین جاهاست و با اینترنت موبایل ایران هم سرویس بهتری نمی گیرن. افرادی که مدام توی سفر هستن و ... خب وضعشون فرق می کنه و در همه دنیا هم اونها بیشتر مخاطب آیپد های 3G/4G هستن.

10. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درسته ولی همین الان هم خیلی ها (به خصوص کاربرهای آیپد) تو خونه و محل کار یا دانشگاه WiFi دارن و عمده استفاده شون هم در همین جاهاست و با اینترنت موبایل ایران هم سرویس بهتری نمی گیرن. افرادی که مدام توی سفر هستن و ... خب وضعشون فرق می کنه و در همه دنیا هم اونها بیشتر مخاطب آیپد های 3G/4G هستن. __________________
    خونه و دانشگاه بله وایرلس هست ولی منظور علی اینه که در مجموع چرا ما باید یه سری لوازم جانبی حمل کنیم تا در صورت لزوم از امکان اینترنت اپراتور ها استفاده کنیم خب یه راست میریم آیپد با امکان 3g میگیریم...که بنظر من این اصلا نمیتونه عاقلانه باشه حتی اگه 100 دلار هم باشه بازم شخصی اه این امکان رو داره دلیلی نداره بره 3g بگیره
    گاها من خودم دیدم طرف کل اطلاعاتش 2 3 گیگم نمیشه ولی طرف رفقه 32 یا 64 گرفته

12. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام. خسته نباشید. دو تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:

1. من میخوام سفارش بدم شخصی از خارج (اروپا) برام The new ipad را بخرد. آیا به نکته ی خاصی هنگام خرید (یا کلّا) باید توجه کنم؟

2. مزیت داشتن 3G در ایران چیه؟

بسیار متشکرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سوال اول رو ترجیح میدم یکی از دوستان که خارج از کشور هستن توضیح بدن
    در مورد این سوالتون هم باید بگم که 3g نیست تو ایران و حداکثر 2.5g هستش و این امکان رو به کاربر میده که بتونید در جاهایی که دسترسی به اینترنت پر سرعت یا وایرلس و جدیدا وای مکس ندارید میتونید از اینترنت لاک پشتی سیم کارتتون استفاده کنید
    البته اینو هم بگم که دوستان میگن سرعت بالایی نداره
    شاید سرعتش بالانباشه ولی بنظر من ایرانسل از همراه اول بهتره و بدون فحش دادن به اپراتور میشه وب گردی کرد ولی در مجموع مفتی گرون هستن
    شما اگه کاربریتون انقد حاد نیست که وقتی میرید مسافرت بخواید تو ماشین به اینترنت وصل بشید ((((بد شانسی تو ماشین تو بیابون بخوان استفاده کنن انتن هم نمیده))) میتونید از اینترنت سیم کارت استفاده کنید
    به هیچ وجه توصیه نمیکنم 3g دار البته همون 4g منظورمون هست....البته تو این مدل خاص بدلیل تفاوت قیمت شدیدی که دارن توصیه نمیشه

15. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه نخوایم جیلبریک کنیم چطور اون وقت؟
    نوکیا 1280 من از این چیزا نداره. چی کار کنم اون وقت؟
    اگه تا اون موقع، 3 تا از این یک میلیون ها واسه خرید آیفون کافی نبود اون وقت چی؟
    اشتباه بهتون قیمت دادند. من یه فروشگاه رو بررسی کردم و بین پایین ترین مدل تا بالاترین مدل آیپد 600 تومن اختلاف بود.
    +
    همه این حرفها درست. من هم اگه جایی زندگی میکردم که:
    WiFi همه جا در دسترسه و رایگان
    اون وقت مرض نداشتم بیام بیخودی واسه مدلهای مخابراتی پول بدم. حتی اگه اختلاف چندانی نداشتند. ولی مثلاً کسی که مدام بیرون میره و میاد و سر کارش هم الی ماشاءالله یا کلاً اینترنت موجود نیست یا اگه هست دسترسیش واسه رئیس رؤسا و نور چشمی ها، میتونه کار راه انداز باشه. چک کردن ایمیل، آب و هوا و کارهای دم دستی باهاش ممکنه. سرعتش مزخرفه و کیفیتش خوب نیست قبول! ولی در بیابان یک جرعه آب خودش نعمتی است!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام. خسته نباشید. دو تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:

1. من میخوام سفارش بدم شخصی از خارج (اروپا) برام The new ipad را بخرد. آیا به نکته ی خاصی هنگام خرید (یا کلّا) باید توجه کنم؟

بسیار متشکرم.
    1. نکته خاصی نیست فقط بگید موقع خرید از فروشگاه معتبر (اپل استور یا ریتیلر های معروف اون کشور) تهیه کنند و موقع خرید هم فرم های مربوط به مالیات رو پر کنند که بتونن در فرودگاه پول مالیات (حدود 15 تا 20 درصد) رو پس بگیرن.

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •