دقیقا من هم حرف شمارو میگم ولی متاسفانه توهمون تایپک آسپد دو هم کسی توجه نداشت و بناروبرای گذاشته بودن که 3g بهتر هستشدرسته ولی استفاده GPS آیپد بیشتر برای سرویس های مختلفه که بر اساس موقعیت شخصی سازی میشن که در اکثر اون مواقع هم WiFi در دسترسه (و این سرویس ها مثلا در بیابون کارایی ندارن!)، نه دقیقا پیدا کردن جای شما و شخصی که آیپد می خره به احتمال بالا یه اسمارت فون داره که اون GPS و امکانات اینترنت داشته.
یه گزارشی چند روز پیش منتشر شد که حدود 90 درصد تبلت های فروخته شده در آمریکا هم WiFi هستن که نشون می ده خیلی مردم نیازی به 3G/4G روی آیپد هاشون ندارن به خصوص اینکه این سرویس ها گرون هستن (فقط هزینه اضافه آیپد 4G نیست، برای سرویس هم باید هزینه داد) و WiFi همه جا در دسترسه و رایگان و در صورت نیاز هم میشه با اسمارت فون هات اسپات درست کرد. کلا سه چهار سال پیش از هر کس می پرسیدن می گفتن در آینده همه لپ تاپ ها هم سیم کارت می خورن برای اینترنت و ... ولی دیدیم اصلا اینطور نشد به خاطر همون در دسترس و رایگان/ارزان بودن WiFi در تقریبا همه جا و امکان ایجاد هات اسپات در صورت نیاز ضروری. __________________
بله تو ایران هم باید بابت ترنسفر دیتا به اپراتو هزینه ای پرداخت بشه علاوه بر اینکه هزینه ای بایت 3g داشتن سیستم هم باید پرداخت بشه
در مجموع همون روت کردن اینترنت از روی یه سیستم مکمل خیلی به صرفه تر هستش
من خودم یه مودم adsl/wifi دارم که تنها باهاش سیستم خونمونو به اینترنت وصل کردم و پورت های لن دیگش خالی هستش ولی چون access point هم داره نه تنها سیستم خونه بلکه دوتا لپ تاپ و گوشی و تبلت و تلویزیون و xbox و .... رو هم به نت وصل میکنم پس نیازی ندارم که هر کدوم از سیستم ها قابلیت 3g رو داشته باشن
----------------------------------------
در مجموع این قابلیت بدرد کسایی که کارهاشونو تا زمانی که اینترنت در دسترس هست دارن باهاش انجام میدن و وقتی مثلا میرن مسافرت دیگه از آیپد شون استفاده انلاین دارن و نیزی هم به نت ندارن قابلیت 3g بدرد نمیخوره
ولی کسایی که حتی در سفر هم نیاز به برقراری ارتباط با دفتر و سازمانشون دارن خب قطعا نیاز به این سیستم دارن