یه سوال محتویات فولدر binaries و باید پاک کرد بعد کرک و ریخت یا همون کپی پیست کنیم جواب میده؟
یه سوال محتویات فولدر binaries و باید پاک کرد بعد کرک و ریخت یا همون کپی پیست کنیم جواب میده؟
وقتی لانچر بازی رو اجرا کنی تو setting میتونی دایرکت ایکس 11 رو فعال و غیر فعال کنی
این کوفتی رو چطوری آپ کنم ؟ حجمش 98 مگ دانلود کردم حالا چیکارش کنم ؟
تازه هنوزم ارور میده
منم همچین مشکلی رو دارم اگه میشه کمک کنید.
دوستان عزیزی که نسخه بلک باکس رو دانلود کردند و نمیتونند که فیلم پرت شدن بتمن رو رد کنند قسمت قبل که با کت وومن بازی میکنین alt + tab بزنین و برین در آدرس زیر
Batman Arkham City\BmGame
اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بدین مثلا dMoviesStereo و دوباره alt+tab بزنین و به بازی ادامه بدین وقتی که قراره اون فیلم پخش بشه فیلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین افتاده میتونین بازی رو ادامه بدیندوباره یادتون باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونین تا بتونین بقیه فیلم های بازی رو ببینین”
دوستان من توی این مرحله هستم این یارو همش تیر میزنه کسی میتونه کمک کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم .
دو تا Directx واسه بازی های دیگه رو نصب کردم مشکلم حل شد .
همچنین Netfreamwork 4 زو هم نصب کن .
سلام
من بازی arkham city بتمن نصب کردم بعد موقع اجرا پیام close the program میده
مشخصات سیستم
cpu:core i3
ram 4 gig
vga:gt430 1gig ddr3
من این مشگل رو تو بازی bf3 , run داشتم
تو رو خدا راهنمای کنید
اینم عکسی از ارور
![]()
من هر کاری کردم هر کرکی ریختم صفحه activate بازی میاد . لطفا بگید چیکار باید کنم حسابی رفته روی اعصاب این بازی. کل فولدر بایناری و پاک کردم کرک و ریختم نشد، فایل های باینری را ریپلیس فایل های اصلی کردم نشد. نمیدونم دیگه چیکار باید کرد. هم نسخه بلک باکس و نصب کردم هم اصلی هر دو صفحه اکتیو کردن بازی میاد!!!
........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)