سلام این ترینر رو من دانلود کردم ساسان جون همون +11 رو ولی اصلا اجرا نمیشه
چرا اینطوریه؟
![]()
اول که یه فایل exe هست با یه فایل nfo وقتی روی exe کلیک میکنم فقط یه فایل dat ساخته میشه که تو عکس میبینی
چرا؟
مرسی
![]()
سلام این ترینر رو من دانلود کردم ساسان جون همون +11 رو ولی اصلا اجرا نمیشه
چرا اینطوریه؟
![]()
اول که یه فایل exe هست با یه فایل nfo وقتی روی exe کلیک میکنم فقط یه فایل dat ساخته میشه که تو عکس میبینی
چرا؟
مرسی
![]()
حامد جان تو فایل nfo طريقه استفاده رو بايد نوشته باشه اون رو خوندي؟
سلام
ممنون از لطفتون
من هم بازی رو تموم کردم
ولی این یارو چرا ماشینش رو بداشت و رفت؟![]()
من ماشین این یارو رو میخوام
نمیشه یه جوری ازش گرفت؟
ممنون
![]()
حامد جان از همین راه حلی که گفتم Audi رو اضافه کن به فروشگاه ماشین.نوشته شده توسط sAsAn.K
با این تفاوت که به جای اون کد a6 dc c1 32 a6 dc c1 32 کد Audiیعنی:
2C327487 CB5A6245 رو بزن.
فعلا.![]()
دوستان اون مگاترینر +19 رو که گفتم 3 روز دیگه میزارم رو اگه الان بزارم خیلی حال می کنین نه ؟!؟!؟
پس حال کنین!!!! هنوز خود سایت cheathappens برای دانلود نگذاشته !!!! فردا شب میزاره ولی شما برید حال کنید:
ضمنا به کوری چشم cheathappens آشغال که میخواد به زور آدمو وادار کنه به خرید اکانت unlimited!.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از روزی که NEED FOR SPEED CARBON رو خریدم و اینستال کردم . تا این دختره (رفیقمون تو بازی ) رو میبینم از خودم میپرسم که من این رو تو کجا دیدم؟
ها ؟ تو کجا دیدم ؟
تازه امروز با کلی کنکاش و دقت در چهره طرففهمیدم که این همون دختره تو SAW II هستش که دستش رو میکنه تو اون شیشه تا آمپولها رو برداره ولی دستش گیر میکنه...
![]()
![]()
حال کردین با IQ من...![]()
من با لب تاب بازي مي كنم کارتش gforce fc 5200 هست 64 با
سلامنوشته شده توسط cully_4u
چه جالب آخه اون یارو Mia تو بازی mostwanted هم همونیه که تو فیلم The Gravedancers بازی میکنه این فیلم از saw هم ترسناک تره
چه جالب شرکت EA داره از بازیگرهایی استفاده میکنه که فیلم ترسناک هم بازی میکنند![]()
چه موضوعات جالبی!
ولی یه دختر خوشکل تر نمیتونستن بزارن آخه!![]()
![]()
عجب !
بازم این دخترا از سر این تاپیک نیفتادند ( من رفتم فرار )
اینجا رو هم نفوذ کردند
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)