برادر, من این کارو کردم درست شد.اگه انتی ویروس داری فقط و فقط پاکش کن بعد سیستمو ریست کن وبعد کرکو یه بار دیگه بریز درست میشه.
برادر, من این کارو کردم درست شد.اگه انتی ویروس داری فقط و فقط پاکش کن بعد سیستمو ریست کن وبعد کرکو یه بار دیگه بریز درست میشه.
کارت گرافیک شما چیه؟
من کارت گرافیکم geforce9600gt و cpu e8500 3.16 ghz هست و فریم ریت به 15 میرسه فکر کنم مشکل ضعیف بودن کارت گرافیک باشه.هنوز پچی برای رفع لگ و بالا بردن فریم ریت نیومده؟
کسی میدونه این مشکل از چیه؟
انواع و اقسام کرک ها رو امتحان کردم ، پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همین پیغام میاد
Last edited by sus2; 09-12-2011 at 18:37.
منم هم همین مشکلو دارم نمیتونم با جواستیک ارجینال xbox 360 wirellese تنظیم کنم وقتی میخوام a رو میزنم رو حالت منتظر بودن برای زدن دکمه میمونه و هر دکمه ای میزنم چه رو جواستیک و چه کیبورد اتفاقی نمی افته و مجبورم با الت اف4 بیام بیرون.نسخه بلک باکس دارم.کسی میدونه چطوری میشه این مشکلو حلش کرد؟
سلام من لینک دانلود اپدیت درایو9600gt گرافیک512برای7میخواستم باسپاس
حالا همرو گذاشتم رو Low ولی این EA امسال ری....... با این بازی دادنش
همش مشکل داره
پچ هم فکر نکنم داده باشه ؟
سلام دوستان من این بازی رو گرفتم 5 تا دی وی دی!!
چرا این جوریه خیلی داغونه آخه همون مرحله اولش زنه میگه باید 1رتبت 150 بشه ولی من به هیچ جایی هم نمی خورم نهایتا 200 میشم همش الکی ازم سبقت میگیرن انگار نه انگار که دارم با بی ام و ام 3 300 تا میرم فک کنم خرابه...
بعدشم یه جوریه من 270 تا دارم میرم یه حسی بهم دست میده که انگار دارم با پی کی 50 تا میرم چرا اینجوریه؟مشکل از کرکه؟
راستی صدا و تصویر هم با هم جور نیست...
بچه من بازی رو نصب کردم ولی موقعی که اجراش می کنم همون اول که می خواد لود شه (آرم بازی میاد بالا سمت راست صفحه) همونجا میمونه...حتی شده 20 دقیقه هم گذاشتم ولی نیمده...دیگه ترسیدم cpuم بسوزه ادامه ندادم...
سیستمم اینه:
core i7
ram 6
graphic 1
یعنی سیستم نمی کشه؟
سلام دوستان این بازی روی سیستم با این مشخصات اجرا میشیه؟
cpu: intel E7500 2.93
Ram: 4GB
Graphic: ATI Radeon HD 5450
اجرا میشه ولی فکر میکنم باید گرافیکو روی medium بازی کنید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)