جنس پیشرفته همینه دیــگه : ))
جنس پیشرفته همینه دیــگه : ))
آقا این SetCPU ، واسه تغییر فرکانس که باید روت باشه... ولی آیا بدون روت ، فرکانس رو نشون میده؟؟؟
فقط فرکانس در بیاد حله99% 650 مگاست... ولی بازم 100% نیست
![]()
یه چیزی به سرم زد الان
نکنه اینا بیان واردات گوشی های خارجی رو ممنون کنن برای حمایت از این glx ؟ ((:
چيپش اينه MTK6573 mediatek - 650mhz
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
میگم sourena این جریان کاربر حرفه ای چیه اونوخ اونوخ؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
تو چنتا پست قبل ترم در مورد این چیپ لینک گذاشته بودم
این گوشیوروي اينم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه مدل چيپ قديميتر روي اين:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
![]()
Last edited by PersiAndroid; 16-12-2011 at 17:40.
دوست عزیز اولا تقاضا دارم که محترمانه حرف بزنی
بعد اینکه بله این گوشی نباید با galaxy y مقایسه بشه چون اون حدود 170 -80 تومنه این 390 تومنه
و خب galaxy y پردازنده ی 830 مگاهرتزی داره که تو این رده قیمت خودش مناسبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی آیا این گوشی رو میشه با همقیمتاش مثل گالکسی اس و نکسوز اس و نئو و پلی و بقیه مقایسه کرد؟؟؟
تنها گوشیایی که میشه مقایسه کرد همین galaxy y و تو این رده قیمتاس... که بازم به نظر من به این ترجیح داده میشه
این گوشی از همه ی گوشی های رده بالا ضعیفتره و ارزش خرید نداره.و خب galaxy y پردازنده ی 830 مگاهرتزی داره که تو این رده قیمت خودش مناسبه
ولی آیا این گوشی رو میشه با همقیمتاش مثل گالکسی اس و نکسوز اس و نئو و پلی و بقیه مقایسه کرد؟؟؟
تنها گوشیایی که میشه مقایسه کرد همین galaxy y و تو این رده قیمتاس... که بازم به نظر من به این ترجیح داده میشه
ولی چون ارزونش کردن اگه کسی صفحه بزرگ براش مهم باشه از ایس بهتره.
ولی مقایسه با y نشان از خودباختگی شدید مقایسه کننده داره. رزولوشن و اندازه صفحه اون گوشی اصلا مقایسه نمیشه با G1 .
هر چند معتقدم قیمت این گوشی باید پائین تر از اینی که هست بیاد ، یا اینکه سخت افزارشو ارتقا بدن.
اما برای افرادی مثل من (البته من قصد خرید اینگوشی رو ندارم) که اهل بازی نیستن و از گوشی هوشمند بیشتر استفاده برای مطالعه ایبوک و صفحه وب دارن، این گوشی با همین قیمت 310 تومنیش از گالکسی Y که هیچی از گلکسی ایس هم بهتره.
Last edited by mohsen83ir; 21-12-2011 at 18:54.
ﺍﮐﺎﻧﺖ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺒﺎﺭﮎ....
ﺍﮔﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺑﯿﺎﺩ ﺣﺪﻭﺩ ۲۰۰ ﺧﻮﺑﻪ
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﺒﻮﮎ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﮐﻠﯽ ﺗﺒﻠﺖ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﯼ ﭼﯿﻨﯽ ﻫﺴﺖ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﮐﯿﻔﺖ ﺳﺎﺧﺘﺸﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﻧﯿﺲ
ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺣﺪﻭﺩ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﺯ ﻣﺎﺭﮐﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺳﻮﻧﯽ ﻫﺴﺖ
منظورتون از اکانت جدید ، من بودم؟
من اکانت دیگه ای نداشتم که این جدید باشه.
ضمن اینکه من که گفتم من قصد خرید این گوشی رو ندارم، قصد خرید و استفاده از تبلت رو هم ندارم چون بزرگتر و سنگینتر از اون چیزیه که بخوام همیشه همرام داشته باشم.
منتظرم ببینم گلکسی نوت تو دست به لحاظ ابعاد و وزن چطوره و آیا قیمتش بهتر از اینی که هست میشه یه نه.
قیمتش شده 320 تومن
باید بازم ارزون تر کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)