با این حساب رفته تو پاچم ولی واسه این لب تاپ واقعن لازمه .برا اسپیکر فکر نمیکنم 10/20 تومن بیشتر شه .فقط امید وارم نگن لب تاپ بزار 10 روز دیگه حاضره.
با این حساب رفته تو پاچم ولی واسه این لب تاپ واقعن لازمه .برا اسپیکر فکر نمیکنم 10/20 تومن بیشتر شه .فقط امید وارم نگن لب تاپ بزار 10 روز دیگه حاضره.
امروز یه کاور شفاف گرقتم 5 تومن.از همون ولیعصر.
10 روز.ای داد بیداد.من 10 روز بدون لپ تابم چیکار کنمتاره امروز امتحانامون تموم شد حالا باید لپ تابو بفرستیم بره.از وقتی ام لب تاپ گرفتم دست و دلم به PC نمی ره
![]()
میگم امید وارم 10 روز نباشه.شاید یه ساعته حاضر شد .یه رم 4 گیگ خوب میخوام براش بندازم امار داری چه مارکی با چه قیمتی خوبه
مدلش که باید مثل رم خودش باشه. رمش فکر کنم Hynix HMT351S6BFR8C-H9 باشه که قیمتش نزدیک 32 دلاره.البته شاید تو مدلای مختلف رمشون متفاوت باشه.
دوستان تو بازی فوتبال با کول پد و بدون کول پد دما چقدر میشه برای شما؟
نمیدونم چرا احساس میکنم تازگس دماش بالاتر رفته نسبت به قبل با نرم افزار core temp تست گرفتم تو باززی فوتبال قبلا نهایتش میشد 87 الان 93 هم میرسه
فکر نمیکنین زیاده؟با کول پد به 93 میرسه.
دوستان با رفتن دما لپ تاپ بدون اجرا هیچ برنامه ای حتی انتی ویروس هم غیر فعال میکنم فکر میکنین از چیه؟میشه ویندوز قاطی کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تابتو بردی گارانتی؟
من شنبه بردم دوشنبه حاضر شد.پولم نگرفتن.
تو بازی که دمای CPU به 95 و حتی بالاتر هم امکان داره برسه.در حالت معمولی هم دما بین 45 تا 55 متغیره.اگه تو همین رنج باشه که مشکلی نداره.
من تو بعضی از بازی ها لپتابو رو حالت Quiet Office می ذارم تا دمای CPU خیلی بالا نره.فکرم نکنم مشکلی ایجاد نکنه.
نه هنوز. پورتش عوض کردن یا درستش کردن .2 روز بخاطر این لب تاپ گرفتن!!!!!
والا نپرسیدم.ولی سوکتش بنظرم شکسته بود.چون وقتی فیش سابو بهش وصل می کردم به سمت بالا خم میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)