تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 91 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض خبر خوب

قبلا درباره فول رنج 5 اینچ فیلیپس توضیحاتی دادم و چند هورن بک لود هم ساخته شد که نتیجه واقعا عالی بود. یه بلندگوی فول رنج با رنج فرکانسی گسترده که در اولین دقایق گوش دادن میتونه شنونده زیرک رو مسخ خودش بکنه و کسی که گوش های تعلیم دیده ای داشت باشه کاملا به ارزش این فول رنج پی می برده
    این فول رنج هارو یکی از دوستان قدیمی دوستدار صدا لطف کردند و در اختیارمون قرار دادن که متاسفانه تعدادش 4 تا بود که یک جفتش رو جناب وکیلی باهاش بلندگو ساختند که در صفحه های قبلی عکسش رو قرار دادند، یک جفت هم من خودم برای یه دوستی ساختم که تصاویر اون هم توی همین تاپیک قرار دادم
    تصاویر این فول رنج با ارزش که بصورت 100% آکبند بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه Specification دقیق از این بلندگو تا این لحظه در دست نبود، یکی از دوستان در Diyaudio بمن گفت که فرنج فرکانسی این بلندگو 120hz تا 18000hz هست. که البته همین رنج هم خیلی خوبه وقتی در یه هورن قرار میگیره بسته به ساختار هورن میتونه فرکانس پایین تا حتی رنج 40-50 هرتز هم ایجاد کنه. من هرچی به این بلندگو بیشتر گوش میدادم بیشتر شک میکردم که توانایی این بلندگو بیشتر از چیزی باشه که دوستی که گفتم بهمون گفته بود پس ایمیلی برای پشتیبانی شرکت فیلیپس فرستادم... این بلندگو در 1973 ساخته شده، مطمئنا تمام کارمندانی که اون زمان در شرکت فیلیپس کار می کردند یا بازنشسته شدند یا درگذشته اند یا اونقدر پیر هستند که یه مورد به این کوچکی یادشون نباشه. در اولین ایمیل پیشتیان کلاً مارو ناامید کرد. من باز اصرار کردم و شرایط رو بیشتر توضیح دادم. بالاخره دوستی بنام Dave اطلاعاتی بدست آورد و از بایگانی اطلاعات کامل بلندگوهای فیلیپس (ووفر/میدرنج/فول رنج) رو برام ایمیل کرد توی پرونده ارسالی مشخصات دقیق تمامی محصولات فیلیپس در دهه 1970 میلادی درج شده است وقتی اطلاعات رو خوندم تازه به دلیل خوش صدا بودن این فول رنج 5 اینچی پی بردم و بهش بیشتر از قبل ایمان اوردم به مشخصات نگاه کنید... رنج فرکانسی 70hz تا 20khz است!!! بسیار عالی... حساسیت این بلندگو 95.588 هست طبق اندازه گیری که انجام دادیم در شرایط مناسب... یعنی این بلندگو با تنها 2 وات یا کمتر میتونه لذت موسیقی رو برای شنونده به ارمغان بیاره

نکته: این فول رنج قبلا در ساختار یه بلندگوی 3 راهه هم استفاده شده بود، ازینرو قبلا تصویر میشد که این بلندگو یه میدرنج باشه، ولی توی کاتالوگ قدیمی شرکت فیلیس کاملا مشخصه که فول رنجه، همچنین رنج فرکانسی گویای همه چیزه... هیچ میدرنجی تا 20کیلوهرتز گستره ی فرکانسی ندارد به هیچ عنوان!

این فول رنج در هورن مناسب اگه قرار بگیره حتی تا 30هرتز هم فرکانس پایین میده. فرکانس بالا هم فراتر از دامنه شنوایی انسانه، یعنی 20کیلوهرتز... یعنی میشه یه بلندگوی های-فای به تمام معنا.

2. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چند نفر از دوستان اظهار تمایل کردنده بودند قبلا برای تهیه یک جفت ازین فول رنج... دوستی که اینارو اولین دفعه بما داد یه تعداد دیگه هم داره. برای خرید گروهی مناسبه شاید بشه یه تخفیفی ازشون گرفت. فعلا 6 جفت لیست کردم که دو جفت برای خودمه، دو جفت برای دو نفر از دوستان، دو جفت هم برای دو نفر دیگه .اگه کسی نیاز داشت میتونم براشون تهیه کنم.

بهترین کارایی این فول رنج در ساختار back load horn است. نقشه های زیادی وجود داره که قابل ساخت هستند، البته با تغییرات جزئی میشه از این نقشه ها استفاده کرد چون اینها ذاتا برای فول رنج هایی مثل فاستکس طراحی شدند ولی با تغییر جزئی میشه با مشخصات فیلیپس تطبیق داد.

برای پی بردن به ارزش این فول رنج میخوام اونو با یکی از فول رنج های 5 اینچ کمپانی Lowther که یکی از معظم ترین کمپانی های ساخت فول رنج در دنیا هست مقایسه کنم. مدل Lowther A45 قیمتی معادل 1295 دلار برای یک جفت داره و یکی از بهترین فول رنج های 5 اینچ به شمار میره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال برای من پیش اومد ... این بلند گو که 40 سال پیش تولید میشده چطور هنوز موجود هستش و آکبند اون هم در این تعداد؟!!

5. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه سوال برای من پیش اومد ... این بلند گو که 40 سال پیش تولید میشده چطور هنوز موجود هستش و آکبند اون هم در این تعداد؟!!
    سوال خوبیه، برای خودمم عجیبه ولی یه سری اجناس بوده که قبل از انقلاب توسط صدا و سیما (سازمان تلویزیون ملی ایران) خریداری شده بود، بعد از انقلاب بعنوان "اقلام مازاد" بصورت مزایده ای به فروش رسید. این بلندگو هم جزو اون اجناسه. اتفاقا من دیروز رفتم پیش دوستی که اینارو داره و 4عدد دیگه ازش گرفتم و هفته دیگه هم باید 8 تا بگیرم برای چند نفر دیگه. روی کارتنی که این فول رنج هارو توش چیده بود تاریخ 23/1/63 خورده بود! یعنی احتمالا تو این تاریخ بعنوان اقلام مازاد از انبار اصلی صدا و سیما برای مزایده خارج شده.
    به هرحال مساله ای که هست اینکه اینها 100% آکبند و new old stock هستند. اگه دست دوم بودند اصلا ارزش خرید نداشتند چون بلندگویی که اینقدر قدیمیه اونقدر خاک خرده و ضربه خورده و رطوبت خورده که دیگه بدرد استفاده نمیخوره ولی این بلندگوها 100% آکبند هستند و در بهترین وضعیت موجود. خوشبختانه نوع بسته بندی باعث شده حتی در طول 40 سال اخیر این بلندگو هوا بهم بهش نخوره!! یعنی کاملا سیلد شده و وکیوم بوده، همچنین طوری بسته بندی شده بوده که احتمالا هرگونه ضربه فیزیکی رو کم میکرده. این فول رنج از نظر سلامت و عملکرد در بهترین شرایط موجوده. فول رنج های دست دوم فیلیپس و کلانگ فیلم و ... تو بازار دست دومش هست ولی هیچ ارزشی ندارند. اینها آکبند هستند و مشخصاتی رو دارند که هر اودیوفایلی دنبالشه. بهترین گزینه برای سینگل های لامپی می تونن باشن

چندتا عکس از 4 تا فول رنجی که دیروز گرفتم... عکس با کیفیت بالا میزارم که جزئیات قابل مشاهده باشه:

فول رنج ها در جعبه چسب خورده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فول رنج خارج از جعبه :: کاملا وکیوم شده داخل پلاستیک که امکان ورود هوا رو نداره:
    فول رنج خارج از سلفون :: همونطور که می بینید 100% آکبنده:
    فول رنج EnABL شده (بعدا دربارش توضیح میدم):
    Last edited by klipsch; 02-06-2012 at 11:50.

7. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی دوست دارم یه جفت باند برای خودم بسازم
    بابامینا کارگاه چوب و دستگاه cnc و اینا رو دارن خودمم کارشناسی ارشد الکترونیک هستم و کارم ساخت بورد های الکترونیکی و طراحی pcb هست

اگه کسی هست که دوست داره یه ست باند برای خودش بسازه پیام بده با هم همکاری کنیم
    کارای ساخت باکس چوبی هم تو کارگاهمون انجام میدیم انواع چوبها تو سایز های مختلف هم هست فقط یکی رو میخواد که به این کار اشنا باشه و قبلا باند ساخته باشه

9. 3 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی دوست دارم یه جفت باند برای خودم بسازم
    بابامینا کارگاه چوب و دستگاه cnc و اینا رو دارن خودمم کارشناسی ارشد الکترونیک هستم و کارم ساخت بورد های الکترونیکی و طراحی pcb هست

اگه کسی هست که دوست داره یه ست باند برای خودش بسازه پیام بده با هم همکاری کنیم
    کارای ساخت باکس چوبی هم تو کارگاهمون انجام میدیم انواع چوبها تو سایز های مختلف هم هست فقط یکی رو میخواد که به این کار اشنا باشه و قبلا باند ساخته باشه

سلام دوست عزیز
    شما اول بگو چجور بلندگویی میخوای و برای چه نوع استفاده ای تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم. چند پروژه توسط من و دوستان دیگه تا الان ساخته شده که در صفحات قبلی میتونید ببینید و پروژه های دیگه هم هستن که قابل اجرا هستند اگه با نیاز شما همخوانی داشته باشه

11. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    Last edited by ominoaudio; 01-06-2012 at 10:29.

13. 3 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من یک سوال دارم از موجودی داخل بازار ایران:
    من نیاز به این دارم که سر راه هدفون تا پلیرم یدونه مقاومت 75 اهمی قرار بدم، یعنی وسیله ایی می خوام که امپدانس سیمش و سوکت های دو طرفش روی هم 75 اهم بشه
    یک چیزی مثل اینها:
    یا

که چونکه هزینۀ فرستادنشون از آمریکا تا دبی حدود 50 دلار میشه، خیلی دوست داشتم ببینم میشه چنین چیزی توی ایران پیدا کرد؟
    کسی دیده؟
    بعد چند تا چیز دیگه:
    1-بهترین سیمی که توی ایران با ضخامت 22AWG یا 24 پیدا میشه چیه؟
    یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی پیدا میشه؟
    2-دنبال سوکت 3.5 میلیمتری هم هستم، بهترین سوکتی که توی ایران هست چیه؟
    از برند Oyaide یا ViaBlue یا Neutrik توی ایران میشه پیدا کرد
    مثل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- توی ایران چیزی به نام Shrink tubing هست
    از اینها که سیم رو از داخلش رد می کنن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4- درنهایت کسی یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی توی ایران دیده؟ (از این وسیله برای گرفتن لاین اوت از آیپاد استفاده میشه)
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من یک سوال دارم از موجودی داخل بازار ایران:
    من نیاز به این دارم که سر راه هدفون تا پلیرم یدونه مقاومت 75 اهمی قرار بدم، یعنی وسیله ایی می خوام که امپدانس سیمش و سوکت های دو طرفش روی هم 75 اهم بشه
    یک چیزی مثل اینها:
    یا

که چونکه هزینۀ فرستادنشون از آمریکا تا دبی حدود 50 دلار میشه، خیلی دوست داشتم ببینم میشه چنین چیزی توی ایران پیدا کرد؟
    کسی دیده؟
    من همچین چیزی ندیدم ولی احتمال وجودش رو رد نمیکنم شاید باشه، در بخش هدفون هم مطرح کنید شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنن

بعد چند تا چیز دیگه:
    1-بهترین سیمی که توی ایران با ضخامت 22AWG یا 24 پیدا میشه چیه؟
    یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی پیدا میشه؟
    سیم مس بدون اکسیژن با کیفیت بالا و روکش نقره ساخت کمپانی Alpha امریکا اینجا هست که کیفیت بسیار عالی داره و قیمت بسیار مناسب. بغیر از اون محصولات Van Den Hul هم در دسترسه که قیمت بالایی دارند. من آلفا رو استفاده میکنم و پیشنهاد میکنم استفاده کنید

2-دنبال سوکت 3.5 میلیمتری هم هستم، بهترین سوکتی که توی ایران هست چیه؟
    از برند Oyaide یا ViaBlue یا Neutrik توی ایران میشه پیدا کرد
    مثل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Neutrik در ایران هست باید بگردید، محصولات Oyaide هم در ایران در دسترسه که کیفیت بسیار بالایی دارند و پیشنهاد میکنم استفاده کنید. برای تهیه محصولات این شرکت میتونید با آستودیو آوین آوا آرتا تماس بگیرید

3- توی ایران چیزی به نام Shrink tubing هست
    از اینها که سیم رو از داخلش رد می کنن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله این Heat Shrink tube هست که برای عایق کردن انواع سیم استفاده میشه. تو بازار ایران بهش میگن "شرینگ یا شرینک حرارتی" که براحتی قابل تهیه هست. به خیابان لاله زار مراجعه کنید. اگه نتونستید پیدا کنید بگید که آدرس دقیق بدم

4- درنهایت کسی یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی توی ایران دیده؟ (از این وسیله برای گرفتن لاین اوت از آیپاد استفاده میشه)
    ممنون
    من نظر ندارم دوستان دیگه راهنمایی کنند

16. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

درود klipsch گرامی.. یه سوالی داشتم.. این فول رنج ها برای ساختن اسپیکر هورن فکر کنم خیلی خوب جواب میده.. درسته؟
    یک جفتش چقدر هستش؟

18. این کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •