سلام من نسخه unpacked رو گرفتم از p30day.دوتا کرک هم از سایتای دیگه گرفتم ولی اجرا نمیشه
هنوز کرکی براش نیومده؟؟؟؟؟
سلام من نسخه unpacked رو گرفتم از p30day.دوتا کرک هم از سایتای دیگه گرفتم ولی اجرا نمیشه
هنوز کرکی براش نیومده؟؟؟؟؟
بهترین راه اینه که تا 25 صبر کنین بعد با خیال راحت بشینین دانلود کنین.
الان بشینی اینو دانلود کنی فردا بگن این نیست یکی دیگه آمده.من اون نسخه 11 گیگی رو دانلود کردم چند روزه ولی دیگه تا 25 که بازی بطور رسمی منتشر میشه هیچی رو دانلود نمیکنم ازشون بعید نیست یه نسخه 17 گیگی منتشر کنن بگن که این بازیه پس بهتره که صبر کنین تا زمان منتشر شدن بازی بطور رسمی .
به نظرم تا روز ریلز بازی صبر کنیم بهتره ..اونوقت نسخه کامل رو بدون ایراد میگیریم
اینم آموزش نصب بازی
1. پس از دانلود تمامی بخش ها را با برنامه Winrar اکسترکت کنید. جهت نصب ابتدا DVD2 را با برنامه Daemon Tools باز کنید (Mount) و فایل Data.zip را پیدا و به محلی دیگر در هارد خود اکسترکت کنید.
2. حال DVD1 را با برنامه Daemon Tools باز (Mount) کنید.
3. سراغ فایل Data.zip رفته و آنرا اکسترکت نمایید.
4. هنگام اکسترکت کردن Data.zip از شما فایل data.z01 را درخواست می کند که در DVD1 می باشد که Mount کرده اید, لذا کافیست مسیر مورد نیاز را به درایو DVD1 دهید تا اکسترکت ادامه پیدا کند.
5. در ادامه اکسترکت مجدداً درخواست فایل Data.zip را می کند که شما با انتخاب مسیر آن مجدداً به اکسترکت خود ادامه می دهید و به پایان می رسانید.
6. بازی نصب شده است و منتظر کرک آن در همین قسمت باشید.
توجه: هنگام اکسترکت کردن فایل های Data.zip و data.z01 ممکن است با پیغام خطا مواجعه شوید, آنها را نادیده بگیرید و به اکسترکت خود ادامه دهید. بازی به صورت کامل نصب خواهد شد.
طریقه نصب دیگه نمی خواد.اون بالا رو بخود باید یکی دیگه رو دانلود کنی clone اجرا نمیشه
ظاهرا که انگار باید اون clone و unpacked رو بندازیم دور...
منو بگو که 22 گیگ دانلود کردم...![]()
دوستان توجه کنید.... کسی نگفته نسخه های دیگه مشکل داره نسخه های دیگه این اظافه ها رو ندارن.
البته شاید هم یکی پیدا بشه که بعد از نصب بازی بیاد و کرک رو جداگانه یه جایی آپلود کنه...
که انگار با این وضعیتی که نوشته حجم کرک زیاد باید باشه که نصفش توی یه پارت و نصف دیگش رو بعدا قرار آپلود کنه...
منم فکر کنم فارسی نوشته بودم
نسخه ی بتلفیلد من نمیدونم چیه که کلا روسیه چیکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)