تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 146 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بچه ها Sensation XE بهتره یا GNexus؟
    ماشاالله بازم بچه ها ترکوندن
    شماهایی که به ایشون مشاوره میدینو بنچ میذارین هنوز اصول اولیه مقایسه 2تا کالا رو رعایت نکردین بعد ادعای همه چیتونم میشه چطور گوشی 700 تومنی رو با گوشی 1 تومنی مقایسه میکنین و اینهمه ..... ؟ مثل این میمونه الان من بگم بچه ها xe بهتره یا optimus black ?
    ناظر انجمن هم که دیگه ماشالله .... ( طبق سنت اینجا منتظر پاک شدن پستم به دلیل ایجاد تشنج هستم ولی کاش جای اینکار یکی یه جواب درست میداد بهم )

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

شماهایی که به ایشون مشاوره میدینو بنچ میذارین هنوز اصول اولیه مقایسه 2تا کالا رو رعایت نکردین بعد ادعای همه چیتونم میشه چطور گوشی 700 تومنی رو با گوشی 1 تومنی مقایسه میکنین و اینهمه ..... ؟ مثل این میمونه الان من بگم بچه ها xe بهتره یا optimus black ?
    ناظر انجمن هم که دیگه ماشالله .... ( طبق سنت اینجا منتظر پاک شدن پستم به دلیل ایجاد تشنج هستم ولی کاش جای اینکار یکی یه جواب درست میداد بهم )
    خب شما چرا اینجور به قضیه نگاه نمیکنید که این دوگوشی هر دو دو هسته ای هستن و نسل جدید ؟؟
    وقتی از این دید ببینید دلیل مقایسه رو میفهمید ...
    بعد هم اینکه اخه کجا قیمتهای ایران درست هست که شما مبنا میکنید ؟؟؟
    الان اون گوشی 700 تومنی چی کم داره به نسبت 1 تومنی ؟؟
    اینکه قانون جنگل هست و همینجوری قیمت میدن مشکل اینور اب هست

3. 3 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همونطور که علی جان گفتن جفتشون دو هسته ای هستن و جفتشون از یه نسل هستن ، چرا نباید مقایسه بشن؟؟؟
    قیمت هم جفتشون تقریبا یکیه ، دلیل بالا بودن قیمت نکسس دلال های محترمن...
    سنسیشن XE هم 800 ــه نه 700 ، گلکسی نکسس هم من خودم تا آخر ماه 850 میخرم : ))

5. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همونطور که علی جان گفتن جفتشون دو هسته ای هستن و جفتشون از یه نسل هستن ، چرا نباید مقایسه بشن؟؟؟
    سلام..
    منم موافق هستم.. قیمت ملاک مقایسه نیست..
    الان سنسیشن XL قیمتش حدود 750 هست Arc s هامون سخت افزار رو داره قیمتش کمتره...

7. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض شخصی سازی Galaxy Nexus با کاستوم بوت انیمیشنهای HD

9. 6 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

خب شما چرا اینجور به قضیه نگاه نمیکنید که این دوگوشی هر دو دو هسته ای هستن و نسل جدید ؟؟
    وقتی از این دید ببینید دلیل مقایسه رو میفهمید ...
    بعد هم اینکه اخه کجا قیمتهای ایران درست هست که شما مبنا میکنید ؟؟؟
    الان اون گوشی 700 تومنی چی کم داره به نسبت 1 تومنی ؟؟
    اینکه قانون جنگل هست و همینجوری قیمت میدن مشکل اینور اب هست

اها چه جالب واقعا فقط اینجاش برام سواله چرا این دلار وامونده فقط رو یه جنس تاثیر گذاشته مثلا xe رو با ریال میخریم gn رو با دلار . به به چه تعبیر متفکرانه ای داغونم کردی تو
    سلام..
    منم موافق هستم.. قیمت ملاک مقایسه نیست..
    الان سنسیشن XL قیمتش حدود 750 هست Arc s هامون سخت افزار رو داره قیمتش کمتره...
    اتفاقا مهمترین ملاک قیمت هست چرا الان اس2 شده 800 ؟ چرا همین دوستان سامی باز از قیمت گذاری بد فلان شرکت بد میگن و اونو یه ضعف میدونن بعد گوشی 600 تومنی خودشون الان شده 800 در حالی که گوشی من همون 630 موند ؟ مگه دلار فقط واسه یه جنس بخصوص میره بالا ؟ مگه فقط سامسونگ از خارج وارد ایران میشه ؟ اینا چیزایست که با منطق میشه جوابشونو درک کرد و دیگر هیچ ...
    راستی در مورد ارک اس و xl به نظر م تازه اخلاف این 2تا بیشتر از ایناست دوست عزیز فقط همون هندزفریش 150 تومنه صفحه خیلی بزرگتر و دوربین و جنس بدنه و سنس و( شاید باتری) و .... بماند xl راحت arc s رو میبلعه به قول بچه های اینجا

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سعيد جان دوستان هم گفتن اين گوشي در بدو ورودش هست و قيمتش متعادل نشده و xe خيلي وقته كه قيمتش متعادل شده
    اگر اين گوشي نبايد با xe مقايسه بشه پس بايد با كدوم گوشي از برند htc مقايسه بشه؟ تا اونجايي كه من ميدونم سري سنسيشن سوپر فون هاي htc هستن...
    در مورد xl هم كاملا بحثش تو فروم سنسيشن و كلوپش شده و فكر نمي كنم لازم به توضيح مجدد باشه...
    وضعيت الان بازار هم يه وضعيت بغرنج هست و اصلا قابل مقايسه با شرايط عادي نيست كه توش گوشي ها قيمت متعادلي داشتن پس اين مسئله بر مي گرده به نوسانات بازار و الان موقعيتي نيست كه گوشي ها رو قيمت سنجي كرد...
    ودر ضمن من سوال ايشون رو به طور كاملا تخصصي و مقايسه اي انجام دادم يعني مشخصات هر كدوم رو نوشتم كنار هم تا ايشون تفاوت ها رو ببينن و نظر شخصيم رو مطرح نكردم
    شما تو سايت هاي تخصصي ميتونين هر مدلي رو با هر مدل خاصي مقايسه كنيد
    تا اونجايي كه من ميدونم هر دوي اين گوشي ها از يه نسل هستن...
    يعني آخرين گوشي هاي دو هسته اي از هر نسل يك كمپاني لازم به ذكر هست كه سخت افزار گالكسي نكسوز از گالكسي اس دو هم ضعيف تره
    شما كه ميدوني كه چه طرز صحبتي در پست ها باعث پاك شدنشون ميشه پس به قوانين احترام بذارين.

12. 8 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نسخه ي سفيد جي نكس:
    جلوش كامل سفيد نيس...
    مثل جريان نكسوز اس و درويد ريز...
    انگار به قولي گفتني گوشي كاملا سفيد درست كردن سخته
    ولي به نظر من اينجوري بهتره چون تلفيق رنگ مشكي واقعيه oled وبدنه مشكي خيلي قشنگتره و حتي تو يه بك گراند سياه مرز بين صفحه نمايش و بدنه مشخص نيست كه خيلي باحال تره

The news that Samsung has almost completed the development of the white Galaxy Nexus [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but we only get the first actual photos of the smartphone now.
    As it turns out the white [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] won't be completely repainted (as was our yesterday's mockup) and its front panel will remain black. The back and the sides is where all the whitening action happened with the camera module ending up silver rather than snow-white.

Leaving the image aside, there's not much new information about the white version. It's still expected to come in the first days of February (February 6 is the most frequently mentioned date) and cost as much as its black sibling (which is actually gray if we have to be pedantic).

Last edited by PersiAndroid; 07-01-2012 at 03:11.

14. 6 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون رنگ خاکستری قشنگ تره.

خدااااااا کی ارزون میشه 700 تومن بخرمش

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اگه اوضاع بازار اینطوری ادامه پیدا کنه تا تابستون احتمالا 700 بشه
    اگه هم بازار به حالت عادی برگرده که بعید میدونم بعد عید

17. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •