سهام خوب و بی دردسر اگه میخواید میدکو - تاقبل پایان سال به 850 تا 900 میرسه
Sent from my MT15i using Tapatalk
سهام خوب و بی دردسر اگه میخواید میدکو - تاقبل پایان سال به 850 تا 900 میرسه
Sent from my MT15i using Tapatalk
یکی از دوستان اگه می تونه غشان و کسرا رو بررسی بکنه ببینه چطوره....ممنون![]()
بازار شنبه به نظرتون چطوره؟
نمیدونم چه مرضیه ای که باید تو نیم ساعت اخر شاخص رو مثبت کنن سیاه بازی تا کی![]()
ماشاا.. به اين كميسيون انرژي. در يك تصميم خلق الساعه خوراك پتروشيمي ها از 2.8 سنت به 18 سنت در هر متر مكعب تصويب شد(تقريبا 6.5 برابر).در حالي كه در آمريكا 13 سنت به ازاي هر متر مكعبه و در چين از اين هم كمتر(رقم دقيقشو نميدونم) اين يعني از دست دادن بازارهاي جهاني و زيان ده شدن اين مجتمع ها . يعني نميشد با يه شيب ملايمي اين افزايش قيمت لحاظ بشه؟ و اينكه با وجود شرايط سخت تحريم ديگه مجتمع ها ميتونن محصولاتشون رو بفروشن؟ فقط اميدوارم دولت اين قيمت رو كمي تعديل كنه و الا بايد منتظرش ريزش شديد شاخص بود. به جز مارون و اميركبير كه خوراكشون مايع هست فاتحه بقيشون خوندس.
صندوقها ماهانه معمولاً چند درصد سود میدهند؟ اصلاً ماهانه است یا سه ماه یکبار؟
این چند روز خیلی بیزی هستموقت نیست اطلاعات رو به روز کنم اما دوستان میگن نرخ 18 سنت تکذیب شده
تو چند روز اینده یه بررسی کامل و جامع باید داشته باشم
شاید روز چهارشنبه پترول صف خرید ببنده
سلام به دوستان اهل فن
سوالی داشتم در مورد سهام تایرا (تراکتور سازی ایران) : بعد مدتها مام شاهد یه رشد ارزش بودیم. به نظرتون با حالت فعلی فروش منطقی هست یا صبر کنیم ؟!
یه سوالم اینه که سهام های پر سود کدوم ها هستن و سود رو به چه نحوی به سهامدار میدن ؟!
سودشون ساليانه است. ديدتون بايد بلند مدت (يكساله) باشه. بازدهي بسته به نوع صندوق متفاوته. من از 60 % تا 110% طي يكسال خبر دارم.صندوقها ماهانه معمولاً چند درصد سود میدهند؟ اصلاً ماهانه است یا سه ماه یکبار؟
متاسفانه خوراك 18 سنتي تصويب شده. تو سايت وزارت نفت هم زده .Shana.irاین چند روز خیلی بیزی هستم وقت نیست اطلاعات رو به روز کنم اما دوستان میگن نرخ 18 سنت تکذیب شده
تو چند روز اینده یه بررسی کامل و جامع باید داشته باشم
شاید روز چهارشنبه پترول صف خرید ببنده
در خصوص قسمت اول سوالتون نميشه چيزي بگم چون شما سهامدار هستيد و خودتون بايد تصميم بگيريد. ممكنه بگم بفروشيد و مدتي بعد سهم با رشد روبرو بشه و ممكنه بگم نگه داريد و ضرر كنيد. ولي در كل سهامهاي بهتري هم در بازار وجود داره كه بعد از تحقيق ميتونيد خريد كنيد.سلام به دوستان اهل فن
سوالی داشتم در مورد سهام تایرا (تراکتور سازی ایران) : بعد مدتها مام شاهد یه رشد ارزش بودیم. به نظرتون با حالت فعلی فروش منطقی هست یا صبر کنیم ؟!
یه سوالم اینه که سهام های پر سود کدوم ها هستن و سود رو به چه نحوی به سهامدار میدن ؟!
اما در خصوص قسمت دوم سوالتون اگه منظورتون سهميه كه سود ساليانش خوب باشه گروه پتروشيمي بيشترين نسبت سود و پوشش رو داره. البته فعلا قضايايي پيش اومده كه وضعيت سال بعد رو در هاله اي از ابهام قرار داده. و گروه پالايشي هم به لحاظ اينكه صنعت مادر كشوره جز گروههاي مطمئن بورسه هر چند كه مدتيه نقدينگي ازش خارج شده
هنوز نرخ 18سنتی تصویب نشده.تو این چندروزه انواع خبرها در مورد قیمت خوراک پتروها اومد ولی بعدش تکذیب شد.آخرینش هم نرخ 13 سنتی هست.تا تصویب نشه نمیشه تصمیم گرفت.مهم اینه که با این اخبارشون پتروها رو منفی کردن و شاخص هم اصلاح شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)