آرمین هستم مسعود جان
.gif)
Pace Control دکمه LT
Finesse Shot هم روی RB هست
البته من بعد اینکه وارد بازی می شم جای RT رو با RB عوض می کنم
Axis ها همون آنالوگ ها هستند البته نمی دونم این جریان رو می دونید با نه دسته های بازی کلا سیستم مپ کیتشون فرق داره یعنی یکی دکمه مثلا Y رو دکمه 4 دسته میذاره یکی میذاره 1 واسه همون کانفیگ ها به هم نمی خورن داخل فایل BottunData هم میبینید یه سری کد هست اونها کانفیگ های مختلف گیم پد های مختلف هستند شما یکی از کانفیگ ها رو می بایست متناسب با دسته بازیتون تغییرات بدید مثلا Right Stick یا به اصطلاح Axis سمت راست من جای UP با LEFT و Right با Down جابجا بودن که دستی درستشون کردم اونم واسه اینکه بتونم تکنیک هایی که با آنالوگ راست انجام میشه رو درست اجرا کنم همه دکمه ها وجود دارن توی مپ دکمه های 11 و 12 هم همون L3 و R3 هستند.
ساده بگم واسه کانفیگ کردن شما چند تا مرحله پیش رو دارید اول مشخص کردن اسم دقیق دسته که البته کار جالب اینه برید توی regedit اسم دسته رو به دلخواه عوض کنید من نوشتم Viera بعد همین کلمه انتخابی رو مثلا بیایید توی اون کد ها بذارید می تونید مثلا به جای یکی از گیم پدهای پیش فرض بنویسید با این کار دیگه از بازی نمی پره بیرون ولی قدم بعد اصلاح جای دکمه ها هست شما باید بدونید که شماره هر کدوم از کلیدهاتون چنده از توی کنترل پنل هم می تونید تمام دکمه ها رو اعم از سلکت و استارت و ... رو تشخص بدید شماره دکمه رو بعد توی اون ButtonData برید دستی تایپ کنید مثلا اگه دکمه پاس دز عمق شما دکمه شماره 4 باشه جلوش بنویسید Y توی دکمه های به قول معروف دایره و ضربدر هم ببینید کدوم هستند همیشه دایره(اسم قدیمیش رو گفتم توی ایکس باکس جای دایره دکمه قرمز رنگه که B هست اسمش) کار کنسل کردن و به عقب رفتن رو انجام میده توی منوی بازی.
دکمه ضربدر (PS) یا همون A (تو ایکس باکس) هم کار اوکی کردن و انتخاب (Enter) رو انجام میده توی باتون دیتا شما همیشه دو تا دارید پائینی ما منو هست جلوش هم نوشته CANCEL واسه یکی هم نوشته SELECT اینها رو هم درست تنظیم کنید.
دقت کنید کوچکترین میس مچ باعث میشه به بازی نره خالی گذاشتن حتی یک دکمه توی مپ باعث میشه داخل بازی نره واسه تنظیم آنالوگ راست هم برید توی بازی و توی قسمت اول بازی که تمرین میکنه در یک جهت حرکت کنید و توی همون جهت آنالوگ راست رو بدید جلو اگه جلو بندازه جاش درسته اگه به ه جهت دیگه انداخت پس جاش درست نیست پس باید اونها رو دقیق تنظیم کنید نگاشت ها رو درست بنویسید می تونید توی باتون دیتا اصلاح کنید همه چیز رو این بهترین شیوه هست شاید به نظر سخت باشه ولی اگه یه بار خودتون انجام بدید می بینید که فوق العاده کار ساده ای هست. حتی اگه خواستید بگید تا خودم براتون فایل کانفیگ رو بسازم ولی خیلی ساده اس برای نسخه PC اصلی هم احتمالا اینطوری باشه و مجبور بشید استفاده کنید از این روش