تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 56 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

آرمان جان از Axis های واسه Pace Control و Finesse Shot استفاده میکنی ؟

موفق باشید
    آرمین هستم مسعود جان
    Pace Control دکمه LT
    Finesse Shot هم روی RB هست
    البته من بعد اینکه وارد بازی می شم جای RT رو با RB عوض می کنم

Axis ها همون آنالوگ ها هستند البته نمی دونم این جریان رو می دونید با نه دسته های بازی کلا سیستم مپ کیتشون فرق داره یعنی یکی دکمه مثلا Y رو دکمه 4 دسته میذاره یکی میذاره 1 واسه همون کانفیگ ها به هم نمی خورن داخل فایل BottunData هم میبینید یه سری کد هست اونها کانفیگ های مختلف گیم پد های مختلف هستند شما یکی از کانفیگ ها رو می بایست متناسب با دسته بازیتون تغییرات بدید مثلا Right Stick یا به اصطلاح Axis سمت راست من جای UP با LEFT و Right با Down جابجا بودن که دستی درستشون کردم اونم واسه اینکه بتونم تکنیک هایی که با آنالوگ راست انجام میشه رو درست اجرا کنم همه دکمه ها وجود دارن توی مپ دکمه های 11 و 12 هم همون L3 و R3 هستند.

ساده بگم واسه کانفیگ کردن شما چند تا مرحله پیش رو دارید اول مشخص کردن اسم دقیق دسته که البته کار جالب اینه برید توی regedit اسم دسته رو به دلخواه عوض کنید من نوشتم Viera بعد همین کلمه انتخابی رو مثلا بیایید توی اون کد ها بذارید می تونید مثلا به جای یکی از گیم پدهای پیش فرض بنویسید با این کار دیگه از بازی نمی پره بیرون ولی قدم بعد اصلاح جای دکمه ها هست شما باید بدونید که شماره هر کدوم از کلیدهاتون چنده از توی کنترل پنل هم می تونید تمام دکمه ها رو اعم از سلکت و استارت و ... رو تشخص بدید شماره دکمه رو بعد توی اون ButtonData برید دستی تایپ کنید مثلا اگه دکمه پاس دز عمق شما دکمه شماره 4 باشه جلوش بنویسید Y توی دکمه های به قول معروف دایره و ضربدر هم ببینید کدوم هستند همیشه دایره(اسم قدیمیش رو گفتم توی ایکس باکس جای دایره دکمه قرمز رنگه که B هست اسمش) کار کنسل کردن و به عقب رفتن رو انجام میده توی منوی بازی.
    دکمه ضربدر (PS) یا همون A (تو ایکس باکس) هم کار اوکی کردن و انتخاب (Enter) رو انجام میده توی باتون دیتا شما همیشه دو تا دارید پائینی ما منو هست جلوش هم نوشته CANCEL واسه یکی هم نوشته SELECT اینها رو هم درست تنظیم کنید.

دقت کنید کوچکترین میس مچ باعث میشه به بازی نره خالی گذاشتن حتی یک دکمه توی مپ باعث میشه داخل بازی نره واسه تنظیم آنالوگ راست هم برید توی بازی و توی قسمت اول بازی که تمرین میکنه در یک جهت حرکت کنید و توی همون جهت آنالوگ راست رو بدید جلو اگه جلو بندازه جاش درسته اگه به ه جهت دیگه انداخت پس جاش درست نیست پس باید اونها رو دقیق تنظیم کنید نگاشت ها رو درست بنویسید می تونید توی باتون دیتا اصلاح کنید همه چیز رو این بهترین شیوه هست شاید به نظر سخت باشه ولی اگه یه بار خودتون انجام بدید می بینید که فوق العاده کار ساده ای هست. حتی اگه خواستید بگید تا خودم براتون فایل کانفیگ رو بسازم ولی خیلی ساده اس برای نسخه PC اصلی هم احتمالا اینطوری باشه و مجبور بشید استفاده کنید از این روش

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها precision dribbling رو چطور میشه انجام داد ؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من با دسته xbo360بازی میکنم.الان شده مثل xbox تازه وقتی توپ میخوره به تیرک shake هم میده.به تنظیم کردن هم نیازی نیست .تا وصل کنی تو بازی میشناسه.پیشنهاد میکنم اگه میخواین لذت نهایی بازی رو ببرین یه دستهxbox سیم دار بگیرین وخودتون رو خلاص کنین.فراموش نکنین که اجرای تمام skills بازی فقط با این دسته امکان پذیره.
    Skill Moves هارو با همه گیم پد ها میشه انجام داد
    هیچی نیست که من انجام نداده باشم . حتی Multi Skills که شامل ترکیب چند تا تکنیک با هم هست

من که از داخل همون فابل متنی همرو تنظیم کردم و اصلا داخل بازی نیازی نیست که چیزیو عوض کنم و همش درسته

فقط گیم پد من یک مشکلی که داره اینه که دکمه های LT و RT با هم کار نمی کنن . یعنی تو آموش اول بازی به Running Jockey که میرسم چون نمی تونم از این 2 تا دکمه استفاده کنم همرمان . جلوترنمیتونم برم و بقیه آموزش هارو انجام بدم

داره خودمونی میشه kaka-23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا تو یوتیوب نیگا که میکنی خیلی پاساشون سریع تر و قوی تره
    اینجا چرا نیست !!!!

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آرمین هستم مسعود جان
    Pace Control دکمه LT
    Finesse Shot هم روی RB هست
    البته من بعد اینکه وارد بازی می شم جای RT رو با RB عوض می کنم

Axis ها همون آنالوگ ها هستند البته نمی دونم این جریان رو می دونید با نه دسته های بازی کلا سیستم مپ کیتشون فرق داره یعنی یکی دکمه مثلا Y رو دکمه 4 دسته میذاره یکی میذاره 1 واسه همون کانفیگ ها به هم نمی خورن داخل فایل BottunData هم میبینید یه سری کد هست اونها کانفیگ های مختلف گیم پد های مختلف هستند شما یکی از کانفیگ ها رو می بایست متناسب با دسته بازیتون تغییرات بدید مثلا Right Stick یا به اصطلاح Axis سمت راست من جای UP با LEFT و Right با Down جابجا بودن که دستی درستشون کردم اونم واسه اینکه بتونم تکنیک هایی که با آنالوگ راست انجام میشه رو درست اجرا کنم همه دکمه ها وجود دارن توی مپ دکمه های 11 و 12 هم همون L3 و R3 هستند.

ساده بگم واسه کانفیگ کردن شما چند تا مرحله پیش رو دارید اول مشخص کردن اسم دقیق دسته که البته کار جالب اینه برید توی regedit اسم دسته رو به دلخواه عوض کنید من نوشتم Viera بعد همین کلمه انتخابی رو مثلا بیایید توی اون کد ها بذارید می تونید مثلا به جای یکی از گیم پدهای پیش فرض بنویسید با این کار دیگه از بازی نمی پره بیرون ولی قدم بعد اصلاح جای دکمه ها هست شما باید بدونید که شماره هر کدوم از کلیدهاتون چنده از توی کنترل پنل هم می تونید تمام دکمه ها رو اعم از سلکت و استارت و ... رو تشخص بدید شماره دکمه رو بعد توی اون ButtonData برید دستی تایپ کنید مثلا اگه دکمه پاس دز عمق شما دکمه شماره 4 باشه جلوش بنویسید Y توی دکمه های به قول معروف دایره و ضربدر هم ببینید کدوم هستند همیشه دایره(اسم قدیمیش رو گفتم توی ایکس باکس جای دایره دکمه قرمز رنگه که B هست اسمش) کار کنسل کردن و به عقب رفتن رو انجام میده توی منوی بازی.
    دکمه ضربدر (PS) یا همون A (تو ایکس باکس) هم کار اوکی کردن و انتخاب (Enter) رو انجام میده توی باتون دیتا شما همیشه دو تا دارید پائینی ما منو هست جلوش هم نوشته CANCEL واسه یکی هم نوشته SELECT اینها رو هم درست تنظیم کنید.

دقت کنید کوچکترین میس مچ باعث میشه به بازی نره خالی گذاشتن حتی یک دکمه توی مپ باعث میشه داخل بازی نره واسه تنظیم آنالوگ راست هم برید توی بازی و توی قسمت اول بازی که تمرین میکنه در یک جهت حرکت کنید و توی همون جهت آنالوگ راست رو بدید جلو اگه جلو بندازه جاش درسته اگه به ه جهت دیگه انداخت پس جاش درست نیست پس باید اونها رو دقیق تنظیم کنید نگاشت ها رو درست بنویسید می تونید توی باتون دیتا اصلاح کنید همه چیز رو این بهترین شیوه هست شاید به نظر سخت باشه ولی اگه یه بار خودتون انجام بدید می بینید که فوق العاده کار ساده ای هست. حتی اگه خواستید بگید تا خودم براتون فایل کانفیگ رو بسازم ولی خیلی ساده اس برای نسخه PC اصلی هم احتمالا اینطوری باشه و مجبور بشید استفاده کنید از این روش
    سلام

شرمنده نمیدونم چرا گفتم آرمان

منظور من از Axis های Right و Left این دو تا دکمه ی فشاری هست که تو عکس مشخصشون کردم :

واسه این بهشون گفتم Axis چون وفتی تو تنظیمات فیفا 11 این دو تا رو تنظیم میکردم واسه Pace Control و Finesse Shot با نام های Axis چپ و راست سیوشون میکرد.

آرمین جان اگر زحمتی نیست میتونی این فایل ButtonData رو به این ترتیب برام درست کنی ؟ :

شرمنده جای Sprint و Trigger Run رو برعکس زدم

ببخشید اگه خیلی ضایس

دسته شبیه دسته ی Xbox هستش.

موفق باشید
    Last edited by Masоud; 17-09-2011 at 13:45.

6. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یکی به من بگه دقیقا نسخه اصلی گی ریلیز میشه و توی ایران کی در دسترس خواهد بود؟؟

دسته ایکس باکسی برای پی سی گیر میاد؟؟

داره خودمونی میشه hellboyhint's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

بچه ها برین تو بازی و چندتا عکس از تغیرات که فکر میکنید اساسی بگیرید بذارید
    دمتون گرم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها precision dribbling رو چطور میشه انجام داد ؟
    با دکمه LB میتونی بری تو این حالت .
    البته بگم توی Legendary بیشتر بدرد میخوره و همین طور هم توی این درجه سختی خیلی استفاده ازش سخته . چون double pressing توی legendary خیلی زیاده . یعنی همون پرس دونفره .
    تو همچین موقعیتی میتونی از این حالت استفاده کنی و با توپ توی رنج بسیار کمی مانور بدی تا فضای خالی واسه پاس دادن یا فرار ایجاد بشه .
    البته در هر حالتی میشه ازش استفاده کرد . با pace control هم فرق داره . خیلی هم من باهاش حال میکنم . ولی واقعا سخته که توپ رو نگه داری .

کلا من با سیستم هجومی امسال خیلی حال میکنم . درسته که گل زدن سختتر شده ولی سختیش به دل میشینه .
    ولی سیستم دفاعی جدید واقعا مسخره است توی legendary . مهاجم های حریف تند تند دریبل میکنن و گل میزنن . تا تکل هم بکنی یا خطا یا اوانتاژ .

داره خودمونی میشه amirhoseinn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام
    به نظرتون اين سيستم من جوابگو fifa 12 هست؟

Last edited by amirhoseinn; 17-09-2011 at 13:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا تو ویدیو که دوستمون گذاشت از اسکیل ها...یکی بود که باید LT+فلش پایین و بعد فلش چپ(منظورم جوی استیک هستا) گرفت تا یکی از اسکیل هارو انجام بده...ولی گاهی میگیره گاهی نمیگیره...گاهی یه اسکیل دیگه انجام میده...چرا!!!!؟

کسی میتونه توضیح بده درس و درمون بشه اسکیل هارو انجام داد...راسی چندتا مفیدش هم بگه...بخصوص تغییر مسیر...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •