رام خاورمیانش اومده؟ شما فلش کردی یا با Update servise آپدیت کردی؟قبل از آپدیت میزان رم مورد استفاده برای من همیشه رو 75% تا 80% بوده ولی الان با همون برنامه ها میزان رم همیشه رو 60% هست . 15 تا 20 درصد بهینه شده رم .
رام خاورمیانش اومده؟ شما فلش کردی یا با Update servise آپدیت کردی؟قبل از آپدیت میزان رم مورد استفاده برای من همیشه رو 75% تا 80% بوده ولی الان با همون برنامه ها میزان رم همیشه رو 60% هست . 15 تا 20 درصد بهینه شده رم .
من از "بازار" گرفتم ، چند تا پست قبل تر هم همون شخص لینک دانلود ورژن قدیمیشو گذاشته.
به نظرتون آندروید چهار رو این گوشی خوب اجرا میشه؟؟ منظورم اینکه از نظر سخت افزاری کم نمیاره؟
بله خاورمیانه هست و فارسی ساپورت میکنه کامل
من با PC Companion آپدیت کردم . حدود 160 مگ هم Data دانلود شد برای آپدیتش.
دوستان یه راهنمایی کنند
چطور میشه با این گوشی شماره تلفن رو روی سیم کارت ذخیره کرد؟
داخل کانتکت ها >> رایت کلیک کن که آپشن بیاد>> back up cont >> آخرشم sim card انتخاب کن
چهار که هیچی پنجمش بیاد حریفهبه نظرتون آندروید چهار رو این گوشی خوب اجرا میشه؟؟ منظورم اینکه از نظر سخت افزاری کم نمیاره؟از شوخی گذشته بله پردازنده 1 گیگاهرتزی کافیه .
هر چی با PC Companion یا update servise تلاش میکنم میگه شما آخرین ورژن رو دارید در حالی که ورژن من 58 هست!من با PC Companion آپدیت کردم . حدود 160 مگ هم Data دانلود شد برای آپدیتش.
آخرین ورژن PC Companion رو نصب کن 2.0.2 و اگه سیستم دیگه دم دست داری کلا رو سیستم دیگه تست کن ، منم موبایل خودم آپدیت شد ولی مال فامیلمون نمیشد رو لپتاپش ، آخر آوورد رو لپتاپ من راحت آپدیت شد .
من این ورژنو دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال
آخرین ورژن آپدیت 4.0.2.A.62 روی گوشی اومده ولی فقط از طریق pc قابل آپدیت شدنه! چرا؟؟
در صورتی که همین ورژن آپدیت روی گوشی برادرم(xperia ray) اومد و براحتی از طریق خود گوشی آپدیت کرد
چرا اینطوریه؟!!!![]()
فعلا که اینترنت تکلیفش با خودش معلوم نیست
اگه بدون دادن ارور خاصی آپدیت نمیشه از قندشکن استفاده کنید
من خودم تو دو مرحله آپدیت کردم ، دفعه اول از قند شکن استفاده کردم تا تونست وصل بشه ولی تو مرحله دوم نیاز نداشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)