تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 100 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

خوب دیگه . فعلا یکی از گنده ها اینکارو کرد حالا میمونه شاتل و صبانت . جالبه این شاتل هنوز اظهار بی اطلاعی میکنه ولی دیر یا زود مجبور میشه

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نفهمیدم اینا چیکار کردن که شما خوشحالید.به منم بگین خوشحال بشم

3. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

من نفهمیدم اینا چیکار کردن که شما خوشحالید.به منم بگین خوشحال بشم
    ببین دادا این قضیه سر دراز داره
    خلاصه بگم
    اینترنت نامحدود با قیمت مناسب عرضه شده
    خلاص!
    قبلا نامحدود کم بود یا نبود
    اگه هم بود قیمتاش نجومی بود

5. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب دیگه . فعلا یکی از گنده ها اینکارو کرد حالا میمونه شاتل و صبانت . جالبه این شاتل هنوز اظهار بی اطلاعی میکنه ولی دیر یا زود مجبور میشه
    دوست عزیز ترتیب صبانت هم همین روزها داده می شود بنده و گروهی از دوستان موج حملات خود را به صورت تلفنی به سازمان تنظیم مقررات آغاز کردیم دوستان شاتلی هم بی کار نباشند زنگ بزنند .هر چند به زودی این شرکتها به دلیل اینکه مشتری های خود زا از دست ندهند سر عقل خواهند آمد چون اگر تا 1 ماه دیگر این کار نکنند بنده جمع می کنم می روم پارس آنلاین راستی این روزها حال این دوستان شرکتی که به نام کابر عادی تو سایت هستند خیلی خراب هست
    Last edited by hosein_artist; 18-09-2011 at 03:24.

7. 3 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این چه وضعیه هنوز خودشون این قانون رو رعایت نکردن بعدش به شرکت ها فشار میارن؟
    مخابرات اصفهان که هنوز داره حجمی میفروشه و هیچ تغییری نداده

9. 2 کاربر از abbasjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان به نظر من هم حرکت کمی مشکوک هست..گفته بودن شهریور ماه فاز اول اینترنت ملی راه اندازی میشه...نکنه همین قیمت ها هست...اینا 1 دفعه که ملی نمیکنند ..یواش یواش..

بعد الان به نظرتون شرکت ها راحت بالای 128 میدن به خونگی یا مثل مخابرات اصلا راهی نیست برای بالای 128

اگه مورد دوم باشه به هدف شوم خودشون میرسن ..چون دیگه کی با سرعت 128 میخواد دانلود کنه

11. این کاربر از armin39 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان باز هم میگم شرکت ها تا اول مهر فرصت دارن! پس چون الان پارس آنلاین چند روز زودتر اینکارو رو کرده دلیل نمیشه همه همزمان تغییر بدن! یکم صبر کنید لطفا!

.........

دوستان به نظر من هم حرکت کمی مشکوک هست..گفته بودن شهریور ماه فاز اول اینترنت ملی راه اندازی میشه...نکنه همین قیمت ها هست...اینا 1 دفعه که ملی نمیکنند ..یواش یواش..

بعد الان به نظرتون شرکت ها راحت بالای 128 میدن به خونگی یا مثل مخابرات اصلا راهی نیست برای بالای 128

اگه مورد دوم باشه به هدف شوم خودشون میرسن ..چون دیگه کی با سرعت 128 میخواد دانلود کنه
    شهریور ماه فاز اول شروع شده و قراره تا پایان مهر 20 هزار مدرسه بهش وصل بشن! درضمن برای اینترنت ملی از من و شما خجالت نمیکش که به قول شما یواش یواش اینکارو بکنن! بلکه یکدفعه رویس هارو میدن.
    درضمن اینرتنت ملی سرعت 128 یا 512 نداره! شما راحت تا 20 مگ میگیری با قیمت خیلی کم حتی شاید رایگان!
    در مورد محدودیت الان تقریبا توی همه شهرهای کشور میتونید یه شرکت پیدا کنید که راحت ازش 2 مگ بگیرین پس مشکلی نیست!
    Last edited by MASOUD_MW2; 18-09-2011 at 08:18.

13. 6 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته زيادي هم مشكوك نيست :دي حركت پارس آنلاين نشون ميده مديراش كمي باهوش هستن :دي با اين كارشون كلي مشتري جذب كردن ، 4 تا از دوستاي خودم امروز ميخوان برن از شاتل و اسيا تك سرويساشون رو جمع كنن و برا همين طرح بيان پارس انلاين .

خود من هم كه ميخواستم اين ماه از پارس جمع كنم پشيمون شدم و منتظرم ببينم كيفيت اين سرويساي نامحدود چطورياست ، تا يكي دو هفته ديگه خيلي ها از اين طرح پارس استفاده ميكنن و خدا كنه اين حجم زياد استفاده كننده باعث بي كيفيتي سرويساي نامحدود پارس نشه .

15. 2 کاربر از ali147852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پیشگامان هم تلنگری به این موضوع زده :

طبق اعلام سازمان تنظیم و مقررات، تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر 10 بر اساس جدول زیر ارائه می گردد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به هرحالبه نظر خود من سلام گرگ بی طمع نیست

حالا 1 کاری میکنند..

یا شرکت ها مثلا سرعت 512 رو با دانلود 15 میدن میگن خوب اشتراکی هست و همه دارند استفاده میکنند..

یا مثل مخابرات که به هیچ عنوان به کاربر خونگی بالای 128 نمیده این ها هم همین رو اجرا میکنند تا اشتراک های محدودشون که سود بیشتری داره رو بفروشن

برای اطلاع بگم من حتی با مدرک کارشناسی ارشد هم نتونستم بالای 128 از مخابرات بگیرم..

الان هم 128 نامحدود دارم و این رو بگم فکر دانلود با این سرعت رو از سرتون بیرون کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •