خوب دیگه . فعلا یکی از گنده ها اینکارو کردحالا میمونه شاتل و صبانت . جالبه این شاتل هنوز اظهار بی اطلاعی میکنه
ولی دیر یا زود مجبور میشه
![]()
خوب دیگه . فعلا یکی از گنده ها اینکارو کردحالا میمونه شاتل و صبانت . جالبه این شاتل هنوز اظهار بی اطلاعی میکنه
ولی دیر یا زود مجبور میشه
![]()
من نفهمیدم اینا چیکار کردن که شما خوشحالید.به منم بگین خوشحال بشم![]()
ببین دادا این قضیه سر دراز داره
خلاصه بگم
اینترنت نامحدود با قیمت مناسب عرضه شده
خلاص!
قبلا نامحدود کم بود یا نبود
اگه هم بود قیمتاش نجومی بود![]()
دوست عزیز ترتیب صبانت هم همین روزها داده می شود بنده و گروهی از دوستان موج حملات خود را به صورت تلفنی به سازمان تنظیم مقررات آغاز کردیم دوستان شاتلی هم بی کار نباشند زنگ بزنند .هر چند به زودی این شرکتها به دلیل اینکه مشتری های خود زا از دست ندهند سر عقل خواهند آمد چون اگر تا 1 ماه دیگر این کار نکنند بنده جمع می کنم می روم پارس آنلاین راستی این روزها حال این دوستان شرکتی که به نام کابر عادی تو سایت هستند خیلی خراب هست![]()
Last edited by hosein_artist; 18-09-2011 at 03:24.
این چه وضعیه هنوز خودشون این قانون رو رعایت نکردن بعدش به شرکت ها فشار میارن؟
مخابرات اصفهان که هنوز داره حجمی میفروشه و هیچ تغییری نداده
دوستان به نظر من هم حرکت کمی مشکوک هست..گفته بودن شهریور ماه فاز اول اینترنت ملی راه اندازی میشه...نکنه همین قیمت ها هست...اینا 1 دفعه که ملی نمیکنند ..یواش یواش..
بعد الان به نظرتون شرکت ها راحت بالای 128 میدن به خونگی یا مثل مخابرات اصلا راهی نیست برای بالای 128
اگه مورد دوم باشه به هدف شوم خودشون میرسن ..چون دیگه کی با سرعت 128 میخواد دانلود کنه
دوستان باز هم میگم شرکت ها تا اول مهر فرصت دارن! پس چون الان پارس آنلاین چند روز زودتر اینکارو رو کرده دلیل نمیشه همه همزمان تغییر بدن! یکم صبر کنید لطفا!
.........
شهریور ماه فاز اول شروع شده و قراره تا پایان مهر 20 هزار مدرسه بهش وصل بشن! درضمن برای اینترنت ملی از من و شما خجالت نمیکش که به قول شما یواش یواش اینکارو بکنن! بلکه یکدفعه رویس هارو میدن.دوستان به نظر من هم حرکت کمی مشکوک هست..گفته بودن شهریور ماه فاز اول اینترنت ملی راه اندازی میشه...نکنه همین قیمت ها هست...اینا 1 دفعه که ملی نمیکنند ..یواش یواش..
بعد الان به نظرتون شرکت ها راحت بالای 128 میدن به خونگی یا مثل مخابرات اصلا راهی نیست برای بالای 128
اگه مورد دوم باشه به هدف شوم خودشون میرسن ..چون دیگه کی با سرعت 128 میخواد دانلود کنه
درضمن اینرتنت ملی سرعت 128 یا 512 نداره! شما راحت تا 20 مگ میگیری با قیمت خیلی کم حتی شاید رایگان!
در مورد محدودیت الان تقریبا توی همه شهرهای کشور میتونید یه شرکت پیدا کنید که راحت ازش 2 مگ بگیرین پس مشکلی نیست!
Last edited by MASOUD_MW2; 18-09-2011 at 08:18.
البته زيادي هم مشكوك نيست :دي حركت پارس آنلاين نشون ميده مديراش كمي باهوش هستن :دي با اين كارشون كلي مشتري جذب كردن ، 4 تا از دوستاي خودم امروز ميخوان برن از شاتل و اسيا تك سرويساشون رو جمع كنن و برا همين طرح بيان پارس انلاين .
خود من هم كه ميخواستم اين ماه از پارس جمع كنم پشيمون شدم و منتظرم ببينم كيفيت اين سرويساي نامحدود چطورياست ، تا يكي دو هفته ديگه خيلي ها از اين طرح پارس استفاده ميكنن و خدا كنه اين حجم زياد استفاده كننده باعث بي كيفيتي سرويساي نامحدود پارس نشه .
پیشگامان هم تلنگری به این موضوع زده :
طبق اعلام سازمان تنظیم و مقررات، تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر 10 بر اساس جدول زیر ارائه می گردد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هرحالبه نظر خود من سلام گرگ بی طمع نیست
حالا 1 کاری میکنند..
یا شرکت ها مثلا سرعت 512 رو با دانلود 15 میدن میگن خوب اشتراکی هست و همه دارند استفاده میکنند..
یا مثل مخابرات که به هیچ عنوان به کاربر خونگی بالای 128 نمیده این ها هم همین رو اجرا میکنند تا اشتراک های محدودشون که سود بیشتری داره رو بفروشن
برای اطلاع بگم من حتی با مدرک کارشناسی ارشد هم نتونستم بالای 128 از مخابرات بگیرم..
الان هم 128 نامحدود دارم و این رو بگم فکر دانلود با این سرعت رو از سرتون بیرون کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)