تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 113 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه Behzad-pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

آقا امین من ریکاوری نګرفته بودم ویندوز اوریجینالمم برید حالا کار به اینش ندارم مشکل اینه که ویندوزم عوض کردم باز همون مشکلی که ګفتمو داره
    تو اون صفحه ارور که میاد نوشته سیدی ویندوزو بزار بوت کن سیستم ریبیر رو انتخاب کن منم اینکارو میکنم میګه یه مشکل تو استارت آب بود ریبیر شد ولی دوباره همون صفحه ی ارور میاد
    به نظرتون مشکل من سخت افزاریه؟به همچین چیزی برخوردین شما؟

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که راضیی ام البته اهل بازی نیستم که اجراشو در مورد بازی بگم

تنها چیززیش که اذیتم میکنه کیبوردشه چون فارسی نداره

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که راضیی ام البته اهل بازی نیستم که اجراشو در مورد بازی بگم

تنها چیززیش که اذیتم میکنه کیبوردشه چون فارسی نداره
    دوست عزیز اگه منظورت دکمه های کیبورد ه که چارش یه برچسبه ، خشگلو شیک .
    اگه منظورت تایپ فارسیه که خیلی راحت تو بخش language کنترل پنل ادد میکنیش .

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از نظر من خیلی خیلی کم است. جون حالت عادی ویندوز حدود 50 گیگ میبرد. نظرم این بود که حدود 200،250 برای C بگذارید که تمام برنامه ها و بازی ها را روی C نصب کنید که سرعت اجراشون هم کم نشه. ولی حالا که این کار را کردید و انقدر کم گداشتید حواستان هنگام نصب برنامه ها و بازی ها باشد که به هیچ عنوان در C نریزید و در آن یکی درایو بریزید.

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
    هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟

حالا اگه بازی و برنامه های سنگین رو رو اون یکی درایو بریزم خیلی رو سرعتشون تاثیر می ذاره ؟
    فقط رو سرعت اجرای اولیه شون تاثیر می ذاره یا کلن رو کل سرعت شون ؟

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟

حالا اگه بازی و برنامه های سنگین رو رو اون یکی درایو بریزم خیلی رو سرعتشون تاثیر می ذاره ؟
    من کل دیروز نشستم برنامه ریختم چون برنامه نویسی کار میکنم و طراحی کلی وقتمو گرفت ولی ویندوز آپیدتش 20 درصد بیشتر نشد منم قطعش کردم من که بیخیال فضا شدم شد 300 تا درایو C بقیشم یه درایو دیگه
    راستی چرا دی وی دی ویندوز جداگانه روش ندادن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
    منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!

Service Tag: 8YLQRQ1

برای منم یکی داره ولی کل سیستم رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت همش ok بود.
    ولی 2تا خیلی مشکوک!
    طبق نوشته اول صفحه وقتی 2تا rداره ریفورب هست و دیگه به بقیه مطلب نگاه نکن همین جا کار تموم میشه.

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

اون درایو برای بلووس با وایرلس intel 6230 است!اینطور نیست؟ این کارت رو هیچ کودوم از l502 های ایران ندیدم. مال 1030که فکر کنمما شما هم همین مدل باشد درایورش برای تاریخ 7/14 است.
    یعنی من اشتباه نصب کردم!!!
    دقیقا میگی کدوم رو دانلود کنم؟

هم بلوتوس هم وایر لس

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

یه چیز جالب بچه ها
    با وی پی ان وصل شدم مک افی رو تا 21-12-2012 رجیستر کرد
    برای من رو تا 21-10-2012
    Last edited by ALI_METALL; 22-09-2011 at 15:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا امین من ریکاوری نګرفته بودم ویندوز اوریجینالمم برید حالا کار به اینش ندارم مشکل اینه که ویندوزم عوض کردم باز همون مشکلی که ګفتمو داره
    تو اون صفحه ارور که میاد نوشته سیدی ویندوزو بزار بوت کن سیستم ریبیر رو انتخاب کن منم اینکارو میکنم میګه یه مشکل تو استارت آب بود ریبیر شد ولی دوباره همون صفحه ی ارور میاد
    به نظرتون مشکل من سخت افزاریه؟به همچین چیزی برخوردین شما؟
    اگه این مشکل در ویندوز اورجینال هم بوده (قبل از پاک شدنش) 2تا احتمال داره:
    اول اینکه شما در همان ابتدا نرم افزاری رو نصب کردید (چه در ویندوز قبلی چه در ویندوز جدید) که آن برناه مشکل دار بوده و با نصبش این مشکل را به وجود آورده. که نظرم اینه که نرم افزارهای که تا قبل این مشکل نصب کردید را شناسایی کنید و بعدش یک بار ویندوز را تعویض(یک ویندوز ultimate به غیر از قبلی که ریختید تهیه کنید) و پس از نصب اون برنامه هارو دیگر نصب نکنید و بگذارید مدتی بگذرد ببینید باز آن مشکل پیش میاید یا خیر.
    اگر این دلیلش نبود، پس قطعا سخت افزاری است.
    Last edited by aminbadiee; 22-09-2011 at 16:11.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببینید درایوی که ما از داخل ویندوز میسازیم logical است ولیدرایو C primary است. این دو با هم خیلی تفاوت دارند. یکی از دلایل تفاوتسرعت در همین است.
    نه چون درایو جدید را ساختید دیگه نمیتوانید درایو C را گسترش داده و حجم قبلی را برگردانید.باید ریکاوری کنید تا همه چی به روز اول برگرددو دوباره پارتیشن بندی کنید.
    نظر من هم این است که حتما بکنید چون جدای از تفاوت سرعت درایو C و بقیه قطعا با این 80 گیگ به مشکل برمیخورید.این حجم برای درایو C حاوی ویندوز 7 بسیار بسیار کم است. کاش قبل این کار مشورت میکردید. نظر من بین 200 تا 250 است. مثلا خودم 229 گذاشتم.

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

Service Tag: 8YLQRQ1

یعنی من اشتباه نصب کردم!!!
    دقیقا میگی کدوم رو دانلود کنم؟

هم بلوتوس هم وایر لس

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

برای من رو تا 21-10-2012
    به اشتباه نصب کردید. درایو قبلی را پاک کنید و درایو اول را که نوشته برای 1030(blue tooth v3+ high speed) را نصب کنید. البته موقع اکستراک اولیه احتمالا مینویسد 6230 ولی اشکال ندارد. این را باید نصب کنید.

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

من کل دیروز نشستم برنامه ریختم چون برنامه نویسی کار میکنم و طراحی کلی وقتمو گرفت ولی ویندوز آپیدتش 20 درصد بیشتر نشد منم قطعش کردم من که بیخیال فضا شدم شد 300 تا درایو C بقیشم یه درایو دیگه
    راستی چرا دی وی دی ویندوز جداگانه روش ندادن؟
    برای هیچ لپ تاپی دی وی دی ویندوز جدا گانه نمیدهند. فقط روی سیستم میریزند و شما بک آپ میگیرید تا فقط بتوانید روی همان سیستم نصب کنید. جدا نمیدهند که روی سیستم های دیگر نصب کنید. دلیل این است.

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

سلام به همه ی دوستان عزیز . از دوستانی که مدل xps l502 رو دارن، می خوام بدونم که آیا از گرافیکش راضی هستند یا نه؟ آخه من رو xps و hp 6090 موندم . خودم شخصا xps رو ترجیح می دم . ولی خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن یکم اطلاعات کسب کنم . ممنون می شم از جوابتون
    من در پست های ابتدایی راجع به این دو مدل در کنار هم صحبت کردم(البته 6070). چون خودم اول میخواستم 6070 بگیرم. و دلیل منصرف شدنم را گفتم. شما مطالعه کنید همه چیز را میفهمید. البته طولانی است متنش. در مورد بازی هم بگویم من تا کنون بازی هایی که اجرا کردم مشکل نداشتم. مثل pes 2011 fifa 2011 ،crysis 2و چیزهای دیگر
    واقعا عالی بود
    حتما اون پست ها را بخوانید

9. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امین جون به خاطر راهنمایتون متشکرم من تا چند روز ایند این لب تاب رو می خرم.... بعد هم یه فروشگاه معتبر ( از نظر عدم فروش لب تاب های رفرشی) برای خرید می خوام(توی اهواز باشه بهتره).... تا یادم نرفته من توی صفحه اول در مورد سرویس تگ و رفرشی که خوندم ... گیج شدم.... اگه می شه طریقه تشخیص عدم رفرشی رو به زبون ساده بگید ....ممنون میشم
    در مورد خارج تهران اطلاع ندارم. ولی شاید زیگورات در آنجا نمایندگی داشته باشد. به دفتر تهرانش زنگ بزنید و جویا شوید.
    در مورد ریفوربیشد هم شما به جز کمپانی دل از هرجای دیگر بخرید احتمال این موضوع هست پس باید خودتان شخصا تست کنید موارد را.
    در مورد پست ریفوربیشد هم راستش خودم بار 2 بار خوندم تا کامل متوجه شدم. درست است مطلب سنگین است ولی چون جامع است باید با دقت خوانده شود تا موضوع کامل دست آدم بیاد. ساده تر نمیشود بیان کرد چون همان است. شما کمی وقت بذارید و مطالعه کنید کامل متوجه میشوید.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

درایور کارت گرافیک GT540 برای win xp میخوام راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •