تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 40 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در کل فکر کنم دوست عزیزم H A M A S منظور من رو بد متوجه شد.
    من گفتم خیلی از ستاره هایی که روی نیمکت بارسا و رئال نشستن مطمئنا توی یه تیم دیگه برن می شن تک ستاره ی اون تیم!!!
    نه اینکه توی رئال و بارسا جوسازی می کنن و ...
    +
    من این رو هم یادم رفت بگم.
    انصافا رفت و برگشت انتظار همچین نمایشی از آبیاتی نداشتم. من بازی های سری آ ، میلان - یووه ، میلان-رم رو دیدم که اشتیاهات آبیاتی امیدوارم کرده بود اما واقعا رفت و برگشت درخشید.

2. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گزارش روز:مسی، فاتح بزرگ اروپا؛ گلزنی مسی در 18 ورزشگاه مختلف اروپایی

ستاره آرژانتینی بارسلونا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در 18 ورزشگاه مختلف به گل رسیده است

سایت گل- هواداران حاضر در ورزشگاه سن سیرو، در جریان دیدار 4شنبه شب دو تیم بارسلونا و میلان ، شانس تماشای گلزنی مسی را از دست ندادند و توانستند شاهد گلزنی این ستاره آرژانتینی باشند.
    گرچه گل مسی از روی ضربه پنالتی به ثمر رسید ولی در نهایت گلی بود که به اسم این ستاره آرژآنتینی ثبت شد تا مسی بتواند تور دروازه هجدهمین ورزشگاه اروپایی را دست کم برای یک بار به لرزه درآورده باشد
    البته تیری آنری، ستاره سابق بارسلونا هم آماری مشابه با آمار مسی را در کارنامه اش می بیند و او نیز در 18 ورزشگاه مختلف اروپایی گلزنی کرده است.
    مسی در لیسبون گلزنی کرده و در میسنک هم به گل رسیده. او تور دروازه ورزشگاه های بزرگ اروپایی از جمله ومبلی و الیمپیکوی رم را به لرزه در آورده.
    این ستاره آرژانتینی گلزنی اروپایی اش را از سپتامبر سال 2006 و در دیدار با وردربرمن آغاز کرد. گلی که مسی به ثمر رساند باعث شد تا بارسا با تساوی برمن را ترک کند. بعد از آن بود که مسی با گلهایش تور دروازه های حریفان مختلف ا به لرزه در می آورد
    مسی در سه دور اخیر رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا عنوان اقای گلی را به خود اختصاص داده و برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا در رقابتهای اروپایی است
    این ستاره آرژانتینی در بازیهای خانگی بارسا در لیگ قهرمانان اروپا 20 گل به ثمر رسانده و در بازیهای خارج از خانه اروپایی 23 گل زده که از این جمله می توان به گلزنی او در فینال رم و لندن که هردو مقابل منچستریونایتد برگزار شد اشاره کرد. به لطف گلزنی او در دیدار فصل گذشته رئال و بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، باید نام ورزشگاه برنابئو را هم به لیست ورزشگاه های اروپای که مسی در آنهابه گل رسیده اضافه کرد.
    ورزشگاه هایی که انتظار گلزنی مسی را می کشند
    البته این ستاره آرژآنتینی هنوز در برخی ورزشگاه ها به گل نرسیده .لیونل مسی تنها یک بار در خاک انگلیس و آن هم در فینال ومبلی به گل رسیده و تا به امروز نتوانسته در ورزشگاه های اولدترافورد( منچستریونایتد) و آنفیلد (لیورپول) به گل برسد.
    مسی هنوز در آلیانس ارنا هم گلزنی نکرده و شاید اگر بارسا به فینال این فصل لیگ قهرمانان اروپابرسد، تور دروازه این ورزشگاه هم توسط مسی به لرزه در بیاید. ورزشگاه سن دنیس که بارسلونا در سال 2006 در آن جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بالای سر برد هم شاهد گلزنی مسی نبوده؛ چرا که در آن زمان مسی مصدوم بود .او در عرصه ملی در فوریه سال 2007 گام به سن دنیس گذاشت ولی در گلزنی در این ورزشگاه ناکام ماند.

گزارش روز: ادای احترام گالیانی به چابی ارناندس در سن سیرو

مدیر اجرایی و نایب رئیس باشگاه میلان احترام خاصی برای ستاره باتجربه تیم کاتالان قائل است

سایت گل- شاید همه بدانند که سران باشگاه میلان زمانی به دنبال به خدمت گرفتن چابی ارناندس بودند ولی سران روسونری تا روز چهارشنبه ، همان روزی که بارسلونا در سن سیرو مقابل میلان به میدان رفت، نتوانسته بودند تابا چابی دیدار و گفت و گو کنند
    درپایان دیدار4شنبه شب سن سیرو که با برد 2-3 بارسا به پایان رسید، آدریانو گالیانی، نایب رئیس و مدیر اجرایی میلان با چابی رو در رو دیدار کرد و به تمجید از ستاره و بازی ساز کاتالان پرداخت
    گالیانی درجریان این دیدار که در حضور خبرنگار مدیاست انجام شد، به ستاره اسپانیایی گفت:« من زمانی که چابی 19 ساله بود با پدر او دیدار کردم.من می دانستم و می دیدم که او مبدل به یک بازیکن بزرگ خواهد شد و حتی در آستانه خرید او بودیم.»
    چابی هم در واکنش به این جمله گالیانی گفت:«من می خواستم در بارسلونا به موفقیت برسم؛چون از زمانی که خیلی کوچک بودم، یکی از طرفداران پرو پاقرص بارسلونا بودم.ولی راستش را بخواهید در آن زمان خیلی وشحال شدم که آقای گالیانی برای خرید و انتقال من به میلان با پددرم صحبت کرده بود وبرای این موضوع همیشه از او متشکرم. اینکه تیمی مثل میلان که یکی از بهترین تیمهای اروپایی، به دنبال خرید تو باشد، حس خیلی خوبی است.»

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من در مورد سیتی و یونایتد صحبت نکردم.
    رئال و بارسا رو گفتم. این دو تا رو سوای کل اروپا بدونید.
    زلاتان زمانی هم که توی بارسا بود هیچ حاشیه ای نداشت و هیچ صحبتی علیه تیم و گواردیولا نداشت تا اینکه از بارسا رفت.
    زمانی که از بارسا جدا شد این حرفا رو زده پس مکانیسمی در بارسا وجود دارد که بازیکن های یاغی همچون زلاتان در بدترین شرایطشون هم
    چیزی علیه تیم نمی گن.
    اما خب در مورد بی کاری گالیانی صحبت نمی کنم اما ایشون در ارائه رمان های جذاب توی سری آ زبان زد خاص و عام هست.
    خود شماها را توی تابستون با داستان قشنگ آقای ایکس سرگرم کرده بود.
    حالا جوسازی علیه گواردیولا آیا جذاب تر از آقای ایکس نیست؟؟ گالیانی بی کار بشینه؟؟
    من توی این همه سالی که فوتبال می بینم هیچ سرمربی- ندیدم که انقدر با بازیکناش دوست باشن.
    البته بقیه سرمربی ها هم همینطور هستن واقعا. مثلا مورینیو با اون شخصیت خاصی که داره با اون همه غروری که داره
    من توی چند صحنه دیدم که با بازیکناش خیلی شوخی می کنه و رابطه ی خوبی داره.
    اما گواردیولا یه رابطه هم تیمی داره با بازیکناش تا یه رابطه سرمربی-بازیکن!!!
    در کل این مدیریت جنجال ها یکی دیگه از هنرهای پپ هست که تیم بابتش وارد هیچ گونه حاشیه نمی شه
    و به قول علیرضا خان با کمترین فشاری که تیم به خودش می یاره برنده ی زمین می شه.
    کُری خونی های تیاگو سیلوا در هر دو بازی رفت و برگشت برای مسی که بماند. البته اینا چیزهای معمولی هست توی فوتبال.
    و البته بی تاثیر برای مسی !!!
      محتوای مخفی: یکی از تیترهای خبری سایت گل : 
    گالیانی: زلاتان در مورد دوران حضورش در بارسا حقیقت را نوشت

+

یعنی واقعا صدر نشینی گروه برای آلگری مهم نبود؟؟ انقدر اعتماد به نفس هم بارسا نداره.
    مطمئنا یه قرعه ی سخت در حد رئال یا بایرن می تونه میلان رو از گردونه مسابقات اوت کنه. (در حد یه پیش بینی)
    در مورد داوری هم من اگر صحنه ها رو ببینم که کجا حق میلان ضایع شده خوشحال می شم ببینم.
    پنالتی مشکوکی که شما فکر می کنید برای میلان گرفته نشده مشابهش فن بومل پشت محوطه فابرگاس رو متوقف کرد.
    دقیقا مثل هم بود. حالا اون همه پشت محوطه میلان ، مسی و فابرگاس رو زدن هیچ عصبانیتی ندیدم ، روبینیو یه خطا شد روش ما که فکر کردیم آبیدال تک به تک ازش گرفته بود!!!
    من در مورد سیتی و یونایتد صحبت نکردم.
    رئال و بارسا رو گفتم. این دو تا رو سوای کل اروپا بدونید.
    از چه نظر؟؟ پول ؟؟ ثروت؟؟ افتخار؟؟

پس مکانیسمی در بارسا وجود دارد که بازیکن های یاغی همچون زلاتان در بدترین شرایطشون هم
    چیزی علیه تیم نمی گن.
    فکر کنم فقط تیم های لیگ برتری خودمون این مکانیسم رو ندارن
    منظورمن مهار فوق ستاره های یاغی و سرکش بود
    همین زلاتان بعد از یک مشاجره لفظی با گواردیولا-یک ساک ورزشی رو به در دیوار کوبوند-محتویاتش رو ریخت بیرون

خود شماها را توی تابستون با داستان قشنگ آقای ایکس سرگرم کرده بود.
    حالا جوسازی علیه گواردیولا آیا جذاب تر از آقای ایکس نیست؟؟ گالیانی بی کار بشینه؟؟
    داستان آقای ایکس مطرح شد.ولی بعدش کمپانی فاینی وست برلو دچار یه ضرر سنگین شد به همین خاطر نتونستن اون بازیکنی رو که میخوان بخرن.گرچه همین نوچورینو نیم میلیون یورویی و بیگ بنگ بوآتنگ تا اینجای کار فوق العاده بودن
    خب حالاجدا اینا ربطش به گواردیولا و بارسا چیه؟؟ یه مدیری میخواسته بازیکن بخره نتوسته!!
    جو سازی علیه گواردیولا؟؟ بیخیال بابا!! ما برای موراتی همچین کارایی نمیکنیم-گواردیولا که جای خود داره!!!
    اینم حتما جو سازی علیه هرناندزه دیگه لابد!
    ادای احترام گالیانی به چابی ارناندس در سن سیرو
    گالیانی: زلاتان در مورد دوران حضورش در بارسا حقیقت را نوشت
    خب مگر نرفتن بازیکنها سر تمرین با ماشین لوکس و اطاعت بی چون و چرای هرناندز و اینیستا و مسی از گواردیولا چیزی جز حقیقته؟؟ ناسازگاری ایبرا و گواردیولا چی؟؟ یعنی اینا حقیقت نداره؟؟

مطمئنا یه قرعه ی سخت در حد رئال یا بایرن می تونه میلان رو از گردونه مسابقات اوت کنه
    امسال یکم متفاوته.تیم های درجه یکی مثل یونایتد - چلسی - دورتموند- ناپولی احتمال داره به عنوان تیم دوم صعود کنن
    که ا ین 4 تا تیم برای سرگروه های صعود کرده میتونن بدجوری دردسر ساز بشن
    در مورد بایرن هم بگم امسال تیمشون خیلی بهتر شده-رئال هم که عملکردش کاملا مشخصه
    اما مطمئنا هوادرهای بایرن و رئال هم نمیخوان با میلان توی حذفی روبه رو بشن
    خدا رو چه دیدی......شاید خوردیم به آپوئل نیکوزیا!!!
    Last edited by H A M A S; 25-11-2011 at 20:48.

6. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست بزگوار
    منظورم توهین و تحقیر هوادارهای حریف بعد از بازی بود

اما داوری:

گل اول

خطای ماسکرانو توی محوطه جریمه
    در ضمن
    نستا به خاطر اعتراض به داور کارت زرد گرفت
    البته خود اکوئیلانی هم کاری نکرد فقط توی یه درگیری فیزیکی دستش رو گذاشت روی شانه هرناندز و ازش سبقت گرفت که هرناندز هم دایوینگ کرد و داور پنالتی رو گرفت.
    در مورد خطا روی فابرگاس حقیقتا یادم نیست چطوری شد ولی اگر کلیپش رو بدید نگاه میکنم و نظرم رو میگم
    خطای ایبرا هرچند هم شدید باشه-غیر عمد بوده.ایبرا اگر بخواد کسی رو عمدی بزنه طرف مقابلش باید با کپسول اکسیژن و احیای قلبی از زمین بره بیرون(ماتراتزی- بازی رفت دلا مدونینا فصل پیش)

من خیلی دلم میخواد حرف شما رو باور کنم اما استرس گواردیولا در اواخر بازی-مصاحبه بازیکنهای بارسا و همچنین اظهارنظرات بعضی از هواداران بارسا این امر رو غیر ممکن میکنه

و این یکی

منم معتقدم اگر کمی با دقت و دور از هیجان و تعصب نگاه کنیم میبینیم که رویایی ترین بارسلونای تاریخ در برابری میلانی قراری گرفت که شاید 35 درصد میلان ساکی و حتی 100 درصد توان فعلیش نبود
    چون نستا و مکسس مصدوم بودن-همین طور فلامینی و گتوسو و کاسانو-الشاراوی و اینزاگی هم بدلیل مشکلاتی اسمشون برای دور گروهی رد نشده بود
    البته بارسا هم مصدوم داشت اما میتونست به راحتی جاشون رو پر کنه به جای اینیستا -تیاگو و فابرگاس- به جای آلوز هم پویول بود- پیکه هم مصدوم نبود -گواردیولا بازیش نداد

ببخشید میشه بگید توی بازی رفت میلان چه مهاجمی روی نیمکت داشت که به بازی نیاورد؟؟
    اگر قرارباشه بارسای فعلی با 11 مصدوم که حداقل 3 یا 4 تاش جزو بازیکتهای تاثیر گذار تیم هستن بخواد با یک تیم درجه یک اونم توی خونش بازی کنه چکار میکنه؟

این تیکه بدرد بازی رفت میلان بارسا میخوره نه الان
    گل اول رو مگه فن بومل نزد؟

باز صحنه روبینیو ماسکرانو درست یادم باشه توپ رو زد. تو دو صحنه بارسا که بازیکنان میلان اصلا کاری با توپ نداشتن. فابرگاس رو از کمر وارو کردن.

بخش توان و مقایسه رو جدی نوشتید؟ خبر دارید میلان ساکی از چه تیمایی شکست خورده و جلوی چه تیمایی اذیت شده؟ اونم تو بازی های مهمی که حتی منجر به حذفش شده! مگه میشه نتیجه گرفت؟

Check 1987-1991
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گل اول رو مگه فن بومل نزد؟

باز صحنه روبینیو ماسکرانو درست یادم باشه توپ رو زد. تو دو صحنه بارسا که بازیکنان میلان اصلا کاری با توپ نداشتن. فابرگاس رو از کمر وارو کردن.

بخش توان و مقایسه رو جدی نوشتید؟ خبر دارید میلان ساکی از چه تیمایی شکست خورده و جلوی چه تیمایی اذیت شده؟ اونم تو بازی های مهمی که حتی منجر به حذفش شده! مگه میشه نتیجه گرفت؟

Check 1987-1991
    کد:
    ژاوی توی آفسایده چون فن بومل رو پرس میکرد و روی جریان بازی تاثیر داشت باید آفساید می گرفت

بله-میلان ساکی بهترین تیم تاریخش بود-2 سال متوالی میلان رو قهرمان اروپا کرد.از این بهتر؟؟
    یعنی بارسای گواردیولا به تیم های ضعیف نباخته؟؟ توی کوپا دل ری پارسال به رئال نباخت؟؟
    خب این دید کوچیک از بارسای گواردیولا توسط من و میلان ساکی توسط شما بود.نمیشه با اینجور دیدگاه ها به یک تیم نگاه کرد
    Last edited by H A M A S; 26-11-2011 at 08:40.

10. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من میخوام در مورد ماجرای زلاتان و بارسلونا یه چیزی بگم.
    خوب زلاتان که کلاً از اول هم اخلاقش تعریفی نداشت. منظورم زمانیه که خیلی خیلی جوون بود. ولی هرچه سنش رفت بالاتر، کمتر کارهای عجیب کرد. توی بارسلونا هم که خیلی موفق نبود. این که حقیقته. ولی خوب اگه انصاف به خرج بدیم، گل های مهمی زد. حالا اینکه چرا با تیم هماهنگ نشد، یا اینکه اصلاً چرا بارسلونا خریدش این یه بحث دیگست.

اولاً من فکر میکنم بارسلونا از اول اشتباه کرد که خریدش. بعضی بازیکن ها هستن که اصلاً بقیه باید باهاشون هماهنگ بشن مثل روبن در رئال یا اون ریس در آرسنال. دوماً اتفاقاتی که افتاده و تو کتابش گفته، مشخصه که دروغ نیست. فکر کنم در ماه های اخیر چند بازیکن یه سری هینت هایی به این قضیه دادن. کسایی که از بارسا رفتن. کرکیچ و یحیا توره و خود زلاتان و ... البته ممکنه همه چی به خاطر خجالتی بودن گواردیولا باشه. ما که شخصیتش رو از نزدیک ندیدیم که قضاوت کنیم. شاید اونجاهایی که باید با بازیکن های مشکل دار صحبت میکرده، ازش گذشته. مثل همین حالا که عکس العمل خاصی نشون نمیده. یا شایدم منفی نگاه کنیم میخواد با اینکار شخصیت اون چند تا بازیکن ناراضی رو زیر سئوال ببره. شما میبینین که پویول که خیلی خشن بازی میکنه و در قبال بازیکن های حریف عکس العمل نشون میده، وقتی زلاتان روش خطا کرد باهاش خوش و بش میکرد.

کلاً ما در جایی نیستیم که قضاوت کنیم ولی شواهد حاکی اتز راست بودن مطالب گفته شده هست. و در واقع اینکه تو یه تیم بازیکن ها باید از سرمربی حرف شنوی داشته باشن ولی دیگه اون حرکت ها که هم زلاتان و هم یحیا توره و هم کرکیچ گفتن که گواردیولا باهاشون صحبت هم نمیکرده درست نبوده. یا اینکه زلاتان میگفت تا من میرفتم توی اطاق، بلند میشد و اونجا رو ترک میکرده.

یه مطلبی هم که بیربط به نظر میاد بگم (ولی به نظر خودم مرتبط هست)
    بازی ای که رئال با بارسا داشت و مارسلو خطا کرد و اخراج شد. همه میگن که مورینیو انگشتش رو کرد تو چشم کمک مربی بارسلونا ولی نمیدونم چرا کسی نمیگه که تمام نیمکت بارسا ریخت تو زمین یا اینکه اوزیل رو زدن و بعد از همۀ اینها اون حرکت زشت رو مورینیو انجام داد. یا همون بازی 5 هیچ معروف که توپی رو که رفته بود بیرون گواردیولا از جلوی رونالدو گرفت و جای اینکه بهش بده، پرت کرد وسط زمین که بعدش رونالدو هلش داد. دقیقاً 10-15 سال قبلش همین حرکت رو سرمربی مونیخ 1860 جلوی ماریو باسلر انجام داد که چند جلسه محرومش کردن.
    یا مسائل دیگه که یادم میاد. اون ماجرای فینال جام جهانی که ژاوی و پویول پرچم باسک رو گرفتن و دور زدن. یا به زور پیراهن بارسا رو تن فابرگاسی که تو آرسنال بود کردن. که هر کس دیگه و هر جای دیگه این کار ها رو انجام میدادن با جریمه های خیلی سنگین مواجه میشد.
    کلاً ماجرای بارسلونا خیلی عجیب هست و باید تاریخ اسپانیا رو بخونین تا بگیرین قضیه چیه. من خوشم نمیاد که فوتبال رو با مسائل سیاسی و اعتقادی قاطی کنن و تبدیل به یه جور جنگ بشه. این کاری که بارسلونا انجام میده. به همین دلیل بارها گفتم که فوتبالشون فوق العاده هست ولی من از تیمشون و روششون خوشم نمیاد.

12. 9 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از چه نظر؟؟ پول ؟؟ ثروت؟؟ افتخار؟؟
    بدون تعصب نگاه کنیم یه سر و گردن از کل اروپا بالاتر هستن.
    حالا نمی خوام بحث چمپیونز لیگ فصل گذشته رو بیارم وسط اما امیدوارم این دو تا تیم تا قبل فینال به هم دیگه نخورن تا خیلی چیزا ثابت بشه.
    همین زلاتان بعد از یک مشاجره لفظی با گواردیولا-یک ساک ورزشی رو به در دیوار کوبوند-محتویاتش رو ریخت بیرون
    شما از داخل رختکن آلگری خبر داری؟؟ تا قبل اینکه این کتاب رو نمی نوشت کسی از اینموضوع خبردار نمی شد.
    بحث من هم اینا نبود شما فرافکنی دارید می کنید. من خلاصه ی حرفم این بود که نیمکت نشین بارسا به راحتی می تونه فوق ستاره خیلی تیم های دیگه باشه + اینکه جوسازی های قبل بازی زلاان نتیجه نداد!!!
    من سواله برام که چرا زلاتان یه دفعه قبل بازی بارسا یادش افتاد باید از خاطراتش بگه!!!
    خب حالاجدا اینا ربطش به گواردیولا و بارسا چیه؟؟ یه مدیری میخواسته بازیکن بخره نتوسته!!
    جو سازی علیه گواردیولا؟؟
    گفتم که ...
    گالیانی از داستان های جنجالی بدش نمی یاد.
    روابط بین زلاتان و گواردیولا رو ببینه ساکت بشینه؟؟
    خب مگر نرفتن بازیکنها سر تمرین با ماشین لوکس و اطاعت بی چون و چرای هرناندز و اینیستا و مسی از گواردیولا چیزی جز حقیقته؟
    چرا باید این موضوع رو باور کنیم؟؟
    همین چند وقت پیش ئودی انواع ماشین هاش رو برای بازیکنای بارسا فرستاد.. کوپه و شاسی بلند ....
    شاید زلاتان دروغ گفته باشه...هان؟؟
    امسال یکم متفاوته.تیم های درجه یکی مثل یونایتد - چلسی - دورتموند- ناپولی احتمال داره به عنوان تیم دوم صعود کنن
    که ا ین 4 تا تیم برای سرگروه های صعود کرده میتونن بدجوری دردسر ساز بشن
    در مورد بایرن هم بگم امسال تیمشون خیلی بهتر شده-رئال هم که عملکردش کاملا مشخصه
    اما مطمئنا هوادرهای بایرن و رئال هم نمیخوان با میلان توی حذفی روبه رو بشن
    خدا رو چه دیدی......شاید خوردیم به آپوئل نیکوزیا!!!
    تجربه تلخ تاتنهام در فصل گذشته چقدر سریع فراموش شده.
    در کل به غیر از ناپولی سه تا تیم دیگه ای که نام بردی در بهترین شرایط هست که بهشون بخوریم.
    +
    راجع به داوری هم فقط سکوت می کنم!!!
    قضیه دستِ پیش-ه ....
    ////
    بارسا دنیا رو بد عادت کرده وگرنه شما الان انقدر خوشحال نبودی !!!

کد:

14. 4 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی واقعا صدر نشینی گروه برای آلگری مهم نبود؟؟ انقدر اعتماد به نفس هم بارسا نداره.
    مطمئنا یه قرعه ی سخت در حد رئال یا بایرن می تونه میلان رو از گردونه مسابقات اوت کنه. (در حد یه پیش بینی)
    در مورد داوری هم من اگر صحنه ها رو ببینم که کجا حق میلان ضایع شده خوشحال می شم ببینم.
    پنالتی مشکوکی که شما فکر می کنید برای میلان گرفته نشده مشابهش فن بومل پشت محوطه فابرگاس رو متوقف کرد.
    دقیقا مثل هم بود. حالا اون همه پشت محوطه میلان ، مسی و فابرگاس رو زدن هیچ عصبانیتی ندیدم ، روبینیو یه خطا شد روش ما که فکر کردیم آبیدال تک به تک ازش گرفته بود!!!
    اتفاقا برای الگری مهم بود که صدرنشین بشه
    برای همین بود که میلان انتحاری بازی کرد چون میخواست سه امتیاز این بازی رو کسب کنه و صدرنشین بشه
    ژاوی هم که کاملا مشخص بود قبل این که آکویلانی بهش دست بزنه داشت خودش رو به زمین مینداخت.تصاویر کاملا مشخصه که اون قدرتی که باید برای کشیدن و به زمین زدن بازیکن وارد شده باشه به هیچ وجه روی ژاوی انجام نشده.

این صحنه پاس ابیدال هم مشخصه که دقیقا توپ برای بازیکنی فرستاده شده که در افساید قرار داره
    مگه غیر از اینه که توپ به اون بازیکن قرار بود برسه...چرا کمک داور افساید اعلام نکرد...معمولا وقتی مسیر توپ در شرایط افساید مشخص میشه کمک ها سریع پرچم میزنن.

حالا ما میگیم میلان به تاتنهام باخت...ولی بارسا که به روبین کازان باخت

نخیر دوست عزیز داوری بارسا رو بد عادت کرده...چندین چند بازیه که میشه مثال زد که داوری بیشترین لطف رو به بارسا داشتن وباعث صعود این تیم به فینال شدن
    شاهد علنی هم اینجا زیاد داریم و بحث در این مورد و نارضایتی هوادران هم هست

دوست عزیزی که از بالا به بقیه تیم ها نگاه میکنی خواستم خدمتت بگم که یک تیم همیشه در اوج نمیمونه و دوران بارسا هم تمام میشه...حالا یا امسال یا سال دیگه.
    این رو گفتم که بدونین وقتی با بقیه صحبت میکنین اینقدر با کنایه و طعنه و مسخره کردن جملاتتون رو عنوان نکنین

به هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه

16. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست بزگوار
    منظورم توهین و تحقیر هوادارهای حریف بعد از بازی بود
    من وقتی شروع کارم در این انجمن تا حالا رو مرور میکنم بدون تعصب فکر میکنم بیش از همه دوستان طرفدار تیمهای دیگه هستن که بردهای بارسا رو به هر شکلی که شده کم ارزش میکنن نمونه هاش واقعا زیاده
    اما مثلا رفتار دوستان بارسایی در مقابل همین میلان
    پستهاش هست هم بعد از دیدار رفت و هم برگشت
    خود من بعد از بازی رفت به احترام میلان تمام قد ایستادم پست من هست
    خیلی از دوستان در انجمنهای بارسا برای میلان احترام فراوانی قائل شدن همین پستایی که شما نقل قول میکنید نشونه احترام و منطق دوستان طرفدارای بارسلوناست البته طرفدارای زرد همه جا پیدا میشه

اما در طرف مقابل هر بردی که بارسا میاره به نوعی زیر سوال میره جالبه که بارسا در این چند ساله کلی برد فوق العاده در برابر تیمهای بزرگ اورده اما من هنوز ندیدم یا خیلی کم بوده که به این بردها احترام گذاشته بشه
    کافیه یک بار از خودتون سوال کنید که مگر میشه یک تیم اینهمه قهرمانی بیاره و همیشه پای داورها و پلاتینی در میون باشه؟
    وقتی میگم چشمامون رو بشوریم منظورم همینه

فوتبال برای لذت بردنه و واقعا با چشمهای شسته بهتر میشه از فوتبال لذت برد
    من طرفدار لیورپولم تیم نخست منه به قول سینا نامبر وان
    خیلی از خاطره ها ، شکوه و غرور تیم من به خاطر هوش و استعداد مربیگری فرگوسن فراموش شدن و به تاریخ پیوستن اعتراف میکنم لحظات کوتاهی دلم میخواد زمان برگرده و فرگوسن نیاد منچستر اما هر موقع به عنوان یه طرفدار فوتبال به کارنامه سرآلکس نگاه میکنم جز برخاستن به احترامش کار دیگه ای نمیکنم اصلا به خودم اجازه نمیدم یک برد منچستر رو کم ارزش کنم
    چون به فوتبال خدمت کرده و تاریخ فوتبال رو ورق زده

گل اول

خطای ماسکرانو توی محوطه جریمه
    در ضمن
    نستا به خاطر اعتراض به داور کارت زرد گرفت
    البته خود اکوئیلانی هم کاری نکرد فقط توی یه درگیری فیزیکی دستش رو گذاشت روی شانه هرناندز و ازش سبقت گرفت که هرناندز هم دایوینگ کرد و داور پنالتی رو گرفت.
    در مورد خطا روی فابرگاس حقیقتا یادم نیست چطوری شد ولی اگر کلیپش رو بدید نگاه میکنم و نظرم رو میگم
    خطای ایبرا هرچند هم شدید باشه-غیر عمد بوده.ایبرا اگر بخواد کسی رو عمدی بزنه طرف مقابلش باید با کپسول اکسیژن و احیای قلبی از زمین بره بیرون(ماتراتزی- بازی رفت دلا مدونینا فصل پیش)
    در مورد گل اول فکر نمیکردم منظورتون این صحنه باشه و روی این گل اعتراضی داشته باشین
    قانون کاملا روشنه
    کمک داور باید صبر کنه تا ببینه نهایتا توپ به چه کسی برخورد میکنه
    ژاوی پرس نکرد و فشاری هم نیاورد در ضمن فن بومل میتونست به جای اینکه توپ رو بزنه توی گل توپ رو بزنه به ژاوی اون موقع کار ژاوی میشد دخالت در بازی
    گل اول یه گل به خودی کاملا سالم بود که شکی درونش نیست و در این مورد بحث رو ادامه نمیدم

در مورد پنالتی که روی ژاوی شد هم مهم نیست که انرژی چقدر باشه وقتی ژاوی در حالت تک به تکه معنی نمیده دستهای مدافع میلان روی شونه ژاوی باشه برای خطا بودن یه صحنه نیازی به خشونت نیست گاهی یه هل دادن ساده با نوک انگشت میتونه خطا باشه و بسته به منطقه بازی حتی اخراج بازیکن رو هم در پی داشته باشه
    پنالتی هم به نظر من کاملا درست بود البته نه فقط به نظر من که اکثر کسایی که این بازی رو دیدن از سران هر دو تیم تا تماشاگرا بهش اعتراضی نداشتن یا لااقل من ندیدم کسی اعتراضی داشته باشه
    و البته آکوئیلانی هم صد در صد باید اخراج میشد حداقل باید کارت زرد دوم رو میگرفت

در مورد خطای ماسکرانو که هرچند فکر میکنم اصلا خطا نبود و یه تکل کاملا سالم بود اما موقتا حرف شما قبول پنالتی بود

در مورد خطا روی فابرگاس فکر میکنم تنها چیزی که میشد شما نظرتون رو نگید همین بود که بگید اون صحنه رو ندیدین که البته طبیعیه که بعضی مواقع بعضی صحنه ها از دست آدم در میره
    اما کافیه یک بار صحنه رو ببینید و البته دوستان میلانی هم توی همین تاپیک تایید کردن که خطا روی سسک حتی از خطای اول واضحتر بود پس روی این موضوع هم حرفی نیست

کارتهای داده نشده به خطاهای مشابه میلانیها و خطای خشن ابراهیمویچ هم بماند

حالا اشتباهات داوری اینجوری میشه
    یک پنالتی گرفته نشده در نیمه دوم و اخراج نکردن یک بازیکن میلان در نیمه اول برای بارسا
    و یک پنالتی برای میلان

حالا چه کسی بیشتر از داوری ضربه خورده که دوستان میلانی اینجور از دست داوری آه میکشن و ناله میکنن
    اگر دارم این مسئله رو کش میدم به این خاطر که فکر میکنم درست نیست که برد یه تیم رو با یه جمله کوتاه و کلیشه ای شده ی «از داوری چیزی نگیم بهتره» کم ارزش کرد
    من که از این به بعد سعی میکنم اگر چنین جملاتی دیدم سوال کنم ودلیلش رو بپرسم

من خیلی دلم میخواد حرف شما رو باور کنم اما استرس گواردیولا در اواخر بازی-مصاحبه بازیکنهای بارسا و همچنین اظهارنظرات بعضی از هواداران بارسا این امر رو غیر ممکن میکنه
    دوست من میخوای ویدئوی چند بازی فوق العاده بی اهمیت رو با حریفای ساده برات بزارم که گواردیولا همین شور و تحرک رو روی نیمکت داشته
    بعد هم استرس چی؟ نهایتش این بود که میلان یه گل میزد و بازی مساوی میشد چه فرقی میکرد بارسا که بازم اول بود اصلا هدف بارسا این بود که در پایان این بازی تیم نخست گروه باشه
    بعد شما چرا اواخر بازی رو مثال میزنید
    در همون نیمه اول در حالی که بارسا یک صفر جلو بود روی هر موقعیتی که از دست میدادن پپ به هوا میپرید
    اما حرف مهمتر اینه که چرا شما مصاحبه بازیکنا رو به پای استرسشون میزارید چرا یک درصد احتمال نمیدید این مصاحبه ها احترام باشگاه بارسا و بازیکناش برای حریف کلاسیکی مثل میلان باشه
    ما که مثل سران میلان با یک جمله تمام فوتبال بارسلونا رو زیر سوال نمیبریم و تمام بردهای میلان رو شانسی نمیدونیم
    سوال دیگه اینه که ما به میلان احترام میزاریم چرا خودتون به تیمتون احترام نمیزارید؟

منم معتقدم اگر کمی با دقت و دور از هیجان و تعصب نگاه کنیم میبینیم که رویایی ترین بارسلونای تاریخ در برابری میلانی قراری گرفت که شاید 35 درصد میلان ساکی و حتی 100 درصد توان فعلیش نبود
    چون نستا و مکسس مصدوم بودن-همین طور فلامینی و گتوسو و کاسانو-الشاراوی و اینزاگی هم بدلیل مشکلاتی اسمشون برای دور گروهی رد نشده بود
    البته بارسا هم مصدوم داشت اما میتونست به راحتی جاشون رو پر کنه به جای اینیستا -تیاگو و فابرگاس- به جای آلوز هم پویول بود- پیکه هم مصدوم نبود -گواردیولا بازیش نداد
    بازم باید سوال آخرم رو تکرار کنم
    چرا ارزش تیم خودتون رو برای زیر سوال بردن برد تیم حریف کم میکنید؟
    میلان یک جنازه هم باشه بازی کردن باهاش سخته
    چون قبل از اینکه با تیم میلان و بازیکناش بازی کنید باید با شخصیت و پشتوانه تاریخی این تیم بازی کنید
    بعد هم مگر تا حالا بارسا کم متوقف شده؟
    همین چند هفته پیش توی لالیگا بارسا دقیقه 92 از شکست فرار کرد اونم در مقابل تیمی که هیچ ستاره ای درونش نبود
    بارسا به هرکولس هم باخته سال پیش به آرسنال باخت به رئال باخت
    چرا تیم بزرگی مثل میلان باید حتی بعد از باختن به بارسا هم خوشحال باشه
    حدود 15 یا 16 سال پیش زمانی که کانتونا در اوج خودش در منچستر بود یه مصاحبه ازش میخوندم که چنین جمله رو ازش به خاطر دارم:
    بازیکن بزرگ بعد از یک اشتباه صورتش سرخ میشه
    فکر میکنم تیمهای بزرگ هم بعد از باخت باید اینچنین باشن

در این که این سالها متعلق به بارسلونا بوده و عصر گورادیولا شکی نیست
    ولی حرف اصلی اینه که تیمی میتونه به این حکومت پایان بده که از بازی بارسا لذت ببره نه تیمی که موفقیتهای این تیم رو کم ارزش کنه
    این اشتباهیِ که خوشبختانه خیلی از تیمهای فعلی در اروپا در حال انجام دادن اون هستن
    Last edited by گرافيكار; 26-11-2011 at 12:46.

18. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حالا نمی خوام بحث چمپیونز لیگ فصل گذشته رو بیارم وسط اما امیدوارم این دو تا تیم تا قبل فینال به هم دیگه نخورن تا خیلی چیزا ثابت بشه.

شما از داخل رختکن آلگری خبر داری؟؟ تا قبل اینکه این کتاب رو نمی نوشت کسی از اینموضوع خبردار نمی شد.
    بحث من هم اینا نبود شما فرافکنی دارید می کنید. من خلاصه ی حرفم این بود که نیمکت نشین بارسا به راحتی می تونه فوق ستاره خیلی تیم های دیگه باشه + اینکه جوسازی های قبل بازی زلاان نتیجه نداد!!!
    من سواله برام که چرا زلاتان یه دفعه قبل بازی بارسا یادش افتاد باید از خاطراتش بگه!!!

گفتم که ...
    همین چند وقت پیش ئودی انواع ماشین هاش رو برای بازیکنای بارسا فرستاد.. کوپه و شاسی بلند ....

در کل به غیر از ناپولی سه تا تیم دیگه ای که نام بردی در بهترین شرایط هست که بهشون بخوریم.
    +
    راجع به داوری هم فقط سکوت می کنم!!!
    قضیه دستِ پیش-ه ....
    ////

کد:
    بله موافقم.از لحاظ غنای بازیکن 2 تیم برتر اروپا هستن.تعارف که نداریم.ولی دنیای فوتبال همین 2 تیم که نیست؟؟ هست؟؟ این 2 تا تیم بیشتر خرج کردن بهتر از بقیه شدن؟؟ غیر از اینه؟؟

بله خبر دارم!!
    شما کافیه مصاحبه های بازیکنهای خروجی میلان توی این چند فصل رو ببینید!
    از پیرلو که ناراحت تر نداشتیم که همیشه از جو میلان تعریف کرده
    یا از کاکا که گفته تا آخر عمر یه میلانیه
    فقط گورکف اونم پدرش گفته بود که کارلتو آدم دیکتاتوریه
    همین طور لئوناردو که فقط از خود شیفتیگی برلو شکایت کرده بود و مطلقا حرفی از خود باشگاه میلان نزد
    حتی وقتی هم رفت اینتر گفت من طرفدار اینتر نیستم!!

بحث من هم اینا نبود شما فرافکنی دارید می کنید.
    ببخشید ولی شما فرافکنی رو شروع کردید وقتی گفتید گالیانی علیه گواردیولا جو سازی میکنه!
    من خلاصه ی حرفم این بود که نیمکت نشین بارسا به راحتی می تونه فوق ستاره خیلی تیم های دیگه باشه
    بله بازم با حرف شما موافقم!! این امر حتی در مورد نیمکت نشین های من سیخی هم صدق میکنه!!

گفتم که ...
    یک دفعه نبود!! کتابش چاپ شده بود!! مسلما وقت برای نوشتن یک کتاب و مراحل چاپش یه پروسه زمان بره!! حتی قبل از اینکه ایبرا بفهمه که میلان به بارسا خورده-نوشتن کتابش رو شروع کرده!!

اگر قرار به ساخت داستان های ساختگی باشه هزاران موضوع با اهمیت تر و جذاب تر از قضیه تنش ایبرا و گواردیولا هست که گالیانی بره دنبالش!!
    اگر همچین آدم جنجال سازی باشه-موضوع 1001 که بخواد انتخاب کنه میشه قضیه ایبرا و گواردیولا

خب با همون ها میان سر تمرین؟؟ البته این یه موضوع کاملا درون باشگاهی هست! گواردیولا یه فلسفه خاصی داشته-به سلایق ایبرا نمیخورده-یه چیز ساده است!
    پپ به ایبرا می گفت که در بارسلونا نباید مغرور بود و این باشگاه نمی خواهد که بازیکنان تیم برای حضور در تمرینات تیم سوار پورشه یا فراری شوند و باید سطح زندگی خود را در حد معمول نگه دارند. زلاتان در کتاب خود می پرسد:" چرا باشگاه باید در مورد اینکه بازیکنان سوار چه ماشینی شوند، تصمیم گیری کند؟"
    دوست عزیز حیف که پست ها بخش اخبار ورزشی پاک شدن و گرنه حداقل چندتا پست دادم اونجا از پارسال که وضعیت میلان توی اون بازی رو تشریح میکرد!

گذشته از این که بازی رفت هم نستا-بوآتنگ و پیرلو رو نداشتیم!!
    اما بازی برگشت:
    محرومین میلان:گتوسو-امانوئلسون-فان بومل-کاسانو
    مصدومین میلان:آنتونینی-بوآتنگ-زامبروتا-آندره آ پیرلو-اینزاگی

رونالدینیو هم رفته بود

اگر خواستی از باخت های میلان یا حذف شدنش هاش بگی لطفا دیگه تاتنهام رو نگو!!

جووون؟؟ خوشحال؟؟؟ یکی بره پست اولم بعد از باخت به بارسا رو بزاره اینجا ببینم من چقدر خوشحال بودم که خودم خبر نداشتم!!!
    Last edited by H A M A S; 26-11-2011 at 10:10.

20. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •