وای پروین چه با حال بود![]()
![]()
در شب عيد فطر
«خنده بازار» شبکه سه مسعود ده نمکي را «هجو» کرد
برنامه تلويزيوني «خنده بازار» که پخش آن در هفته هاي اخير اعتراض هاي فراواني را به دنبال داشته، سه شنبه شب در يکي از بخش هاي خود به هجو مسعود ده نمکي کارگردان سينما و تلويزيون پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري سينماي ايران، در اين برنامه و در آيتم «هشت» که شوخي با برنامه «هفت» فريدون جيراني است؛ فردي به نام «مسعود ده نمدي» کارگردان فيلم هاي «اصرافي هاي 6،5،4،3،2،1 » حضور يافت. نوع پوشش اين فرد که شامل کفش کتاني و کاپشن چرمي بود و همچنين ته ريش و موهاي کم پشت او در کنار نام خانوادگي تغيير يافته وي به شدت تداعي کننده «مسعود ده نمکي» کارگردان سري فيلم هاي اخراجي ها بود. اين فرد در طول برنامه با لحني خشن و گاه بي ادبانه به گفت و گو با مجري و کارشناس برنامه مي پرداخت و يکبار نيز در حين گفت و گو با «سفارتي» و «جبراني» تلفن همراه خود را پاسخ داده و مکالمه اي طولاني در وسط برنامه زنده انجام داد.
بر اساس گزارش اختصاصي خبرنگار ما، در ابتداي اين برنامه جبراني در پاسخ به سوال ده نمدي مدعي شد برنامه هفت اداي او و برناه اش را درمي آورد و آنها قصد شکايت از اين برنامه را دارند.
سپس برنامه وارد گفت و گو با ده نمدي شد. ده نمدي در پاسخ به اين سوال که « به چه علت از کار روزنامه نگاري وارد عرصه فيلم سازي شد»؟ گفت: «خودم هم نمي دانم. يک شب خوابيده بودم. صبح بيدارشدم و تصميم گرفتم فيلم ساز شوم».
ده نمدي سپس در پاسخ به اين سوال که « ديگرکارگردان هاي سينماي ايران هم به همين شکل کارگردان شدند گفت:« من منتقدان را قبول ندارم. من هر فيلمي ساختم فروش کرده است و سينما بايد براي مردم باشد».
در ادامه برنامه بخش هايي از فيلم اصرافي هاي 6 پخش شد و سپس سفارتي با انتقاد از ده نمدي از فيلم سازاني همچون «آنتونيوني» به عنوان کارگردان هايي بزرگ نام برد اما ده نمدي گفت اين افراد را نمي شناسد و آنها را کارگردان نمي داند».
در بخش ديگري از برنامه ده نمدي تاکيد کرد که به عنوان کارگردان به شدت وابسته به فيلم نامه است و بازيگرانش حق ندارند يک واو از فيلم نامه او را جا بيندازد».
ده نمدي سپس با لحني توهين آميز خطاب به سفارتي گفت: «مهم مردم هستند. تا چشماي تو در بياد»!
او سپس در پاسخ به اين سوال جبراني که: «آيا راست است که بازيگران تو هر روز يک طومار جُک و پيامک به سر صحنه مي آورند و آنها را مي خوانند»؟ تاکيد کرد: «خير. من وابسته به فيلم نامه هستم و يک واو هم از فيلم نامه جا نمي اندازم».
ده نمدي سپس با تاکيد بر اين مطلب که «به مردم احترام بذاريد» گفت:«فيلم من با هشت ميليارد تومان فروش پرفروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران است و سينما متعلق به مردم است...هزار تا فيلم ديگه مي سازم تا چشم شما دربياد».و پس از آن نيز با لحن بي ادبانه اي خطاب به سفارتي گفت:« خوردي؟»
بخش پاياني اين برنامه نيز عصبانيت ده نمدي و ترک استديو بود. او هنگام خروج از استديو،چکي پنجاه ميليون توماني که براي کمک به برنامه آورده بود را پيش چشم جبراني و سفارتي پاره کرد و رفت تا اصرافي هاي 5 را بسازد. پاره کردن چک با واکنش جبراني و سفارتي مواجه شد.
مسعود ده نمکي کارگردان سينماي ايران تاکنون نسبت به نقدهاي غير منصفانه صورت گرفته درخصوص فيلم هايش واکنش نشان داده و در صدد جبران برآمده است.حالا مشخص نيست در مقابل اين شوخي هجو آميز شبکه سه چه واکنشي نشان خواهد داد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم چپیه اصلیه دیگه؟![]()
عجب استعدادی داره این پسره ! ادای طرف رو از خودش بهتر در میاره . فردوسی پور - دایی - رضا صادقی و دیشب هم مهران مدیری
البته تا جایی که من دیدم شاید بیشتر هم بوده باشه
آره واقعا سامان گوران خیلی هنرمنده !
و واقعا باید به گریمور این مجموعه احسنت گفت ! خیلی کارش بیسته !
اسمش آقای خلج بود اگه اشتباه نکنم !
خلاصه دمش گرم !
در مورد سامان گوران هم باهاتون موافقم واقعا که فوران استعداده و یکی از بهترین هنرپیشه های این سریال طنز هست.مطمئن باشید در آینده ای نه چندان دور خیلی بیشتر از اینا ازش خواهیم شنید.
دو حاشیه تازه«خنده بازار»: با خود قلعهنوعی هم تماس گرفتم...
حواشی برنامه خنده بازار و شوخی او با علی دایی کاررا به جاهای باریکی کشانده است.
به گزارش پارس توریسم خود سامان گوران در یکی از مصاحبه های خود گفته :چند هفته پیش در بوستان ولایت بودم که یکی از هواداران دایی یقه ام را گرفت و کلی با صدای بلند خواهش کرد که دیگر این کاررا تکرار نکنم بنده خدا آنقدر دایی را دوست داشت که توی صورت خودش می کوبید و حرف می زد خوب طبیعتا خیلی ناراحت شدم.
از سویی دیگر در یک برنامه تلویزیونی که ساعت ۶صبح از تلویزیون پخش شده مجری این برنامه نسبت به در آوردن ادای علی دایی به شدت انتقاد کرده است.
به گزارش پارس توریسم ،سامان گوران که قراربوده به تقلید از قلعه نوعی بپردازد در مصاحبه ای گفته : حتی خود آقای قلعه نوعی طی تماسی تلفنی چند تکیه کلام همیشگی شان را به من یادآوری کردند، ولی حیف که فرصت پرداختن به آن دیگر فراهم نیست.
منبع : کافه سینما
چرا فراهم نیست؟؟مگه قراره تموم بشه خنده بازار؟؟به گزارش پارس توریسم ،سامان گوران که قراربوده به تقلید از قلعه نوعی بپردازد در مصاحبه ای گفته : حتی خود آقای قلعه نوعی طی تماسی تلفنی چند تکیه کلام همیشگی شان را به من یادآوری کردند، ولی حیف که فرصت پرداختن به آن دیگر فراهم نیست.
فقط ميتونم بگم متاسفم. حتي اين كلمه هم نميتونه عمق فاجعه رو نشون بده......![]()
«خنده بازار» شبکه سه مسعود ده نمکي را «هجو» کرد
خوب اینو میدونمیم عزیز من..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)