اه خیلی بد شد خیلی برام مهم بود چون با گروه و استاد خیلی فایل شیر میکنیم اونوقت باید همشون تو لپتاپ این برنامهرو داشته باشن
فکر میکردم با جیلبریک میشهمن عاشق آیپد ایر شدم
![]()
اه خیلی بد شد خیلی برام مهم بود چون با گروه و استاد خیلی فایل شیر میکنیم اونوقت باید همشون تو لپتاپ این برنامهرو داشته باشن
فکر میکردم با جیلبریک میشهمن عاشق آیپد ایر شدم
![]()
سلام مجدد
ممنون بابت پاسختون
الان یه ایپد 3 خورده به طورم . 32 گیگ قیمتش خوبه . شما که ایپد نیو دارین ( احتمالن بیشتر از یه سال ) میخواستم بپرسم الان بعد از این مدت ایپاد شما مثلن باتریش ضعیفتر نشده ؟ یا چیز دیگش
کلن ایپد اصطحلاکش چطوریه . جوری هست که طرف رسه دستگاه رو کشیده باشه ولی در اول کارکردن و ظاهرن چیزی نباشه ولی بعد 3 ماه بفهمم دستگاه شد بلای جونم.
برای این میپرسم که مثلا من ps3 دارم چند ساله خودم میدونم که دست دومش رو نباید گرفت . چون اگه طرف زیاد کار کشیده باشه اون دستگاه دیر و زود به رحمت ایزدی میره . مثلن ایپد چنین چیزی نداره؟
و بنظرتون بخرم ازش؟ میگه زیاد کار نکرده باهاش ولی راست و دروغش و نمیدونم
سلام . خواهش میکنم ! بله من نسل سوم رو حدود 1.5 ساله که دارم ! نه باتری آیپد بسیار قوی هست و همون طور که میدونید لیتیوم پلیمر هست که میتونه تا 1000 بار شارژ بشه با حداکثر ظرفیت ! اصطحلاک خاصی نداره ! یک سری موارد هست مثل درست شارژ کردن و ... سعی کنید مهلت تست بگیرید و آیپد ضربه نخورده باشه !
قیمت دست دو هم اگر wifi+4g باشه ( سیم کارت خور ) حدود 1600 تا 1700 هست فکر کنم !( الان با 1500 میشه آیپد 4 وای فای 16GB نو گرفت )
به هر حال پیشاپیش مبارک باشه !![]()
الان خیلی این آیپد ۴ با آیپد ایر تفاوت داره
یعنی به نظرتون می صرفه پول بدی آیپد ایر بگیری .. یا همون ایپد ۴ هم خوبه و هنوز عالی هست؟
سلام . به نظر من بله میصرفه ! چون آیپد 3 و 4 هر دو مشکل گرمای زیاد پردازنده و مدت طولانی شارژ شدن رو دارن ! که در آیپد ایر تا اینجا میدونیم که مشکل دوم حل شد چون باتری بسیار کوچیک تر شده ! ( 42 وات/ساعت شده 32 وات/ ساعت )
وزن و ضخامت هم به شدت کاهش یافته و پردازنده هم که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره
به نظر من ارزش خرید داره به شدتفقط مشکل بین انتخاب ایر و مینی هست !
Last edited by hormozan m; 24-10-2013 at 13:40.
سلام
اساتید ای دیوایس ها چندتا سوال دارم من فعلا تا اومدن آیپد ایر واسه خرید تبلت صبر میکنم ببینم میتونم با ای و اس مدارا کنم یا نه
۱.بنظرتون با توجه به قیمت فعلی ایپدها قیمت آیپد ایر ۱۶ سلولار چند میشه؟
۲.حدودا چقدر طول میکشه جیلبریکش بیاد؟
۳.اپها رو میشه تو پی سی دانلود کرد بعد روش نصبید؟
![]()
2. مشخص نیست. شاید هیچ وقت.
3. بله.
سلام .
1. بعد از متعادل شدن قیمت اگر دلار همین قیمت باشه 1800 میشه خرید ... ( قیمت iPad 4 16GB 4G فعلی )
3. با آیتونز روی pc باید دانلود کنید ( با دانلود منیجر نمیشه )
Last edited by hormozan m; 26-10-2013 at 12:18.
سلام
دوستان من الان یه آیپد مینی بگیرم (یعنی نسل قبلی) باز هم اون اپلیکیشنهایی که اپل تو کنفرانسش رایگان اعلام کرد رو خواهم داشت؟ (مثل گاراژبند و پکیج آی لایف و آی ورک)
ممنون
دوست عزیز اپل زرنگی کرده این اپ ها رو مجانی کرده اما واسه ابزار ها باید پول بدی...مثلا الان کاراج باند برا ویلون باید پول بدی برا بیس باید پول بدی..در حقیقت هیچ فرقی با نسخه پولی قبل نداره...دوستان من الان یه آیپد مینی بگیرم (یعنی نسل قبلی) باز هم اون اپلیکیشنهایی که اپل تو کنفرانسش رایگان اعلام کرد رو خواهم داشت؟ (مثل گاراژبند و پکیج آی لایف و آی ورک)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)