تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 52 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 514

نام تاپيک: مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام . خیر . با خود آیتونز میتونید مثلا فایل های pdf یا فیلم با فرمت mkv رو به هر برنامه ای که میخواید بدید ( itunes file sharing )

اگر هم جیلبریک کنید ( ios 7 فعلا نیست ) میتونید از نرم افزار هایی متل ifun box یا itools استفاده کنید !
    اه خیلی‌ بد شد خیلی‌ برام مهم بود چون با گروه و استاد خیلی‌ فایل شیر می‌کنیم اونوقت باید همشون تو لپ‌تاپ این برنامه‌رو داشته باشن
    فکر می‌کردم با جیلبریک می‌شه من عاشق آیپد ایر شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام . این بستگی به این داره که اپل میخواد کدام مدل از آیپد های قدیمی رو به عنوان آیپد 9.7 اینچی ارزان تر معرفی کنه ! ( الان آیپد 2 هست ) احتمالا آیپد 4 با قیمت پایین تر فروخته میشه ! الان قیمت آیپد 4 به کف رسیده ! iPad 4 16GB wifi یک میلیون و نیم ...

ولی به نظر من سعی کنید برای آیپد های جدید صبر کنید ! الان من آیپد 3 دارم که دو مشکل عمده داره ( همین طور آیپد 4 ) گرمای بیش ار حد ! و مدت شارژ شدن طولانی !

(آیپد 3 5ساعت و آیپد 4 4.5 ساعت )
    سلام مجدد
    ممنون بابت پاسختون
    الان یه ایپد 3 خورده به طورم . 32 گیگ قیمتش خوبه . شما که ایپد نیو دارین ( احتمالن بیشتر از یه سال ) میخواستم بپرسم الان بعد از این مدت ایپاد شما مثلن باتریش ضعیفتر نشده ؟ یا چیز دیگش
    کلن ایپد اصطحلاکش چطوریه . جوری هست که طرف رسه دستگاه رو کشیده باشه ولی در اول کارکردن و ظاهرن چیزی نباشه ولی بعد 3 ماه بفهمم دستگاه شد بلای جونم.

برای این میپرسم که مثلا من ps3 دارم چند ساله خودم میدونم که دست دومش رو نباید گرفت . چون اگه طرف زیاد کار کشیده باشه اون دستگاه دیر و زود به رحمت ایزدی میره . مثلن ایپد چنین چیزی نداره؟
    و بنظرتون بخرم ازش؟ میگه زیاد کار نکرده باهاش ولی راست و دروغش و نمیدونم

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام مجدد
    ممنون بابت پاسختون
    الان یه ایپد 3 خورده به طورم . 32 گیگ قیمتش خوبه . شما که ایپد نیو دارین ( احتمالن بیشتر از یه سال ) میخواستم بپرسم الان بعد از این مدت ایپاد شما مثلن باتریش ضعیفتر نشده ؟ یا چیز دیگش
    کلن ایپد اصطحلاکش چطوریه . جوری هست که طرف رسه دستگاه رو کشیده باشه ولی در اول کارکردن و ظاهرن چیزی نباشه ولی بعد 3 ماه بفهمم دستگاه شد بلای جونم.

برای این میپرسم که مثلا من ps3 دارم چند ساله خودم میدونم که دست دومش رو نباید گرفت . چون اگه طرف زیاد کار کشیده باشه اون دستگاه دیر و زود به رحمت ایزدی میره . مثلن ایپد چنین چیزی نداره؟
    و بنظرتون بخرم ازش؟ میگه زیاد کار نکرده باهاش ولی راست و دروغش و نمیدونم
    سلام . خواهش میکنم ! بله من نسل سوم رو حدود 1.5 ساله که دارم ! نه باتری آیپد بسیار قوی هست و همون طور که میدونید لیتیوم پلیمر هست که میتونه تا 1000 بار شارژ بشه با حداکثر ظرفیت ! اصطحلاک خاصی نداره ! یک سری موارد هست مثل درست شارژ کردن و ... سعی کنید مهلت تست بگیرید و آیپد ضربه نخورده باشه !

قیمت دست دو هم اگر wifi+4g باشه ( سیم کارت خور ) حدود 1600 تا 1700 هست فکر کنم ! ( الان با 1500 میشه آیپد 4 وای فای 16GB نو گرفت )

به هر حال پیشاپیش مبارک باشه !

4. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

الان خیلی این آیپد ۴ با آیپد ایر تفاوت داره
    یعنی به نظرتون می صرفه پول بدی آیپد ایر بگیری .. یا همون ایپد ۴ هم خوبه و هنوز عالی هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

الان خیلی این آیپد ۴ با آیپد ایر تفاوت داره
    یعنی به نظرتون می صرفه پول بدی آیپد ایر بگیری .. یا همون ایپد ۴ هم خوبه و هنوز عالی هست؟
    سلام . به نظر من بله میصرفه ! چون آیپد 3 و 4 هر دو مشکل گرمای زیاد پردازنده و مدت طولانی شارژ شدن رو دارن ! که در آیپد ایر تا اینجا میدونیم که مشکل دوم حل شد چون باتری بسیار کوچیک تر شده ! ( 42 وات/ساعت شده 32 وات/ ساعت )

وزن و ضخامت هم به شدت کاهش یافته و پردازنده هم که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره

به نظر من ارزش خرید داره به شدت فقط مشکل بین انتخاب ایر و مینی هست !
    Last edited by hormozan m; 24-10-2013 at 13:40.

7. 3 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام
    اساتید ای دیوایس‌ ها چندتا سوال دارم من فعلا تا اومدن آیپد ایر واسه خرید تبلت صبر می‌کنم ببینم می‌تونم با ای‌ و اس‌ مدارا کنم یا نه

۱.بنظرتون با توجه به قیمت فعلی‌ ایپدها قیمت آیپد ایر ۱۶ سلولار چند می‌شه؟
    ۲.حدودا چقدر طول می‌کشه جیلبریکش بیاد؟
    ۳.اپ‌ها رو می‌شه تو پی سی دانلود کرد بعد روش نصبید؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    اساتید ای دیوایس‌ ها چندتا سوال دارم من فعلا تا اومدن آیپد ایر واسه خرید تبلت صبر می‌کنم ببینم می‌تونم با ای‌ و اس‌ مدارا کنم یا نه

2. مشخص نیست. شاید هیچ وقت.
    3. بله.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام

سلام .

1. بعد از متعادل شدن قیمت اگر دلار همین قیمت باشه 1800 میشه خرید ... ( قیمت iPad 4 16GB 4G فعلی )

3. با آیتونز روی pc باید دانلود کنید ( با دانلود منیجر نمیشه )
    Last edited by hormozan m; 26-10-2013 at 12:18.

12. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moozmar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان یه آیپد مینی بگیرم (یعنی نسل قبلی) باز هم اون اپلیکیشنهایی که اپل تو کنفرانسش رایگان اعلام کرد رو خواهم داشت؟ (مثل گاراژبند و پکیج آی لایف و آی ورک)
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوستان من الان یه آیپد مینی بگیرم (یعنی نسل قبلی) باز هم اون اپلیکیشنهایی که اپل تو کنفرانسش رایگان اعلام کرد رو خواهم داشت؟ (مثل گاراژبند و پکیج آی لایف و آی ورک)
    دوست عزیز اپل زرنگی کرده این اپ ها رو مجانی کرده اما واسه ابزار ها باید پول بدی...مثلا الان کاراج باند برا ویلون باید پول بدی برا بیس باید پول بدی..در حقیقت هیچ فرقی با نسخه پولی قبل نداره...

15. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •