بچه ها این تاپیک رو دیدین ؟!!!
»»» اعتراض به سازمان سنجش در مورد یک موضوع * خیلی مهم * اگه کنکوری نیستی بازهم نگاه کن !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این تاپیک رو دیدین ؟!!!
»»» اعتراض به سازمان سنجش در مورد یک موضوع * خیلی مهم * اگه کنکوری نیستی بازهم نگاه کن !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من یه بار مراحلش رو گفتم. و اینکه برید کتابهاش رو ببینید جز دو مرحله آخره. قبلش شما باید برید و چارت درسی اون رشته رو ببینید. تا با عناوینش آشنا بشید و ببینید کدوما به نظرت بیشتر علاقه داری. بعد میری کتابها رو نگاه می کنی. بعدش هم از دانشجوها یا فارغ التحصیلان اون رشته در مورد رشته و آینده کاریش پرس و جو می کنید.نوشته شده توسط parsa700
موفق باشید!
Last edited by vahid-p; 17-07-2011 at 17:04.
به نظر من این کار رو بکن چه مشکلی داره مگه؟؟؟؟
100 هزار تومن هم خرج کنی ولی آخرش به 1 نتیجه خوب برسی می ارزه
دوست عزیز صد تا رشته تا الان عوض کردی. منم اول دوست داشتم برم هوافضا ولی بعد که چارت درسیش رو دیدم پشیمون شدم، چون که خیلی خیلی مکانیکیه و اکثرا یک آیرو قبلش اومده یعنی مکانیک در هوا!هوافضای شریف و امیرکبیر چه رتبه ای میخواد حدودا؟
دانشگاه تهران هوافضا داره؟ اگه داره چه رتبه ای میخواد؟
موفق باشی.
اره... متاستفانه برای استانای دیگه زیاد رشته شهر های توپ نزاشتن... فقط کرمانشاه خوبه با بوشهر
کرمانشها 4 تا سهمیه برق شریف داره... فکر کنم بچه های اونجا با رتبه 500 هم بتونن بیارنش
بوشهر هم:3 تا نفت شریف،3 تا مهندسی پزشکی امیرکبیر،1 هوافضای خواجه نصیر،یه it تهران،2 تا خطوط ریلی علم و صنعت رو واسه تهران داره.... به نظر من اگه بچه های استان به ریلی علاقه دارن بزنن... چون تا چند سال دیگه بوشهر هم راه آهن دار میشه... و خب مهندسای بومی می تونن خیلی بدرد بخورن....![]()
بازدیدشو می دیدی می دیدی همه دیدن کاری نمیشه زیاد تو این مدت انجام داد جز اینکه زود انتخاب رشته کنی تا بقیه برات کشکش نکن
اگه منظورت دکترا پیوسته بیوتکنولوژی هست که خیلی فراتر از اون چیزیه که فکر می کنی؛ یا باید المپیاد(ریاضی فیزیک زیست و ...) باشی یا رتبت زیر 100 بشه دانشگاه تهران قبول بشی، تازه اون موقع اینترویو می شی؛ سالی 10 نفر! همین.نوشته شده توسط parsa700
این که می گید سعی کنید کتاب ها رو از نزدیک ببینید و با سر فصل ها آشنا بشید چه طوری ممکنه؟من الان بین 20 تا رشته شک دارم و تنها رشته ای هم که دوست دارم بیوتکنولوژی هست که عمرا قبول بشم(من اساسا احساس می کنم زیست دوست دارم ولی نمی دون مشاید به خاطر اینه که از سال اول دیگه زیست نخوندم اینجوریه !) و با خوندن اسم درس ها هم فقط یک تصویر و احساس خیلی سطحی از تو سرم میگذره.به نظرتون چی کار می تونم انجام بدم که واقعا به یه درک کافی از درس ها برای یک انتخاب درست برسم؟
فقط هم باید بری خارج واسه کار اینجا خبری نیس.
یعنی برا سالی ده نفر هم تو ایران کار نیست؟ بالاخره یکی دو موسسه برای پژوهش و اینا هست که. البته فکر کنم این ده نفر خیلی راحت جذب خارج میشن.اگه منظورت دکترا پیوسته بیوتکنولوژی هست که خیلی فراتر از اون چیزیه که فکر می کنی؛ یا باید المپیاد(ریاضی فیزیک زیست و ...) باشی یا رتبت زیر 100 بشه دانشگاه تهران قبول بشی، تازه اون موقع اینترویو می شی؛ سالی 10 نفر! همین.
فقط هم باید بری خارج واسه کار اینجا خبری نیس.
نه اونجریا هم نیستش چون ایران تازه اومده چند سالی انقدر کمه فارغ التحصیلاش میتونی بری هندم بخونی .
lمنظورم همون دکترای پیوسته هست.اصلا کارشناسیش وجود نداره.اما اگر یک سری رشته ها رو کارشناسی بخونی می تونی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی بخونی که ظرفیتش هم خیلی کم نیست.
در ضمن اضافه می کنم رتبه ی زیر 100 نمی خواد.طبق دفترچه ی شماره ی 2 کنکور سراسری باید رتبه ی کشوری زیر 500 داشته باشی(بدون هیچ گونه سهمیه ای(منظورم سهمیه ی شاهد و این جور سهمیه هاست)).کودکان جشنواره ی خوارزمی هم یک شانس هایی دارند.من اگه زیر 500 می شدم مصاحبه رو قبول بودم چون خیلی این رشته رو دوست دارم قانعشون می کردم.خلاصه اگر کسی زیر 500 شد بزنه که خیلی رشته ی باحالیه.رشتش کاملا تحقیقاتیه و در صنعت بیشتر توی زمینه ی دارو ها کاربرد داره.هی ما که یه سال تحقیق کردیم آخر سر کنکور رو خراب کردیم و طبق تخمینات موجود هم رتبم میشه 15000 کشوری.فقط30 برابر بیشتر!
اگر کسی سوالی در این مورد داشت می تونه از من بپرسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)