تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 59 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ty
    آره خوبیه مخابرات بقیه استانها اینه که نامحدود هم دارن اونم با قیمت خیلی بهتر نسبت به بقیه ی isp ها.
    الان همین 512 رو گفتین 25 تومن اینجا بخوایم 512 نامحدود بگیریم مثلا از بایت باید 90 تومن بدیم واقعا نمیصرفه
    فرق قیمت رو خدایی
    خوره سیر1 رو که بله بله زیااااد D:
    ولی بیشتر از 40 تومن نمیصرفه واسه اینترنت بدیم اونم تازه با چه سرعتی مثلا تو شب.
    من 128 نامحدودش رو گرفتم ماهی 30 تومن, دیگه به سرعتهای بالاترش زورم نمیرسه هزینه کنم D: (آخه 512, 90 تومن؟؟ :|||| )
    ما که خودمون پیر شدیم رفت , اکثرا برادرم با نت بازی و اینا میکنه روزی 600 تا 700 مگ میپرونه در ماه میشه حدود 20 گیگ.
    حساب کن محدود بگیرم باید ماهی چند پول ترافیک بدم .
    به هر حال:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت دانلود 16 تا 20 هست ولی چه کنیم دیگه با همین سر میکنیم.

2. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ty
    آره خوبیه مخابرات بقیه استانها اینه که نامحدود هم دارن اونم با قیمت خیلی بهتر نسبت به بقیه ی isp ها.
    الان همین 512 رو گفتین 25 تومن اینجا بخوایم 512 نامحدود بگیریم مثلا از بایت باید 90 تومن بدیم واقعا نمیصرفه
    فرق قیمت رو خدایی
    خوره سیر1 رو که بله بله زیااااد D:
    ولی بیشتر از 40 تومن نمیصرفه واسه اینترنت بدیم اونم تازه با چه سرعتی مثلا تو شب.
    من 128 نامحدودش رو گرفتم ماهی 30 تومن, دیگه به سرعتهای بالاترش زورم نمیرسه هزینه کنم D: (آخه 512, 90 تومن؟؟ :|||| )
    ما که خودمون پیر شدیم رفت , اکثرا برادرم با نت بازی و اینا میکنه روزی 600 تا 700 مگ میپرونه در ماه میشه حدود 20 گیگ.
    حساب کن محدود بگیرم باید ماهی چند پول ترافیک بدم .
    به هر حال:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت دانلود 16 تا 20 هست ولی چه کنیم دیگه با همین سر میکنیم.

منظورتون از این سرعت شبهاست یا روزها هم همین سرعت رو دارین ؟؟؟؟؟
    من شبها 30 تا 40 گاهی اوقات هم تا 50 رو دارم تو روز هم کم کم 80 رو دارم ...اشتراکم هم 512 محدوده !
    تا سه هفته دیگه هم اشتراکم تموم میشه ..به نظرتون چی بگیرم ..محدود یا نا محدود ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

منظورتون از این سرعت شبهاست یا روزها هم همین سرعت رو دارین ؟؟؟؟؟
    من شبها 30 تا 40 گاهی اوقات هم تا 50 رو دارم تو روز هم کم کم 80 رو دارم ...اشتراکم هم 512 محدوده !
    من 128 نامحدود دارم و سرعت دانلودم شب و روز فرقی نداره روی 16 تا 20 هستش و حجم هم که نامحدوده.
    یه ماه پیش 512 داشتم سرعت شبانه 50 تا 60 بود و روزانه اگر سروری که ازش دانلود میکردم خوب بود سرعت
    تا 450 و 500 هم میرفت. شما روزانه نباید اینقدر کم باشه. با پشتیبانی تماس بگیرید شاید مشکل نویز دارید
    سرعت دانلودتون حداقل باید 200 به بالا باشه.
    برای دوره ی بعدی چی مد نظرتون هست؟ اگر در طول روز مصرفتون بالاست نامحدود بگیرید. من خودم
    مصرف روزانه م خیلی زیاده 128 نامحدود گرفتم 30 تومن؛ بر حسب قرارداد هم سرعت دانلود روی 16 هست. :|||
    ولی خوب سر کردن با این سرعت خیلی حوصله میخواد. شما بگین حدودی در روز چقدر ترافیک مصرف میکنید؟ و آیا شبانه هم دانلود دارید؟
    و اینکه پینگ براتون مهم هست یا نه؟ بعد بهترین انتخاب رو بهتون میگم

5. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من 128 نامحدود دارم و سرعت دانلودم شب و روز فرقی نداره روی 16 تا 20 هستش و حجم هم که نامحدوده.
    یه ماه پیش 512 داشتم سرعت شبانه 50 تا 60 بود و روزانه اگر سروری که ازش دانلود میکردم خوب بود سرعت
    تا 450 و 500 هم میرفت. شما روزانه نباید اینقدر کم باشه. با پشتیبانی تماس بگیرید شاید مشکل نویز دارید
    سرعت دانلودتون حداقل باید 200 به بالا باشه.
    برای دوره ی بعدی چی مد نظرتون هست؟ اگر در طول روز مصرفتون بالاست نامحدود بگیرید. من خودم
    مصرف روزانه م خیلی زیاده 128 نامحدود گرفتم 30 تومن؛ بر حسب قرارداد هم سرعت دانلود روی 16 هست. :|||
    ولی خوب سر کردن با این سرعت خیلی حوصله میخواد. شما بگین حدودی در روز چقدر ترافیک مصرف میکنید؟ و آیا شبانه هم دانلود دارید؟
    و اینکه پینگ براتون مهم هست یا نه؟ بعد بهترین انتخاب رو بهتون میگم
    در هفته که تا 2 گیگ رو حتما مصرف می کنم !...حدودا در ماه 6-7 گیگ که خدا میدونه چقدر برنامه های خوب رو فقط واسه هدر ندادن ترافیک از دست میدهم !

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در هفته که تا 2 گیگ رو حتما مصرف می کنم !...حدودا در ماه 6-7 گیگ که خدا میدونه چقدر برنامه های خوب رو فقط واسه هدر ندادن ترافیک از دست میدهم !
    بله من خودم هم تقریبا چیزایی که میخوام رو نمیتونم دانلود کنم قیدش رو میزنم.چون نمیصرفه نامحدود با سرعت بالا بگیریم قیمتهاش زیاده نامحدود.
    بیشتر شما وب گردی و دانلود دارید پس, ببنید اگر از بایت بخواید بگیرید
    128 نامحدود 30 تومن سرعت دانلود حدودای 16 تا 20
    256 نامحدود 45 تومن سرعت دانلود حدودای 32 تا 40
    و...
    اول که اگر چیزی بزنید دانلود بشه دیگه نمیشه سایت چک کرد از بس سرعت کم میشه و تازه اگر سیستم رو هم حدود 15 ساعت روش
    بذارید به فرض چیزه زیادی نمیشه دانلود کرد. زیاد نامحدود رو توصیه نمیکنم برای دوستایی که میخوان دانلود کنن یا سایت باز کنن.
    بیشتر به درد کسایی میخوره که بازی آنلاین میکنن و میخوان ارزونتر تموم بشه.
    یه راه اینکه مشکل سرعت روزانه تون رو حل کنید بعد شبانه هم چک کنید سرعتتون با 512 اومد زیر 50 زنگ بزنید پشتیبانی بگید.
    همون شبانه با 512 میشه 1 گیگ گرفت در ماه میشه 30 گیگ بد نیست./ من خودم در کل دانلودهای سنگین رو میدم
    بچه های دانلود سایت پی تی انجام میدن. هر گیگ 500 تومن هزینه میگیرن. کارهای سنگین خیلی بصرفه است بدین دانلودر
    دانلود کنن و با پست براتون میفرستند. اگر خواستین آدرس و مشخصاتش رو میذارم.
    یه راه دیگه هم تعویض isp هست . صبانت بد نیست سرعت روزانه اش خوبه 200 به بالاست و حجم زیادتر میده در ماه
    مثلا 1 مگ با 10 گیگ میدن 36 تومن و دانلود شبانه اش هم 100 به بالاست. این isp بد نیست توی کاشان.
    پینگ داخلیش هم یا خیلی خوبه یا متوسط. من زمانی که داشتم پینگهای داخل روی 20 تا 30 بود. ولی پینگ خارجش زیاد
    جالب نبود بین 200 تا 300 بود.
    به هر حال اگر دنبال پشتیبانی خوب و سرعت روزانه عالی و پینگ عالی و سرعت شبانه متوسط هستی: 512 محدود بایت.
    اگر دانلودتون واقعا زیاده و میتونید ساعتهای زیادی سیستم رو برای دانلود روشن بذارید 256 نامحدود بایت.
    و اگر سرعت روزانه به نسبت خوب , شبانه بهتر نسبت به بایت و حجم روزانه بیشتر در هر ماه و پینگ متوسط و پشتیبانی متوسط رو به ضعیف هستی: 1 مگ صبانت.
    پارس آنلاین هم از نظر من از بین رفت. باز اگر کمکی از دستم برمیاد در خدمتم عزیز.
    Last edited by fastfind; 26-08-2013 at 23:16.

8. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

راستی شاتل هم شنیدم خیلی ها دارن میگن بد نیست.
    در کل به نظرم اگر کسی در طول روز بیشتر از 200 مگ مصرفش نیست اونم برای چک کردن ایمیل و سایت
    بهتره سرویس 128 محدود بگیره با ترافیک 3 تا 5 گیگ که ماهی 20 تومن حدودا و بعد هر چقدر دانلود داره
    با گیگ 500 بده به دانلودر براش دانلود کنن. راحت و بی دردسر. ولی خوب بعضی ها هستند توی همین فروم تست شبانه
    میذارن سرعت روی 300 به بالاست D: این آره محشره واسه دانلود شبانه. ولی خب چنین چیزایی تجربه نشده اینطرفها :|
    یه چیز دیگه هم اینکه تعویض isp هم دردسر خاص خودشو داره. 4 تا 5 تا isp عوض کردم سر هر کدوم خدایی 2 تا 3 هفته نت نداشتم
    تلفنمون هم خدایی سر هر تعویض isp , خط تلفن قطع میشد با همراه زنگ میزدیم خرابی برامون درست کنن. اصلا یه وضعی
    تازه یه بار به 5شنبه جمعه خورد تا شنبه طول کشید. جالب میدونید چیه؟ اول که میرفتم درخواست تخلیه میدادم میگفتن باشه باشه
    برو حله؛ همین امروز تخلیه میکنیم, 1 هفته میشد هیچ خبری نبود, باید خودم زنگ میزدم مخابرات پیگیری و ... بخدا یه وضعی.
    حالا که خوب پیگیری میکردی میدیدی درخواست جمع آوری نداده isp قبلی. به جان خودم سر 2 تا isp میخواستم برم همینجور شد.
    Last edited by fastfind; 26-08-2013 at 23:42.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله من خودم هم تقریبا چیزایی که میخوام رو نمیتونم دانلود کنم قیدش رو میزنم.چون نمیصرفه نامحدود با سرعت بالا بگیریم قیمتهاش زیاده نامحدود.
    بیشتر شما وب گردی و دانلود دارید پس, ببنید اگر از بایت بخواید بگیرید
    128 نامحدود 30 تومن سرعت دانلود حدودای 16 تا 20
    256 نامحدود 45 تومن سرعت دانلود حدودای 32 تا 40
    و...
    اول که اگر چیزی بزنید دانلود بشه دیگه نمیشه سایت چک کرد از بس سرعت کم میشه و تازه اگر سیستم رو هم حدود 15 ساعت روش
    بذارید به فرض چیزه زیادی نمیشه دانلود کرد. زیاد نامحدود رو توصیه نمیکنم برای دوستایی که میخوان دانلود کنن یا سایت باز کنن.
    بیشتر به درد کسایی میخوره که بازی آنلاین میکنن و میخوان ارزونتر تموم بشه.
    یه راه اینکه مشکل سرعت روزانه تون رو حل کنید بعد شبانه هم چک کنید سرعتتون با 512 اومد زیر 50 زنگ بزنید پشتیبانی بگید.
    همون شبانه با 512 میشه 1 گیگ گرفت در ماه میشه 30 گیگ بد نیست./ من خودم در کل دانلودهای سنگین رو میدم
    بچه های دانلود سایت پی تی انجام میدن. هر گیگ 500 تومن هزینه میگیرن. کارهای سنگین خیلی بصرفه است بدین دانلودر
    دانلود کنن و با پست براتون میفرستند. اگر خواستین آدرس و مشخصاتش رو میذارم.
    یه راه دیگه هم تعویض isp هست . صبانت بد نیست سرعت روزانه اش خوبه 200 به بالاست و حجم زیادتر میده در ماه
    مثلا 1 مگ با 10 گیگ میدن 36 تومن و دانلود شبانه اش هم 100 به بالاست. این isp بد نیست توی کاشان.
    پینگ داخلیش هم یا خیلی خوبه یا متوسط. من زمانی که داشتم پینگهای داخل روی 20 تا 30 بود. ولی پینگ خارجش زیاد
    جالب نبود بین 200 تا 300 بود.
    به هر حال اگر دنبال پشتیبانی خوب و سرعت روزانه عالی و پینگ عالی و سرعت شبانه متوسط هستی: 512 محدود بایت.
    اگر دانلودتون واقعا زیاده و میتونید ساعتهای زیادی سیستم رو برای دانلود روشن بذارید 256 نامحدود بایت.
    و اگر سرعت روزانه به نسبت خوب , شبانه بهتر نسبت به بایت و حجم روزانه بیشتر در هر ماه و پینگ متوسط و پشتیبانی متوسط رو به ضعیف هستی: 1 مگ صبانت.
    پارس آنلاین هم از نظر من از بین رفت. باز اگر کمکی از دستم برمیاد در خدمتم عزیز.
    خیلی عالی توضیح دادین ...لطف بزرگی بود...راستش من الانم 512 محدود بایت رو دارم ..مسئله اینه که اونها به قرار دادشون اونجور که باید انگار پایبند نیستن و من پنج ماهیه که هیچ از سرعتم راضی نیستم ...با این شرایط اونطور که نتیجه گرفتم بهتره همین اشتراک رو تجدید کننم تا روزی که اینترنت این مملکت سروسامون بگیره !

11. 2 کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خیلی عالی توضیح دادین ...لطف بزرگی بود...راستش من الانم 512 محدود بایت رو دارم ..مسئله اینه که اونها به قرار دادشون اونجور که باید انگار پایبند نیستن و من پنج ماهیه که هیچ از سرعتم راضی نیستم ...با این شرایط اونطور که نتیجه گرفتم بهتره همین اشتراک رو تجدید کننم تا روزی که اینترنت این مملکت سروسامون بگیره !
    خواهش میکنم. درسته, اگه این مخابرات اینترنت نامحدود ارائه میکرد خیلی عالی میشد. با قیمت ارزون سرعت دانلود قابل قبول میگرفتیم.
    به نظر منم همین بایت باشید چون دردسرهای خاص خودش رو داره تعویض isp و خودم بعد از اینکه یه دور کاملisp ها رو تست کردم
    برگشتم بایت. ولی عزیز شما حتما اون مشکل سرعت دانلودتون رو حل کنید. بایت حداقل از نظر سرعت روزانه مشکلی نداره.
    اگر با snr و line att آشنایی دارید اینا رو از توی مودم ببنید به این صورت:
    در فایرفاکس:
    192.168.1.1 یوزر و پس : admin
    توی صفحه زده Line Rate - Downstream (Kbps
    این رو ببنید چد هستش؟ از من روی 4096 هستش. شما اگر کمتر از این مقداره پس خطتتون نویز داره
    باید سیمکشی رو چک کنید. ولی حتما این مقدار Line Rate - Downstream (Kbps) رو ببنید بگید چند هستش تا مشکل کم بودن
    سرعت دانلودتون رو پیدا کنیم. حیفه شما 512 داری سرعت خوب نباشه

13. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14

[/SIZE]منظورتون از این سرعت شبهاست یا روزها هم همین سرعت رو دارین ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز شما در اولین فرصت با واحد پشتیبانی بایت تماس بگیرید تا مورد افت سرعت شما بررسی و مرتفع شود. در نظر داشته باشید که متاسفانه بخشی از مشترکین بدلیل عدم پیگیری برای حل مشکلات سرعت اینترنتشان، همواره تقصیر را به گردن ISP مورد نظر می اندازند در حالیکه تمام کاری که این دسته از افراد می بایست انجام می دادند، تماس با پشتیبانی شرکت مربوطه می باشد.
    اگر هم امکان تماس وجود ندارد لطفا از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بصورت دقیق مشکل خود را به همراه شناسه کاربری خود درج کنید تا در کوتاه ترین زمان، مورد شما به واحد فنی ارجاع داده شود.

15. 3 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان ....امروز از شانسم سرعتم خوبه !
    منظورتون رو از(( اگر با snr و line att آشنایی دارید اینا رو از توی مودم ببنید به این صورت:
    در فایرفاکس:
    192.168.1.1 یوزر و پس : admin))
    نفهمیدم ...

17. این کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •