اگه ازشون بپرسین ممنون میشم.آره من می خوام اولویت اولمو شیراز بزنم بعد شهید بهشتی.الان دارم تمام سعیمو می کنم که ازیکیشون قبول شم.شاید بعد2ترم انتقالی گرفتم جلفا.این بالا نوشته ممکنه تا48ساعت دیگه سایت مشکلی پیدا کنه.مصاحبه من شنبست.
اگه ازشون بپرسین ممنون میشم.آره من می خوام اولویت اولمو شیراز بزنم بعد شهید بهشتی.الان دارم تمام سعیمو می کنم که ازیکیشون قبول شم.شاید بعد2ترم انتقالی گرفتم جلفا.این بالا نوشته ممکنه تا48ساعت دیگه سایت مشکلی پیدا کنه.مصاحبه من شنبست.
Last edited by maryam36; 07-11-2012 at 16:46.
[QUOTE=maryam36;7303820]اگه ازشون بپرسین ممنون میشم.آره من می خوام اولویت اولمو شیراز بزنم بعد شهید بهشتی.الان دارم تمام سعیمو می کنم که ازیکیشون قبول شم.شاید بعد2ترم انتقالی گرفتم جلفا.این بالا نوشته ممکنه تا48ساعت دیگه سایت مشکلی پیدا کنه.مصاحبه من شنبست.اگه از مصاحبه دانشگاه شیراز تونستین چیزی پیدا کنین برام ایمیل کنیین.لطفاmaryamviol
دانشگاه بین الملل انتقالی نداره.
دانشگاه شهید بهشتی چیزی از شیراز کم نداره
من پرسیدم شیراز-کیش استاد پروازی میاد توی 2 روز اندازه یک هفته اونم انگلیسی درس میده و میره تا هفته بعد که دوباره بیاد !
کلا من اولیت اولم یزده بعد شیراز
شهریه خوابگاه یزد ترمی 400 تومنه ولی شیراز -کیش میانگین 2 میلیون تومنه !
[QUOTE=rezamousavifard;7303994]تحت شرایط خاصی میشه انتقالی گرفت اگه البته نادره
مثلا ما دانشگاه یزد یکی روپیدا کردیم باباش یک اتوبوس واسه دانشگاه یزد و 30 میلیون خسارت به دانشگاه شیراز داده بود انتقالی گرفته بود یزد
طرف درسهای کامل انگلیسی شیراز رو اصلا نمی تونست درست یاد بگیره!
[QUOTE=ehsan_;7304141]انگار سایت درست شده.کی گفته درسای شیراز به انگلیسیه؟مطمنیین؟.انتقالی میشه گرفت یکی از آشناهای ما از تهران-کیش به جلفا انتقالی گرفت.چون دانشگاه تبریز نسبت به تهران سطح پایینتری داره.
Last edited by maryam36; 07-11-2012 at 16:54.
آقا رضا دیگه سایت درست شده نمی خواد ایمیل کنین اگه چیزی از مصاحبه دانشگاه شیرازپیدا کردین لطفا این جا بنویسین.بچه های دیگه ام ببینن.
هیچ دانشگاه بین المللی در ایران درساش به زبون انگلیسی نیست و همه فارسیه بعدشم انتقالی نمیدن . حالا شاید به ندرت
سطح دانشگاه شیراز از شهید بهشتی خیلی بهتره
رتبه بندی سال 2012 تو بین الملل ها :
1_ تهران کیش
2_ شیراز کیش
.
.
.
4یا5_ شهید بهشتیه
بعدشم آقا احسان کسی که می خواد بین الملل بخونه دیگه یه میلیون بالا پایین که زیاد فرقی نداره
Last edited by rezamousavifard; 07-11-2012 at 18:13.
مریم خانوم از بچه های شیراز کسی رو پیدا نکردم اما از دندون قشم بندر عباس خبر دارم که باید رتبه کشوری زیر 20000 باشه و بعد باید یه طرح فک و دندون روی کاغذ بکشی و یه چند تا سوال زبان ازت می پرسن که هر سال مثل سال قبل نیست . بعد خواهشن مریم خانوم اگر رفتین شیراز در مورد مصاحبه پزشکی هم سوال کنید .....
هدیه چرا دیگه به اینجا سر نمیزنی؟؟؟رفتی مصاحبه؟کجاییییییییییییییی یییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)