آقا من امروز تسلیم!!!!!!با این قیمت دلار که ترکوند 660 هم نمیدنداریم کجا می رسیم!!!!
آقا من امروز تسلیم!!!!!!با این قیمت دلار که ترکوند 660 هم نمیدنداریم کجا می رسیم!!!!
سلام دوستان من ویندوز عوض کردم ولی رم فقط 1.61GB usebleنشون میده تمام صفحات رو نگاه کردم بایوس رو ابدیت کردم ولی درست نشد
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
من تو این چند روزه که دارمش کاملا راضیم ازش زیبا!جادار!مطمئن![]()
اخه من نقد نخریدمش![]()
دوستان برای تعویض ویندوز، میشه از USB استفاده کرد. منظورم بدون DVD Driver هست؟!
یه سرچ کوچیک توی تاپیک میزدی خوب میشد دوست عزیز
در هر صورت من قبلا اموزشش رو دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه.
الان با توجه به بالا رفتن قیمت این مدل، خریدن مدل VAIO VPC-YB15A چطوره؟
مشخصات:
cpu: E-350
VGA: Radeon 6310
RAM: 2GB
HDD: 350GB
LCD: 11.1
قیمت: با سه سال گارانتی ایران رهجو 690 تومن.
?????
دوستان شرمنده اخلاق ورزشی همه
اشتباه از من بود
من 1015 خریدم نه 1215
قیمت هم مربوط به 1015 بود
Sorry![]()
آقا ما هم تسلیم شدیم.
اصلا با این قیمت ها دیگه نمی شه لپ تاپ خرید که. اصلا کسی به قیمت نمی فروشه.
مگر اینکه دلار بیار روی 1300 دوباره که من برم لپ تاپ بخرم.![]()
این قدر این قیمت ها جابه جا شد تا آخر من به شک افتادمآقا یه مبحث تکراری!!! و البته تاپیک هم خیلی مرتبط نیست! ولی اگه می شه هر کدوم که اطلاع دارید نظرتون رو بگید ( با عرض شرمندگی
)
من دوباره چندین تاپیک رو خوندم!این مدل MSI U270 چه طوره؟ رمش که 4 گیگه. سی پی یوش رو هم دیدم که E-450 است. واحتمالا از مدل 1215b E-350 از لحاظ کانفیگ باید بهتر باشه. صفحه نمایشش رو هم توی صفحه های اولیه ی همین تاپیک می خوندم که با رزولوشن 1366*768 اومده!
خوب پس دیگه برتری 1215b چیه؟قیمتشون خیلی فرق داره؟
مخصوصا این دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مورد اطلاعاتی داشت. اگه بتونین جواب بدین ممنون می شم.
(بازم با عرض شرمندگی آخه هر چی گشتم تاپیکش رو پیدا نکردم.)
Last edited by Arash_Pordel; 06-01-2012 at 12:43.
من خودم هم موندم. ولی همش بحث صفحه ی نمایشه! msi کانفیگش بالاتره! اما صفحه نمایشش اگه با صفحه نمایش 11.6 اینچی باشه! رزولوشن پایینی داره که من خودم عمرا نمی خرم!
اما از دوستان شنیدم که توی بازار ایران هم با صفحه نمایش hd اومده. که رزولوشن 1366*768 داره. البته توی سایت ماتریس که نگاه کردم اصلا این مدل رو نذاشته بود! قیمتش هم 670 هزاره. البته با هارد 500 و رم 4 و سی پی یو AMD Dual Core-E350/E450 1.6/1.65 Ghz 1M 1600Mhz که من نفهمیدم بالاخره E-350 یا E-450 هستش؟!؟
1215b هم که خودت می دونی! صفحه نمایشش عالیه. رم 2. قیمتش هم دیروز توی بازار 650 دیدم. خدا می دونه تا امروز چند شده
خلاصه! مثل اینکه از توی این اینترنت لعنتی قیمت و کانفیگ مشخصی در نمیاد. بهتره بریم حضوری بپرسیم.
اما هنوزم برای من 1215b در اولویته. آخه اگه مشکلی پیش بیاد می دونیم اینجا یکی بهش جواب می ده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)