قیلترینگ جدید طوری هست که اتصال بیشتر از 2 دقیقه رو محدود می کنه اولین روزها کلا قطع می کرد اما حالا فقط سرعت کم می شه که کمی بهتره این کار تا پایان انتخابات خواهد بود و یا در کل باید بیخیال بشین چون دیگه ایام خوش به سر امد
قیلترینگ جدید طوری هست که اتصال بیشتر از 2 دقیقه رو محدود می کنه اولین روزها کلا قطع می کرد اما حالا فقط سرعت کم می شه که کمی بهتره این کار تا پایان انتخابات خواهد بود و یا در کل باید بیخیال بشین چون دیگه ایام خوش به سر امد
Last edited by marde tanhayi; 13-05-2013 at 08:47.
من با *cprox وصل میشم لگ تا 50% کم میشه
نیه کم میشه![]()
چند روزه لگ کمتر شده !
نیه جوانی یادت بخیر![]()
سلام.
مثل اینکه لگ دیگه از بین رفته !!
من الان داشتم بازی میکردم بدون لگ و پینگمم که عالی بود ..
امیدوارم همینطوری بمونه![]()
بچه ها منم ادد کنین اروپا هستم
dirtyworm
ّبرادرم هم هست
dirtyslayer
World f tanks یه چیزی تو مایه های tanki online هست ولی با گرافیک دو یا سه برابر ، درسته ؟
می شه لطفاً خواهش کنم چند تا اسکرین شات از خود بازی بذارین ؟
منظورم این نیست که از گوگل بردارین چون این کار رو خودم هم می تونم بکنم ...اگه می شه از صفحه ی بازی خودتون عکس بگیرین ببینم ارزش دانلود داره یا نه ؟
چندتا اسکرین شات حرفه ای برات میذارم حالشو ببری:
![]()
Last edited by unihoin; 05-06-2013 at 20:48.
بر اساس اینکه کلن I.C با سابقه حدود 3 سال در زمینه بازی های مختلف فعالیت داشته
با سلام خدمت همه عزیزان
لذا قصد داریم در این بازی هم نقشی اساسی و مهم را ایفا کند.
اما به دلیل اینکه از افراد خود کلن ( از جمله خودم و همکارام ) وقت و زمان مورد نیاز برای انجام این بازی و مدیریت کلن و سرپرستی رو نداریم
شرایط سرپرست :
برای مدیریت و تمام کارهای مورد نیاز کلن به یک نفر با شرایط زیر نیازمندیم
داشتن تجربه مناسب ( الزاما این نیست که فرد حتما به درجه بالایی رسیده باشه بلکه هوشیاری و زکاوت فرد لحاظ خواهد شد.)
اخلاق و حس همکاری ( بعدها ممکن است افرادی برای بالابردن کیفیت کار کنار فرد مسئول قرار گیرند.)
سن مناسب ( بالای 19 )
حضور فعال و داشتن وقت و فعالیت برای ارتقای کلن.
توضیحات تکمیلی :
کلن به نام سرور یعنی I.C میباشد که در اصل مخفف جمله : Iranian Community میباشد لذا بر سر اسم هیچ گونه تغییری صورت نمیگیرد.
کلن توسط خود تیم I.C زده خواهد شد و تحویل فرد مسئول داده خواهد شد و بعد از آن ، تمام مسئولیت های بعدی به دوش فرد مذکور است.
علاوه بر مدیریت کلن در بازی به فرد تمام امکانات مورد نیاز برای کار کردن در سرور داده خواهد شد.
برای ارتباط با مسئولین از طرق زیر اقدام کنید :
تماس از طریق یاهو :
n_m0007
تماس از طریق ورود به سرور I.C با استفاده از لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا :
ts3server://95.38.60.80?port=9988
چنانچه با تیم اسپیک آشنایی ندارید از فیلم زیر استفاده کنید :
- رعایت قوانین سرور
و در پایان سرور I.C با شرایط زیر پذیرای تمامی کلن ها از هر بازی خواهد بود و هیچ گونه دخالت و یا قبول مسئولیت در امور فرد مسئول نخواهد داشت
- معرفی حداکثر 2 ادمین
- اهدای پرمیشن بسیار بالا برای انجام هر کاری در سرور همانند کلن های Mw3
- قرار دادن تگ کلن در ابتداری نام فرد
====================
برطرف شدن مشکل کانکت نشدن با پیغام This server is blacklisted. Refusing to connect
فایل زیر رو دانلود سپس داخل پوشه تیم اسپیک هرجایی که نصب کردید میریزد تیم اسپیک رو کلا میبندید این فایل رو از طریق ادمینیستراتور اجرا میکنید و سپس کانکت میشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)