سلام . یکی از پوستر های داخل تونل مترو :
Metro 2035 !
پس نتیجه میگیرم نسخه بعدی هم در کاره !![]()
سلام . یکی از پوستر های داخل تونل مترو :
Metro 2035 !
پس نتیجه میگیرم نسخه بعدی هم در کاره !![]()
Last edited by hormozan m; 07-07-2013 at 12:06.
خیلی بازی محشری هست هم Metro 2033 هم Metro Last Light...
دوستان من فقط تو بازی Metro 2033 یه مشکلی داشتم!!!نمیتونستم کلاشینکف بخرم یا از روی زمین بردارم!!چطور میشه کلاش داشته باشم؟!!!لطفا کمک کنید...
ممنون![]()
اقا سلام من یه مرحله ایی گیر کردم که که نمیدنم چیکار کنم...یه جایی هست 6 7 تا از این جوونورا میان به طرفم و میکشم و بعد باید از تونل رد شد که جلوش یه گاریه...از کناره های گاری که میرم به لبش که میرسم رد نمیشم...چیکار کنم؟
سلام
باید بکوبی به قول خودت به اون گاری
در صمن اینم راهنمای بازیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aha2012; 08-07-2013 at 21:51.
مهندس من میکوبم به گاری ولی میرم جلو...تا جایی که اکسیژن ام تموم میشه...جایی ام نمیتونم بیدا کنم اکسیژن...کمک کن
اکسیژن هم باید از سوراخ سمبه ها و جسدها پیدا کنی
در ضمن همیشه ماسک نذار که-وقتی دیدی هوا تمیزه ماسکو در بیار
سلام به دوستان
من یه جائی از این بازی گیر کردم!
تو مراحل بعد از فرار از جائی که داشتن بازجوئیش میکردن و کتکش میزدن ! تو یه جائی که یه محوطه بسته هست و ما باید از نردبون بالا بریم و یه اهرم رو بکشیم تا یه دستگاه گرد و کره مانند از کار بیفته ! من اونجا هم رو ناکار کردم و اون اهرم رو هم کشیدم و اون دستگاه از کار افتاد بعد یه دالان مانند هست که آخرش یه دره اما اونجام چیزی و من کلا راه برا رد کردن این بخش نمیبینم! چه کنم ؟!
سلام من اون مرحله the garden گیرکردم، یعنی اونجایی که تو یه گودال بزرگ با یه جونور خیلی بزرگ مشغول مباره هستم، هرچی می زنمش عین خیالش نیست و نمیمیره و راهی هم نیست که برم... خواهش می کنم بگید چیکار کنم...
اینم لینک اون مرحله ای که گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از راهنمایی که بالا گذاشتم مرحلرو مشخص کن تا بشه راحتتر کمکت کرد
فقط باید بزنیش
با این وسایل راحتتر کشته میشه:
shotgun-نارنجک-مولوتوو-مین
اقا من دارم روانی میشم...واقعا این مرجله رو نمیتونم برم...اکسیژن کم میارم...راستی اون دستگاهی که شبیه دوربین عکاسی واسه چیه؟
الان من مرجله رجینا هستم...همون جایی که باید با اون گاری اون قطار رو به جلو هل بدم...نفس کم میارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)