تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 34 از 269 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باید در مسیر مطمئن حرکت و حمله کنیم
    کی‌روش: در مسیر پیشرفت و رسیدن به ثبات هستیم/باید قدرت چهارم آسیا شویم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم من در حال پیشرفت و دستیابی به ثبات است.

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش که تیمش جمعه هفته جاری در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منامه با بحرین روبه‌رو می‌شود، در گفت‌وگو با سایت فیفا به موارد زیر اشاره کرده است:

* آقای کی‌روش نسبت به مقوله سطح پیشرفت در تیم ملی ایران در شش ماه اول حضورتان چه عقیده‌ای دارید؟

فکر می کنم تیم ما در این مدت پیشرفت زیادی کرده است. از نقطه نظر دفاعی به سازماندهی بیشتری دست یافته‌ایم. بنابراین از ثبات بیشتری برخوردار شده و در مواقعی که به جلو حرکت می کنیم، از توازن لازم برخورداریم. بازیکنان در حیطه دریافت و سرعت کار با توپ کامل تر شده اند به گونه‌ای که اکنون چهره تیمی مستحکم را به خود می گیریم. همیشه فضا برای پیشرفت و ترقی وجود دارد و همین عامل انگیزه‌ای برای هر دوی ما یعنی من و تیم است که سخت کار کنیم تا به سطحی بهتر برسیم.

*چه اهدافی را با تیم ایران ترسیم کرده‌اید؟

هدف کلی من این است که به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل صعود کنیم. به این خاطر کار من این است که به بهترین شکل ممکن تیم را آماده کنم و به سطح مورد نظر برسانم. در این راه فدراسیون فوتبال ایران نقطه نظرم را در مورد گزینش آن دسته از جوانانی که به سطح بزرگسالان رسیده‌اند، جویا شده است.

*به لطف پیشرفت نمایان چند ماه گذشته، آیا بازیکنان به اعتماد به نفس بیشتری نسبت به گذشته رسید‌ه‌اند؟

آنها بیشتر از قبل با سیستم بازی مورد نظر خو گرفته و راحت عمل می کنند. به این خاطر بیشتر از قبل ثبات در نمایش‌شان پیداست. ضمن اینکه در این حال مناسبات و ارتباطات در درون تیم به سطحی بهتر رسیده است. همه این عوامل منجر می شود اکنون دل و جرات به خرج داده و در بازی رو به جلو سهیم شوند.

* جواد نکونام به سایت فیفا گفت شما توجه زیادی به پیشرفت روحیه تهاجمی تیم دارید و بازیکنان را تشویق به شرکت در حمله می کنید...

باور دارم بهترین راه برای دفاع این است که توپ را تحت اختیار داشته باشی و در مسیری مطمئن حمله کنی. این که حمله کنی بهتر از آن است که خواسته باشی بازی را تحت کنترل بگیری اما وقتی بازیکنان آماده جانفشانی برای یکدیگر هستند، تنها امکان برای ما در رفتن به جلو و حمله کردن است. هر یک از بازیکنان باید در این زمینه به انجام شرح وظایف خود بپردازند. برای بودن در حملات باید از توازن دفاعی خوبی هم بهره گیرید و تنها از لحاظ روحی در این وضعیت نباشید. یک تیم فقط با حمله کردن موفق نمی شود و اگر آمادگی دفاع کردن مطلوب را نداشته باشد دچار مشکل می‌شود.

* یکی از تغییرات قابل ذکر از زمانی که شما اختیار تیم را در دست دارید، فراخوانی علی کریمی است که بی شک با تجربه ترین بازیکن در مجموعه نفرات تیم شما است. تحت تاثیر عملکرد او هستید؟

نه فقط به خاطر او بلکه حتی به خاطر داشتن جواد نکونام خوشحالم. هر دو اینها صاحب تجربه لازم بین‌المللی هستند. تجربیاتی که در اختیار کل تیم می گذارند. این دو در پست ‌های تاثیرگذار و کلیدی در تیم حضور دارند. کمبود تجربه بین المللی چالش بزرگی در تیم ملی است که البته علی کریمی و جواد نکونام با حضورشان سعی در کم کردن آن با انتقال داده‌های خود به جوانان دارند.

*از بابت قدرت خلاقیت تیموریان و نکونام در سیستم ۳-۳-۴ تیم خود خوشحال هستید؟

به خاطر کار درجه ‌اولی که هر دوی اینها انجام می دهند و همینطور گروهی دیگر از هافبک‌هایم مثل قاسم حدادی و مجتبی جباری خوشحال هستم.

*به عنوان یک مربی که دنبال کشف استعدادهای جوان است، نظر شما در مورد کریم انصاری فرد، محسن مسلمان و احسان حاج صفی که همگی آنها در محدوده ۲۰ سالگی هستند، چیست؟

این گروه از بازیکنانی که نام بردید، در کنار سایر بازیکنان جوان در حال تجربه‌اندوزی در تیم المپیک و زیر ۲۱ ساله‌ها هستند. این گروه را سریع انتخاب کردیم تا از طریق تنها راه ممکن برای تجربه اندوزی در سطح بین المللی یعنی بازی در تیم ملی به آنان فرصت حضور دهیم.

*با توجه به این که تیم ایران در حال پیشرفت است، در مقایسه با تیم‌های درجه اول آسیا همچون ژاپن، استرالیا و کره جنوبی چه شانسی را برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ قائل هستید؟

شما نمی توانید با بهترین تیم‌های جهان رقابت کنید اگر نتوانید با بهترین‌های آسیا بازی کنید. هدف ما این است که با بهترین‌ها روبه‌رو شویم و به تدریج با دیگر بزرگان دیدار کنیم. قاره آسیا اکنون صاحب سه تیم بزرگ به اسامی استرالیا، ژاپن و کره است. ما باید سخت کار کنیم تا به عنوان چهارمین قدرت مورد پذیرش واقع شویم. هدف ما به این خاطر برای آینده ای نزدیک است. برای این منظور می خواهیم با بهترین‌های جهان دیدار کنیم.

*میزان شناخت شما از فوتبال قاره آسیا به یک سال حضور در تیم ناگویا گرامپوس ایت ژاپن و دو سال کار در امارات بیش از یک دهه قبل مربوط می شود. اکنون به طور کلی سطح فوتبال قاره آسیا را چگونه ارزیابی می کنید؟

به طور کلی آثار پیشرفت زیادی در فوتبال قاره نمایان شده اما میان کلاس و سطح بازی کشورهای آسیایی فاصله زیادی موجود است. من گروهی از کشورها را در حال پیشرفت سریع می بینم ولی آسیا از کمبود سازماندهی رنج می برد. البته در سال‌های اخیر تیم‌های بیشتری نسبت به قبل بخت رقابت و حضور در جام ها را یافته اند. فکر می کنم آسیا با کمبود ستارگانی با کلاس جهانی که با دیگر رقبای بزرگ بین المللی رقابت کنند، مواجه است.

*در مورد عملکرد تیم ملی پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۰ چه نظری دارید؟

از نظر من پرتغال خیلی خوب کار کرد. ما فوتبالی خوب و تاثیرگذاری را ارائه کردیم. نباید از خاطر برد که در چه گروه سختی قرار داشتیم. گروهی که در آن سه تیم بزرگ برزیل، ساحل عاج و پرتغال حضور داشتند که برای دو سهمیه صعود از گروه رقابت می کردند اما در نهایت ما در کنار برزیل مجوز صعود دریافت کردیم.
    برد پرگل ما مقابل کره شمالی به نظرم هیجان انگیزترین دیدار جام بود. از بخت بد ما در دور دوم با اسپانیا فاتح جام روبه رو شدیم. دیداری که خیلی ها اعتقاد داشتند باید در نیمه نهایی یا حتی فینال رخ می داد. به هر حال آن ‌جدال مصافی بزرگ بود اما در نهایت اسپانیا برنده شد. آنها با شایستگی فاتح جام جهانی شدند.

* کریستیانو رونالدو تا چه اندازه برای تیم پرتغال مهم است؟

اگر بازیکنی به سطح رونالدو یا فیگو برسد، می تواند سرنوشت یک بازی را عوض کند. البته این گونه بازیکنان هیاهوی زیادی دارند و برای تیم ملی مهم هستند. اکنون بازیکنان معدودی در سطح جهان هستند که پس از پشت سر گذاشتن یک فصل کاملا پرفشار و سخت همچنین همراه با مصدومیت‌های فراوان می توانند کاملا پرتوان و باثبات در یک دوره جام جهانی شرکت و در آن جام قدرت خلاقیت خود را نمایان کنند.

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحرینیا گفتن میخوان 6 تارو جبران کنندباید تو زمین خودشونم خوردشون کنیم
    بحرین احتمالا 4 - 5 - 1 بازی میکنه.تو منامه هم چشم به ضد حمله داره ظاهرا!! ایران هم فکر نکنم زیاد هجومی بازی کنه با این حساب بازی بیشتر میانه میدانه و قاعدتا تیمی موفق میشه که بتونه اون وسطو در دست بگیره
    این بازی دو غایب بزرگ داریم.کریمی و حیدری.....بحرینیا اینجارو شانس اوردن....
    ما به احتمال زیاد 4 - 2 - 3 - 1 بازی میکنیم
    بازیکنایه پیشنهادیه من برای این ترکیب

................................رحمتی........ ........................

پولادی.............عقیلی.............ج سینی............ماهینی

.................نکونام..................... .تیموریان.................

خلعتبری......................جباری.... ....................کاظمیان

...............................میداودی..... ..........................

اگه از میداودی به عنوان مهاجم نوک استفاده نکنه و گوشه راست ازش بازی بگیره همون قضیه بازی رفت تکرار میشه یه بازیکنه بی اثر و اولین گزینه تعویض.ولی اگه نوک باشه هم شوت زنه و هم تموم کننده خوبیه سر هم خوب میزنه از انصاری فردو قاضی بهتر جواب میده.کاظمیان گوشه راست بهتر جواب میده چون از میداودی سرعتی تره و توانایی دور زدنه دفاع حریفو داره

نکونام.تیموریان.جباری.کاظم ان و میداودی هر 5 تا شوت زنن و بحرینو میتونن به توپ ببندن

به امید یه برد خوبه دیگه

4. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    چه روزی بازیه با بحرین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وزیر ورزش : انتخابات فدراسیون فوتبال بدون تاخیر و به موقع برگزار می شود !

پیش از این کفاشیان و برخی مسئولان فدراسیون فوتبال گفته بودند که به دلیل تغییراتی در اساسنامه فدراسیون انتخابات بعد از عید برگزار می شود

سایت گل - محمد عباسی' كه روز چهارشنبه در شهر اهواز با خبرنگاران گفت و گو می كرد، اظهار داشت: با توجه به اینكه بازی های المپیك 2012 لندن را پیش رو داریم، به خاطر برهم نخوردن برنامه برای آماده سازی ورزشكاران، تغییرات زیادی در فدراسیون های ورزشی صورت ندادیم و اگر هم صورت گرفت، با توجه به ضرورت بوده است.
    وزیر ورزش و جوانان گفت: انتخابات فدراسیون فوتبال، بدون تاخیر و به موقع در تاریخ در نظر گرفته شده ( دی ماه ) برگزار خواهد شد.
    عباسی اضافه كرد: خوشحال هستم اعلام كنم جوانگرایی كه در بعضی از مدیریت رشته ها انجام داده ایم، مثبت بوده و افرادی كه مشغول كار شده اند، عملكردشان مثبت و خوب بوده است.
    عباسی در خصوص دوشغله ها گفت: آنچه كه سازمان بازرسی كل كشور از ما بخواهد، مشكلی نداریم و برای قانون صورت خواهیم داد.

7. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عقیلی و تیموریان در فهرست کاندیداهای بازیکن سال 2011 آسیا

هادی عقیلی، اسماعیل مطر از امارات، کیسوکه هوندا از ژاپن، کو جا چئول از کره جنوبی، محمد نور از عربستان، سرور جباروف از ازبکستان پیش از این در فهرست حضور داشتند

سایت گل- کنفدراسیون فوتبال آسیا فهرست جدید ۱۰ بازیکن کاندیدای برترین بازیکن سال 2011 آسیا را اعلام کرد. در این فهرست نام آندرانیک تیموریان از ایران و اسماعیل عبدالطیف از بحرین شینچی کاگاوان از ژاپن اضافه شده است.در فهرست جدید کره جنوبی و ایران هر کدام دو بازیکن و بحرین، عربستان، امارات و ازبکستان یک بازیکن دارند.هادی عقیلی، اسماعیل مطر از امارات، کیسوکه هوندا از ژاپن، کو جا چئول از کره جنوبی، محمد نور از عربستان، سرور جباروف از ازبکستان پیش از این در فهرست حضور داشتند.
    مراسم انتخاب برترین ۲۳ نوامبر ( دوم آذرماه) در کوالالامپور برگزار می‌شود.

فهرست نهایی ۱۰ نامزد بازیکن برتر آسیا در سال ۲۰۱۱ به شرح زیر است:

۱- آندرانیک تیموریان از ایران
    ۲- هادی عقیلی از ایران
    ۳-اسماعیل عبدالطیف از بحرین
    ۴- اسماعیل مطر از امارات
    ۵- کیوسکه هوندا از ژاپن
    ۶-کو جا چئول از کره جنوبی
    ۷- محمد نور از عربستان
    ۸-سرور جباروف از ازبکستان
    ۹- شینجی کاگاوا از ژاپن
    ۱۰- یوم کی هون از کره جنوبی

9. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ملاقات با اسطوره در دبی - سلام آقای ندود!

پاول ندود ستاره سابق فوتبال اروپا و برنده توپ طلا به طور غیرمنتظره ای در فرودگاه دبی با ملی پوشان ایران برخورد کرد و با انها گپ و گفتی کوتاه داشت

اختصاصی سایت گل-
    پاول ندود ستاره سابق تیم یوونتوس ایتالیا در سالن ترانزیت فرودگاه دبی با بازیکنان تیم ملی دقایقی خوش وبش کرد. ندود ساذه ، راحت و خوش برخورد بود و برای بازیکنان ایرانی آرزوی موفقیت کرد.

11. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیلور:سالمین کنار خواهد ماند

ولید الحیان و دروازه‌بان حمد الدوسری 2 بازیکن دیگر تیم ملی بحرین هستند که از لیست ۲۴ نفره تیلور کنار گذشته شده‌اند

سایت گل - پیتر تیلور، سرمربی انگلیسی تیم ملی فوتبال بحرین، محمد سالمین مهاجم این تیم را از فهرست 24 نفره که خود را برای دیدار فردا مقابل ایران آماده می‌کند کنار گذاشت.

روزنامه الوسط با بیان اینکه علت حذف سالمین مصدومیت وی بود که دو روز گذشته دچار آن شد، افزود که تیلور به جای وی «عبدالله فتای» بازیکن تیم «الجهراء» کویت را برای اولین بار به تیم ملی دعوت کرد و قرار است وی صبح امروز به تیم ملحق شود.ولید الحیان و دروازه‌بان حمد الدوسری 2 بازیکن دیگر تیم ملی بحرین هستند که از لیست ۲۴ نفره تیلور کنار گذشته شده‌اند.
    این در حالی است که پیتر تیلور سرمربی بحرین در مصاحبه با سایت گل در منامه گفت : سالمین بازی نمی کند اما کنار ما خواهد بود و به تیم روحیه خواهد داد.

تیم ملی به دنبال شکست طلسم منامه؛ اولین برد حاصل می شود؟

تیم ملی در 4 بازی قبلی خود در منامه پیروز نشده و 2 تساوی و 2 باخت مقابل بحرین داشته است

سایت گل- تیم ملی ایران فردا شب در منامه اولین بازی خود در دور برگشت مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل بحرین انجام می دهد. ایران و بحرین برای پانزدهمین بار در تاریخ روبرو می شوند.در 14 بازی قبلی ایران 7 بار و بحرین نیز 4 بار پیروز شده اند و 3 بازی نیز به تساوی انجامیده است. در این بازی ها ملی پوشان ایران 29 گل زده اند و 11 گل نیز دریافت کرده اند.
    اما از 4 بازی برگزار شده در منامه، تیم ملی هرگز موفق به شکست بحرین نشده است. از این چهار بازی، 2 بازی در مقدماتی جام جهانی دو بازی دوستانه بوده که 2 تساوی و2 باخت حاصل کار ملی پوشان مقابل بحرین در منامه بوده است. آخرین حضور ایران در منامه به 9 شهریور 88 برمی گردد که در یک بازی دوستانه تیم ملی 4-2 مغلوب بحرین شد. هر دو گل ایران را فریدون زندی به ثمر رساند.

Last edited by Nasser_ZRE; 10-11-2011 at 21:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عکس دسته جمعی :لبخند تقدیم به روزنامه های بحرین

در تمرین امروز بازیکنان تیم ملی عکسی دسته جمعی انداختند. این پزی است که ملی پوشان به درخواست خبرنگاران بحرینی در آن فیکس شدند

سایت گل - در پایان اولین تمرین در بحرین ملی پوشان به یادگار عکسی گرفتند. این ترسناک ترین ایران تاریخ برای حریف سرتق این سالهاست.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کی روش:برد 6-0 را فراموش کرده ایم /بحرین قوی ترین تیم گروه ما است!

اینجا همه چیز خوب به نظر می رسد. من بیشتر نگران شرایط آب و هوایی اندونزی هستم

سایت گل – در حالی که هنوز خبرنگاران ایرانی به بحرین نرسیده اند کارلوس کی روش سرمربی مشهور تیم ملی ایران در کنفرانسی چند دقیقه ای درباره بازی دشوار تیمش مقابل بحرین با سایت گل حرف زد.
    به گزارش سایت گل کی روش گفت: من به بحرین احترام می گذارم. آنها در دوره پیش فاصله کمی تا جام جهانی داشتند و این نشاندهنده قدرت آنهاست. الان هم آنها با وجود باخت قبلی شانس خوبی برای صعود دارند.به نظر من، بحرین قوی ترین تیم گروه ما است.
    کی روش درباره غیبت یکی دو بازیکن تیم ملی گفت: ما متاسفانه بازیکنانی مثل کریمی ، حدادی فر و نوری را از دست داده ایم اما من ترجیح می دهم به داشته هایم فکر کنم چون ما با فکر کریمی به میدان نمی رویم و بازیکنان جانشین باید به جای او نمایش خوبی داشته باشند.ما به كریمی نیاز داشتیم اما نمی ‌توانیم همه امیدمان را به یك بازیكن ببندیم. من به این تیم خیلی خوشبین هستم زیرا كاملا آماده است.
    سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد:تیم من نتیجه 6-0 را فراموش کرده و همه می دانیم بازی فردا بسیار دشوارتر خواهد بود.با وجود این باید بدانیم كه آن نتیجه دیگر تكرار نمی شود.
    وقتی درباره شرایط آب و هوایی بحرین پرسیدیم کی روش با لبخند گفت: اینجا همه چیز خوب به نظر می رسد. من بیشتر نگران شرایط آب و هوایی اندونزی هستم . اما در کل این چیزها مهم نیست چون ما با وجود هر شرایطی به قصد برد وارد زمین می شویم.

تمرین تیم ملی در زمین شماره 2؛دستشویی ممنوع!

سایت گل - تیم ملی ایران دومین تمرین خود را صبح امروز در زمین شماره 2 ورزشگاه ملی بحرین درحالی برگزار کرد که کارلوس کی روش فقط اجازه تماشای 10 دقیقه از آن را به نمایندگان رسانه های گروهی داد.
    به گزارش گل این زمین امکانات چندان خوبی نداشت و بازیکنان برای دستشویی باید با ماشین به زمین مجاور می رفتند!
    تیم های ملی فوتبال ایران و بحرین در چارچوب بازی های مقدماتی مسابقه های جام جهانی فوتبال سال 2014 برزیل، ساعت 19 فردا (جمعه) به وقت تهران در شهر منامه پایتخت بحرین به مصاف هم می روند.
    تیم ملی فوتبال ایران در حال حاضر با 7 امتیاز، صدرنشین گروه پنجم است.

اختصاصی از بحرین: کی روش پلیسها را بیرون کرد

سرمربی تیم ملی تاکید زیادی روی رعایت قوانین دارد

سایت گل - در پایان دهمین دقیقه تمرین تیم ملی کارلوس کی روش با سوتی بلند از ناظران خواست تا زمین را ترک کنند.
    به گزارش سایت گل سرمربی تیم ملی ایران که با قیافه ای جدی تمرین را زیر نظر داشت ابتدا از خبرنگاران عذرخواهی کرد و سپس نیروهای امنیتی و پلیس بحرین را نیز به بیرون ورزشگاه هدایت کرد تا جای هیچ شبهه ای نماند.
    این تمرین طبق قوانین بسته بود.

سرمربی بحرین: در زمان بازیگری هم شکست 6 بر صفر را تجربه کرده بودم /روحیه خوبی برای بازی ایران داریم

به گفته تیلور شکست سنگین در بازی رفت بیش از هرچیز به اخراج مدافع این تیم در دقیقه اول بازمی گشت و اگر این اتفاق رخ نمی داد هرگز این نتیجه به دست نمی آمد

سایت گل- پیتر تیلور سرمربی تیم ملی بحرین در کنفرانس مطبوعاتی امروز حرفهای خود را در پاسخ به سئوالی درباره شکست 6-0 بازی رفت آغاز کرد.
    به گزارش سایت گل از بحرین تیلور دراین باره گفت:من قبل هم باخت 6-0 را تجربه کرده بودم . در زمانی که در تاتنهام بازی می کردم مقابل لیورپول در سال 1976شش هیچ باختیم اما در ادامه فصل موفق شدیم خودمان را جمع و جور کنیم. حالا هم همین طور است و ما امیدواریم این باخت را جبران کنیم.
    وی ادامه داد: با کویت بازی کردیم و این تیم را بردیم و حالا روحیه خوبی برای بازی ایران داریم.
    به گفته تیلور شکست سنگین در بازی رفت بیش از هرچیز به اخراج مدافع این تیم در دقیقه اول بازمی گشت و اگر این اتفاق رخ نمی داد هرگز این نتیجه به دست نمی آمد: حالا هم نیازی نیست که به آن نتیجه فکر کنیم. ما باید با دفاع قوی و هوش بیشتر و با درس از اشتباهات گذشته وارد زمین بشویم.
    تیلور درباره قدرت تیم ایران گفت: باید به تفاوت دو تیم در رنکینگ فیفا نگاه کرد. ایران 46 است و ما خیلی پایین تریم. ولی در فوتبال احتمال رخ دادن هر اتفاقی هست و ما امیدواریم.
    آخرین سئوال از تیلور درباره شانس صعود بحرین بود که او گفت:سرمربی ایران هم گفته ما شانس صعود داریم. ما سعی می کنیم در بازی ایران برنده باشیم و بعد به سه بازی بعدیمان فکر می کنیم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ملی‌پوشان با پیراهن سفید به مصاف بحرین می‌روند

مالک عبدالرشید، داوری سنگاپوری مسابقه برگشت تیم های ملی بحرین و ایران را در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 را قضاوت خواهد کرد.

سایت گل - جلسه هماهنگی مدیران (منیجر میتینگ) دیدار ایران و بحرین با حضور عباس ترابیان سرپرست، غلامرضا ابراهیمی مدیر تدارکات و خسرو والی‌زاده مدیر رسانه‌ای تیم ملی ایران امروز برگزار شد که کلیه موارد مسابقه توسط منعم فخوری ناظر بازی از بحرین توضیح داده شده همچنین طبق مقررات 90 دقیقه پیش از شروع مسابقه (ساعت 17 به وقت محلی) وارد ورزشگاه شوند.
    در همین جلسه اعلام شد که ایران با پیراهن سفید و بحرین با پیراهن قرمز در زمین حاضر شوند.
    دروازه‌بان بحرین با خاکستری و پیراهن دروازه‌بان ایران مشکلی خواهد بود.
    مالک عبدالرشید، داوری سنگاپوری مسابقه برگشت تیم های ملی بحرین و ایران را در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 را قضاوت خواهد کرد.
    دیدار برگشت بحرین و ایران فردا ساعت 19 به وقت تهران در ورزشگاه ملی منامه برگزار می شود.

گاف جدید فدراسیون کفاشیان : خبرنگاران ایرانی در دوحه دیپورت شدند / نبی : همه شما را به اندونزی می بریم !

برخی خبرگزاری های داخلی علت دیپورت شدن خبرنگاران را کارشکنی مقامات بحرینی عنوان کردند اما به نقل از منابع آگاه شنیده می شود که دلیل اصلی این اتفاق کوتاهی و گاف فدراسیون بوده است

سایت گل - در حالی که تعدادی از عکاسان و خبرنگاران ورزشی ایران امروز می خواستند برای پوشش خبری و تصویری دیدار برگشت تیم های ملی ایران و بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 وارد منامه شوند، به دلیل عدم صدور روادید در فرودگاه منامه دیپورت شدند.
    علاوه بر 6 خبرنگار و عکاس چند لیدر نیز همراه این کاروان بودند که اجازه پیدا نکردند که وارد این کشور شده و تیم ملی را در مسابقه فردا همراهی کنند.
    طبق اعلام حسینی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال عکاسان و خبرنگاران دیپورت شده از فرودگاه منامه بامداد جمعه به کشور بازخواهند گشت.
    این در حالیست که برخی خبرگزاری های داخلی علت دیپورت شدن خبرنگاران ایرانی را کارشکنی مقامات بحرینی عنوان کردند اما به نقل از منابع آگاه شنیده می شود که دلیل اصلی این اتفاق کوتاهی و گاف فدراسیون کفاشیان بوده است !
    این تعداد از خبرنگاران ایرانی که مجبور هستند برای بازگشت به تهران تا بامداد فردا در فرودگاه دوحه بمانند بعد از تحقیق درباره این موضوع در فرودگاه منامه معتقدند که فدراسیون فوتبال برای آنها ویزای بحرین تهیه نکرده بود و خاموشی ناگهانی موبایل نماینده فدراسیون در منامه دلیل اصل کوتاهی و سهل انگاری فدراسیون فوتبال ایران است .
    اتفاق تلخ زمانی رخ می دهد که تعدادی از خبرنگاران ایرانی که در بازگشت از منامه به فرودگاه دوحه رفته اند از کلیت تماس تلفنی نبی ، دبیرکل فدراسیون با آنها برداشت خوشایندی ندارند . گویا نبی در این مکالمه تلفنی برای راضی کردن خبرنگاران به آنها وعده می دهد که همگی این نماینده سرگردان رسانه ها ایرانی در فرودگاه دوحه را برای سفر اندونزی به جاکارتا می برند !
    پیشنهاد نبی برای رضایت خبرنگاران در شرایطی صورت می گیرد که فدراسیون کفاشیان حتی در آخرین روزهای کاری خود هم دست از گاف های این چنینی بر نمی دارد و مطمئننا برای فرافکنی مقامات بحرینی بهترین بهانه خواهند بود

شکایت ایران از بحرین به فیفا و AFC

در پی کارشکنی بحرین برای حضور خبرنگاران و عکاسان ایرانی در منامه، فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا، به این اقدام غیرمتعارف اعتراض کرد.
    ایسنا: پس از آن‌که خبرنگاران، عکاسان و مشوقین تیم ملی ایران با وجود در اختیار داشتن تاییدیه ویزای فرودگاهی، از خاک بحرین دیپورت شدند، فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای اعتراض‌آمیز به این رفتار غیرمتعارف بحرین، به فیفا و کنفدراسیون آسیا شکایت کرد.
    در شرایطی این اقدام صورت گرفت که فدراسیون فوتبال ایران برای بازی رفت برابر بحرین تمامی امکانات را برای اعضای تیم فوتبال این کشور آماده کرد و این میزبانی با قدردانی کتبی سران فدراسیون بحرین همراه شده بود.

عكاسان و خبرنگاران سرگردان در فرودگاه منامه: آنها به تهران بازمي‌گردند

برخي از اين خبرنگاران علت عدم همكاري طرف بحريني را تعلل فدراسيون فوتبال در دريافت ويزا عنوان كردند

سايت گل ـ عكاسان و خبرنگاراني كه امروز ظهر براي پوشش مسابقه ايران و بحرين به اين كشور سفر كرده بودند به دليل عدم صدور رواديد موفق به حضور در بحرين نشده و بعد از ساعت‌ها سرگرداني شب را در فرودگاه منامه سپري كرده و به تهران بازخواهند گشت. برخي از اين خبرنگاران علت عدم همكاري طرف بحريني را تعلل فدراسيون فوتبال در دريافت ويزا عنوان كردند اما دو خبرنگار سايت گل در حال حاضر در بحرين به سر مي‌برند و به گفته مسئول روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال عدم آماده شدن ويزاها ربطي به فدراسيون ندارد و كشور بحرين بايد در اين مورد پاسخگو باشد. به نوشته سايت فدراسيون طرف ايراني به دليل اين ماجرا از فدراسيون فوتبال بحرين شكايت خواهد كرد.

Last edited by satttanism; 10-11-2011 at 22:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •