کی روش:برد 6-0 را فراموش کرده ایم /بحرین قوی ترین تیم گروه ما است!
اینجا همه چیز خوب به نظر می رسد. من بیشتر نگران شرایط آب و هوایی اندونزی هستم

سایت گل – در حالی که هنوز خبرنگاران ایرانی به بحرین نرسیده اند کارلوس کی روش سرمربی مشهور تیم ملی ایران در کنفرانسی چند دقیقه ای درباره بازی دشوار تیمش مقابل بحرین با سایت گل حرف زد.
به گزارش سایت گل کی روش گفت: من به بحرین احترام می گذارم. آنها در دوره پیش فاصله کمی تا جام جهانی داشتند و این نشاندهنده قدرت آنهاست. الان هم آنها با وجود باخت قبلی شانس خوبی برای صعود دارند.به نظر من، بحرین قوی ترین تیم گروه ما است.
کی روش درباره غیبت یکی دو بازیکن تیم ملی گفت: ما متاسفانه بازیکنانی مثل کریمی ، حدادی فر و نوری را از دست داده ایم اما من ترجیح می دهم به داشته هایم فکر کنم چون ما با فکر کریمی به میدان نمی رویم و بازیکنان جانشین باید به جای او نمایش خوبی داشته باشند.ما به كریمی نیاز داشتیم اما نمی توانیم همه امیدمان را به یك بازیكن ببندیم. من به این تیم خیلی خوشبین هستم زیرا كاملا آماده است.
سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد:تیم من نتیجه 6-0 را فراموش کرده و همه می دانیم بازی فردا بسیار دشوارتر خواهد بود.با وجود این باید بدانیم كه آن نتیجه دیگر تكرار نمی شود.
وقتی درباره شرایط آب و هوایی بحرین پرسیدیم کی روش با لبخند گفت: اینجا همه چیز خوب به نظر می رسد. من بیشتر نگران شرایط آب و هوایی اندونزی هستم . اما در کل این چیزها مهم نیست چون ما با وجود هر شرایطی به قصد برد وارد زمین می شویم.
تمرین تیم ملی در زمین شماره 2؛دستشویی ممنوع!

سایت گل - تیم ملی ایران دومین تمرین خود را صبح امروز در زمین شماره 2 ورزشگاه ملی بحرین درحالی برگزار کرد که کارلوس کی روش فقط اجازه تماشای 10 دقیقه از آن را به نمایندگان رسانه های گروهی داد.
به گزارش گل این زمین امکانات چندان خوبی نداشت و بازیکنان برای دستشویی باید با ماشین به زمین مجاور می رفتند!
تیم های ملی فوتبال ایران و بحرین در چارچوب بازی های مقدماتی مسابقه های جام جهانی فوتبال سال 2014 برزیل، ساعت 19 فردا (جمعه) به وقت تهران در شهر منامه پایتخت بحرین به مصاف هم می روند.
تیم ملی فوتبال ایران در حال حاضر با 7 امتیاز، صدرنشین گروه پنجم است.
اختصاصی از بحرین: کی روش پلیسها را بیرون کرد
سرمربی تیم ملی تاکید زیادی روی رعایت قوانین دارد

سایت گل - در پایان دهمین دقیقه تمرین تیم ملی کارلوس کی روش با سوتی بلند از ناظران خواست تا زمین را ترک کنند.
به گزارش سایت گل سرمربی تیم ملی ایران که با قیافه ای جدی تمرین را زیر نظر داشت ابتدا از خبرنگاران عذرخواهی کرد و سپس نیروهای امنیتی و پلیس بحرین را نیز به بیرون ورزشگاه هدایت کرد تا جای هیچ شبهه ای نماند.
این تمرین طبق قوانین بسته بود.
سرمربی بحرین: در زمان بازیگری هم شکست 6 بر صفر را تجربه کرده بودم /روحیه خوبی برای بازی ایران داریم
به گفته تیلور شکست سنگین در بازی رفت بیش از هرچیز به اخراج مدافع این تیم در دقیقه اول بازمی گشت و اگر این اتفاق رخ نمی داد هرگز این نتیجه به دست نمی آمد

سایت گل- پیتر تیلور سرمربی تیم ملی بحرین در کنفرانس مطبوعاتی امروز حرفهای خود را در پاسخ به سئوالی درباره شکست 6-0 بازی رفت آغاز کرد.
به گزارش سایت گل از بحرین تیلور دراین باره گفت:من قبل هم باخت 6-0 را تجربه کرده بودم . در زمانی که در تاتنهام بازی می کردم مقابل لیورپول در سال 1976شش هیچ باختیم اما در ادامه فصل موفق شدیم خودمان را جمع و جور کنیم. حالا هم همین طور است و ما امیدواریم این باخت را جبران کنیم.
وی ادامه داد: با کویت بازی کردیم و این تیم را بردیم و حالا روحیه خوبی برای بازی ایران داریم.
به گفته تیلور شکست سنگین در بازی رفت بیش از هرچیز به اخراج مدافع این تیم در دقیقه اول بازمی گشت و اگر این اتفاق رخ نمی داد هرگز این نتیجه به دست نمی آمد: حالا هم نیازی نیست که به آن نتیجه فکر کنیم. ما باید با دفاع قوی و هوش بیشتر و با درس از اشتباهات گذشته وارد زمین بشویم.
تیلور درباره قدرت تیم ایران گفت: باید به تفاوت دو تیم در رنکینگ فیفا نگاه کرد. ایران 46 است و ما خیلی پایین تریم. ولی در فوتبال احتمال رخ دادن هر اتفاقی هست و ما امیدواریم.
آخرین سئوال از تیلور درباره شانس صعود بحرین بود که او گفت:سرمربی ایران هم گفته ما شانس صعود داریم. ما سعی می کنیم در بازی ایران برنده باشیم و بعد به سه بازی بعدیمان فکر می کنیم