تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 332 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره مشکل قوی و ریشه دار pes سر جای خودش موند. با کریستیانو رونالدو نمیشه ضعیف ترین دفاع بازی رو دریبل زد lol خنده ست نمیدونم چرا قبلا بازی میکردم pesرو !!!!!!!
    با ایران هم میشه قهرمان جام جهانی شد تو مود top player
    چطوری این بازی رو بازی میکنید ؟ چندوقت پیش دیدم دوستم pes11 رو تو هر بازی 20تا گل میزنه تو مود top player
    مود لژندری fifa کجا و ...
    20 تا گل؟ تو top player؟
    منم یه رفیق دارم تو فیفا 60 تا گل میزنه، اونم تو لـژندری! باور کن
    = = =
    جدا از شوخی اون آقا فقط گفت میشه با تیم ضعیف جلوی تیم قوی بازی کرد، و شما تبدیلش کردی به اینکه با کریس رونالدو نمیشه دریبل زد و با ایران میشه قهرمان شد؟
    شهاب جان این دوستمون فرصت رو مغتنم شمردن و خواستن یه چیزی رو بجسبونن به pes
    اینکه یه نفر بیاد و تو سخت ترین درجه بازی بتونه 30تا گل بزنه ضعف بازی رو نمیرسونه بلکه قدرت هوش انسانه که براحتی به ai غلبه میکنه

2. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

آره مشکل قوی و ریشه دار pes سر جای خودش موند. با کریستیانو رونالدو نمیشه ضعیف ترین دفاع بازی رو دریبل زد lol خنده ست نمیدونم چرا قبلا بازی میکردم pesرو !!!!!!!
    با ایران هم میشه قهرمان جام جهانی شد تو مود top player
    چطوری این بازی رو بازی میکنید ؟ چندوقت پیش دیدم دوستم pes11 رو تو هر بازی 20تا گل میزنه تو مود top player
    مود لژندری fifa کجا و ...
    ببین pes یه سری قلق یا باگ داره از اونا میشه استفاده کرد.
    به طور مثال یه نقاطی همیشه گل میشه از اونجا یا یه سیستمی همیشه جواب میده،اون باگ های برنامه نویسی رو کشف کنید راحت میشه بازی رو با تعداد گل بالا برد رو هر درجه سختی که باشه.
    ولی متاسفانه بازی رو بی مزه میکنه،بهتره تا میشه از این مشکلات بازی سوءاستفاده نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

این بحثها ماهارو به جایی نمیرسونه وقتی یکی به یه چیزی دل ببنده و از اون خوشش بیاد هرچقدرم بد بازم اونو دوست داره و بازیش میکنه!!
    حالا یکی PES میزنه چونکه با بازی کردنش ارضا میشه و یکی دوتا شوت مثلا از وسط زمین میزنه و گل میشه کلیم کیف میکنه و بعدش که از پای PC بلند میشه سر حال میشه!
    ولی یکی دیگه با FIFA حال میکنه چونکه مثلا وقتی بازیش میکنه میتونه با انجام یه کار تیمی به گل برسه و این خیلیم خوبه و یه این نوع ارضا میشه!
    اینکه بگی پس مسخرست نمیدونم فیفا ال و بله فقط نظم تاپیک رو بهم میزنه و باعث کسر شان خودتون میشه!!
    ولی اگر انتقاد کنید بحثش جداست و میشه خوب بحث رو منطقی پیش برد و به یه نتیجه رسید.
    اینجا هیچکس طرفدار PES یا FIFA نیست چونکه ارث باباشه بلکه طرفدار اینا شده چونکه با خوی بازیبازیش سازگاره!
    تـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ـام!!!

5. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این بحثها ماهارو به جایی نمیرسونه وقتی یکی به یه چیزی دل ببنده و از اون خوشش بیاد هرچقدرم بد بازم اونو دوست داره و بازیش میکنه!!
    حالا یکی PES میزنه چونکه با بازی کردنش ارضا میشه و یکی دوتا شوت مثلا از وسط زمین میزنه و گل میشه کلیم کیف میکنه و بعدش که از پای PC بلند میشه سر حال میشه!
    ولی یکی دیگه با FIFA حال میکنه چونکه مثلا وقتی بازیش میکنه میتونه با انجام یه کار تیمی به گل برسه و این خیلیم خوبه و یه این نوع ارضا میشه!
    اینکه بگی پس مسخرست نمیدونم فیفا ال و بله فقط نظم تاپیک رو بهم میزنه و باعث کسر شان خودتون میشه!!
    ولی اگر انتقاد کنید بحثش جداست و میشه خوب بحث رو منطقی پیش برد و به یه نتیجه رسید.
    اینجا هیچکس طرفدار PES یا FIFA نیست چونکه ارث باباشه بلکه طرفدار اینا شده چونکه با خوی بازیبازیش سازگاره!
    درست میگی دوست عزیز این بحث ها فایده ای نداره
    خود من هم فیفا بازی میکنم هم پس و با هردوی اونها هم حال میکنم
    ولی چون شرکت کونامی رقابت سختی با ea داره به همین دلی باعث این بحثا میشه
    واگرنه بیشتر کسایی که از فیفا یا پس طرفداری میکنن هردوی بازیها رو بازی میکنند و لذت میبرند.

7. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

شما مثلا اومدی بحث رو تموم کنی؟همین پست شما سرآغاز بحث های بی منطق میشه. یعنی چی دو تا شوت از وسط زمین می زنه گل میشه!
    این بود انتقادت؟
    درسته اظهارنظر آزاده ولی شما هم برید از فیفاتون توی تاپیک خودش تعریف کنید و لذت ببرید.
    Last edited by pcsoft; 08-09-2011 at 20:50.

9. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

شما مثلا اومدی بحث رو تموم کنی؟همین پست شما سرآغاز بحث های بی منطق میشه. یعنی چی دو تا شوت از وسط زمین می زنه گل میشه!
    این بود انتقادت؟
    درسته اظهارنظر آزاده ولی شما هم برید از فیفاتون توی تاپیک خودش تعریف کنید و لذت ببرید.
    متاسفانه شما اصلا متوجه نشدی من چی گفتم!!!
    فــیـــفامون!!!! مگه ارث بابام
    من به عنوان یکی که هیچ تعصبی روی هیچ کدوم از اینا نداره و هردوشو بازی میکنم نظر دادم!!!!!
    اینم که میگم دوتا شوت میزنه میره تو گل یه مثال بود واسه اینکه بگم یکی که پس بازی میکنه این فانتزی بازیاشو دوست داره این انتقاد نبود!!!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من به عنوان یکی که هیچ تعصبی روی هیچ کدوم از اینا نداره و هردوشو بازی میکنم نظر دادم!!!!!
    اینم که میگم دوتا شوت میزنه میره تو گل یه مثال بود واسه اینکه بگم یکی که پس بازی میکنه این فانتزی بازیاشو دوست داره این انتقاد نبود!!!
    کاملا متوجه شدم چی گفتید.
    دارم می بینم هیچ تعصبی ندارین. توی روز روشن میزنید توی سر بازی اونوقت میگید انتقاد نکردم؟انتقاد که چه عرض کنم...
    حالا اگه این باگ هم توی پیس باشه شما ذره بین دستت بگیر. می خواید عادلانه بگید باگ در مقابل باگ بگید، نه اینکه از پیس باگ بگید از فیفا مزیت!
    شما انتقاد نرم خودتون رو درون یه جمله به ظاهر عادلانه و حق جویانه پنهان کردید.
    مثل اینکه شما متوجه حرف من نشدی.
    Last edited by pcsoft; 09-09-2011 at 11:38.

12. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه شما بازی های فوتبال واقعی رو تماشا کنی متوجه میشی که هر روز چقد از گل ها از پشت محوطه و با فاصله طولانی زده میشه.فیفا که اصلا...
    به هر حال هر کسی یه نظری داره و این نظر من بود و نظر شما هم محترم.

14. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان تاريخ ريليز دقيق بازي كي هست ؟!!

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

دوستان تاريخ ريليز دقيق بازي كي هست ؟!!
    :Wednesday, October 12, 2011 برابر است با چهارشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۹۰ این برا PC هست

Tuesday, September 27, 2011 برابر است با سه شنبه، ۰۵ مهر ۱۳۹۰ برای XBOX و PS
    Last edited by Mool Tee; 09-09-2011 at 17:59.

17. 6 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •