شهاب جان این دوستمون فرصت رو مغتنم شمردن و خواستن یه چیزی رو بجسبونن به pes
اینکه یه نفر بیاد و تو سخت ترین درجه بازی بتونه 30تا گل بزنه ضعف بازی رو نمیرسونه بلکه قدرت هوش انسانه که براحتی به ai غلبه میکنه
شهاب جان این دوستمون فرصت رو مغتنم شمردن و خواستن یه چیزی رو بجسبونن به pes
اینکه یه نفر بیاد و تو سخت ترین درجه بازی بتونه 30تا گل بزنه ضعف بازی رو نمیرسونه بلکه قدرت هوش انسانه که براحتی به ai غلبه میکنه
ببین pes یه سری قلق یا باگ داره از اونا میشه استفاده کرد.
به طور مثال یه نقاطی همیشه گل میشه از اونجا یا یه سیستمی همیشه جواب میده،اون باگ های برنامه نویسی رو کشف کنید راحت میشه بازی رو با تعداد گل بالا برد رو هر درجه سختی که باشه.
ولی متاسفانه بازی رو بی مزه میکنه،بهتره تا میشه از این مشکلات بازی سوءاستفاده نکرد.
این بحثها ماهارو به جایی نمیرسونه وقتی یکی به یه چیزی دل ببنده و از اون خوشش بیاد هرچقدرم بد بازم اونو دوست داره و بازیش میکنه!!
حالا یکی PES میزنه چونکه با بازی کردنش ارضا میشه و یکی دوتا شوت مثلا از وسط زمین میزنه و گل میشه کلیم کیف میکنه و بعدش که از پای PC بلند میشه سر حال میشه!
ولی یکی دیگه با FIFA حال میکنه چونکه مثلا وقتی بازیش میکنه میتونه با انجام یه کار تیمی به گل برسه و این خیلیم خوبه و یه این نوع ارضا میشه!
اینکه بگی پس مسخرست نمیدونم فیفا ال و بله فقط نظم تاپیک رو بهم میزنه و باعث کسر شان خودتون میشه!!
ولی اگر انتقاد کنید بحثش جداست و میشه خوب بحث رو منطقی پیش برد و به یه نتیجه رسید.
اینجا هیچکس طرفدار PES یا FIFA نیست چونکه ارث باباشه بلکه طرفدار اینا شده چونکه با خوی بازیبازیش سازگاره!
تـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ـام!!!![]()
درست میگی دوست عزیز این بحث ها فایده ای نداره
خود من هم فیفا بازی میکنم هم پس و با هردوی اونها هم حال میکنم
ولی چون شرکت کونامی رقابت سختی با ea داره به همین دلی باعث این بحثا میشه
واگرنه بیشتر کسایی که از فیفا یا پس طرفداری میکنن هردوی بازیها رو بازی میکنند و لذت میبرند.
شما مثلا اومدی بحث رو تموم کنی؟همین پست شما سرآغاز بحث های بی منطق میشه. یعنی چی دو تا شوت از وسط زمین می زنه گل میشه!
این بود انتقادت؟
درسته اظهارنظر آزاده ولی شما هم برید از فیفاتون توی تاپیک خودش تعریف کنید و لذت ببرید.
Last edited by pcsoft; 08-09-2011 at 20:50.
متاسفانه شما اصلا متوجه نشدی من چی گفتم!!!
فــیـــفامون!!!! مگه ارث بابام
من به عنوان یکی که هیچ تعصبی روی هیچ کدوم از اینا نداره و هردوشو بازی میکنم نظر دادم!!!!!
اینم که میگم دوتا شوت میزنه میره تو گل یه مثال بود واسه اینکه بگم یکی که پس بازی میکنه این فانتزی بازیاشو دوست داره این انتقاد نبود!!!
کاملا متوجه شدم چی گفتید.
دارم می بینم هیچ تعصبی ندارین. توی روز روشن میزنید توی سر بازی اونوقت میگید انتقاد نکردم؟انتقاد که چه عرض کنم...
حالا اگه این باگ هم توی پیس باشه شما ذره بین دستت بگیر. می خواید عادلانه بگید باگ در مقابل باگ بگید، نه اینکه از پیس باگ بگید از فیفا مزیت!
شما انتقاد نرم خودتون رو درون یه جمله به ظاهر عادلانه و حق جویانه پنهان کردید.
مثل اینکه شما متوجه حرف من نشدی.
Last edited by pcsoft; 09-09-2011 at 11:38.
اگه شما بازی های فوتبال واقعی رو تماشا کنی متوجه میشی که هر روز چقد از گل ها از پشت محوطه و با فاصله طولانی زده میشه.فیفا که اصلا...
به هر حال هر کسی یه نظری داره و این نظر من بود و نظر شما هم محترم.![]()
دوستان تاريخ ريليز دقيق بازي كي هست ؟!!
:Wednesday, October 12, 2011 برابر است با چهارشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۹۰ این برا PC هست
Tuesday, September 27, 2011 برابر است با سه شنبه، ۰۵ مهر ۱۳۹۰ برای XBOX و PS
Last edited by Mool Tee; 09-09-2011 at 17:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)